Gastenboek naaktstrand


Terug

Het gastenboek is alleen lezen. Hier staan de berichten van alle naaktstranden.

Naaktstrand Galderse Meren (Breda)
  
Thijs ( De Dolle)   23-09-2010 14:08
Hoi ik ben Thijs klok en ze noemen ook wel de dolle omdat ik er erg van hou om in me blote kont rond te holle,het weer zit wat tegen misschien morgen weer.


Naaktstrand Vrouwenpolder
  
Willem   22-09-2010 21:25
Gisteren de herfst begonnen, vandaag toch de laatste nazomerdag volgens de weerprofeten.
Een heerlijke middag gehad: vrijwel windstil en lekkere temperatuur.
Dit weer hadden we in augustus moeten hebben!


Naaktstrand Monster
  
aktiecomite   19-09-2010 19:50
ga eens naar www.stopzandmotor.nl
dan naar 17-09-2010
dan naar volksgezondheid


Naaktstrand Noordwijk, Langevelderslag
  
Jim   13-09-2010 06:26
Hier afgelopen week ook geweest, perfect rustig, prachtig nazomerweer. Zou eigenlijk nog wel een keer willen gaan samen met een leuke vrouw (ben zelf een leuke man van 36). Iemand een idee hoe ik dit kan aanpakken ?


Naaktstrand Groote Keeten
  
BlijBloot   12-09-2010 22:34
Groot ruim strand en vaak rustig. Ruim voor de officiele borden kan je je matje neerleggen en dan heerlijk langs de rustige vloedlijn slenteren.

Naaktstrand via Groote Keeten is vaak drukker dan via de ingang van Julianadorp. Helaas van beide kanten uit wel een stukje lopen


Naaktstrand Noordwijk, Langevelderslag
  
herman   12-09-2010 21:11
Afgelopen week diverse malen geweest.
Heerlijk strand. Leuke mensen. Jammer dat de borden er niet meer staan. Kijken de wandelaars niet meer zo raar op.


Naaktstrand Vrouwenpolder
  
J&C   06-09-2010 20:20
Vandaag wellicht de laatste zomerdag van het jaar doorgebracht op dit prachtige strand. Mede door de wind gekozen voor een plekje in de duinen en daar heerlijk kunnen genieten van de zon en elkaar.. Er was veel activiteit in de duinpannetjes, alleen jammer van de vele gluurders welke constant door de duinen cruisen, zij verpesten het voor veel stelletjes zoals wij.. Tot volgend jaar!


Naaktstrand Engelgaarde
  
meganeblue   04-09-2010 15:10
vandaag geweest ff gekeken en heel sel weer weg wezen wat een klein strandje , meters hoge bomen , hoog gras , rukkende mannen . En tot slot nog achtervolgt door een homo die met zijn geslachtsdeel aan het spelen was . )e kantegenwoordig als alleenstaande man niet eens meer in je blootje zonnen , je krijgt bij de ingang al een stempel met als tekst homo.


Naaktstrand Breskens Groede
  
Dirk   04-09-2010 08:48
Jammer dat er altijd vooroordelen zijn mbt tot mannen alleen. Ik ben een getrouwde heteroman die vaak op het naaktstrand kom. Ik wandel en zwem graag. Mijn vrouw houdt niet van het naaktstrand dus kom ik alleen. Blijkbaar is een man (of vrouw) alleen niet de standaard op een (dit) naaktstrand.

Zoals ik hier lees in het gastenboek zijn de klagers over de mannen alleen allemaal "nudisten" die zich bekeken voelen, last hebben van vervelende mensen en problemen hebben met alleenstaande mannen. Deze "nudisten" kunnen beter thuis blijven en niet meer op dit gastenboek reageren, want dit heeft geen enkele toegevoegde waarde op deze site.

Oh ja, vaak zie ik ook allerlei stellen die bij elkaar op bepaalde plaatsen van het lichaam zand moeten verwijderen. Ik stoor mij hier niet aan. Ik leg geen enkel verband tussen sex en nudisme.

Verder is het een mooi strand, maar zo als ik al in een eerdere post aangaf is het te vlak en is er weinig beschutting tegen de wind. Misschien komt hier volgend jaar verbetering in, want de gemeente Sluis heeft 300.000 Euro (+200.000 subsidie) gekregen van de provincie om
de vernieuwde stranden aan te kleden. Hopelijk krijgt het naakstrand hier ook een deel van mee.

Verder nog veel strandplezier.
Naaktstrand Maarsseveense Plassen
  
Anoniem   03-09-2010 11:26
Kan iemand mij vertellen van wanneer tot wanneer het openingsseizoen is op de Maarsseveense plassen? Dat kan ik nergens in de informatie terug vinden. Misschien zinvol om toe te voegen.Ik wil er namelijk nog graag nazomeren, maar tot wanneer kan dat?Pagina: 1..979, 980, 981, 982, 983..1073Terug