Naaktstrand Noordwijk Duindamseslag


Kaart  Gastenboek  Terug

Door de centrale ligging in het hart van de bollenstreek heeft Noordwijk de bijnaam 'Bloemenbadplaats van Europa'. Het 13 kilometer lange strand van Noordwijk grenst voor een groot gedeelte aan het prachtige natuurgebied Hollands Duin. Op twee rustige gedeeltes van het strand ten noorden van Noordwijk is naaktrecreatie toegestaan. Op deze pagina staat informatie over het naaktstrand vlakbij de Duindamseslag (afrit 24), het meest zuidelijke naaktstrand van Noordwijk. Voor informatie over het tweede naaktstrand van Noordwijk, kijk op de pagina van Naaktstrand Noordwijk, Langevelderslag

Naaktrecreatie is toegestaan tussen paal 78,0 en 79,5. (ongeveer tussen strandopgang 24 en 22). Het gebied is met borden aangegeven. Op het naaktstrand zijn geen voorzieningen aanwezig. Bij de strandopgang Duindamseslag staat het strandpaviljoen "De Zeespiegel".

Op het naaktstrand is geen direct badtoezicht, de dichtstbijzijnde reddingspost staat bij de standopgang Duindamseslag. Voor informatie over de actuele zwemwaterkwaliteit kijk op de site van de Provincie Zuid-Holland. De zwemlocatie bij de Duindamseslag heeft geen eigen meetpunt, daarom is de locatie van de Boulevard aangehouden.


Het zwemseizoen is momenteel gesloten, vanaf 1 mei wordt de zwemwaterkwaliteit weer gecontroleerd.

Honden zijn aangelijnd toegestaan.


Getij: Noordwijk Duindamseslag
22-03-2019
04:02      HW   111 cm
12:04      LW  -90 cm
16:13      HW   137 cm

Terug