Gastenboek naaktstrand


Terug

Het gastenboek is alleen lezen. Hier staan de berichten van alle naaktstranden.

Naaktstrand Groene Ster
  
Stef   29-04-2007 23:17
Hoi ik heb een vraag ik ben net 17 en min vriendin is 16 mogen wij ook naar het strandje?


Naaktstrand Groene Ster
  
bram   10-04-2007 11:36
een paradijs op aarde nooit weer anders
hoop dat het gou weer zomer word:happy:


Naaktstrand Groene Ster
  
Han   18-03-2007 23:11
De zwemtijden van de vereniging Niets om 't Lijf in Groningen (in zwembad De Parrel) zijn veranderd. Nu wordt er gezwommen van 12.15-13.15 uur, op zaterdagen.
mvg,
Han (hoofdredacteur Niks-an):angry:


Naaktstrand Groene Ster
  
Theo   08-03-2007 18:14
Ben al heel lang niet meer op het strandje geweest, maar als het nu mooi weer wordt zal ik er weer zijn. Ik heb, in tegenstelling tot anderen, geen last van overvliegende homo's. Zolang ze langslopen vind ik het best, maar ze sexen maar ergens anders. Hoop dat dit jaar het weer gezellig wordt, dan heeft iedereen plezier!
Groetjes, Theo:


Naaktstrand Groene Ster
  
Dave   06-03-2007 11:10
Het Sodom en Gomorra van Nederland...? Kom Gelderland-stel, laat je niet afschrikken door de wereldvreemde angsthazen, die weerhaakjes in balletjes stoppen, door de enkeling die zich graag toont, door bezoekers die vanuit onzekerheid hun normen en waarden zo graag anderen opleggen, door regeltjes of door de geuitte afgungst.
De groene ster is een schitterend gebied en er zijn ook mensen te vinden die niet in dit gastenboek schrijven;)


Naaktstrand Groene Ster
  
gelderland-stel   04-03-2007 05:15
PS we hebben nog even jullie gastenboek verder doorgelezen maar schrikken van een hoop reacties in dit gastenboek... Jemig wat een waanzinnigen!!! sodom en gomorra? Whahah... na kort overleg toch maar besloten het blijkbaar achtergebleven friesland voorlopig nog maar een paar jaar te mijden, jammer want voor waterliefhebbers als wij een pracht provincie... Helaas kunnen wij ons niet vinden in de in- en opstelling van veel recreanten... Bij deze nodigen we jullie dan ook uit om eens een zonnig weekend deze kant op te komen om te zien dat naturistenstranden en zgn. normale stranden gerust naast elkaar kunnen bestaan... Voorbeelden bij de vleet hier... Veel sterkte en wijsheid toegewenst...


Naaktstrand Groene Ster
  
Jaap   10-02-2007 19:42
Als alleenstaande oudere vind ik dit strandje een uiterst geschikte plek om op zoek te gaan naar wat gezelligheid en vertier. Je moet je niet laten afschrikken door mannen die aanvankelijk wat afstandelijk doen en even door de zure appel heen bijten. Op die manier kan je hier een prima dag hebben en goed aan je trekken komen!

Groet,
De man met de groene hoed :wink:


Naaktstrand Groene Ster
  
stel   08-02-2007 09:50
hoi allemaal,ook wij zijn op onze vakantie toevallig ook op dat strandje gekomen en ja wij houden ook van naturisme en ja wij hebben ook de homo,s gezien ,en ik kan jullie vertellen het zijn niet alleen de homo,s die er sex hebben,ook gewone stellen en waarom niet??wel 1 ding waar ik het helemaal oneens mee ben en er ook tegen ben houd kinderen hier weg dan,en verder moeten er meer strandjes komen in nederland


Naaktstrand Groene Ster
  
M&R   30-01-2007 14:23
hoi luitjes, via via zijn we op de site terecht gekomen en et ziet er allemaal netjes uit dus komende zomer zullen mijn vrouw en ik ook zeker op het naaktstrand te vinden zijn.
hopelijk heb je bij jullie niet teveel last van (eenzame) mannen, maar dat zullen we allemaal wel meemaken.
we willen binnenkort al een keerje er heen rijden om te kijken hoe alles er uit ziet.
en de mensen die ik hier allemaal hoor mopperen op naturisten, blijf er dan lekker uit de buurt, dan stoor je je zelf er ook niet aan.
hopelijk tot komende zomer.:happy:


Naaktstrand Groene Ster
  
Margriet   28-01-2007 19:49
Heb veel ghoord in de sauna, over dit strandje, kom zeker dit jaar even langs. Mooie web site....Pagina: 1..993, 994, 995, 996, 997..1001Terug