Gastenboek naaktstrand


Terug

Het gastenboek is alleen lezen. Hier staan de berichten van alle naaktstranden.

Naaktstrand Zevenhuizerplas
  
ben   12-06-2011 15:15
ben nog nooit hier geweest,zijn er mannen die vandaag toevellig ook gaan.


Naaktstrand Engelermeer
  
ans   12-06-2011 10:15
Ricardo, wat is ver als je het naar je zin hebt? lees de recencies bij de andere naaktstranden en ga 1 keer naar engelermeer en je bent verkocht. ik ben er onlangs voor de 1x maal bij engelermeer geweest in mijn eentje en is me heel erg goed bevallen. Gemixt gezelschap, erg gezellig.


Naaktstrand Engelermeer
  
zonneman   12-06-2011 03:26
het was vorige week een prachtige dag met heel mooi weer en heb genoten en op het vlot was het
en daar wat gebuurt met 2 vrouwen en een man
wel gezellig maar nog niet zo druk .


Naaktstrand Engelgaarde
  
Daturaderk   12-06-2011 02:26
Het gras af en toe maaien is noodzakelijk. Ook tegen teken). Het is nu echter niet gemaaid maar gekleppeld. Op sommige plekken is geen gras meer over. Het is allemaal zand.

Misschien is minder rigoreus maaien een optie? Is ook goedkoper lijkt mij. Dan kan de gemeentelijke subsidie misschien toch wat lager?
Hopen maar op een mooie zomer. Het voorjaar was echter al geweldig mooi.


Naaktstrand Renesse
  
ad   11-06-2011 13:14
Zit al 20 jaar op de julianahoeve in renesse en loop vaak sůchtens over dit strand maar ben er overdag nog nooit geweeest.
S Ochtens vroeg kun je er heerlijk rustig naakt zwemmen tussen de zeehonden die dan soms ook heel brutaal zijn en vaak even komen kijken uit nieuwschierigheid.
Mijn naaktstrandje is aan de oesterdam , lekker vlak bij huis en werk, gemakkelijk om even uit kantoor een uurtje te zonnen en te zwemmen


Naaktstrand Paulinapolder
  
Jos   11-06-2011 00:41
Alarm blijkt inderdaad 'loos' te zijn. Biker lijkt veel op een agent, maar is het niet. Ik snap niet dat hij niet van zijn fiets afstapt, zijn kleren uittrekt en heerlijk bloot van alles geniet. Mag zeker niet van zijn vrouw?! ;)


Naaktstrand Enkhuizen
  
Jans   10-06-2011 13:33
Jaren gewoond aan de Oosterdijk, nooit geweten dat daar een naaktstrand was!


Naaktstrand Engelermeer
  
ricardo   09-06-2011 23:20
lees goeie dingen over dit naaktstrand, mischien een keertje naar toe, maar het is zo ver weg voor mij (eindhoven), maar in de berkendonk werd je heel de tijd aangestaard, ga ik dus niet meer naar toe.
en in nuenen zijn echt alleen maar ouderen en moet je betalen.
ben nu 2x naar een naaktstrand geweest 1e keer beviel goed, 2e keer minder helaas.
groeten ricardo


Naaktstrand Laakse Strand
  
Rik   09-06-2011 10:52
Ik kom al een aantal jaren op het Laakse strand. Eigenlijk is het strand in drieŽn te verdelen: vanaf de (betaalde) parkeerplaats heb je een mooi zanddeel waar naturisten en nudisten recreŽren, daarna volgt een hondenstrand (ook naakt voor zowel hond als mens :-) en het laatste deel is echt niet bedoeld voor, maar wťl in bezit genomen door: veel mannen en stellen. En ja, daar gebeurt wel wat. Als nu iedereen op zijn "eigen" stuk blijft, en vooral die mannen op hun deel, zal het voor iedereen prettig zijn. Als ik met mijn vrouw ga, lig ik op het 1e deel, met de hond soms op het 2e deel en als ik alleen ben, ga ik naar het 3e deel. alleen al omdat ik als (op dat moment) alleenzijnde man op het 1e deel wordt aangekeken als voyeur. Zo zie je dat ook de tolerantie richting alleenzijnde/alleenstaande man er niet altijd is, net als wat ik hier lees over alleenzijnde vrouwen. Het juiste woord hier is: respect, dan heeft ieder een lekker zonnig plekje op het Laakse strand.


Naaktstrand Engelgaarde
  
gerben   08-06-2011 20:15
hoop dat men het gras nu is goed kort houd.
mag er zo nu en dan graag komen,als we in de buurt
zijn gerben beekbergenPagina: 1..862, 863, 864, 865, 866..995Terug