Gastenboek naaktstrand


Terug

Het gastenboek is alleen lezen. Hier staan de berichten van alle naaktstranden.

Naaktstrand Bussloo
  
beau   03-05-2011 19:22
homonaaktstrand?


Naaktstrand Maarsseveense Plassen Gedoogd
  
Adri   03-05-2011 18:41
Ik was hier vanmiddag even 3 kwartier. Ik had het niet verwacht, maar heb hier nog lekker naakt kunnen zonnen zonder het koud te hebben. De wind werd tegengehouden en je kon lekker in de zon liggen. Zeker een plek om vaker terug te komen.Naaktstrand Brielse Maas
  
kim   03-05-2011 10:24
horden,van me maatje,dat de gemeente planne heeft,het recreatiegebied te sluiten!en vindt dat echt kei belachelijk!en super jammer!kom er zelf al jaren.en het is er altijd leuk gemoedelijk en gezellie!met een hoop vaste bezoekers!en aangezien dat het strand op de maasvlakte ook niet toegangkelijk is,wordt het drukker en drukker!de gemeente kan zich veel beter druk maken over de manne,die van buiten af komen,en onzedelijke handelingen verrichten op het fietspad en de bosjes!en het daar mee verzieken,voor ons vaste bezoekers!ik hoop zo dat de planne niet door gaan,en we met z,n alle nog veel zon plezier moggen beleven.


Naaktstrand Brielse Maas
  
Johan   02-05-2011 21:38
Hoorde gisteren bij kennissen wat ze van plan zijn .Ben daar niet zo blij mee het is er altijd gezellig en schoon Parkeer gelegenheid genoeg en je loopt zo het veld op. Hoorde dat het om bezuinigingen gaat (veld maaien prulle bakken schoon houden en de toiletten schoon houden bij hetfietspad) ,maar vraag het me af gezien de eerdere negatieve berichten . Hoop dat de plannen niet doorgaan en de gemeente in ziet hoeveel mensen hier door gedupeerd worden (gezellig dagje weg)En hoop dan ook dat we nog lang kunnen genieten van dit heerlijke stuk je recreatie gebied .


Naaktstrand Laakse Strand
  
Luc   02-05-2011 12:50
Ben er geweest de week voor Pasen, 1 korte namiddag met vrouw en kinderen. Mijn kinderen hebben aan de waterrand gespeeld en daarom (gelukkig?) ook weinig gemerkt van wat er zich achter hun rug afspeelde. Inderdaad, mannen met sieraden versierde en soms half erecte penissen lopen de hele tijd heen en weer... Mijn vrouw heeft er eens goed mee kunnen lachen, maar een prettig strand voor de familie is het zeker niet.


Naaktstrand Wijthmenerplas
  
andre   02-05-2011 12:34
dre 2-05-2011

ik kom ook geregeld bij de wythemerplas.
zelf ben ik helemaal alleen want mijn vriendin wil niet mee.
toch voel ik mij heel erg op mijn gemak.
mooi rustig plekje waar je zonder schaamte kunt liggen.


Naaktstrand E3-strand
  
Graafmans   02-05-2011 12:00
Ik vind het erg jammer dat het E3 strand geen naaktstrand meer heeft. Het is vooral jammer dat de seksrecreanten het voor de andere hebben verpest. Alhoewel ik ook van mening ben dat zolang andere het niet zien en het verscholen gebeurt dat mensen hier niet zo moeilijk over moeten doen.
Maar zelfs al is dit wel een een zwaar gewogen punt dan denk ik nog dat hier dan maar gewoon extra op gecontroleerd moet worden. Het is zonde dat het zo is gelopen. het was een mooi naaktstrand.


Naaktstrand Paulinapolder
  
Jos   02-05-2011 00:08
De voorbije zomerse aprildagen weer heerlijk op/van dit strandje genoten. Inmiddels is duidelijk dat naakt hier gewoon mag. Zie http://www.pzc.nl/regio/zeeuws-vlaanderen/7924850/Naaktrecreatie-mag-op-meer-plekken.ece Toen ik de koninginnedag gebruikte om nog even lekker van het mooie weer te genieten, moest ik 'noodgedwongen' doorlopen naar het meer begroeide en meer geaccentueerde deel achteraan, om een plekje uit de toch wel iets te harde wind te vinden. Daarmee was ik blijkbaar ook echt op het 'seksstrandgedeelte' aangekomen. Hoewel een beetje uit het zicht werd hier wel actief seks bedreven. Toeval of niet, maar op de dijk langs het strand heb ik (voor het eerst) ook een politieagent op bike gezien. Hij observeerde nauwkeurig en uitgebreid het strand. Waarschijnlijk zag hij de genoemde activiteiten niet, want hij is niet van zijn bike afgestapt.

Ik hoop deze zomer nog vaak op het strand te komen, ik hoop dat alle bezoekers hun gedrag weten te beheersen en ik hoop dat de politie hier geen spijkers op laag water gaat zoeken.

Tot ziens,
Jos


Naaktstrand Brielse Maas
  
W.Helmink   01-05-2011 21:17
Ik ben geschrokken van de vernielzucht van het recreatieschap. Terwijl vorige week de onderhandelingen over de toekomst van het naakt- recreatiegebied(je) nog aan de gang waren, heeft het recreatieschap al opdracht gegeven de aanlegsteiger af te breken. Ik kwam graag met de boot voor drie dagen. (driedagenregeling) Dat wordt me nu al ontnomen, terwijl de onderhandelingen nog niet zijn afgerond!
Ik heb zaterdagmiddag 30 april poolshoogte genomen en ben me naar geschrokken.Die aanlegsteiger was niet best meer maar kon best nog even mee. Nu dus niet meer. Daarvoor worden die mensen ook nog betaald: om iets te slopen wat niet gesloopt hoeft te worden.(En anderen hun plezier te ontnemen.)

Wim.


Naaktstrand Hoek van Holland
  
Johan   01-05-2011 20:36
Vandaag was ik, na een lange tijd niet meer in de Hoek te zijn geweest, weer eens op het naaktstrand.
Onwetend en onaangenaam verrast door de veranderingen liep ik door de duinen om eerst bij Liberty een bakkie te doen maar bleek deze te zijn opgedoekt.
Een beschut plekje in de duinen gezocht (het waaide vandaag nogal) maar kun daar vandaan niet meer via het strand naar de vloedlijn lopen.
Lees ik op deze site dat je niet meer in de duinen mag liggen en was klaarblijkelijk dus in overtreding.
Het zal wel even wennen zijn aan de nieuwe situatie en ga de volgende keer wel aan de andere kant van de nieuwe duin liggen en eens zien hoe het daar bevalt. Bij wind zal ik dan misschien alleen wel "gezandstraald" worden. In de verte zag ik wel een koffietentje en tzt. daar dan maar eens kijken hoe de koffie daar gaat smaken.
Voor de rest was het ondanks de wind een heerlijke dag en blijft het altijd fijn om lekker vrij en zonder textiel te zonnen. De Hoek was altijd mijn favoriete stekkie, met een gemoedelijke sfeer en vriendelijke mensen. Als het aan mij ligt moet dat, verandering van omgeving of niet, ook zo blijven.Pagina: 1..857, 858, 859, 860, 861..975Terug