Gastenboek naaktstrand


Terug

Het gastenboek is alleen lezen. Hier staan de berichten van alle naaktstranden.

Naaktstrand Stroombroek
  
Bert   03-06-2019 11:09
Gisteren voor het eerst op dit strandje geweest en wij vonden het een knus en niet al te druk. Wel viel het ons op dat er op het strandje direct ernaast honden in het water waren en er veel blaffende waren. Dit verstoorde de rust.


Naaktstrand De Potten Sneek
  
John   03-06-2019 10:32
Ik ben hier alleen en met mijn partner al weer een paar keer geweest en het is gewoon een prettige plek. Veel ruimte en lekker water. Ik voel me nooit vervelend aangesproken, wel komen er veel mensen ( vaak mannen maar ook wel vrouwen) die graag een praatje maken en elkaar kennen. Door de waterskibaan aan de overkant is er de hele dag wat te zien en deze geeft mogelijk wat extra sociale controle. Dat er mensen over het fietspad fietsen, blote mensen zien en daar niet tegen kunnen en daar vervolgens conclusies aantrekken is onvermijdelijk. Er zal ook heus wel eens wat meer gebeuren, maar waar niet? ook op het gewone strand wordt volop gegluurd. Gewoon genieten van deze plek en niet naakt over het fietspad lopen.


Naaktstrand Noord Aa
  
Ryan   03-06-2019 10:18
Afgelopen zaterdag voor het eerst geweest. Prachtige strand, heerlijk weer en ook leuke, gezellige sfeer. Volgende keer neem ik een koelbox mee, min. Flesje water was namelijk heel snel op haha.


Naaktstrand Bredene
  
Beschaamd   03-06-2019 09:24
Mijn vriendin en ik gaan al jaren naar sauna's, naaktstranden en -campings en binnen- en buitenland. Nuja, voornamelijk in het buitenland. Dat er op het naaktstrand van Bredene veel zenuwachtige mannen rondlopen in de duinen achter je is hun zaak. Zolang je zelf niet in die duinen rond hangt heb je er geen last van. Meer last hadden we het voorbije weekend van mannen die de hele tijd het strand aflopen om iedereen te begluren. 1 persoon vond het zelfs nodig om foto's te nemen met zijn smartphone. Maar dat was nog niet alles... wij waren zaterdag aanwezig met onze 2 jaar oude dochter. Komt er een gast uit de duinen gestapt met een erectie om zich vlak naast ons te beginnen masturberen op een vol strand. Gedaan met de pret voor die dag. Toen we echter op zondag terugkeerden vond een andere paljas het nodig dit te herhalen achter ons in de duinen. Dergelijk gedrag hebben wij nooit meegemaakt en zou je op de meeste nudisten plaatsen niet eens moeten proberen. Jammer dat het er zo aan toe gaat in Bredene. Dit is echt een strand met heel veel pervertelingen... Enige controle lijkt me toch aangewezen.Naaktstrand De Potten Sneek
  
Erik   03-06-2019 08:52
Een heerlijke warme dag vandaag, ik en mijn vrouw waren onderweg naar Sneek om een terras te pakken. Maar hoe dichter we bij Sneek kwamen kregen we meer zin om verkoeling te zoeken. Ik zij tegen mijn vrouw ik weet nog wel een standje . Aangekomen bij de Potten melde ik mijn vrouw dat hier ook een naakt strand was, en aangezien we geen zwemkleding bij ons hadden leek mij dat een goede optie. Wij waren nog nooit op een naakt strand geweest wel menigmaal naar een sauna, maar dat is toch anders.
Lopend langs het water op het voetpad komen we een bord tegen met naaktstrand we lopen door en zien een groot grasveld met her en der stelletjes naakte mensen. Een mengelmoes van mannen en vrouwen jong en ouder.
Dit sprak ons gelijk wel aan en namen plaats op het grasveld. Heerlijk genoten van het weer en het bloot zonnen.
Zodra het weer een mooie dag is gaan wij hier zekers nog een keer heen, alleen dan wel met handdoek en koelbox.Naaktstrand Berendonck
  
Ton   03-06-2019 01:38
Ons is bekend geworden, dat Leisurelands uiteindelijk een waarschuwingsbord zal plaatsen, dat de instap inderdaad gevaarlijk steil is. Een 'mea culpa' ontbreekt nog..
Bij de fundering van de betonplaten rond het sanitaire gebouw en onder de fietsenstalling is bouwpuin gebruikt. Een aanzienlijk deel van het aangevoerde puin is gemakshalve niet als overtollig afgevoerd, maar rondom verspreid om het maar kwijt te zijn. Dus: schoeisel noodzakelijk om over het terrein te lopen. We doen ons best om het op te ruimen, maar het is een ontmoedigend grote klus!
Al met al: een getroebleerd project..Naaktstrand Spaarnwoude
  
Erik   02-06-2019 23:34
Vandaag geweest super strandje met dit weer


Naaktstrand t Twiske (Baaiegatstrand)
  
Peter   02-06-2019 22:33
Deze week voor de vierde week achter elkaar lekker op twee dagen naar de boei gezwommen.
Hopelijk komen er nog vele mooie dagen om aan het Baaiegat in Het Twiske te vertoeven met de groep gezellige mensen.


Naaktstrand Spaarnwoude
  
Erik   02-06-2019 22:21
Was vandaag weer super lekker ik hoop dat er nog veel van dit soort dagen komt dit jaar


Naaktstrand Wageningse uiterwaarden
  
Jan   02-06-2019 20:15
Zojuist naar het strandje geweest - echter: alleen maar (véél) geklede mensen, voornamelijk studenten. We waren helemaal tot aan het prikkeldraad doorgelopen, zelfs daarachter nog geklede mensen gezien :-(Pagina: 1, 2, 3, 4, 5..1019Terug