Gastenboek naaktstrand


Terug

Het gastenboek is alleen lezen. Hier staan de berichten van alle naaktstranden.

Naaktstrand Galderse Meren (Breda)
  
Luc   20-06-2017 23:37
Na een aantal jaren ben ik van plan om weer eens naar de Galderse meren te gaan.Net zoals toen wil ik weer met de motor gaan.Alhoewel het toen officieel ook niet mocht parkeerde ik de motor zoals iedereen altijd achteraan het naaktstrand tegen het veld,waar de ijsbeer altijd kwam staan.Is dat nog steeds mogelijk zonder problemen te krijgen?


Naaktstrand Schoorl aan Zee
  
Laurens   20-06-2017 23:14
mooie dag gehad, heerlijk gebruind, water temparatuur was uitstekend, veel leuke mensen ontmoet op een schoon strand, voor herhaling vatbaar.


Naaktstrand Amsterdamse Bos
  
Sanne   20-06-2017 22:14
Make was maar niet bang wij zullen niet meer op de Zonneweide komen. Met die rare rukkende figuren en relnichten daar heb ik het wel gezien.
Yousef ik ben het met jouw eens dat ze daar behoorlijk sektarisch zijn. Je mag op de Zonneweide bloot zijn maar dat maar dat hoeft niet. Toen wij door de Boswachters werden weggestuurd, waren er ook geklede mannen en die werden niet weggestuurd. Het is dus meten met twee maten.
De Zonneweide wordt niet gesloten door geschrijf hier, maar door gedrag van mannen.


Naaktstrand Wijthmenerplas
  
Karel   20-06-2017 19:59
Zoals je hieronder vaker kunt lezen is er een groep oudere mannen die behoorlijk luidruchtig kunnen zijn.
René begint meestal om 11.00 uur ‘s morgen al met bier drinken .Iedereen van deze groep klaagt dat hij te veel drinkt en te luidruchtig is maar ze doen rustig met hem mee en gaan vervolgens tegen de andere bezoekers klagen over hem.
Die hele groep staat letterlijk de hele dag met elkaar te kletsen en dan op zo’n volume dat het hele strand mee kan genieten. Als er wat van word gezegd door de andere mensen krijgen ze een grote mond en beginnen vervolgens tegen iedereen een verhaal op te hangen dat ze niet luidruchtig zijn blabla….
Ze hebben last van elkaar maar gaan er zelf gewoon mee door met roddelen en luidruchtig praten.
Ook klagen ze over de skibaan die misschien 2x per jaar een evenement heeft dat de muziek dan te hard staat maar wat ze zich niet realiseren is dat hun zich misschien 2x per jaar aan die muziek ergeren maar dat het hele strand de rest van het jaar last van hun heeft. Wat is nu erger? Lekkere muziek of steeds naar dat onnozele geklets van die oude kerels te luisteren?
Mannen gedraag jullie zelf, misschien dat er dan weer meer leuke mensen naar dit strand komen want ik weet van tientallen mensen dat die niet meer naar dit strand komen vanwege jullie geschreeuw en gezuip. Ga liggen en geniet van de zon ipv over het strand te paraderen en mensen lastig te vallen.Naaktstrand Vuren
  
stel   20-06-2017 19:25
het is niet de bedoeling dat je op de naaktstranden gaat sexen en al zeker niet roepen in het forum hier .


Naaktstrand Canadameer Appelscha
  
Annet   20-06-2017 18:22
Die arme boswachter maar zoeken.... Het gemeentehuis staat al sinds jaar en dag in Oosterwolde.

Maar het was zondag weer heerlijk aan het Canadameer.Heerlijk gezond en gezellig gekletst met meerdere mensen.


Naaktstrand Pannekoekenplas
  
Lara   20-06-2017 12:25
Hoi allemaal
gaan er nog vrouwen naar de pannekoekenplas vandaag ?


Naaktstrand Wijthmenerplas
  
Tim   20-06-2017 08:33
Gisteren weer genoten op het strandje. Helaas wordt het plezier wel enigszins verstoord door dat er een man aardig wat alcohol genuttigd had en mede daardoor erg luidruchtig werd. Hij stond te schreeuwen en te tieren en te razen midden op het strand dat hij wilde sterven voor de vrijheid, over boko haram en Eva Jinek. Deze man was vrij irritant maar vooral vond ik hem heel zielig. Het ging zelfs zover dat op enig moment drie man politie kwam op het strand om hem rustig te krijgen. Deze man komt vaker op het strand en is doorgaans ook altijd luidruchtig, samen met een paar andere mannen. Het verstoord toch echt een beetje de rust en dat is jammer. Verder is het een heel fijn strand waar je heerlijk een tijdje kunt vertoeven. Zoals overal heb je ook hier wel wat mannen die met andere bedoelingen zijn gekomen, maar daar heb ik nog nooit last van gehad.


Naaktstrand Amsterdamse Bos
  
Ronald   20-06-2017 08:02
Gisteren weer heerlijk gelegen op de zonneweide. En niets gemerkt van alle commotie zoals hier wordt gesuggereerd. Waarschijnlijk geschreven door mensen die er nog nooit zijn geweest maar gewoon willen dat het zo verdwijnt. Ophitsen is een fenomeen geworden in de huidige samenleving, in plaats van echt met elkaar samen te leven. Jammer.


Naaktstrand Breskens Groede
  
Christophe   19-06-2017 23:22
Op deze mooie zomerse avond voor de eerste maal naar Groede geweest. Heel mooi en rustig strand waar je heerlijk kan genieten van een wandeling langs het water of kijken naar een zonsondergang. Ik heb er enorm van genoten, zeker voor herhaling vatbaar.Pagina: 1, 2, 3, 4, 5..812Terug