Gastenboek naaktstrand


Terug

Het gastenboek is alleen lezen. Hier staan de berichten van alle naaktstranden.

Naaktstrand Hoek van Holland
  
linda   22-07-2010 06:49
Hallo Meiden
wat mij na een aantal keer is opgevallen is dat idd op het naaktstrand weinig of geen single vrouwen zijn Jammer is er echt top daar niet mega druk dus zon zee strand zal zeggen kom op ook wij hebben recht op lekkr realex aan zee te kunnen zijn !!!


Naaktstrand Oesterdam
  
keesie   20-07-2010 22:09
Moet echt de hele week werken....geen enkele mogelijkheid vrij te nemen. Hopelijk is het a.s. weekend weer goed weer. Ik mis de dam !!

Repy Webmaster Sterkte


Naaktstrand Breskens Groede
  
Stefaan   20-07-2010 20:53
De kassajuffrouw van Toco Loco wist me deze middag te vertellen dat de volledige afwerking van het strandpaviljoen waarschijnlijk niet meer voor dit seizoen is. Het zal dus nog wel een tijdje duren vooraleer je daar ook binnen zal kunnen zitten...


Naaktstrand Breskens Groede
  
Frank   20-07-2010 20:20
Vandaag op de warmste dag van de week heerlijk pauze gehouden op het strand, en nee hier gelukkig geen mannen die je lastig vallen omdat je toevallig even een uurtje alleen gaat zwemmen. Over het algemeen zijn de bezoekers 40+ dus ik was wel een van de jongeren. Heerlijk strand rustig, schoon en de strandtent was nu helemaal open. Leuke dame (niet verkeerd bedoeld) op leeftijd leren kennen, een oud lerares die zich hard gemaakt heeft voor het behoud van het strand. En gelukkig maar, de volgende keer als ik in Zeeuws Vlaanderen ben weet ik met mooi weer waar ik pauze ga houden.


Naaktstrand Breskens Groede
  
Thom   20-07-2010 16:05
Rian, ik ben geregeld op locatie :)
Mocht je intresse hebben stuur eens een mailtje, dan praten we verder lijkt me gezellig!.

Kom maar op met commentaar terug!!!!!!!!!!!!

Naaktstrand Galderse Meren (Breda)
  
paul   20-07-2010 07:33
Nou Noortje daar heb je bij de Oostplas Tilburg niet zo'n last van.
Hier klein strandje in rietkraag, komen maar weinig mensen, vooral ouderen.
En als iemand iets anders wil; nou er zijn in het riet - langs paadje aan de zuidkant - 5 kleine plekjes met houten vlonder waar en zich terug kan trekken. Heeft iedereen zijn privacy....
NB; wat het toch heerlijk vakantie met zon en hollands schoon water he ?


Naaktstrand Breskens Groede
  
Eerste   19-07-2010 21:52
Hi, ik zou eigenlijk wel eens naar het naaktstrand willen, maar heb drempelvrees. Het zou de eerste keer zijn dat ik zoiets doe. Ik denk dat ik volgene vrijdag (30ste) het er eens op waag. Zijn er tips ? Kun je makkelijk mensen aanspreken ? Lukt het vlot om voluit uit de kleren te gaan ? Niet teveel aangestaard ??? Hoe gaat dit ? Ik lees die verhaaltjes hier over de duinen ? Spreken de mensen je hiervoor aan ??? Zijn er veel opdringerige mensen ??? Gebeurt dit op bepaalde plekken (dan weet ik ze te mijden)? Ik zou willen dat het eerste bezoekje meevalt, vandaar de vragen.


Naaktstrand Rockanje
  
Naturist56   19-07-2010 20:43
Na jaren op de maasvlakte te hebben door gebracht ben ik na sluiting van de maasvlakte hier terecht gekomen om heerlijk streeploos te kunnen zonnen.En wat zo prettig is aan deze geweldige mooie locatie,is dat je hier heerlijk rustig kunt genieten,zonder telkens lastig gevallen te worden door mannen die de hele dag met hun handdoek door de duinen heen en weer lopen zo als op de maasvlakte het geval was,die niet voor de zon komen ,maar puur om iemand te vinden die genegen is hun even van hun drang af te helpen.En wat dan nog het ergste is het zijn voor 95% getrouwde mannen,daar ze de zaterdag of de zondag samen met hun vrouw heel onschuldig op het strand zitten baden in het zweet en echt niet van de warmte,maar eerder bang voor herkening,Nee hier is het heerlijk vertoeven en ook samen met je vrouw kan je hier ongestoord van de zon genieten zonder dat er achter je ij=n de duinen iemand zo nodig zich zelf moet behelpen.Hopelijk blijft het zo en wordt dit geweldige mooie strand niet verziekt door dit soort mensen.


Naaktstrand De Grote Moere
  
Itsme   19-07-2010 15:12
Hoi, Ik was er vandaag eventjes en heb lekker gelegen, gezond en gelezen en van het geschuivel achter me niets aangetrokken. Maar waar kan ik beter niet gaan liggen en waar kan ik rustig liggen, de vragen lijken tegengesteld maar zijn dat niet.


Naaktstrand Oesterdam
  
Johan   19-07-2010 13:56
Ik zou graag met mijn vrouw eens naar een naaktstrand (ook sauna) willen, maar dat ligt moeilijk. Het is nogal wat, zegt ze! Zijn er meer mannen die met hun vrouw tegen hetzelfde aanlopen? Misschien dat we wederzijds de vrouwen een zetje in de goede richting kunnen geven.
Wie neemt ons bij de hand om omgekeerd?
vanlonen@yahoo.com

Pagina: 1..896, 897, 898, 899, 900..981Terug