Gastenboek naaktstrand


Terug

Het gastenboek is alleen lezen. Hier staan de berichten van alle naaktstranden.

Naaktstrand Bussloo
  
Reinier   19-05-2018 13:25
Beste Marije,

Ik heb ook vragen gesteld bij Leisurelands en hou ook nauw contact met webmaster Tjipke hierover. Leisurelands heeft mij onlangs gemeld om eind volgende week meer uitleg te geven omtrent de plannen van het terrein. Dit omdat de verantwoordelijke persoon van Leisurelands dan pas weer aanwezig is. (kennelijk kan niemand anders eerder reageren op alle ontrust die nu ontstaat). Ik denk dat het inderdaad goed is om verder navraag te doen bij de omliggende gemeenten. Mocht ik concrete antwoorden krijgen van Leisurelands dan stuur ik die direct door naar de webmaster.

Met vriendelijke groet,

ReinierNaaktstrand Vuren
  
willem   19-05-2018 10:13
Hallo Johan, wij hebben samen met NFN geprobeerd om het strand officieel te maken met borden en aanwijzingen maar de eigenaar/ Beheerder van het strand en het wandelgebied zijn Staatsbosbeheer en gemeente lingewaal en willen er geen officieel naaktrecreatie van maken, wel gedoogd, dus verdere voorzieningen zoals borden en prullenbakken komen er niet. Er hoeft dus niemand bang te zijn om bekeurd te worden als men zich maar aan de regels houdt, en we hebben volledige ondersteuning van bij eventuele problemen. Als ik op het strand ben (en dat is zeer vaak) dan ben ik er ook om vragen te beantwoorden, dus kom gerust langs! Gr. Willem. ( zondag ga ik weer! 25 graden! joepie!!)


Naaktstrand Bussloo
  
Marije   18-05-2018 22:30
Een keiharde commercieel bedrijf gesteund door 22 gemeenten. Hoe kan het bestaan?
FF googlen en het wordt al wat duidelijker
Een zwaar commercieel bedrijf met een directie die top salarissen verdient (ver boven de balkenende norm) met (oud) wethouders die ook meedoen.Uit de Gelderlander:

RGV beheert 20 recreatie≠plassen in heel Gelderland. De aandelen zijn geheel in handen van 23 gemeenten; Nijmegen be≠zit daarvan 17 procent. Al sinds be≠kend werd dat RGV-directeur Droogh in 2011 een salaris van 314.000 euro ontving, is er beroe≠ring over diens beloning

Ik denk dat we lang kunnen wachten op antwoord op de mail. Die gaat echt niet komen. Dan ook maar eens vragen stellen via de gemeenteraden?
Naaktstrand Bussloo
  
peter   18-05-2018 20:21
Kan iemand mij vertellen wanneer deze belachelijke idee gaat plaats vinden,gaat weer een mooi stukje natuur verdwijnen omdat thermen Busloo zo nodig moet uitbreiden en zo meer geld wil verdienen.Naaktstrand Bussloo
  
Marije   18-05-2018 19:24
Ik heb ook een mail naar Leisurelands gestuurd, maar ook hier geen enkele reactie. Tijd om echt wantrouwend te worden.
Voor de Stentor en de Gelderlander gaat het hier om een zeer interessante kwestie. Zeker als de relatie wordt gelegd naar de merkwaardige bestuursstructuur van Leisurelands, de belangenverstrengelingen met commerciŽle bedrijven en de top salarissen van het management.
Ook de rekenkamer kan wat mij betreft hier aan de slag.

Gaat het hier om zinvolle en transparante bestedingen van overheidsgeld? En welke doelen, belangen worden nagestreefd?
Hoeveel geld verstrekken de aangesloten gemeenten en wat krijgen ze hiervoor terug? Etc


Naaktstrand Vuren
  
Johan   18-05-2018 16:58
@ Willem ,is er dan geen mogelijkheid voor een officiele status voor dit gedoogstrand om dus officieel naaktstrand te worden ? Daarmee voorkom je dus al dit gedoe en is het voor iedereen helder. Kan je borden en vuilnisbakken plaatsen. Dit gedoe schrikt mensen af


Naaktstrand Engelermeer
  
Evert   18-05-2018 14:39
Op het naaktstrand ligt langs de waterlijn om de meter een hoop hondenpoep.
Begrijp dat dit komt doordat de honden tot mei werden gedoogd...
Weer een bewijs dat hondenbezitters maling aan anderen hebben.
Kijk dus uit waar je loopt!


Naaktstrand Vuren
  
willem   18-05-2018 14:29
Hallo Naturist, het is inderdaad niet toegestaan om je bloot in het weiland achterliggend aan het strand te begeven of op een dijk. Er loop een officieel wandelpad ( klompenpad) door het weiland dus naakt is alleen toegestaan op het strand. De Boa die u gesproken hebt is dus niet op de hoogte van de situatie ter plaatse want er is juist overeenstemming met staatsbosbeheer over dit gedoog strand en die zouden zelf dit jaar de boa leveren die de controle op eventueel sexueel overlast zou controleren en bestraffen. Waarschijnlijk was dit een Boa uit een andere regio dit niet op de hoogte is van de regels op strand Vuren. dus geen zorgen! Verder zijn er altijd mensen die van het wandelpad af wijken om te wandelen en die kunnen dan schrikken als ze blote mensen tegen komen, tja en die zullen dan wel klagen bij de instantie`s . NFN heeft aangeboden om borden te plaatsen dat er een naakstrand is maar dat is afgewezen door staatsbosbeheer, dan krijg je dus zulke situaties.


Naaktstrand Bussloo
  
R&B   18-05-2018 09:03
Ik vind het zorgwekkend dat inmiddels elf dagen zijn verstreken sinds Tjipke (de webmaster) Leisurelands om nadere info m.b.t. de verkleining van het strand heeft gevraagd en er kennelijk nog geen reactie is gekomen. Vragen over de douche wisten ze wel snel te beantwoorden, dus ik kan me niet aan de indruk onttrekken dat Leisurelands en Thermen Bussloo in dit stadium helemaal geen informatie willen verstrekken. Met de uitbreiding van het saunacomplex en de aanleg van faciliteiten zullen de nodige vergunningen gemoeid zijn en misschien hopen ze, door zo veel mogelijk onder de radar te blijven, bezwaar- en beroepsprocedures te voorkomen. Wij zijn zelf niet lid van NFN en ik weet ook niet in hoeverre die organisatie iets voor ons recreanten kan betekenen, maar het lijkt me wel tijd dat NFN-leden deze kwestie daar aankaarten. Bij langer uitblijven van een reactie van Leisurelands lijkt het mij ook zinvol dat de media worden geÔnformeerd.


Naaktstrand Wijthmenerplas
  
Richard   18-05-2018 00:28
Ik was vandaag even lekker aan het uit waaien op het strand, todat een man tegen mij zei dat ik een lekkere pik had en zich af vroeg of ik met hem de bosjes in wou. Mijn antwoord was nee daar kom ik niet voor, volgens hem komen hier heel veel mensen voor. Wie herkent deze man? Hij lijkt eind 60 heeft een snor en is blank. Want dit kan gewoon niet!! Voor de rest is het een heerlijk strandje.Pagina: 1, 2, 3, 4, 5..902Terug