Gastenboek naaktstrand


Terug

Het gastenboek is alleen lezen. Hier staan de berichten van alle naaktstranden.

Naaktstrand Pannekoekenplas
  
Harry   20-06-2009 13:02
Een paradijs in onze twentse regio, alwaar zowel mannen als vrouwen heerlijk vertoeven.
Naaktrecreatie-mogelijkheden zijn er optimaal en de buitensex-activiteiten vinden er incidenteel ook plaats.
Voor de "nudisten" onder ons dus: the highest level you can get.
Laten we gezamenlijk deze plaats vrij houden van afval zoadat er nog jaren plezier te belden is aan "onze Plas".Naaktstrand Den Haag Kijkduin
  
michael   19-06-2009 15:58
iets aan een naakte zanger en geluidsman ?
www.michaelnobbe.nl


Naaktstrand Zilverstrand
  
CenL   18-06-2009 17:29
Heerlijk strand en veel ruimte. Wij worden beiden aleen niet goed van die heel vervelende mannetjes. We liggen nog niet koud 5 minuten of er komen alweer een paar van die zielige mannetjes op een afstand kijken en het liefst direct rukkend aan hun pik.
Zonder aanleiding (ik heb haar niet eens aangeraakt om haar in te smeren) denken ze dat wij erg opgewonden zullen raken van hun rukkend pikkie.
Laats maar weer naar iemand toeglopen en gevraagd of die wil op sodemieteren en dat als we iets willen wij het wel aangeven.
Nogmaals als we aanleiding geven okay, maar blijf op een afstand of neem je eigen vrouw mee.


Naaktstrand Galderse Meren (Breda)
  
Van Eygen Danil   18-06-2009 14:50
Er zijn gewone rustige campings tussen Chaam en
Alphen . Er zijn mooie fietswegen tussen Alphen en de Galderse meren . Je vind deze wegen op de
fietsknoopuntkaart van de ANWB .Er is een supermarkt in Chaam .
De camping " Buitenlusst " is gelegen in de Chaamse bossen . Er lopen veel konijntjes , kippen , reen,enz . Het is een nette camping met mooi sanitair . Je kan er ook een trekkershut huren .
Ik wens je een mooi verblijf toe .


Naaktstrand Plas van Bruil
  
wiel janssen   16-06-2009 22:45
wil hier best eens heen, maar ja alleen is nooit zo leuk.dus als je van badminton/vliegeren houdt laat maar weten.kunnen we iets afspreken


Naaktstrand Maasvlakte
  
Laurens   14-06-2009 12:00
Zijn op zaterdag 13 juni met fantastisch weer op het (naak)strand geweest. Het strand is gewoon open maar met beperkingen, dat wil zeggen een stuk ingekort. Vanaf de RWS-post zijn richting het zuiden voor enkele honderden meters hekwerk geplaatst - aan het einde van dat hekwerk liggen beneden op het strand als markering dwars over het strand enkele grote buizen met waarschuwingsborden - wie daar over gaat wordt bekeurd (Politie komt om de zoveel tijd Echt langs!) - Wie voor de buizen blijft wordt met rust gelaten - Echter: dat gedeelte is ook meteen textielstrand en toen wij er waren een beetje gemengd (meer textiel en een enkele naakt, vooral in duinengedeelte) - Heb rond gevraagd maar hoe het precies met het naaktrecreeren zit wist daar niemand - reactie was dat men gewoon tot naast de markeringsbuizen blijft terugkomen en wel hoort als het niet mag, maar tot nu toe door politie niets gezegd


Naaktstrand Fun Valley bij Maastricht
  
Helmut   10-06-2009 17:02
Helaas, dit strand is niet meer om te genieten.... Als regelmatige bezoeker kwamen wij ook nog in 2008 op dit strand, echter later in het seizoen werd het steeds minder verzorgd, geen faciliteiten meer en ga zo meer door en dat voor een entreeprijs van 7,50. Wij schreven een klacht en kregen daarop 4 gratis entreekaarten voor het seizoen van 2009. En omdat het altijd wel eens kan fout lopen togen we wederom naar dit mooi gelegen naaktstrand. Wie schets echter onze verbazing, zelfs in het hemelvaart weekend was er absoluut niets in orde. De grasmat onverzorgd, vuilnisbakken werden niet geleegd, De beheerder met zijn koffiekeetje nergens te bekennen, het strand volledig onderkomen de steigers vol eendenpoep en het water vies en vervuild. Na ruggespraak met andere regelmatige bezoekers hebben wij dit strandje helaas voorgoed verlaten. Een ondernemer die zijn gasten wel laat betalen ( en meer dan op het textielstrand waar wel alles tiptop verzorgd was) moet zich diep schamen.

Naaktstrand E3-strand
  
j.knepper   10-06-2009 09:24
E3 moet terug!!!


Naaktstrand Maasvlakte
  
Ronald   09-06-2009 20:07
Kan je nog op het naaktstrand van de maasvlakte komen of...is het dicht?


Naaktstrand Zandvoort
  
nudistenstel   09-06-2009 16:20
Ik kom hl lang op dit strand. Het bevalt mij prima. Een heerlijke ontspannen en relaxte sfeer. Iedereen heerlijk bloot en ontspannen. Veel leuke mensen en ontmoetingen meegemaakt. Echt een strand voor iedereen. Kies de tent die bij je past. Op het strand liggen kan ook. Schrik niet van alle "mooie jongens", die doen je echt niks. Beetje Amsterdam, dan bloot aan zee.

deedraa
V 59Pagina: 1..1153, 1154, 1155, 1156, 1157..1184Terug