Gastenboek naaktstrand


Terug

Het gastenboek is alleen lezen. Hier staan de berichten van alle naaktstranden.

Naaktstrand Oesterdam
  
Arie   17-07-2018 16:34
Hallo allemaal, ben nu op de Oesterdam. Wat is het hier heerlijk rustig als je doorloopt tot t eind kun je tussen de struiken privé uit de wind liggen. Gelukkig ook nog wat bewolking vandaag. Top!


Naaktstrand Wijthmenerplas
  
Anoniem   17-07-2018 12:02
Beste Joop,
Ik denk niet dat veel mensen op jullie eigen groepje na de mening delen dat het normaal is dat mensen hard schreeuwen. Veteraan of niet ook hij heeft zich aan te passen naar de normale normen en waarden die gelden op elk strand. Heel veel mensen op dat strand zijn psychisch beschadigd en ook hun veroorzaken geen overlast. De betreffende heer heeft genoeg verstand om te weten waar hij mee bezig is aangezien hij pas nog luid stond te verkondigen dat hij bewust nooit op het gastenboek kijkt en dat het hem ook geen reet kan schelen wat ze over hem zeggen. En wat Frank ook zegt het is een ons-kent-ons strand waardoor nieuwe mensen dus na 1 keer niet meer terugkomen. Jammer want de vergijzing slaat aardig toe daar. Ik kom hier al 30 jaar en elk jaar is het erger met de overlast. Alcohol maakt meer kapot dat je lief is.Naaktstrand Laakse Strand
  
John   17-07-2018 11:27
Ik ben een man die graag eens het naaktstrand wil uittesten. Mijn partner weet niet dat ik dit graag wil testen. Ik wil morgen gaan en als het bevalt zal ik mijn partner een keer meenemen. Iemand nog advies om waar te liggen?


Naaktstrand Bussloo
  
Groen   17-07-2018 11:25
De groep die hier bedoelt wordt veroorzaakt zelf ook overlast. Als aapjes zitten in een kring en voortdurend kijken van links naar rechts (uiltjes gedrag) en behoorlijk wat kabaal makend (je hoort de vogels niet meer) en mensen toch wel zeer belettend aanspreekt (ook als deze met een hond lopen) roept eerder ergenis op. Je zal bijna gaan afvragen of groepsverband niet verboden moet worden.

Wij komen ruim 10 jaar op Bussloo naakt recreëren, aangezien het grootste gros van de mensen aldaar de zelfde insteek hebben word het eens tijd ons te verenigen, en daar bedoel ik mee dat als we ongewenst gedrag waarnemen, hier ook wat van zeggen, we liggen regelmatig als groep bij elkaar en spreken mensen ook aan op hun gedrag, en ik kan melden dat dat helpt. en anders melden bij de kiosk.
Het word tijd dat we eens saamhorig optreden, en niet wachten tot de gevestigde orde ingrijpt.Naaktstrand Berendonck
  
Wim   17-07-2018 09:53
Hallo Hans. Wellicht heb ik je eerder verkeerd begrepen, en wil je het drukke textielgedeelte van de Berendonck eens gaan bekijken. Dan loop je inderdaad over het verharde pad, om het saunaterrein heen naar het bruggetje. Loop je de andere kant om, dan ga je via het meer natuurlijke gebied, om de golfbaan heen en dan kom je er uiteindelijk ook, maar dat is verder. Tot nu toe dacht ik dat je het meer natuurlijke deel van de Berendonck wilde verkennen. Daar wordt ook naakt gerecreëerd, maar daar is wel meer seksuele overlast. Kijk anders even op de routepagina van deze site of op googlemaps.
Veel plezier.


Naaktstrand Rhederlaag, Barhrsche Strand
  
Dimo   17-07-2018 01:35
Al een tijdje kom ik hier regelmatig op het textielstrand. Ik zou het naaktstrand graag eens proberen denk ik, maar opgegroeid in een vrij preuts gezin vind ik dat ergens ook weer wat vreemd/ lastig. Het hoeft vadt niet maar ik ben bang dat ik me ongemakkelijk voel omdat het allemaal niet bepaald gigantisch is bij mij.

Komen er anno 2018 nog mensen rond de 25 - 35? Ook doordeweeks? Of ben ik dan de enige tussen ouderen?

Is het heel onethisch om, zonder echt naar intieme delen te kijken, in kleding eens rond te lopen om een beetje te kijken wat er ligt?

Zijn er misschien andere beginners die het samen eens willen gaan proberen?


Naaktstrand Wageningse uiterwaarden
  
Natuur   17-07-2018 00:10
Of vanaf Wolfswaard naar rechts onder de hoogspanningsmast door en dan maar doorlopen. De laatste kribbe voor het prikkeldraad is het. Niet te missen, er is bijna altijd wel iemand (in zijn blootje)Naaktstrand Falga
  
Klara   16-07-2018 22:41
Topstrand. Heerlijk relaxed. Veel stelletjes 50+. Weinig jongeren.


Naaktstrand De Grote Moere
  
Stel m/v   16-07-2018 22:24
Wij ook.


Naaktstrand Wijthmenerplas
  
Frank   16-07-2018 21:35
Beste Joop, De ons-kent-ons-sfeer op het strand werpt volgens mij een behoorlijke drempel op voor het persoonlijk aanspreken van personen. Er is een overheersende groep op het strand die er een beetje bezit van neemt en eigen regels vormt. En je dramatiseert het natuurlijk enorm door te beginnen over mensen die "voor ons land gevochten hebben" . Daarnaast heb je helemaal geen bescheiden mening. Je schreeuwt hier net zo hard als die blèrende bevolking die op het strandje af en toe zijn belerende mening vertoont.Pagina: 1, 2, 3, 4, 5..942Terug