Gastenboek naaktstrand


Terug

Het gastenboek is alleen lezen. Hier staan de berichten van alle naaktstranden.

Naaktstrand Brielse Maas
  
Jeroen Dronkers   23-07-2010 23:12
Leuk naaktstrandje waar veelal ouderen komen jammer geen jonge mensen.Meestal vaste groepjes of oudere stellen.Is wel gezellig met een groepje vollyballen,beetje kletsen enz.Ik sluit me aan bij de reactie van hieronder.Er is idd veel overlast van loslopende honden.Is dat nu wel of niet toegestaan.En ben idd gebeten toen ik een balletje wilde pakken,is ook link voor spelende kinderen.Kom er nu zo'n 2 maanden als het mooi weer is.Kom uit Hellevoetsluis dus dichtbij in de buurt.
Groeten Jeroen


Naaktstrand Brielse Maas
  
gerard van der sluis   23-07-2010 23:01
veel jonge gasten? nou ik zie ze nooit hoor zijn meestal ouderen.en veel honden die zitten te schijten in het zand waar de kinderen spelen.erg jammer hoor lijkt wel een uitlaatplaats voor honden.


Naaktstrand Laakse Strand
  
james   23-07-2010 19:53
Heerlijk strand, vanmiddag gewoon lekker genoten. Niets mis mee, en de cruisende mannen bijten niet.


Naaktstrand Oesterdam
  
Ad   23-07-2010 15:44
Vorige week nog lekker in de avond met mijn vrouw gaan zwemmen, lekker rustig, het water is heerlijk


Naaktstrand Maarsseveense Plassen
  
Johannes   23-07-2010 15:13
Lekker strandje om te zwemmen
ben nog niet oud maar vind wel leuk daar was eerst beetje verlegen maar als je daar ben dan voel je zo op je gemak


Naaktstrand Berkendonk
  
Bezoeker   23-07-2010 12:22
Hier dinsdag geweest. Goed te bereiken met fiets met auto even zoeken naar ingang. Van parkeerterrein 5-10 minuutjes lopen naar andere kant van de plas. Hier aangekomen net terrein, diverse bankjes en vuilnisbakken.
Met het goede weer was het redelijk druk. Al had ik idee dat er vooral vaste mensen komen, en zoals gewoonlijk weinig jongeren. Aanrader, zeker daar het gratis is.


Naaktstrand Laakse Strand
  
paul   23-07-2010 09:54
Ik kom er nu al best een aantal jaren, nou ben ik laatst op bussloo geweest en schrok van het verschil. Bussloo zo mooi en schoon, terwijl het laakse het moet doen met dood mos op de grond en gore met algen bezaaide strandjes...
Is dit alleen weer te doen om de cruisende mannen weg te jagen? Laat ze toch lekker gaan, ze doen niemand pijn...


Naaktstrand De Grote Moere
  
David   22-07-2010 23:16
Ik ben van plan er zaterdagochtend/middag eens heen te gaan. Wel alleen, maar kom er voor de rust. Waar kan ik dan het beste gaan liggen?


Naaktstrand Oesterdam
  
Keesie   22-07-2010 23:11
Dankjewel webmaster...weekend in zicht en vakantie...dusss het gaat weer beter !!!


Naaktstrand Callantsoog
  
Simon   22-07-2010 20:52
We zijn nt weer terug van 'n dagje strand in Callantsoog. Helaas is Ja Natuurlijk, toch 'n belangrijk onderdeel van 'n dagje strand in Callantsoog, niet opgebouwd dit jaar. Iets wat we heel jammer vinden, Renny en Leo, we missen jullie, en de gezelligheid/sfeer van Ja Natuurlijk !

Bij thuiskomst eens op internet gekeken, op aanraden van diverse strandgangers die we spraken. Veel artikelen over Ja Natuurlijk, en ingezonden stukjes van strandbezoekers gelezen die, net als wij, Ja Natuurlijk + de bediening 'n warm hart toedragen, en nu moeten missen.
Iedereen heeft zo 'n eigen mening over de perikelen rondom Ja Natuurlijk, de waarheid zal zoals altijd wel ergens in het midden liggen, maar, waar rook is, is vuur !
Het begint ondertussen 'n beetje op 'n soap te lijken, mocht RTVNH ooit overwegen om 'n regiosoap uit te gaan zenden vind men hier 'n goede voedingsbodem voor ideen !

Het bord op het onderstuk van Ja Natuurlijk meldt dat Ja Natuurlijk dit jaar niet wordt opgebouwd: "Omdat de verplichtingen tav milieu en hygine niet gegarandeerd kunnen worden".
Of het er nu, zonder Ja Natuurlijk, zo hyginisch aan toe gaat betwijfel ik. Iedereen moet wel eens wat, da's normaal. Dat gebeurd nu dus ook, maar niet op 'n wc..... Men doet nu wat men wel eens doen moet gewoon in de duinen, op het strand, of in de zee ! Gelukkig wappert de blauwe vlag nog steeds............

