Gastenboek naaktstrand


Terug

Het gastenboek is alleen lezen. Hier staan de berichten van alle naaktstranden.

Naaktstrand Groene Ster
  
Marjan   17-10-2006 09:11
Hee hoi ook ik vind het een heerlijk strandje vriendelijke mensen die zo nu en dan een praatje komen maken erg gezellig en nu maar hopen op nog een mooie zomer:cool::cool:


Naaktstrand Groene Ster
  
Marjan   17-10-2006 09:11
Hee hoi ook ik vind het een heerlijk strandje vriendelijke mensen die zo nu en dan een praatje komen maken erg gezellig en nu maar hopen op nog een mooie zomer:cool::cool:


Naaktstrand Groene Ster
  
Edith   14-09-2006 19:04
Hallo,
Deze week bijna elke middag gesnipperd om maar weer snel naar het strandje te sjeesen op m'n fietsie en goh...wie had dat gedacht aan het begin van deze zomer...Edith op het naaktstrandje :surprised: hihi
Maar beste mensen...ik vind het fantastisch en mij, ha.., mij zul je niet meer vinden op het textielgedeelte, waar ik nooit alleen naartoe ging omdat ik me dan niet prettig en op m'n gemak voelde. Das nu wel anders!! Als echte zonaanbidster kan ik alleen maar zeggen "Eureka"! I found my strandje.nl!!!
Thanks!
MaŠŠr...ja ja er is altijd een maar: "een toilet tja, dat zou de feestvreugde nog meer vergroten." Hopelijk komt de Gemeente over de brug!

groetjes en hopelijk nog meer mooie (na)zomer dagen toegewenst van
Edith :happy:


Naaktstrand Groene Ster
  
nathalie   01-09-2006 11:20
hallo alle maal
wij ik en henk komen al 3jaar wij vinden het fijn op de naakt strand
maar ik zoek mijn vriend johan die komt ook altijd ik zal leuk vinden dat we kontat hebben groetjes nathalie


Naaktstrand Groene Ster
  
test   23-08-2006 12:03
Gisteren ben ik op het strandje geweest waar lichtelijk paniek ontstaan was omdat er blauwalg op het water dreef. Onze Sjimmie heeft meteen informatie op de bekende website geplaatst (zeer attent). Tot mijn verbazing zie ik avonds T.V. omrop Frysl‚n en zie ik de gemeentelijke oppas Eelkje Boersma die met droge ogen verklaart dat alle stranden zijn afgesloten en mensen uit het water zijn gehaald om de aanwezige blauwalg een gezondheidsrisico met zich meebrengt. Ze vergeet er bij te zeggen dat zij niet op het naturistendeel is geweest en dat de stranden daar niet zijn afgesloten. Mogen naturisten wel een gezondheidsrisico lopen vraag ik mij dan af.
Verder heb ik een verslag gelezen van de gemeente Leeuwarden met betrekking van een overleggroep over het recreatiegebied Groene Ster met Isolde als een soort vertegenwoordigster van naturisten. Fijn om te kunnen meepraten maar het zal verstandig zijn om een stem te zijn van een groep belanghebbenden (wij als naturisten dus) en niet op persoonlijke titel vergadering bij te wonen. Om namens een groep te spreken heb je een steun in de rug, er zijn genoeg punten die ingebracht kunnen worden zoals plaatsen van voldoende (mobiele) toiletten en beter toezicht op de (sociale) veiligheid en hygiŽne waarbij er geen uitsluitingen zijn zoals hierboven beschreven.

Groetjes, NicoNaaktstrand Groene Ster
  
marianne   20-08-2006 15:26
Mooi stukje Isolde, hartstikke goed. Zo ik heb dan nu ook eindelijk het gastenboek gevonden, leuk.
Ter overweging: Grenzen zijn persoonlijk en kunnen van moment tot moment verschillen. De ene dag wil ik lekker bijkletsen, de andere dag met rust gelaten worden. De ene dag is te dicht bij dichterbij dan een andere dag. Voorstel: Laten we er niet te moeilijk over doen. Mensen die kwaad willen denken zullen dat gewoon doen, anders vervelen zij zich. Als je iets niet bevalt ,zeg het gewoon, met de nadruk op gewoon! Het is gewoon om aan te geven dat je iets niet wilt, net zo gewoon als aangeven wat je graag wilt.
We hebben een geweldig strandje en door de jaren heen wordt het steeds gezelliger. Laten we niet teveel mopperen over 'mensendingen, maar het gewoon corrigeren als je er last van hebt. Tot ziens!


