Gastenboek naaktstrand


Terug

Het gastenboek is alleen lezen. Hier staan de berichten van alle naaktstranden.

Naaktstrand Stavoren
  
Jan   28-06-2011 10:04
gister samen met partner hier geweest ,lekker rustig ,is wel een stukje lopen vanaf "parkeerplaats" .maar strandje is zeer geschikt voor gezinnen met kinderen ,kan ver lopen door ondiep water,en geen last van mensen met andere intenties dan naakt recreŽren


Naaktstrand De Grote Moere
  
H. Alteveer   28-06-2011 10:02
Onbegrijpelijk dat een instantie als Staatsbosbeheer meewerkt aan deze zinloze natuurvernietiging. Juist nu Staatsbosbeheer door de heer Bleker gekort wordt en bezuinigen moet verspillen ze hier niet alleen natuur maar ook geld. Bovendien strijken ze zeker meer dan 90% van de bezoekers tegen de haren in. Ik dacht dat Staatsbosbeheer juist het gastheerschap hoog in het vaandel had maar niet als deze gasten toevallig naturist zijn zeker! Ik vraag me bovendien af in hoeverre Staatsbosbeheer de Flora en faunawet aan het overtreden is gezien de zeldzame plantjes om de plas en de amfibieŽn in de plas! Ze zijn zelf handhavers van deze wet en lappen bij de Moere alles aan hun laars. Als de reden van deze vernietiging is dat er wel eens iets gebeurt op sexueel gebied kunnen ze al hun bossen wel kappen! Betreurenswaardig dat men bij Staatsbosbeheer dit ronduit idiote plan kost wat kost doorzet!


Naaktstrand Bredene
  
Aartrijkekoppel   28-06-2011 09:37
Wij zijn voor de eerste keer gekomen naar het naaktstrand en vonden het wel goed,we vonden het beter dan het gewoon strand want we voelden ons echt vrij,we komen zeker nog.


Naaktstrand Oesterdam
  
ad   27-06-2011 21:34
Het was lekkerrrr!! vanmiddag, recht uit m'n werk, die plakkerige kleren uit en een lekkere duik in het scheld en daarna een uurtje in de zon, supper
Het was ook nog eens(gezellig) druk en dat voor een maandag maar ja wat wil je met dit weer.


Naaktstrand Engelermeer
  
Mark   27-06-2011 21:02
De grens tussen naturistisch en niet-naturistisch wordt met 3 bordjes op de scheidingslijn aangegeven en blijkbaar werkt het!

Vandaag voor het eerst van mn leven op een naaktstrand en geen enkel moment van twijfel gehad. Heerlijk!
Ik heb het niet in mijn opvoeding meegekregen en dat beschouw ik niet als een gemis, maar ben nu wel heel erg blij dat ik achter deze openbaring ben gekomen.

Vanochtend vroeg gestart op het werk zodat we om 16u konden afnokken. Helaas wel wat ver rijden (E3 is stukken dichterbij!) maar het was het zeker waard. Heerlijk nog 2 uurtjes van het overheerlijk warme zonnetje kunnen genieten.


Naaktstrand Laakse Strand
  
Nieuwe_naaktrecreant   27-06-2011 20:52
Hallo,

Ik ben een getrouwde man die een vrouw heeft die niet van naaktrecreatie is. Is wel (gelukkig "mag" het ook) Ik vraag me of het handig is om in de ochtend te komen. Ik heb geen zin mannen die rondlopen met andere gedachten dan naaktrecreatie. Of maakt het niet uit? Als ik de verhalen hieronder lees dan twijfel ik eraan of ik wel moet gaan, maar het wordt zulk lekker weer morgen en dan kan ik het niet laten :D

Ik ben benieuwd wat jullie gedachten hierover zijn.

Groet, nieuweling


Naaktstrand Berendonck
  
A   27-06-2011 11:56
Afgelopen jaar ben ik voor het eerst sinds jaren weer eens naar de Berendonck gegaan. En inderdaad: veel 'loslopende' mannen en groepjes in struiken en later op de dag ook groepjes opgeschoten jongens die allerlei opmerkingen riepen naar iedereen die daar lag. Geen fijne plek meer. Erg jammer. Vroeger was het een paradijsje voor iedereen.


Naaktstrand E3-strand
  
geert   27-06-2011 11:54
Wij komen uit belgie en kwamen zeer graag met ons gezin mijn vrouw ,dochter en ikzelf zeer graag naar E3.hier in belgie is er al geen naaktstrand zoals bij jullie en bij sun valy vinden wij het niet echt gezellig.op E3 kon je ook rustig iets eten zonder dit te moeten meebrengen. Zonde dat dit stukje gesloten werdt.
ik heb er trouwens ook nooit iets verkeerd opgemerkt.wat niet wegneemt als er daadwerkelijk overlast was van een aantal mensen, ik de beheerder wel snap.toch blijft het zonde.


Naaktstrand De Grote Moere
  
Martin   27-06-2011 00:47
Ik kom er ook al een jaar of 15.
Geweldige omgeving, met jaren geleden mooi helder water waarin het lekker zwemmen was, nam dan mijn hondjes mee en vermaakte me er altijd prima...aam het eind van de dag lekker streeploos bruin :-)
Dus toen ik de berichten hoorde wat staatsbosbeheer van plan is....pffff er blijft zo langzamerhand weinig over voor naaktrecreatie in het Noorden.


Naaktstrand Den Haag Westduinpark
  
Martijn   26-06-2011 16:24
Ga hier morgen heen, ben heel benieuwd. Mensen (jongeren) met plannen voor morgen?Pagina: 1..864, 865, 866, 867, 868..1001Terug