Gastenboek naaktstrand


Terug

Het gastenboek is alleen lezen. Hier staan de berichten van alle naaktstranden.

Naaktstrand Vrouwenpolder
  
J&C   06-09-2010 20:20
Vandaag wellicht de laatste zomerdag van het jaar doorgebracht op dit prachtige strand. Mede door de wind gekozen voor een plekje in de duinen en daar heerlijk kunnen genieten van de zon en elkaar.. Er was veel activiteit in de duinpannetjes, alleen jammer van de vele gluurders welke constant door de duinen cruisen, zij verpesten het voor veel stelletjes zoals wij.. Tot volgend jaar!


Naaktstrand Engelgaarde
  
meganeblue   04-09-2010 15:10
vandaag geweest ff gekeken en heel sel weer weg wezen wat een klein strandje , meters hoge bomen , hoog gras , rukkende mannen . En tot slot nog achtervolgt door een homo die met zijn geslachtsdeel aan het spelen was . )e kantegenwoordig als alleenstaande man niet eens meer in je blootje zonnen , je krijgt bij de ingang al een stempel met als tekst homo.


Naaktstrand Breskens Groede
  
Dirk   04-09-2010 08:48
Jammer dat er altijd vooroordelen zijn mbt tot mannen alleen. Ik ben een getrouwde heteroman die vaak op het naaktstrand kom. Ik wandel en zwem graag. Mijn vrouw houdt niet van het naaktstrand dus kom ik alleen. Blijkbaar is een man (of vrouw) alleen niet de standaard op een (dit) naaktstrand.

Zoals ik hier lees in het gastenboek zijn de klagers over de mannen alleen allemaal "nudisten" die zich bekeken voelen, last hebben van vervelende mensen en problemen hebben met alleenstaande mannen. Deze "nudisten" kunnen beter thuis blijven en niet meer op dit gastenboek reageren, want dit heeft geen enkele toegevoegde waarde op deze site.

Oh ja, vaak zie ik ook allerlei stellen die bij elkaar op bepaalde plaatsen van het lichaam zand moeten verwijderen. Ik stoor mij hier niet aan. Ik leg geen enkel verband tussen sex en nudisme.

Verder is het een mooi strand, maar zo als ik al in een eerdere post aangaf is het te vlak en is er weinig beschutting tegen de wind. Misschien komt hier volgend jaar verbetering in, want de gemeente Sluis heeft 300.000€ Euro (+200.000€ subsidie) gekregen van de provincie om
de vernieuwde stranden aan te kleden. Hopelijk krijgt het naakstrand hier ook een deel van mee.

Verder nog veel strandplezier.
Naaktstrand Maarsseveense Plassen
  
Anoniem   03-09-2010 11:26
Kan iemand mij vertellen van wanneer tot wanneer het openingsseizoen is op de Maarsseveense plassen? Dat kan ik nergens in de informatie terug vinden. Misschien zinvol om toe te voegen.Ik wil er namelijk nog graag nazomeren, maar tot wanneer kan dat?


Naaktstrand Stavoren
  
Fred   30-08-2010 15:33
Leuk strandje met mooi uitzicht op het IJsselmeer. Voor het eerst bezocht op zaterdag 14-07. Wij (echtpaar & 1 kind) twijfelden wel even of we goed waren, maar gewoon door blijven lopen over de dijk, en voila daar zagen we gelukkig zo’, 25 mensen liggen. Gemengd gezelschap: gezinnen met kinderen, oudere echtparen en enkele lossen mannen en vrouwen.

Strandje er voor is inderdaad nog textiel, scheiding is niet groot/hoog, maar voldoende. Voor mij als redelijk beginnend naaktrecreant, was het nog wel apart dat er over de dijk nog best veel wandelaars, fietsers, vissers e.d. liepen, die dan wel zo op het strand kijken.
Ook prima om te zwemmen, vrij ver ondiep, dus ook geschikt voor kinderen.

Wat een SUPERgoeie site trouwens! :) Wij hebben het naakt recreëren afgelopen vakantie ontdekt in Zeeland, en zouden dat hebben gemist als we niet op Internet deze site hadden gevonden (drempelvrees en zo ;-).Naaktstrand Hoornse Plas
  
wim   28-08-2010 12:22
Leuke strand.
Wie sex wil kan dit zoeken op een afgelegen plaats kortom voor iedereen is er een plaats,
Alleen probeer dit laatste wel uit zicht van anderen.
Tevens zijn we op zoek naar medewandelaars die proberen om zo lang mogelijk in hun blootje door de vrije natuur te wandelen in Groningen en Drenthe. Doen dit alleen bij goed weer natuurlijk.Meld je ook aan als je een keer mee wilt


Naaktstrand Breskens Groede
  
TalZan   28-08-2010 08:59
Op zaterdag 21 juli ll. zijn we voor het eerst dit jaar naar het vernieuwde naakstrand geweest. Het weer was wisselvallig met nu en dan een zonnige periode. We hebben heerlijk gewandeld op het strand. De heraanleg van het strand viel voor ons goed mee. Ook 'Toco Loco' is open, ttz. het terras en de toiletten. Al bij al blijft het toch een prachtstrand. Er waren veel koppels aanwezig alsook alleenstaande mannen. We werden veel bekeken, maar daar bleef het ook bij. Bij goed weer gaan we zeker terug.

CanZan. (koppel (m/v) uit België)


Naaktstrand Galderse Meren (Breda)
  
Cindy   26-08-2010 16:00
Mensen, let op! Ik hoorde afgelopen vrijdag van iemand dat iets meer dan een week eerder twee van zijn vier autobanden lek gestoken waren!! Datzelfde was bij nog een aantal auto´s gebeurd! Nu spreek ik net iemand, daar was het afgelopen zondag bij gebeurd! Beide dagen was het weer iets minder goed en het was dus iets rustiger.

Snap werkelijk niet dat mensen hier de humor van inzien :-( Bij deze even de waarschuwing hiervoor! Volgens mij heeft geen van de gedupeerden (tot nu toe) aangifte gedaan, want er is niets over te lezen geweest in BN De Stem. Is het jou overkomen: doe aangifte! Dan krijgt de politie er weet van en kunnen ze extra gaan controleren. Wellicht dat als er aandacht voor is, het sowieso stopt. Ik weet wel dat ik voorlopig niet meer naar mijn favoriete strand ga. Ik heb geen zin om er die prijs voor te betalen.

Baal er wel van, want alles is perfect aan 'ons strand'.


Naaktstrand Breskens Groede
  
FvP   26-08-2010 13:47
FvP 15-07-2010 03:28

Voor alle lezers: dit bericht is niet van mij afkomstig. Iemand probeert mij in een slecht daglicht te stellen, ook al weet ik niet waarom.
Het eerste bericht van 09-07-2010 02:16 is wel van mij afkomstig. Je kunt het ook duidelijk aan het taalgebruik merken.

Dus: wees op je hoede omtrent wat hier allemaal geschreven wordt. Iedereen kan blijkbaar zowat alles kwijt onder een valse naam.


Naaktstrand Hoek van Holland
  
Rob   26-08-2010 00:32
Vandaag nog even in de Hoek geweest met weinig zon.
Alleen in de duinen lag die vrouw van dat oude stel achter dat donkerblauwe windscherm weer te sexen. Die man denkt dat de duinen van hem zijn. Hopelijk worden zij een keer weggestuurd. Het strand zelf is erg kaal en ongezellig geworden.Pagina: 1..896, 897, 898, 899, 900..990Terug