Naaktstrand Groene Ster
  
isolde   19-08-2006 22:32
Hallo lieve mensen,
Ik vind het onbegrijpelijk dat er nog steeds mensen zijn, die bloot lopen verwarren met seksualiteit (zie "overleg Groene Ster") en de naturisten, homofielen en de cruisende mannen met hun zedendelicten op een hoop gooien. Wij, gewone, veilige naturisten (wij liggen op het middenveld) willen niets liever dan dat die seksuele overlast verdwijnt, maar door het gedoogbeleid van gemeente en politie is dit probleem nog steeds niet opgelost...., al jaren ergeren wij ons eraan en dat wij naturisten erop aangezien worden. Laten wij a.u.b. elkaar een beetje respecteren en met rust laten en meld de excessen bij meldpunt overlast: 058-2338888. Naakt recreeren schijnt nog steeds niet gewoon gevonden te worden en allerlei vragen, excessen, onbegrip en hilariteit op te wekken. A.U.B.: gun ons onze rust en als er vragen zijn, men mag die altijd stellen!!!!!!! Overigens 80% van de cruisende mannen zijn gewoon brave huisvaders.... Als vrouw kom ik al enige tijd op het middenveld, daar voelt het wel goed en veilig, er is een vaste kern aanwezig. De enige oplossing is toezicht en handhaving, maar de Groene Ster schijnt niet de prioriteit van de politie te hebben, allang blij dat het niet meer zo erg in de Prinsentuin en het Rengerspark is... Ik hoop, dat er nu eindelijk wat begrip onderling ontstaat. Als je nog suggesties hebt, gaarne. Alle goeds en groetjes, Isolde.


Naaktstrand Groene Ster
  
Claudia   18-08-2006 01:47
.......en inderdaad konden Patrice en ik gisteravond onze nieuwe parasol inwijden tijdens de gezamenlijk maaltijd. Dit keer lijkt het een buitengewoon hecht exemplaar in de modieuze modekleur limegroen! (zie foto, die toch wel degelijk op ons naaktstrandje is gemaakt!)Naaktstrand Groene Ster
  
Nienke   18-08-2006 01:29
Ja als niet zo regelmatige bezoekster van 'het strandje' wil ik toch wel even in het gastenboek schrijven. Leuke site Sjors!! Geen woord te veel gezegd.
Het was druk toen ik vandaag weer even kwam kijken. Maar toch heerlijk rustig. Van niemand last. Beetje lezen, beetje zwemmen, beetje kletsen. Over boeken bijvoorbeeld. Ben altijd benieuwd wat mensen lezen. Sjors raadde Houellebec aan: 'Platvorm'; ikzelf lees Laxness: 'Het visconcert' en van Wietse weet ik het echt niet meer. Wel interessant maar het ging behoorlijk boven m'n pet.
Lekkere middag gehad in de zon.


Naaktstrand Groene Ster
  
Sjimme (Webmaster)   14-08-2006 22:03
Best Geert,

Het naaktstrandje Groene Ster Leeuwarden is er voor de naaktrecreatie, niet voor het uitlaten van de hond.

Het strandje heeft hoofdzakelijk van twee dingen last:
De naar seks zoekende mensen, en mensen die hier de hond uitlaten.
Voor de naar seks zoekende mensen bestaat er een gedoogplek, en ook voor het uitlaten van de hond zijn er speciale terreinen aangelegd. Het zou mooi zijn dat beide categorieŽn overlast veroorzakende mensen naar hun eigen plek gaan.

Het uitlaten van de hond op het strandje, is asociaal en getuigt van weinig fatsoen.

We willen graag beide categorieŽn van het strandje weren; zo houden wij ons strandje schoon.

Pagina: 1..896, 897, 898, 899, 900..902Terug