Gastenboek naaktstrand


Terug

Het gastenboek is alleen lezen. Hier staan de berichten van alle naaktstranden.

Naaktstrand Groene Ster
  
Majo   12-07-2006 22:13
Jammer dat ik de foto's van Claudia niet kan openen... Een volgende keer?


Naaktstrand Groene Ster
  
Majo   09-07-2006 10:04
Ik ervaar het naturisme als een onderdeel van mijn libertijnse levensstijl. En ik ben erg blij dat dit zo dicht bij mijn woonstad is gelegen. Bijna iedereen houdt de veldjes schoon en er klinkt nooit luide muziek. Als dat wel kilinkt dan komt het van het textielstrand gewaaid. Ik ontmoet er leuke mensen met een verhaal. Een echte aanrader dus.


Naaktstrand Groene Ster
  
Claudia   09-07-2006 10:04
"Never a dull moment"
Eindelijk was het zover! Ook Patrice en ik hadden besloten om onze eigen parasol aan het gevarieerde arsenaal aan zonneschermen op het strandje toe te voegen. Patrice had bij de Formido een laatste uniek exemplaar bemachtigd en omdat zij ook nog in het bezit was van een, weliswaar miniscuul maar professioneel hamertje, stond niets een geslaagde schaduwrijke pic-nic in de weg.
Al bij het uitpakken werd het doekje geroemd om zijn sprekende en vrolijke kleuren en onder luide bijval van de omstanders opende Patrice dan ook uitgelaten onze parasol!
Foto 1 toont het onmiddelijke débacle van deze Formidowinkeldochter.
Zelfs de niet aflatende inspanningen van Sjors "Superglu" en de creatieve uitspanningen van Tjipke ( zie foto 2) hebben niet kunnen verhinderen dat onze eerste echte parasol aan het eind van de dag roemloos in de prullenbak is beland.( zie foto van Tjipke)
Echter.........wij komen terug!Naaktstrand Groene Ster
  
Dinie en Nico   05-07-2006 23:55
Op het strandje, van vandaag 5 juli 2006

Het zou een snikhete dag worden en wij waren er al om 7.00 uur om onze nieuwe tent voor de eerste keer op te zetten. Geweldig, die stilte en wat is de belofte voor deze dag? Met de tent en ons humeur ging het erg goed! Er wordt heel wat besproken op het strandje van vandaag. Het weer is erg belangrijk; moet de parasol in of uit, moet het strandtentje gedraaid worden of valt het wel mee met die wind? Wat zie ik daar, donderkoppen in de lucht? Sjors zet dan zijn donderkoppenzonnebril op en kan ons gelukkig geruststellen, de bui gaat ons voorbij. En niet te vergeten, de temperatuur van het weer maar ook krijgen we informatie over de temperatuur van het water. En waar krijg je informatie over het aantal bezoekers? Sjors weet het te vertellen! Dus als je denkt dat je er voor je rust komt, vergeet het, je bent druk in de weer bij mooi weer en we komen gauw weer!Naaktstrand Groene Ster
  
rinze   30-06-2006 10:04
culiair strandje 1e keer pannenkoeken en nu 2e keer chinees 3e keer amerikan- sparerib schotel met gebaken aardappelen ?
dit blijft toch wel het strandje van nederland
leuk , gemoedelijk, vriendelijk ,apart ,culinair.
hou dit zo dan zijn wij ook eens in de zoveel tijd van de partij
helaaszijn wij er zaterdag niet ,maar eet smakelijk

ps.sambal er bij ?? het word al zulk heet weer


Naaktstrand Groene Ster
  
Claudia   18-06-2006 10:47
Wat was het weer gezellig gisteravond!
Na de aankondiging: Pannekoeken!.......verzamelden de her en der over het strandje verspreide gasten zich rond de diverse kooktoestellen en kon het schransen aanvangen. De kwaliteit van de koeken was ondanks de primitieve omstandigheden professioneel en er wordt dan ook nagedacht over het thema van een volgende repas commun!


Naaktstrand Groene Ster
  
John   17-06-2006 13:00
Kom regelmatig op het strandje. Vindt het er fijn. Lekker rustig over het algemeen en men laat je er in je waarde!


Naaktstrand Groene Ster
  
tuula   16-06-2006 09:51
regards from Finland, i was there in may it was nice


Naaktstrand Groene Ster
  
Nico   16-05-2006 21:46
Kom regelmatig bij mooi weer op het strandje. Ben het met Isolde eens dat het strandje er alleen maar is om de recreëren. Dus laten wj het strandje leuk en gezellig houden.


Naaktstrand Groene Ster
  
JanWillem   16-05-2006 11:00
Goed initatief deze web-site.
Ik kwam in de jaren 70 in aanraking met naakt recreatie. Rond mijn tiende ben ik voor het eerst met een vriendje en zijn ouders naar het naaktstrand van Callandsoog geweest. Zij gingen daar zomers regelmatig naartoe. Ook liepen zij in hun grote tuin bloot rond. Als wij zomers met water of bij de slootjes speelden konden we dat het best maar bloot doen zodat onze kleren droog bleven. In die tijd vonden we bloot spelen niet vreemd.
Later ben ik naar Leeuwarden verhuisd. Zomers met vrienden en vriendinnen naar de kleine wielen. Stiekum wel eens op naaktstrand gekeken, maar niemand durfde bloot te gaan, tja we waren pubers. Nu, nadat de kleine wielen helemaal verbouwd zijn, kom ik weer regelmatig op het naaktstrand. Jammer dat er niet veel schaduw is op warme dagen. Verder een prima strand met ontspannen sfeer. Wil je een praatje maken dan kan dat, wil je rust dan kan dat ook. Op rustige dagen vallen de cruisende mannen soms wel op. Op drukkere dagen heb je daar geen last van.
In het verleden hing er wel eens geklede jeugd rond (turks/marocaans?) te gluren. Met de komst van de stadswacht is dat hopelijk over.
Deze web-site is een mooie kans om met bezoekers van de wielen in contact te komen en/of te blijven.Pagina: 1..977, 978, 979, 980Terug