Gastenboek naaktstrand


Terug

Het gastenboek is alleen lezen. Hier staan de berichten van alle naaktstranden.

Naaktstrand Castricum aan Zee
  
Luc   05-08-2009 15:44
Wij waren gisteren op het strand. Wel lekker rustig maar veel mensen die (gekleed) langs wandelden al dan niet met honden/paard reden en trimden.

Betaald parkeren is inmiddels 5,50 voor een hele dag geworden. Vanaf 18:00 uur is het 3,=
Echter toen wij om ong. 21:00 uur weggingen stond de poort van de ingang open en was de tolmeester vertrokken.


Naaktstrand Neeltje Jans
  
Serge   05-08-2009 11:41
Hallo beste mensen,

Ik ben al lange tijd op zoek naar een naaktstrand waar je gemakkelijk met een bolderkar en kleine kinderen kan komen. Nu ga ik meestal naar Vrouwenpolder, maar het eerste stuk strand kan je niet parkeren als het overloopterrein niet open is en het tweede stuk strand moet je de duinovergang langs met een hele vervelende trap!! Doet dat maar eens met een bolderkar en twee kleine kinderen.
Weet iemand een leuk stuk strand, gezellig naakt, waar geen gure types rondlopen en waar je dus gemakkelijk met kinderen en een bolderkar kan komen?


Naaktstrand Zandvoort
  
Milan   04-08-2009 23:17
Ben er vaak alleen of samen geweest en is een prettig groot strand. Hou niet zo van de drukte die er soms is maar daarentegen heb je wel weer veel keuze uit strandtentjes waar het vaak een lekker feest is.
Mijn voorkeur gaat in het algemeen uit naar de iets rustigere stranden zoals in Castricum en Velsen.
Ben altijd in voor gezelschap als ik ga, dus laat het me weten.

Groet Milan


Naaktstrand Kraaijenbergse Plassen(Cuijk)
  
Bloot   04-08-2009 20:07
Vandaag even geweest na het werk. Was er niet druk. Het gras is vrij lang. Het water is wel heerlijk. Wat me vooral opviel is dat ik veruit de jongste ben met mijn 33 jaar en er weinig vrouwen zijn. Maar dat kan allemaal toeval zijn. We gaan het binnenkort nog maar een keer proberen


Naaktstrand Galderse Meren (Breda)
  
rien   02-08-2009 23:50
Is dag een gemengd strand of ook nog een aparte gay strand


Naaktstrand Galderse Meren (Breda)
  
Ris   02-08-2009 13:37
Noordplas gesloten? Is dit nu een feit? Zou superjammer zijn.
Indien toch het geval, wat is dan een goed alternatief?


Naaktstrand Paulinapolder
  
simondpj   01-08-2009 23:49
Ben er vandaag geweest. Ondanks het warme weer was het er erg rustig. Het strand is ook veel groter dan je op het eerste zicht zou denken.

Eigenlijk is het helemaal geen mooi strand (toch niet vergeleken met vrouwenpolder), met vervelende stenen tussen het water en het strand, en een lelijke chemische fabriek op de achtergrond heeft het zelfs wat Oost-Europees.

Maar misschien is het er daarom net zo rustig?

Het strand heeft de naam een homo ontmoetingsplaats te zijn, en dat zal wel kloppen. Ik zag er vandaag enkel mannen rond lopen.

Geklede gluurders zag ik er niet, er was weinig beweging op de dijk. Helemaal achteraan het strand zat er een man met zijn lul te spelen, maar ik kan me niet voorstellen dat je op die plek per ongeluk terecht komt.

Al bij al een erg aangename dag, en ondanks alle tekortkomingen van dit strand, toch een aanrader, voor wie in alle rust uit de kleren wilt.


Naaktstrand Larserbos
  
genieters   01-08-2009 20:39
Vandaag weer naar het bos geweest. We (stel M/V) komen hier met enige regelmaat. Over het algemeen weinig last van de heren. En als het wel eens gebeurt is een knorrig gezicht of wegwuiven voldoende. Voor ons is het een echte vrijheid blijheid plek waar je (tot op zekere hoogte) kan doen en laten wat je wil. Voor de puriteinse naturist is dit niet helemaal de juiste plek. Alleen jammer dat het lijkt of de gemeente Lelystad van deze plek afwil. Zou handig zijn als ze een bord "naturistenstrand" aan het begin zouden plaatsten. Zo voorkom je mensen die in "onwetendheid" het terrein oplopen en later hun beklag gaan doen. Ook een stukje onderhoud zou welkom zijn.Maar verder een heerlijke plek om te toeven. Beter dan het Almeerderstrand waar je constant in de gaten gehouden wordt door de terreinbewakertst.


Naaktstrand Wijthmenerplas
  
Jeroon   01-08-2009 20:05
Vandaag even geweest. Was lekker weer. Niet erg druk, 30 personen denk ik. Gemiddelde leeftijd lag zeker boven de 50 jaar, dat was wel jammer.
90% is man.


Naaktstrand Galderse Meren (Breda)
  
ronald   01-08-2009 11:41
is er een leuk stel dat samen met mij wil recreeren en genieten bij galderse meren? heb lekker lang vakantie, ben een vrolijke goeduitziende jongeman....mail me voor info ronaldvdsteen@live.nlPagina: 1..862, 863, 864, 865, 866..902Terug