Naaktstrand Noordwijk Duindamseslag


Kaart  Gastenboek  Terug

Door de centrale ligging in het hart van de bollenstreek heeft Noordwijk de bijnaam 'Bloemenbadplaats van Europa'. Het 13 kilometer lange strand van Noordwijk grenst voor een groot gedeelte aan het prachtige natuurgebied Hollands Duin. Op twee rustige gedeeltes van het strand ten noorden van Noordwijk is naaktrecreatie toegestaan. Op deze pagina staat informatie over het naaktstrand vlakbij de Duindamseslag (afrit 24), het meest zuidelijke naaktstrand van Noordwijk. Voor informatie over het tweede naaktstrand van Noordwijk, kijk op de pagina van Naaktstrand Noordwijk, Langevelderslag

Naaktrecreatie is toegestaan tussen paal 78,0 en 79,5. (ongeveer tussen strandopgang 24 en 22). Het gebied is met borden aangegeven. Op het naaktstrand zijn geen voorzieningen aanwezig. Bij de strandopgang Duindamseslag staat het strandpaviljoen "De Zeespiegel".

Op het naaktstrand is geen direct badtoezicht, de dichtstbijzijnde reddingspost staat bij de standopgang Duindamseslag. Voor informatie over de actuele zwemwaterkwaliteit kijk op de site van de Provincie Zuid-Holland. De zwemlocatie bij de Duindamseslag heeft geen eigen meetpunt, daarom is de locatie van de Boulevard aangehouden.


Op dit moment is de waterkwaliteit goed, er kan worden gezwommen.
Het naaktstrandje heeft een eigen officiŽle zwemwaterlocatie: Noordwijk aan Zee. Voor uitgebreide informatie over deze zwemwaterlocatie, kijk op de site van zwemwater.nl.

Honden zijn aangelijnd toegestaan.


Getij: Noordwijk Duindamseslag
19-06-2019
01:05      LW  -83 cm
05:22      HW   120 cm
13:34      LW  -65 cm
17:50      HW   101 cm

Terug