Gastenboek naaktstrand


Terug

Het gastenboek is alleen lezen. Hier staan de berichten van alle naaktstranden.

Naaktstrand Oesterdam
  
samenplezier   05-01-2019 18:17
vrouwenpolder ook lekker jantine / eigenlijk alle naaktstranden ,. wij gaan er ook veel heen . onze stranden zijn vrouwenpolder/neeltje jans/oost kapelle ,oesterdam zijn we wel1 keer wezen wandelen in een winter .We willen er dit jaar ook heen met goed weer. We hebben wel een hond bij altijd deze luistert goed is niet lastig en de behoeft als ze het al doet ruimen wij altijd en overal op . zo hoort het ook vinden wij


Naaktstrand Oesterdam
  
Wouter   04-01-2019 17:57
Voorlopig inderdaad maar even bij de sauna houden. Vorige week nog geweest, en volgende bezoek staat ook al in de agenda :)
Thermen Binnenmaas is ook wel fijn vind ik.
Grote kans dat we elkaar al vaker gezien hebben, lig eigenlijk altijd zo'n beetje bij de 2e trap.
@Johan, dat zijn die sgp stemmers die daar lopen, die doen dat expres ;)


Naaktstrand Maarsseveense Plassen
  
Kenneth   04-01-2019 15:05
@Sanne,
Ik heb in het verleden vrouwen meegemaakt,waaronder kennissen die ofwel niet meteen geheel bloot durfden te gaan dan wel alleen geheel bloot gingen als het publiek, sfeer etc. ok was. Waarbij ik me dan kan voorstellen dat zij dat dan eerder zouden doen op het betaalde strand dan op het onbetaalde strand. Als ik op een zomerdag in de tuin van een (stam)sauna kijk en zie hoe vol het daar ligt met vooral vrouwen die daar streeploos bruin willen worden terwijl het leeuwendeel op het strand het broekje aanhoudt. Aan de andere kant 3x wennen op een naaktstrand is wel opmerkelijk al is er wel verschil tussen een officieel strand met toezicht, een officieel openbaar naaktstrand zonder toezicht en een niet officieel naaktstrand (gedoogd). En als ze, komende vanaf het officiŽle naaktstrand/SpaSereen het eerste 'onbetaalde' naaktstrand kiest heeft ze volgens mij een prima alternatief.


Naaktstrand Oesterdam
  
Johan   04-01-2019 06:37
@ Wouter, ja, das inderdaad een mooie oplossing om aan de andere kant van de struiken te blijven met de honden in de zomer, helaas doet niet iedereen dat.
@ Jantine, Ik hou het als koukleum ook maar bij de sauna, Sauna Cleopatra in Oude Tonge is super, kleinschalig maar compleet, entree niet duur en een topkok voor het eten. En iedere winter 2 keer Gran Canaria anders is die winter niet door te komen haha


Naaktstrand Oesterdam
  
Jantine   04-01-2019 00:03
@Wouter. Das inderdaad jammer😉 ik ben met vriendin nu naar Vrouwenpolder geweest. Tot over paar maanden inderdaad, lijkt me leuk je te ontmoeten😊ik ga nu voorlopig ng maar naar sauna met dit koude weer xx


Naaktstrand Oesterdam
  
Wouter   03-01-2019 12:01
Johan, geen idee wat de politieke achtergrond is, maar zo veel mooie plekken om met je honden te lopen zijn er hier op t eiland ner ou ook niet. Zeker niet zo dicht bij huis... Als ik zomers al met de honden kom is het aan de andere kant van de struiken en op de punt van de pier.


Naaktstrand Oesterdam
  
Johan   03-01-2019 05:33
Wouter, ik denk altijd als ik aan de oesterdam lig , hebben die hondenbezitters nou echt geen beter plekkie om hun honden uit de laten ? Kijk midden in de winter is dat allemaal niet zo een probleem ,maar in de zomer echt smerig, is het een dag slecht weer ,ligt er niet dan is het honden uitlaatgebied kennelijk, vervolgens met mooi weer liggen de mensen tussen de hondedrollen. Ik heb er wel een met een honde uitaatster over gesproken , en die beweerde dat het zelf door gemeente Tholen als officieel honden losloopgebied is verklaard, omdat de SGP gemeenteraaad het niet eens zijn dat Rijkswaterstaat daar naaktrecreatie gedoogd. Ik weet niet of het waar is,maar werpt uiteraard wel een heel ander licht op de zaak. Hoe dan ook toch jammmer dat de mensen tussen de honderollen moeten liggen.


Naaktstrand Oesterdam
  
Wouter   02-01-2019 21:05
@Jantine, het is dat ik dit nu pas lees! Liep er laatst met de hond en had toen hetzelfde idee... Nu nog maar een paar maanden wachten dan :-)


Naaktstrand Galderse Meren (Breda)
  
Tjipke Tasma (Webmaster)   02-01-2019 13:33
De foto staat op: https://www.facebook.com/BNDeStem1/ met veel commentaar van mensen die zichzelf nog nooit bloot in de spiegel hebben gezien.


Naaktstrand Galderse Meren (Breda)
  
Adrie   02-01-2019 13:28
Bedankt voor de (juiste) foto's.
Wat fijn dat jullie Bart herdacht hebben, die zullen we gaan missen helaas...
@Drť: de foto stond op de 1e pagina van Stad en Streek regio BredaPagina: 1, 2, 3, 4, 5..995Terug