Gastenboek naaktstrand


Terug

Het gastenboek is alleen lezen. Hier staan de berichten van alle naaktstranden.

Naaktstrand Oesterdam
  
Johan   18-10-2018 10:35
@Arjan , je zegt zelf dat je er geen last van heb, waarom dan toch die homo,s achteraan nog discrimineren en vieze mannetjes noemen ? Alsof de stellen in het midden atijd zo deftig zijn, na vijven als de meesten weg zijn , vaak gezien wat er gerommeld werd door diverse koppels. Ben zelf geen homo, maar zoals je zelf al aangeeft , niemand heeft er last van. Leven en laten leven is het devies. En niet mensen wegzetten als ,,vieze mannetjes,,


Naaktstrand Bredene
  
P.A.   18-10-2018 01:34
Het seizoen is alweer voorbij, het was een prachtige zomer. Hopelijk volgend jaar terug zo'n prachtig weer. Veel nieuwe mensen leren kennen en nieuwe vrienden erbij.
Bij deze wil ik ook de redders danken die zorgen voor de veiligheid van de baders, zij worden soms al eens vergeten. Bedankt, en wat mij betreft, tot volgende zomer !


Naaktstrand t Twiske
  
Hans Mandjes   18-10-2018 00:02
De zomer is nu, 18 oktober, toch echt voorbij. Wat een zonneschijn, sfeer, sport en saamhorigheid waren er op ons naturistenterrein😁En nu op naar onze traditionele nieuwjaarsduik🏊‍♀️. Om 14.00 uur. Met heerlijke warme ecologische chocolademelk na afloop. Daarna vertrek ik naar míjn geliefde Algarve om te genieten van de natuur, zon en vriendelijkheid van de Portugezen!


Naaktstrand Den Haag Westduinpark
  
Karina   17-10-2018 16:05
Een erg leuk en mooi strand. Ruim en veel verschillende soorten mensen. Vrouwen, mannen, stellen, kinderen. Echt een aanrader. Helaas heb ik afgelopen zaterdag hier dit strandseizoen afgesloten. Volgend jaar weer verder.


Naaktstrand Callantsoog
  
GP   16-10-2018 22:16
Ik was onlangs twee dagen in Noord-Holland, voor een bezoek aan Callantsoog en Zandvoort. Op de eerste dag Callantsoog, waar ik al een tijdje niet meer geweest was. Ging ik altijd vanuit Callantsoog zelf naar het naaktstrand; dit keer eens vanuit Sint-Maartenszee. Dit is geen dorp zoals Callantsoog is, maar meer een buurtschap (of vakantiedorp zoals je wil). De sfeer is er echter zeker niet minder, en de duinen zijn er echt mooi. Voordeel is dat het verder lopen is naar het naaktstrand; hierdoor zit er meer spanning en avontuur in. Hoe mooi, zonnig weer het ook was; ik maakte me wel zorgen om de wind. Die zorgde ervoor dat de zee zeer woest tekeer ging. Het naaktstrand is inderdaad ook een hondenloopgebied geworden. En hoewel ik een ontzettende hekel heb aan honden, leidde dit verder niet tot problemen.


Naaktstrand t Twiske
  
Rob   16-10-2018 22:03
Vandaag bij Twiske(baaiegat) geweest, leuke mensen, zeer gemoedelijk en geen rare figuren die lastig zijn. Toplocatie, jammer dat de zomer voorbij is.


Naaktstrand Oesterdam
  
Arjan   16-10-2018 22:00
Vandaag weer geweest. Wat een fantastische plaats daar. Gezellig en gemengd publiek. Helemaal vanachter wel wat vieze mannentjes. Maar daar hebben we bij het gezellige gedeelte absoluut geen last van


Naaktstrand Brielse Maas
  
edwin   16-10-2018 21:52
afgelopen zondagmiddag, ik denk voor de laatste keer dit jaar op het naaktstrandje geweest, heerlijk nog even genoten van de zon en het naakt zijn, wat ik ook leuk vond, is dat er bij het einde van de middag een jonge dame aankwam die jammer genoeg gekleed een boek ging lezen dicht bij mij en een andere man, maar ik zag dat ze genoot van ons naakt zijn, ze lachte vriendelijk met een glimlach, ik heb het goed naar mijn zin gehad dit jaar, met veel zon.
tot volgend jaar.gr Edwin


Naaktstrand Maarsseveense Plassen Gedoogd
  
Alex   16-10-2018 12:24
16 oktober 2018 en het is weer genieten van een heerlijke zonnige herfstdag aan het fijnste naaktstrandje van het land.


Naaktstrand Wageningse uiterwaarden
  
Adriaan   15-10-2018 22:00
Aan het eind van de middag ben ik even op het naaktstrand geweest. Het water was erg koud (ik ben er toch even in geweest), maar het was erg lekker om in de zon aan de waterkant te zitten. Er waren een paar mannen en een stelletje. Geweldig om half oktober nog naar een rivierstrandje te kunnen gaan!Pagina: 1, 2, 3, 4, 5..988Terug