Gastenboek naaktstrand


Terug

Het gastenboek is alleen lezen. Hier staan de berichten van alle naaktstranden.

Naaktstrand Larserbos
  
Wijbloot   05-07-2010 16:46
Wij komen hier als stel (m/v) regelmatig. Het is over het algemeen een heerlijk rustige plek. En van de alleenstaande heren heb je over het meestel weinig last. En als ze wat al te opdringerig worden is een boze blik vaak al voldoende. Of hij wordt door 1 van de andere tot de orde geroepen. En de heren die behoefte hebben aan elkaar? Die trekken zich discreet terug. Heb je dus ook geen last van. De vervelende ervaringen die we hadden waren met geklede personen als zijnde een mallootte die scheldend en tierend met haar paard heen en weer draafde, twee volwassen campingmannen die in de bosrand met hun verrekijkertje lagen te gluren (en dit ontkende toen ze daarop aangesproken werden door een collega naaktloper) en een overijverige agent die meende (onterrecht) parkeerboetes te moeten uitschrijven (die hij, toen ik hem daarop aansprak meteen weer verscheurde). Maar het meest triest zijn die mensen van de camping die vrouw en kinderen te wandelen nemen en dan "toevallig" op het naaktstrand komen. En daarbij verontwaardigde opmerkingen maken naar hun vrouw maar ondertussen wel al kwijlend rondgluren. En soms zelfs nog weer terugkomen!! Beste tekstielisten. Er zijn genoeg paden om het naaktstrand heen, je hoeft er niet te komen. EN om te zwemmen is er voor jullie een veel groter strand een stukje verderop. Maak je niet zo druk. Leven en laten leven.


Naaktstrand Galderse Meren (Breda)
  
doortje   05-07-2010 13:02
hoi allemaal, zou graag als vrouw alleen een keer lekker naakt willen zonnen, bekeken worden door anderen vind ik heerlijk, wat erotiek die ik zelf aangeef is ook niks mis mee. Maar is dat veilig voor me of toch te veel mannen daar die meer gedachten hebben dan de mijne. Ik wil graag morgen gaan ondanks de donkere wolkjes, zal allemaal wel meevallen, nu nl. ook best goed. Mss ga ik straks al wel.


Naaktstrand Breskens Groede
  
ignv   05-07-2010 12:30
Gisteren naar het naaktstrand geweest. Valt al met al nogal mee. Had erger verwacht. Zal volgend jar wel beteren denk ik, als de begroeing er doorgekomen is. Jammer dat paviljoen nog niet open was. De wind was er met momenten ook teveel aan.


Naaktstrand t Twiske
  
Pieter   05-07-2010 02:23
Hallo,

Ik vroeg mij af, zijn er specifieke tijden dat je hier mag wezen en daarbuiten niet?
Een specifieke ochtend tijd tot 's avonds.

Wil hier met mijn vriendin en een Goede vriend en zijn vriendin hier komen.

Hebben het al paar keer over gehad om dit te proberen.
Klinkt ons al een tijd interesant om te proberen.

~Pieter.


Naaktstrand Scheveningen
  
Rosemarie   04-07-2010 20:42
Weet iemand of er dit jaar nog penissen worden afgebeten op het gedeelte waar het hondenstrand en het naaktstrand elkaar overlappen?


Naaktstrand Bussloo
  
Theo en Atie   04-07-2010 19:58
Helemaal gewellig hoor zo'n strand raad het iedereen aan wie eens naakt gezwommen heeft wil nooit meer anders


Naaktstrand Noord Aa
  
Martijn   04-07-2010 19:56
Vandaag, 4 juli 2010 naar de 2 naturistenstrandjes bij Noord aa geweest.
Het "familiestrand" werd helaas erg druk bezocht door textielbadgasten, die in vol ornaat met name aan de kustlijn waren gaan liggen maar ook tussen de naturisten op de rest van het veld.
Niets van aantrekken, ik weet het, maar toch vond ik het niet leuk.
Vervolgens naar het zogenaamde "homostrand" gegaan.
Behalve aan de zeer smalle waterkant, waar op het naturistengedeelte uitsluitend textielgasten lagen,lagen er op de ligweide nagenoeg uitsluitend blote mannen en vrouwen.
Toegegeven, de mannen zijn in de meerderheid.
Maar, als je je niet stoort aan het feit dat er regelmatig mannen de bosjes in gaan , waar je verder totaal niets van ziet of hoort, zou ik de hetero's toch aanraden naar het "homostrand" te gaan.
Daar lig je met naturisten bij elkaar en het homo gedeelte ligt ook niet zo in de "loop", zoals het familiestrand


Naaktstrand Oesterdam
  
Keesie   04-07-2010 19:22
Vandaag weer heerlijk gezond hier. Wat me opviel dat er erg veel jonge gezinnen waren. Erg gezellig! Steeds meer in trek de Oesterdam. Goede ontwikkeling.

Greetz, Keesie


Naaktstrand Noordwijk Duindamseslag
  
Sjors   04-07-2010 14:09
Mooi naaktstrand, gemengd publiek.
Wordt verder gebruikt door wandelaars en ruiters.
Gemoedelijk sfeertje en ook de amazones te paard zijn vaak erg vriendelijk tegen de naaktrecreant.


Naaktstrand Wageningse uiterwaarden
  
Sjoerd   04-07-2010 14:05
Vanochtend hier voor het eerst geweest. Het was heerlijk weer om na een fietstochtje lekker de kleren uit te gaan. Het was er erg rustig, er lag nog 1 iemand anders, maar die heb ik niet gesproken.
De naast gelegen strandjes waren erg smerig, hier was dat gelukkig niet het geval.
Ga hier zeker vaker komen.Pagina: 1..807, 808, 809, 810, 811..882Terug