Gastenboek naaktstrand


Terug

Het gastenboek is alleen lezen. Hier staan de berichten van alle naaktstranden.

Naaktstrand Breskens Groede
  
Christophe   27-02-2018 19:10
Met deze vriestemperaturen kijk ik wel uit naar warmer weer. Verleden jaar dit mooie strand voor de eerste maal bezocht, hopelijk kunnen we er binnenkort weer naar toe.


Naaktstrand Hoornse Plas
  
Anne-Mie   27-02-2018 14:04
Hoi
Wij, Belgisch stel, gaan dit jaar in de zomer voor het eerst naar Flevo-natuur en zouden ook graag hier bij de Hoornse plas af en toe komen genieten van de zon, het water, de sfeer... We hebben echter een Cavalier King Charles, kleine hond dus, bij ons en vroegen ons af of er een naaktgedeelte is waar de hond aangelijnd aanwezig mag zijn. We vernemen het graag.


Naaktstrand Amsterdamse Bos
  
Pieter   26-02-2018 23:20
zijn der ook nudisme activiteiten binnendeurs waar in de wintertijd gebruik van gemaakt kunnen worden in/omstreeks amsterdam?


Naaktstrand De Potten Sneek
  
Henkkie   24-02-2018 11:12
Dat er een skibaan is, komen meer mensen naar De Potten.
Geen probleem leuk.
Maar het naaktstrand is vaak waar men ook even langs loopt.
Tot zover ook niet erg.
Ik hoop dat er alleen meer mensen ook blijven ipv kijkers.


Naaktstrand Vlietland
  
Joop Mul   22-02-2018 22:56
Groeten uit Sydney.

"Lekker in je blote kont lopen en genieten van de zon"..........

We hebben hier genoeg zon, maar veel minder kans om er van te genieten in
'je-weet-wel' !!!

Zo jammer! Zo ZONde van zo veel ZON!


Naaktstrand Maarsseveense Plassen Gedoogd
  
peter   21-02-2018 14:18
nou ik weet niet of het de bedoeling is dat mannen elkaar bevredigen op het naakt strand met de kleren half aan net helaas moeten zien net . vorig jaar fietsen hij achter meisje aan met zijn lul uit de broek en was zich aan het af trekken . en dit is ook een vigeur die 100 keer langs fiets om paar tieten te zien of mijn aan spreek in de tent of we samen porno willen kijken en af willen trekken gaat om het niet betaalde naakt strand


Naaktstrand Terschelling Oost
  
Terschellingfan   20-02-2018 22:38
Zelfs in augustus nog ontzettend rustig op het strand. Midden tussen de bewaakte overgangen van Midsland aan Zee en Formerum gaan wij gewoon lekker naakt naar het strand en in zee. Er zijn hooguit wat pubers die niet weten hoe normaal te reageren, maar ja de jeugd van nu is nu eenmaal ontzettend preuts. Jammer maar helaas, want bloot is heerlijk!
Wil je meer privé en liever bijna geen andere mensen tegenkomen op het strand? Ga dan tussen paal 3 en 8 of ten oosten van paal 12 (behalve de stukken tussen paal 14 en paal 15 en bij paal 18.


Naaktstrand Scheveningen
  
Joyce   19-02-2018 13:33
Beste Bob,

Als oprichter van dit prachtige Noordernaakstrand heb ik een vraagje, Han Hoek en ik kwamen er vaak liggen, Han woonde op Scheveningen aan de Fredrik Hendrikstraat/ Frankenslag en Kijkduijn Han zal nu rond 78 jaar zijn, wij kenden elkaar in de jaren 1980/1990 kun je mij vertellen waar ik Han kan vinden. Daar ik een aantal jaren in het buitenland hebt gewoond en het kontact bent kwijt geraakt.

Alvast hartelijk dank misschien dat iemand uit het gastenboek mij dat kan vertellen.


Gr JoyceNaaktstrand Breskens Groede
  
Davy   18-02-2018 02:47
Jammer dat er niemand reageerde


Naaktstrand Brouwersdam
  
Johan   12-02-2018 22:46
Lastig, want dan weet je dus niet waar de gedoogzone begint en eindigd. Er zijn geen andere herkenningspunten op dit strand. Maar ik snap dat de gemeente geen borden gedoogzone neerzet, die willen die bloterikken liefst helemaal niet. Wij komen af en toe ook op strand ,,De kwade Hoek,,aan de noordkant van Goeree, dat is wel het meest rustige strand van Nederland,gaan we ook naakt, hebben we meestal alleen voor onszelf helemaal, het hele strand.Pagina: 1, 2, 3, 4, 5..867Terug