Naaktstrand Fun Valley bij Maastricht


Kaart  Gastenboek  Terug

Tussen Maastricht en Eijsden ligt het Recreatiepark Fun Valley aan een voormalige grindwinplas. De plas heeft een open verbinding met de Maas. Het park heeft o.a. stranden, speeltuinen (ook indoor) en Adventure (in- en outdoor activiteiten). Op een afgeschermd gedeelte van het recreatiepark is naaktrecreatie toegestaan. Voor de entree prijzen en de openingstijden zie verder op de site van het recreatiepark Fun Valley.

Het gebied is met borden aangegeven. Het naaktstrandje bestaat uit een ligweide met voldoende schaduwrijke plekken. Aan de plas is een ruim zandstrand met een aantal speeltoestellen. De aanwezige waterfietsen kunnen gratis worden gebruikt. Op het naaktstrandje is een toiletgebouw aanwezig. Verder is er (alleen bij goede weersomstandigheden) verhuur van bedjes en een verkooppunt van drankjes. Vanaf het strand heeft men een prachtig uitzicht op de beroemde Sint Pietersberg.

Het zwemwater heeft een afgebakend gedeelte met een diepte van circa 1,40 meter.


Op dit moment is de waterkwaliteit goed, er kan worden gezwommen.
Voor meer informatie over de zwemwaterkwaliteit kijk op de site van de waterschappen Roer en Overmaas. Kijk bij de zwemwaterlocatie: Naturistenstrand Fun Valley Maastricht.

Honden zijn niet toegestaan.

Terug