Gastenboek naaktstrand


Terug

Het gastenboek is alleen lezen. Hier staan de berichten van alle naaktstranden.

Naaktstrand Groene Ster
  
Zielig   24-12-2006 21:57
sneu diep sneu.... "Lekker met de hele familie in je nakie zwemmen" ik hoop dat dit hele zielige gedoe eens wordt afgeschaft! ga maar lekker naakt in je tuin lopen ofzo weet ik veel. dit is gewoon te gek voor woorden!!
Nederland DOE HIER IETS AAN!!!!


Naaktstrand Groene Ster
  
Miranda   18-12-2006 15:53
Hallo,
Ik ben via waldnet op jullie site terecht gekomen en m'n complimenten voor de mooie site. Ik heb zelf niks met naturisme maar wel met de groenester. Ik kom daar al jaren met enige regelmaat met m'n honden en ik kan me er dus niks bij voorstellen dat mensen last hebben van het naakt strand. Het recreatie gebied is groot genoeg voor ons allemaal. Het enige wat iedereen zou moeten doen is rekening houden met elkaar. Ik kom niet in de gebieden waar mijn honden niet mogen komen dus als mensen nu niet van naakt rekreatie houden zoek het dan ook niet op er is echt ruimte genoeg!!!!
Veel succes verder met jullie site.
Groetjes Miranda:happy:


Naaktstrand Groene Ster
  
Isolde   01-12-2006 18:58
Beste mensen, wanneer zal het nu eindelijk duidelijk worden, dat de ongewenste seksuele handelingen van het eerste stuk naturistengebied (men noemt ze ook wel homo's, maar 80% is gewoon brave huisvader......), de vredelievende, voor de rust, ruimte en zon komende naturisten op het 2e gedeelte van het naturistengebied, en de gedoogzone ten noorden van het naturistenterrein drie!!!!!! verschillende dingen zijn en op het 3e gedeelte van het naturistenterrein vindt men van alles wat, dus als u zich veilig wilt voelen, kom dan gerust naar het middengedeelte, strandje "De Punt". Met vriendelijke groeten, een naturiste.


Naaktstrand Groene Ster
  
alie   29-11-2006 16:33
hee sjors en sjimmi ook wij willen wel mee uit eten maar om je op te kunnen geven moet je toch op de lijst kunnen komen en wat betreft de mevrouw die zo,n hekel aan blote mensen heeft DE rest natuurlijk daargelaten Mevrouw het groene stergebies is zo groot en het net wat je je kids aanleert als jezelf voortdurend loopt te roepen hoe erg het is maar wel steeds kijkt. dan doen je kinderen wel mee op den duur .steek uwe hand in eigen boezem en zoek een plekje ver bij het naaktstrand vandaan hebt u ook nergens last van groet een zonaanbidster


Naaktstrand Groene Ster
  
annemarie   09-11-2006 15:21
hallo,
ik ben voor het programma op zoek naar een naturist of een naturistengezin die lekker alles in hun blootje doen en daar ook open en bloot over willen vertellen.
mensne die hun huishoudelijke klusjes graag i hun blootje doen.

als iemand iemand kent of zelf geinteresseerd is zou ik het erg op prijs stellen als u mij zou bellen/mailen.
bij voorbaat dank

annemarie bouwman
035-6719058:wink:


Naaktstrand Groene Ster
  
mirjam   01-11-2006 19:58
Nou..ik ben er anders niet zo blij mee. Als ik er kom op een minder warme dag, word je van de ene kant bestookt met homo's ..(wat daar gedoogt wordt, ik begrijp er niks van!! iedereen voelt zich daar toch geintimideerd door! Ik vind het vreselijk) en als ik de andere kant op kijk zie ik allemaal naakte mensen. Dat klopt niet met mijn gevoel en ik voel me er ongemakkelijk bij. Jullie naakt recreanten mogen in dat andere water recreeeren maar vinden het vaak toch nodig om aan de kant te gaan zitten tegenover de kinder(!!!) speeltoestellen. ik denk niet dat je kinderen zomaar out of the blue moet blootstellen aan blote naakte mensen en cruisende homo's. Het is een recreatie gebied, dit houdt in dat ook wandelaars, fietsers, kinderen en dagjesmensen zich er prettig moeten kunnen voelen. Ik wordt er nu vaak overspoeld door naakte mensen, homo's en verslaafden die daar tippelen. ..belachelijk, voor zo'n duur recreatiegebied.!


Naaktstrand Groene Ster
  
hovenier   23-10-2006 00:05
ik vindt het smerig als je op een strandje ligt en je rolt je handoek uit terwijl er een hondenpoep er ligt echt lekker dus niet.maar de gemeente en de mag ook wel de parkeer plaatsen en de wel maaien onkruid vrij maken en minder lui wezen en de mensen die op de homo parkeer plaats staan mogen wel ons met rust laten vriedelijk groeten de tuin mannen op de groene ster en de politie moet maar de werk beter en zo als ons beloofd is meer politie op paard is nog maar 3 x geweest meer blauw op de groene ster puur voor de veiligheid bescherming gaat voorNaaktstrand Groene Ster
  
Marjan   17-10-2006 09:11
Hee hoi ook ik vind het een heerlijk strandje vriendelijke mensen die zo nu en dan een praatje komen maken erg gezellig en nu maar hopen op nog een mooie zomer:cool::cool:


Naaktstrand Groene Ster
  
Marjan   17-10-2006 09:11
Hee hoi ook ik vind het een heerlijk strandje vriendelijke mensen die zo nu en dan een praatje komen maken erg gezellig en nu maar hopen op nog een mooie zomer:cool::cool:


Naaktstrand Groene Ster
  
Edith   14-09-2006 19:04
Hallo,
Deze week bijna elke middag gesnipperd om maar weer snel naar het strandje te sjeesen op m'n fietsie en goh...wie had dat gedacht aan het begin van deze zomer...Edith op het naaktstrandje :surprised: hihi
Maar beste mensen...ik vind het fantastisch en mij, ha.., mij zul je niet meer vinden op het textielgedeelte, waar ik nooit alleen naartoe ging omdat ik me dan niet prettig en op m'n gemak voelde. Das nu wel anders!! Als echte zonaanbidster kan ik alleen maar zeggen "Eureka"! I found my strandje.nl!!!
Thanks!
Mar...ja ja er is altijd een maar: "een toilet tja, dat zou de feestvreugde nog meer vergroten." Hopelijk komt de Gemeente over de brug!

groetjes en hopelijk nog meer mooie (na)zomer dagen toegewenst van
Edith :happy:Pagina: 1..968, 969, 970, 971, 972..974Terug