Gastenboek naaktstrand


Terug

Het gastenboek is alleen lezen. Hier staan de berichten van alle naaktstranden.

Naaktstrand Galderse Meren (Breda)
  
jaap   09-07-2010 11:22
Hallo allemaal

geweldig strand waar gezelligheid de boventoon spreekt.
Van jong tot oud komen naar dit strand voor de gezelligheid. Allen jammer dat sommige mensen al vroeg in de middag op zoek zijn naar iets anders. Op zich heb ik geen bezwaar maar laten ze dit dan doen na zeven uur zodat de mensen met kinderen niet meer aanwezig zijn


Naaktstrand Larserbos
  
Henk   09-07-2010 05:41
Met verbazing lees ik de berichten van 02-07 en 03-07 (Paola en Rob) waarbij ik de indruk krijg dat die in onderlinge afspraak zijn geschreven. Dat dit soort reacties op nudisme anno 2010 nog plaats vinden. Ik dacht dat zoiets alleen nog in van die ultra orthodoxe zwarte kousen kringen werden ge-uit. En foto's in supermarket hangen? Wordt een naturist nu met een crimineel vergeleken? Wat nu al ik zou oproepen allemaal negatieve recenties over het park op sites achter te laten. Zou Paola toch ook niet waarderen?

Mee eens dat openlijke sex niet door de beugel kan en dat je anderen daar niet ongevraagd mee moet confronteren. Daar passen sancties. Aan de andere kant is er ook nog zoiets als ieder zijn leven laten.

Net zoals ik altijd een vakantiepark zal mijden waar totaal niets te doen is (haar eigen woorden) en wat niet eens een fatsoenlijk zwembad aan biedt zou je ook gewoon nudistenstranden kunnen mijden. De één houdt niet van blubber en blauwalg en zwemt liever in fatsoenlijk water, de ander houdt niet van bloot en ligt liever in een badpak. Ieder zijn keus.

Wellicht een tip: Leg op de receptie bij het bungalowpark een plattegrond van de omgeving en geef daar ook het naturistengebied op aan. Dan hebben de gasten van het park de kans om het te mijden. Er zullen mogelijk wat meer stiekume gluurders zijn (die zie je altijd om zo'n gebied "toevallig" af en aan fietsen), maar dat zijn naturisten wel gewend in die verdomhoekjes waar ze weg geduwd worden.

Leven en laten leven Paola, en een beetje respect voor elkaar. Dat maakt deze wereld een heel stuk vriendelijker.


Naaktstrand Breskens Groede
  
FvP   09-07-2010 02:16
Hey,

Sedert dit jaar al enkele keren naar het naaktstrand geweest. Eerst wat onwennig, maar na enkele minuten gaat dit wel over. Het is zelfs zo dat ik er naar uit kijk om er zoveel mogelijk naartoe te kunnen trekken, ook al moet ik daar (heen en terug) ongeveer 250 km voor rijden.
In vergelijking met België is het in Groede veel properder, minder bevolkt, en vooral…geen voyeurs of exhibitionisten te zien. Ook ik ben een man alleen, maar heb niet deze minder fraaie bedoelingen. Gelukkig wordt ik er hiervoor ook niet scheef bekeken. Alleen jammer van die enkele textielwandelaars die het toch nodig vinden het strand te moeten doorkruisen (alsof er elders geen plaats genoeg is).

Ik kan het kort omschrijven: goede parkeermogelijkheden, extreem proper, geen ongewenste contacten, aangenaam voor families en heel zeker aan te raden. Mij zie je er in elk geval zoveel mogelijk.

Met vriendelijke groet,
FvPNaaktstrand De Grote Moere
  
Hans   09-07-2010 01:09
Het is idd treurig dat 'bepaalde personen' zich "op willen dringen" aan bezoekers van de plas. Dat staat niet in verhouding wat het naturistische gevoel voor veel andere mensen daar te bieden heeft.

Voor die personen:

Denk eens na wat je met een dergelijk gedrag veroorzaakt ... !!
Het is per saldo geen plek om je lusten bot te vieren ... daar zijn genoeg andere mogelijkheden voor in het leven aanwezig om aan je gewenste gerief te geraken.

-

Een plek - zoals deze plas - moeten we met z'n allen respecteren om er samen te kunnen genieten ... en daar hoort ook mevrouw 'Carolien' bij !


Naaktstrand Engelermeer
  
Yvonne   08-07-2010 23:31
Ik kom al jaren bij het Engelermeer, vroeger op het geklede gedeelte toen er nog geen naakstrand was. Ik fiets er zo naar toe en ik vind het echt geweldig.
Niemand is vervelend of opdringerig en soms maak ik een praatje en ga lekker zwemmen. Als vrouw alleen kan ik hier echt gewoon mezelf zijn.
Echt een super locatie.
Groetjes


Naaktstrand De Grote Moere
  
carolien   08-07-2010 19:22
zou iemand mij uit kunnen leggen waarom ik als geklede vrouw die mijn hond laat zwemmen steeds moet worden aangeklampt /lastig gevallen en met oneerbare voorstellen lastig gevallen moet worden door heren wanneer gaat men hier eens tegen optreden of moet men er toe over gaan om zich zelf te beschermen ik gun een ieder zijn leven maar houd ook een ander in leven en respecteer dat
ps nee ik zit als getrouwde vrouw er ook niet op te wachten dat je je in mijn buurt gaat aftrekken
met vr gr
carolien


Naaktstrand Pannekoekenplas
  
Jan   08-07-2010 16:55
Hallo,

Vanmiddag ok ff geweest helaaswaren er geen vrouwen! Wel een stuk of 8 mannen waren trouwens ok niet verkeerd.

Grt Jan


Naaktstrand Vrouwenpolder
  
ggg   08-07-2010 14:02
Fijn naaktstrand.
Door zijn enorme oppervlakte is er echt veel plaats.
Zeer aangenaam.


Naaktstrand Ellerstrand
  
mo   08-07-2010 09:29
Ben een jonge van 23 jaar en wou laten weten dat het een top strand is...Heerlijk lekker zonnen, in je nakie zonder lastige mensen.

People klasse
greetzz
Moes


Naaktstrand Engelermeer
  
Edwin   08-07-2010 09:26
Woensdagmiddag 7 juli het strand voor de eerste keer bezocht. Fantastisch en zoals mijns inziens een naturistenstrand moet zijn, complimenten.

Ook en vooral de opzet niet als een soort getto afgezonderd naturistendeel, maar gewoon een deel voor textiel en een deel voor naakt naast elkaar zonder allerhande rare constructies en volledig en open de verschillende groepen recreanten bij elkaar in het gezichtsveld.

Gezellige drukte, gemixt gezelschap, heerlijk schoon zwemwater, allemaal prima.

Respect alom. Perfecte plek! Complimenten voor de NVE die dit alles mogelijk maakt.
Pagina: 1..975, 976, 977, 978, 979..1053Terug