Gastenboek naaktstrand


Terug

Het gastenboek is alleen lezen. Hier staan de berichten van alle naaktstranden.

Naaktstrand Loenensche Buitenpolder
  
Peter   19-10-2017 09:04
Bedankt voor het op de site zetten van deze nieuwe fijne locatie.
Woensdagmiddag 18 oktober heerlijk genoten op een strandje tussen de kribben. Het zandpad net ten oosten van het viaduct van de A50 is erg modderig. Het pad een stukje ten oosten met het hek is een prima toegang, Onder het A50 viaduct kan goed geparkeerd worden en waarschijnlijk ook zo naar het water gelopen worden.


Naaktstrand Vrouwenpolder
  
samenplezier   18-10-2017 19:49
was afgelopen weekend en lekker weekend , lekker door de lage duinen gewandeld , div mannen en stellen gesproken , iedereen was blij omdat het zo lekker weer was .


misschien dat er mensen hier zijn die ik man van stel wel eens spreek . ze eens een neutraal bericht hier neer over dit fijne naaktstrand .

mocht het ook dit jaar weer mooi weer worden in een weekend wij zijn er . mocht het kouder worden dan tot volgend jaar .

ook bedankt voor dit mooie zomers 2017


Naaktstrand Vrouwenpolder
  
Maurice   18-10-2017 16:40
Nee natuurlijk niet.Is tientjeswerk,nog geen 100,= de man. De bekeuring ga je aanvechten,tenzij je in de duinen ben betrapt of betrapt bent op onzedelijke handelingen als in schennis van de openbare eerbaarheid etc.
De advertentie van paydayloans is hier misplaatst en zal naar ik aanneem weldra verwijderd worden door adm.


Naaktstrand Vrouwenpolder
  
Kenneth   18-10-2017 16:12
Zijn die eventuele bekeuringen zodanig hoog dat je daardoor in de financiŽle problemen kunt geraken?....


Naaktstrand Bredene
  
P.A.   17-10-2017 23:25
James, naaktrecreatie was nog toegelaten t.e.m. zondag 15 oktober. Ben zelf ook nog een laatste keer geweest en het weer was zalig, echt nog een keer van genoten.
Nu wachten tot volgende zomer.


Naaktstrand Pannekoekenplas
  
Haaldiereactieweg   17-10-2017 12:29
Haal dat bericht van S.Mounier eraf, dit is door een of andere grapjas gedaan!


Naaktstrand Bredene
  
james 1966   17-10-2017 00:01
jammer dat naaktrecreatie niet meer was toegeleten vorig weekend. het was nogthans het ideale weer om voor de laatste keer nog eens naar het naaktstrand te gaan.
niet dus :-(Naaktstrand Breskens Groede
  
Christophe   16-10-2017 23:09
Vanavond na het werk nog eens naar dit mooi strand gegaan, het was weer heerlijk genieten. Spijtig dat het waarschijnlijk de laatste keer geweest is dit jaar, ik heb er dit jaar enkele vrienden gemaakt. Dit strand is echt zo puur, zo rustig, ik heb er heel mooie herinneringen aan over die ik koester op die binnenkort koude winterdagen. Groede bedankt, tot volgend jaar.


Naaktstrand Ellerstrand
  
Dame in de minderheid   16-10-2017 22:00
Hier een dringende oproep: Dames, komt svp in grote getale naar dit mooie strandje.
Zorg ervoor dat er tenminste evenveel vrouwen als mannen zijn. Het aantal mannen alleen, neemt namelijk sterk toe. Dat is niet erg. De reden waarom die mannen komen wel. Mannen, trek, zuig, duw en spuit gewoon tijdens de cursus lassen op je werk. En voer deze handelingen niet uit op het strand! Ook niet in de bosjes. Nog even en deze plek wordt afgesloten omdat het als afwerkplek wordt gebruikt. En dat is het niet. Dus dames, Komt Allen.


Naaktstrand Amsterdamse Bos
  
Mieke   16-10-2017 21:46
Van middag even op de Zonneweide geweest. Wij willen gaan liggen en de zeiksnor, die wij van andere terreinen kennen, kwam onze richting op. Wij hebben ons niet eens meer uitgekleed en zijn via een omweg weer weggegaan. Ik zag hier ook nog andere vermeldingen van hem. Dus hij weet zich hier ook al niet te gedragen. Het is altijd het zelfde met die viezerik.
Pagina: 1, 2, 3, 4, 5..858Terug