Gastenboek naaktstrand


Terug

Het gastenboek is alleen lezen. Hier staan de berichten van alle naaktstranden.

Naaktstrand Wilhelminapolder
  
Wendy   10-09-2018 21:44
Ik was er vorige week voor het eerst, omdat ik hier pas woon.
Maar inderdaad fantastiche plek hoor


Naaktstrand Vrouwenpolder
  
Theo   10-09-2018 19:11
Ter info: op de website van Aquarius lees ik dat je op het terras niet meer naakt mag: "Op het strand mag de broek aan, maar ook uit. Op ons terras houden we m aan. "
http://www.aquariusbeach.nl/#over-aquarius


Naaktstrand Bussloo
  
Henk en Tinie   10-09-2018 17:30
Afgelopen zondag hebben wij heerlijk gewandeld om bussloo heen. We zijn vertrokken vanaf het naaktstrand en daar was alles keurig netjes, schoon en de mensen erg vriendelijk. Tot we bij het textiel gedeelte kwamen: de restanten van ground zero waar bij de bosjes goed Zichtbaar: blikjes, condooms en drugsrestanten. Bah wat smerig daar. Iets verder werd gevolgen met vliegtuigjes en drones (wat een herrie) en op het laatste textielstrand lagen de drollen en klonken de bassen uit de speakers van groepen jongeren. Toen we weer terugkwamen om het naaktstrand hebben we nog weer even lekker genoten van hoe het ook kan zijn: schoon netjes en rustig.


Naaktstrand Bussloo
  
Jannie   10-09-2018 16:24
Nou stephan ik weet noet wat jij bedoeld het is bij het naaktstrand altijd keurig netjes geen troeo en als je doelt op overlast dat heb ik nov niet meegemaakt zag wel bij textiel gedeelte condooms liggen dus ga daar eens meer controleren ipv naaktgedeelte lees alleen jou negatieve reaktie nergens is het zo schoon als hier en sociale controle mensen helpen elkaar daar waar nodig is groetjes


Naaktstrand Twaalfmorgen, Reeuwijk
  
Ruud en leontien   10-09-2018 13:57
Hoi. Vorige schrijver.
Persoonlijk vinden wij dat je dus je kop in het zand steekt als je door.loopt verder het strandje op als je iets ziet wat niet mag.
Als een handhaver het stranje oploopt en deze praktijken vaker ziet is de kans aanwezig dat het strandje gesloten word en dan zijn wij allemaal de dupe ervan.en dat vinden wij niet kunnen.
Vwb de sperma ten opzichte van een roggel. Is sperma vele malen een gezondheidsrisico.
Groetjes


Naaktstrand Twaalfmorgen, Reeuwijk
  
   09-09-2018 15:36
beste ruud en leontien, Wat ik van een oudere masturberende man vindt? Weet je, ik vindt het allemaal prima zolang hij mij of anderen niet tot last is. Als iemand binnen een cirkel van 2 meter naast mijn handdoek komt staan met zijn piemel in zijn handen spreek ik de persoon in kwestie daar gewoon op aan, we zijn volwassen mensen. Als ik het strandje op kom fietsen en er gebeurt iets wat eigenlijk niet mag dan rij ik gewoon door naar een stukje waar ik er geen last van heb, zo simpel is het. Wat betreft sperma in het gras, persoonlijk vindt ik een rochel smeriger en ik heb nog nooit een kwakkie zien liggen dus daar zou ik mij ook niet te druk om maken.Naaktstrand Bussloo
  
Bezoeker Bussloo   08-09-2018 19:37
Bezoekers van naaktstrand Bussloo:

Gaan jullie door met mensen lastigvallen en dit vervolgens keihard ontkennen? Of zeggen wij STOP! TOT HIER EN NIET VERDER!


Naaktstrand Bussloo
  
Dennis   08-09-2018 10:57
Volledig met Stephan eens. Mensen moeten zich overal netjes gedragen dus ook op Bussloo. Ik zie vaak dat bepaalde types mannen het normaal vinden om op het naaktstrand andere mensen lastig te vallen.

Ik begrijp niet waarom veel mensen iets tegen de waarheid van Stephan hebben en hem zien als een ''medewerker van Leidsurelands''. Blijkbaar zijn ze bang voor sluiting, iets wat uiteraard niet gebeurd als iedereen zich netjes gedraagt.

Er moet niet alleen harder worden opgetreden op het naaktstrand, maar ook het millieubeleid op textielstranden, daar waar mensen hun afval bijvoorbeeld niet opruimen.


Naaktstrand Bussloo
  
   07-09-2018 18:49
Het is weer voorbij die hete zomer van 2018 heerlijk van genoten hoefde niet naar Spanje hier was het net zo warm.


Naaktstrand Zilverstrand
  
Bert   07-09-2018 14:04
Het strand seizoen zit er al weer bijna op.
Het is mooi om te zien dat het nieuw aangelegde strand al weer goed bezocht wordt door de vaste echte naturisten. De nieuw toiletvoorziening is mooi.
Ik ga er weer met veel plezier naar toe voor een gezellige middag.

Ps, sextoeristen blijf aub weg wij willen een fatsoenlijk strand waar iedereen zich gedraagt.Pagina: 1, 2, 3, 4, 5..980Terug