Gastenboek naaktstrand


Terug

Het gastenboek is alleen lezen. Hier staan de berichten van alle naaktstranden.

Naaktstrand Groene Ster
  
JW   15-05-2006 15:55
Mijn eerste ervaringen met naturisme deed ik op toen ik een jaar of tien was op het strand van Callandsoog in de jaren 70.
Jaren later zo rond mijn 25ste heb ik het nudisme herontdekt op het naaktstrand van de kleine wielen. Mooi schoon terrein (het eigenlijke zandstrand is maar klein) maar helaas weinig bomen die schaduw geven. Je kan er lekker ontspannen in de zon liggen en lekker zwemmen. Het water is bruin van de turfgrond maar wel schoon. Soms na lange tijd van warmte kans op blauwalg. Als man aleen ben ik nog nooit lastig gevallen, en ook samen met een vriendin nooit problemen gehad.
Deze web-site is echt een geweldige aanwinst mbt info over het 'terrein voor vrije recreatie' zoals het officieel heet.


Naaktstrand Groene Ster
  
sjouke jorritsma   14-05-2006 22:33
Het is een ontspannend gebeuren op het strandje met breed denkende, ontspannende mensen. Voor mij is het een genoegen om op het strandje te zijn!


Naaktstrand Groene Ster
  
Isolde   13-05-2006 11:11
Lieve Tjipke, een prachtig idee van jou, als vaste bewoner van het strandje samen met Sjors, om de saamhorigheid nog meer te vergroten, om je samen sterker te maken tegen ongewenste praktijken op het strandje misschien?, om het strandje veiliger te maken, aangenamer, gewoon omdat contact fijn is, om statistieken te bekijken, de temperatuur van het water te weten te komen, voor de gezelligheid, om je hart te luchten?, om onze trots op, blijheid over het strandje te tonen, om naturisme uit de taboesfeer te halen......... Honderdduizend redenen, die benoemd kunnen worden. Ik was/ben altijd blij als ik het vertrouwde gezicht van jou, Tjipke, Sjors en anderen zie, dan voel ik me weer op mijn gemak... Liefs, Isolde.


Naaktstrand Groene Ster
  
Jacob   12-05-2006 10:36
Eergisteren was het weer erg mooi weer en vond ik het niet al te druk. De meeste luitjes waren weer aanwezig. Alleen het losse gras, dat net gemaaid was moest nog opgeruimd worden. Sjors en anderen hebben zich daarvoor ingezet. Vele handen maken licht werk. Ik hoop dat ik vandaag nog wat tijd vrij kan maken om nog even langs te komen.


Naaktstrand Groene Ster
  
Michael   11-05-2006 23:30
N.a.v. het berichtje van Dave en in het bijzonder n.a.v. het adres van zijn site dat hij achterliet, vraag ik mij af wat de bedoeling van het gastenboek eigenlijk is. Misschien is het goed om daar voor de duidelijkheid iets over op de site van het strandje te zetten. Ik heb in ieder geval de indruk dat Dave strandje.nl gebruikt voor gratis reclame voor zijn haptonomie-praktijk en dat vind ik ergelijk. Ik kan ook wel allerlei sites op strandje.nl dumpen en een heleboel andere mensen ook wel, denk ik zo. Welke relatie heeft dat met het strandje? Geen, volgens mij. Persoonlijk vind ik dat het gastenboek uitsluitend gebruikt moet worden voor zaken die direct te maken hebben met het strandje, dan wel relevant of leuk zijn voor bezoekers van het strand, zonder dat daarbij commercie om de hoek komt kijken.


----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
13-05-2006:
re: webmaster Sjimmie:
Het gastenboek van strandje.nl, is inderdaad bedoeld voor het wel en wee van het strandje(.nl)

Het vermelden van je eigen homepage/site is een optie van het gastenboek, en kan dus gewoon worden gebruikt.
Naaktstrand Groene Ster
  
Dave   10-05-2006 15:27
Mooi domein, erg leuk initiatief, gaat
zo voort....


Naaktstrand Groene Ster
  
Harry en Jaap   07-05-2006 22:18
hallo allemaal

Als we dan toch ons hart aan het luchten
zijn, dan weten wij ook nog wel iets.
Het is niet Sjors en Sjimmie, maar
Tjipke en Sjors.


Naaktstrand Groene Ster
  
Michael en Brigitte   07-05-2006 22:14
Hoi Tjipke

Zo dat lijkt er meer op hé.
Sorry voor de spelfout.
p.s. michael zijn oren zijn ook niet wat
het moet zijn.
Hij heeft dus ook altijd gedacht dat je
zo heet.
Maar ik weet wel beter hoor!Naaktstrand Groene Ster
  
Michael en Brigitte
   07-05-2006 22:10
Hoi Sipke


Naaktstrand Groene Ster
  
Claudia   01-07-2001 11:48
Een briljant idee zeg! en zo gemakkelijk! Tot vanavond!Pagina: 1..993, 994, 995Terug