Gastenboek naaktstrand


Terug

Het gastenboek is alleen lezen. Hier staan de berichten van alle naaktstranden.

Naaktstrand Groene Ster
  
Marjanne   15-07-2006 20:53
hallo allemaal.
het was vandaag weer een lekkere dag, om eens lekker bruin te worden.
(zo kan mijn arm van het gips weer ff bijkleuren)
was het eten lekker???
de groeten van Marjanne, en een hele dikke natte zoen van Annemarie :)


Naaktstrand Groene Ster
  
Nienke   15-07-2006 20:53
Ja als niet zo regelmatige bezoekster van 'het strandje' wil ik toch wel even in het gastenboek schrijven. Leuke site Sjors!! Geen woord te veel gezegd.
Het was druk toen ik vandaag weer even kwam kijken. Maar toch heerlijk rustig. Van niemand last. Beetje lezen, beetje zwemmen, beetje kletsen. Over boeken bijvoorbeeld. Ben altijd benieuwd wat mensen lezen. Sjors raadde Houellebec aan: 'Platvorm'; ikzelf lees Laxness: 'Het visconcert' en van Wietse weet ik het echt niet meer. Wel interessant maar het ging behoorlijk boven m'n pet.
Lekkere middag gehad in de zon.


Naaktstrand Groene Ster
  
Marjanne   15-07-2006 20:53
hallo allemaal.
het was vandaag weer een lekkere dag, om eens lekker bruin te worden.
(zo kan mijn arm van het gips weer ff bijkleuren)
was het eten lekker???
de groeten van Marjanne, en een hele dikke natte zoen van Annemarie :)


Naaktstrand Groene Ster
  
Majo   12-07-2006 22:13
Jammer dat ik de foto's van Claudia niet kan openen... Een volgende keer?


Naaktstrand Groene Ster
  
Majo   09-07-2006 10:04
Ik ervaar het naturisme als een onderdeel van mijn libertijnse levensstijl. En ik ben erg blij dat dit zo dicht bij mijn woonstad is gelegen. Bijna iedereen houdt de veldjes schoon en er klinkt nooit luide muziek. Als dat wel kilinkt dan komt het van het textielstrand gewaaid. Ik ontmoet er leuke mensen met een verhaal. Een echte aanrader dus.


Naaktstrand Groene Ster
  
Claudia   09-07-2006 10:04
"Never a dull moment"
Eindelijk was het zover! Ook Patrice en ik hadden besloten om onze eigen parasol aan het gevarieerde arsenaal aan zonneschermen op het strandje toe te voegen. Patrice had bij de Formido een laatste uniek exemplaar bemachtigd en omdat zij ook nog in het bezit was van een, weliswaar miniscuul maar professioneel hamertje, stond niets een geslaagde schaduwrijke pic-nic in de weg.
Al bij het uitpakken werd het doekje geroemd om zijn sprekende en vrolijke kleuren en onder luide bijval van de omstanders opende Patrice dan ook uitgelaten onze parasol!
Foto 1 toont het onmiddelijke débacle van deze Formidowinkeldochter.
Zelfs de niet aflatende inspanningen van Sjors "Superglu" en de creatieve uitspanningen van Tjipke ( zie foto 2) hebben niet kunnen verhinderen dat onze eerste echte parasol aan het eind van de dag roemloos in de prullenbak is beland.( zie foto van Tjipke)
Echter.........wij komen terug!Naaktstrand Groene Ster
  
Dinie en Nico   05-07-2006 23:55
Op het strandje, van vandaag 5 juli 2006

Het zou een snikhete dag worden en wij waren er al om 7.00 uur om onze nieuwe tent voor de eerste keer op te zetten. Geweldig, die stilte en wat is de belofte voor deze dag? Met de tent en ons humeur ging het erg goed! Er wordt heel wat besproken op het strandje van vandaag. Het weer is erg belangrijk; moet de parasol in of uit, moet het strandtentje gedraaid worden of valt het wel mee met die wind? Wat zie ik daar, donderkoppen in de lucht? Sjors zet dan zijn donderkoppenzonnebril op en kan ons gelukkig geruststellen, de bui gaat ons voorbij. En niet te vergeten, de temperatuur van het weer maar ook krijgen we informatie over de temperatuur van het water. En waar krijg je informatie over het aantal bezoekers? Sjors weet het te vertellen! Dus als je denkt dat je er voor je rust komt, vergeet het, je bent druk in de weer bij mooi weer en we komen gauw weer!Naaktstrand Groene Ster
  
rinze   30-06-2006 10:04
culiair strandje 1e keer pannenkoeken en nu 2e keer chinees 3e keer amerikan- sparerib schotel met gebaken aardappelen ?
dit blijft toch wel het strandje van nederland
leuk , gemoedelijk, vriendelijk ,apart ,culinair.
hou dit zo dan zijn wij ook eens in de zoveel tijd van de partij
helaaszijn wij er zaterdag niet ,maar eet smakelijk

ps.sambal er bij ?? het word al zulk heet weer


Naaktstrand Groene Ster
  
Claudia   18-06-2006 10:47
Wat was het weer gezellig gisteravond!
Na de aankondiging: Pannekoeken!.......verzamelden de her en der over het strandje verspreide gasten zich rond de diverse kooktoestellen en kon het schransen aanvangen. De kwaliteit van de koeken was ondanks de primitieve omstandigheden professioneel en er wordt dan ook nagedacht over het thema van een volgende repas commun!


Naaktstrand Groene Ster
  
John   17-06-2006 13:00
Kom regelmatig op het strandje. Vindt het er fijn. Lekker rustig over het algemeen en men laat je er in je waarde!Pagina: 1..915, 916, 917, 918, 919Terug