De eigenaar van Ja Natuurlijk en de gemeente Zijpe hebben volgens de berichten die ik las op internet een aantal zaken besproken zoals het beter zou kunnen. Dit bericht wordt tegengesproken door 'n medewerkster van de gemeente die met de kwestie Ja Natuurlijk belast is, volgens haar is er geen veranderde regelgeving sinds 2003 in de gemeente Zijpe. Er zou dus ook geen noodzaak zijn om dingen te veranderen.
Maar okay, als er zaken zijn die beter kunnen, moet je dat doen zolang dat niet ten koste van andere dingen gaat. Dat deze zaken niet in 'n paar dagen gerealiseerd kunnen worden is begrijpelijk, zeker als er al badgasten op het strand liggen is het niet verstandig om in het strand te gaan graven. Een goed plan dus om pas na het seizoen met deze werkzaamheden te starten.
Ik wil me verder niet met andermans zaken bemoeien, maar had Ja Natuurlijk evengoed niet gewoon voor dit seizoen opgebouwd kunnen worden ? Is er dan in heel Zijpe geen loonwerker te vinden die dat tankje even leeg wil komen zuigen met 'n gierwagen ? Als je bij het toilet 'n potje zou hangen waar bij elk bezoek 20 eurocent (of desnoods meer) in moet voor de loonwerker, zou iedereen daar begrip voor kunnen opbrengen lijkt me.

Als alle berichten die ik op internet gelezen heb op waarheid berusten, lijkt het er op z'n zachts gezegd op dat de eigenaar van Ja Natuurlijk de waarheid verdraait in z'n eigen voordeel. Zo komt het in ieder geval wl over, en dat is jammer, zeker gezien zijn positie als VVD raadslid.
Het zou misschien handig zijn geweest als de eigenaar van ja Natuurlijk samen met de gemeente Zijpe en het VVV via de media het publiek van te voren op de hoogte had gebracht over de gang van zaken. Zodat mensen thuis in hun krantje, via internet, of op radio/tv op tijd waren ingelicht over de situatie op het strand bij Callantsoog.
Goed verpakt had zoiets 'n prachtig stukje positieve reclame op kunnen leveren voor Callantsoog en haar ondernemers. Een gemiste kans.......!

Nu komen mensen op het strand, zien hun favoriete strandpaviljoen niet staan, en kletsen er over met elkaar. De een weet dit, de ander vind dat, iemand verzint er iets bij en de volgende dikt het nog wat aan, en zo komen de negatieve verhalen in de wereld. Niet best voor de reputatie van Callantsoog als badplaats !
Dan volgt er een actie. Op zich wellicht goed bedoeld, maar bedenk hierbij wel dat je van andermans eigendommen af hoort te blijven ! Zet je tekst op spandoeken, bel de media, en loop voor mijn part met dezelfde spandoeken eerst nog 'n rondje langs het gemeentehuis voordat je ze op het strand neerzet. Kweek je meer goodwill mee dan dat je andermans eigendommen besmeurd. Naturisten staan bekend om hun gemoedelijkheid en eerlijkheid, laten we dat alsjeblieft zo houden !

Tja..., en verder..., nou, we hopen dat Ja Natuurlijk weer snel staat waar e hoort te staan ! Ja Natuurlijk mag dan minder opleveren als de andere paviljoens, maar is ook niet te vergelijken met de andere paviljoens. Wat je er kunt kopen is zonder meer van goede kwaliteit, maar het assortiment is niet groot. Men moet er roeien met de riemen die men heeft, en wat dat betreft doet de bediening het prima !
Als je in Ja Natuurlijk bv eten zou kunnen bestellen van 'n kaart, zoals je dat ook in de andere paviljoens kunt, zouden er waarschijnlijk ook meer mensen komen eten. Maar die gaan nu dus als eerste naar De Strandtent, of naar paviljoen Noord als ze het strand via Sint Maartenszee verlaten.
Zo zijn er nog wel wat zaken waar je nu voor naar de concurentie moet, omdat het in Ja Natuurlijk niet aanwezig is.

Toch zit bij mooi weer het terras meestal aardig vol; als iedereen die daar komt, ondanks het beperkte aanbod, gemiddeld zo'n 10 euro per persoon besteed, draait Ja Natuurlijk nog 'n aardige omzet lijkt me. Hoeveel van die mooie dagen je per seizoen hebt is nooit exact te voorspellen, en dat moet je ook niet over de periode van n seizoen bekijken, maar over de gehele periode van je carrire als strandtenthouder. Dat zijn dingen die je als ondernemer hoort te weten vrdat je zo'n zaak opent. De eigenaar kan er blijkbaar mee leven, anders was hij er nooit aan begonnen. De beheerders kunnen er blijkbaar ook mee leven, anders waren ze wel postbesteller geworden ofzo.....
Maar dat geldt ook voor veel andere beroepen denk ik, je moet je werk op de eerste plaats leuk vinden om te doen, dan kijk je niet op 'n uurtje meer of 'n lagere opbrengst.

Rest mij nog iedereen 'n mooie warme zomer toe te wensen, tot ziens op het strand !
Simon.

Pagina: 1..856, 857, 858, 859, 860..942Terug