Gastenboek naaktstrand


Terug

Het gastenboek is alleen lezen. Hier staan de berichten van alle naaktstranden.

Naaktstrand Wijthmenerplas
  
Zwollywood   19-07-2017 19:25
Vandaag heerlijk rustig totdat Henk, het maatje van René kwam en ze weer luidruchtig aan het converseren waren. Henk is doof en praat zo luid dat iedereen op het strand kan meegenieten. Waarom gaan jullie niet gewoon zitten of liggen in plaats van al surfend van handdoek naar handdoek het strand over te gaan? Andere mensen hebben geen behoefte om met jullie gesprekken mee te kunnen genieten. .....


Naaktstrand Maarsseveense Plassen Gedoogd
  
Kenneth   19-07-2017 18:46
@Willem: Als men (veelvuldig) naar jou zit te kijken/gluren gewoon er meteen even op aflopen en vragen of ze het kijk en luistergeld al hebben betaald. Wil nog wel eens helpen. Zo'n reactie verwachten ze niet en dan druipen ze af.


Naaktstrand Texel - Den Hoorn
  
marc   19-07-2017 18:17
Heerlijke middag gehad. Prachtig strand en alle ruimte.


Naaktstrand De Grote Moere
  
pat   19-07-2017 13:00
Ik mis de moere zooooo erg


Naaktstrand Berkendonk
  
Mak   19-07-2017 12:49
Hallo,

Is het druk? Het is mijn eerste keer even zo iets proberen, maar ik heb liever wanneer het rustiger is.

Gr. M


Naaktstrand Canadameer Appelscha
  
Rianne   19-07-2017 09:31
Ben niet zo bekend met naaktstrandjes in nl ofwel in het noorden. Heb een kijkje genomen bij het canadameer afgelopen dagen. Tja wat zal ik zeggen. Op zich prima te doen. Beetje kletsen met de mensen die daar ook zaten of gewoon in stilte een boek lezen. Ik zon en zwem graag naakt omdat dat fijn is en voelt er is geen andere reden. Rond een uur of 16.00 kwam er jongen/man die echter hele andere bedoelingen had en die stelde me vragen dat ik dacht ben je wel goed bij je hoofd. Ik begrijp het ze zijn overal. Voelde me daardoor ook vrij snel ongemakkelijk en ben vertrokken. Ik zit daar niet op te wachten. Zal er vast nog eens een keer terug komen, het is gewoon raar en apart dat het zo moet. Ze moeten er gewoon een leuk plekje van maken en mensen die dat niet willen zien moeten daar dan ook niet komen. Canadameer is groot genoeg.
Vooral respect naar elkaar is gewenst en val elkaar niet lastig. Als je sex wilt zijn er andere plekken waar je dat kunt vinden.


Naaktstrand Wijthmenerplas
  
Guus   18-07-2017 20:27
Helaas blijven de oude mannen luidruchtig aanwezig, ze menen ten onpas hun mening over alles aan iedereen kenbaar te maken (pvv & conservatief). Het is hierdoor niet prettig zonnen meer en ik vindt dat deze kleuters beter kunnen wegblijven. Vooral die met de bierbuik en die met het witte haar klagen over iedereen maar vinden zichzelf helemaal geweldig. Walgelijk en onwenselijk op een plek die voor iedereen moet zijn die zich weet te gedragen als naturist. Ouwehoeren doe je maar aan de bar, niet aan het strand.


Naaktstrand Zandvoort
  
Peter   18-07-2017 17:48
@Ron zestig plus? Groetjes van mij!


Naaktstrand Groene Ster
  
Pete   18-07-2017 10:29
Heel regelmatig rukkende mannetjes, kijkers en pijpers in de bosje gezien op jullie strandje. Zeer ongepast in een voor iedereen towgankelijk gebied. Zal Gemeente Leeuwarden vanaf nu elke geconstateers incident melden.


Naaktstrand Hemelrijk
  
Dennis   18-07-2017 00:00
Ik ben afgelopen Zaterdag voor het eerst op dit leuke naaktstrandje geweest.
Ik vond het voor de eerste keer erg spannend maar heel gemoedelijk.
Ik ben alleen gegaan omdat ik niemand ken die met me mee wou.
Alleen is wel erg spannend...zou gezelliger zijn met zijn tweetjes of groepje....
Het is er erg mooi en rustig!Pagina: 1, 2, 3, 4, 5..827Terug