Gastenboek naaktstrand


Terug

Het gastenboek is alleen lezen. Hier staan de berichten van alle naaktstranden.

Naaktstrand Groene Ster
  
Sjors   07-10-2007 22:33
Ja heerlijk die bananenpannenkoeken in de zon op het strandje. Schreef Maarten Luther al niet in 1524 na een dagje FKK mit speckkuchen “Wir essen und leben wohl”.


Naaktstrand Groene Ster
  
Sabrine   07-10-2007 19:53
Hi Sjimmie,

Bedankt voor de mix en pannen enzo, het pannenkoekenbakken was geweldig:wink:

En dat in oktober op het strandje de punt. Heerlijk!

Groetjes,

Sabrine


Naaktstrand Groene Ster
  
flint   16-09-2007 21:59
Hallo mensen,

Wat ik even kwijt wil. Ik ben sinds vorig jaar een aantal keren op het strandje geweest, als naturist. Op zich beviel het goed. Maar wat ik niet leuk vind, zijn de mannen die daar 'toevallig' rond struinen en je aan staan te gapen. Dus mensen met de kleren aan. Daar voel ik me ongemakkellijk bij, ook al ben ik een kerel van bijna 2 meter lang. Dat heb ik niet alle keren ondervonden, maar toch vaak genoeg.

Verder is het er prima.

Groeten,

Flint


Naaktstrand Groene Ster
  
Roland   11-09-2007 09:13
Nou gaat er mij meer om, dat andere mensen op moeten passen. Gelukkig hebben ze mijn broek niet mee genomen. De onderbroek hoef ik niet meer terug, je weet niet wat daar allemaal mee gedaan is!


Naaktstrand Groene Ster
  
Sjors   10-09-2007 22:57
Ik heb je onderbroek niet gevonden Roland maar misschien kun je de vermissing even doorgeven aan webmaster Sjimmie, het lijkt mij typisch iets voor de rubriek verloren/gevonden, dus even aan Sjimmie melden; de plaats van vermissing het merk (bijv. Björn Borg of Wibra) de maat en de kleur. Wie weet komt hij nog eens boven water.


Naaktstrand Groene Ster
  
Roland   10-09-2007 19:21
Ik ben trouwens een andere Roland. Afgelopen maandag (vorige week) is mijn onderbroek tot mijn grote verbasing verdwenen. Mijn beurs en ander geld zat er gelukkig nog wel in.


Naaktstrand Groene Ster
  
Isolde   02-09-2007 21:24
Roland, natuurlijk word iedereen, die nog niet bekend is, bekeken. Er zijn namelijk ook ongewenste types met ongewenste praktijken, daarom is men op het strandje ook alert. Als iemand enkele keren komt en eens een praatje maakt verdwijnt die nieuwigheid vanzelf en wordt het gewoon gewoon. Dus dan hoef je daar geen dame voor uit te nodigen, je kunt ook gewoon alleen komen, tenzij het je om andere dingen gaat?? Het is een fijn strandje, het middelste gedeelte, heel vertrouwd en veilig, juist door die sociale controle !!!! Groetjes, Isolde.


Naaktstrand Groene Ster
  
Roland   28-08-2007 18:47
Hallo,
Was afgelopen vrijdag op Ut Strandje, voor het eerst!!!, maar werd aangekeken door iedereen, of ze wilden zeggen: wat moet die hier? Volgens mij is het een hecht clubje daar...jammer...

Is het niet zo, dan wil ik wel met 1 van de dames er een keertje naar toe!:sad:


Naaktstrand Groene Ster
  
Ko van Dijk   24-08-2007 17:11
Leuk dat je mijn weblog link van de week hebt gemaakt. Dank voor alle hits.

Groet van Ko vanaf een zonnig naakstrand Zandvoort


Naaktstrand Groene Ster
  
Sjors   18-08-2007 23:57
Beste Anna en man.
Cock-ringen?
Nu let ik daar niet zo op maar ik heb in al die jaren (vanaf 1980) nog nooit een cock-ring gezien op misschien wel het leukste strandje van Nederland. Goed, zo nu en dan wat bling bling wat er flonkert in de zon maar op de stranden in de buurt van Dord zal het niet veel anders zijn .
Ik weet niet op welk strandje jullie zaten (west, midden, de punt of oost) maar op ieder naaktstrand zijn mensen die meer willen dan allen in de zon liggen. Volgende keer maar in de nabijheid van o.a. Sjors, Sjimmie, Edith, Isolde, Rinse, Tietsje, Wytse, Claire, Sjouke, Meinte, Bram, Anne en Eelco gaan liggen (de punt)
Pagina: 1..977, 978, 979, 980, 981..988Terug