Gastenboek naaktstrand


Terug

Het gastenboek is alleen lezen. Hier staan de berichten van alle naaktstranden.

Naaktstrand Kralingse bos te Rotterdam
  
Nick   18-07-2018 10:37
Afgelopen weekend ook weer eens hier geweest. Was gezellig druk, maar wel wederom alleen maar mannen. Gelukkig wel ook wat jongeren (net als ik), maar de diversiteit moet toch beter kunnen?


Naaktstrand Oostkapelle
  
Wout   18-07-2018 09:16
@wij2

Er zijn inderdaad nog steeds kwallen die aanspoelen.
De echt storende kwallen zijn die in de duinen.
Ben beetje jammer, de ganse dag op zoek, wellicht
naar zichzelf. Ik hoop dan ook van harte voor hen
dat ze zichzelf tegenkomen.

Wel een heel mooi strand waar je goed kan wandelen langs de branding. Als je goed uitkijkt voor die paar kwallen langs de waterlijn merk je die in de duinen zelfs niet.
Een winwin dus!Naaktstrand Galderse Meren (Breda)
  
steven   18-07-2018 09:12
ben blijkbaar één van de weinige die zich niet stoort aan de ganzen , ik vind ze leuk, en ja ze poepen,die poep droogt snel op of je kan je voeten reinigen in het water, ben op een boeren erf grootgebracht en vind dieren leuk, ga maar eens kijken na afloop van een festival of stranddag /bermen of waar dan ook waar mensen komen, overal troep plastic etensresten noem maar op,of al die peuken op het strand, chemische rommel..


Naaktstrand Twaalfmorgen, Reeuwijk
  
john   18-07-2018 06:57
Hallo ik kom al zeker 25 jaar op dit strandje was altijd heel gezellig met een redelijk gemixt gezelschap ouder, jonger, mannen ,vrouwen, stellen,nadat het een paar jaar geleden een officieel naaktstrand is geworden
werd het even erg druk, maar nu is het erg rustig en kan je er vaak halve dagen alleen liggen en de de bezoekers die er komen zijn over het algemeen mannen van 60+ , dus mensen van elke leeftijd en geslacht kom eens kijken voor zon rust ontspanning en zo nu en dan een gezellige babbel xxx


Naaktstrand Enkhuizen
  
mick   18-07-2018 04:46
toevallig gisteren hier geweest, maar niet echt een aanrader, veel vliegen, geen voorzieningen, onveilig zwemwater, twijfel of dit uberhaupt wel een naaktsrand is want het komt meer overeen met een homo ontmoetings plaats gezien de vele rotzooi die er ligt.


Naaktstrand Bussloo
  
Michel   18-07-2018 00:36
Klopt Adriaan, ik ben een regelmatige bezoeker van het naaktstrand en ervaar dat er de laatste tijd met 2 maten wordt gemeten. Zelf loop ik ook regelmatig een rondje om of over de andere stranden. Op de (textiel) stranden heb ik gezien dat hier wordt geïnfesteerd in voorzieningen voor de bezoekers en op het Naaktstrand niet. Op het naaktstrand wordt alleen maar gesnoeid en komt er controle en worden er bordjes geplaatst. Als je op de bordjes die geplaatst zijn kijkt zie je dat er respect naar elkaar moet zijn. Ik denk zelf dat dat op het Naaktstrand aan de orde is alleen niet vanuit Leisure Lands, want ik voel mij eigenlijk gediscrimineerd t.o.v. de andere stranden. Doordat ik weleens een rondje over de stranden maak zie ik genoeg. Lege bierblikken en Red Bull op de parkeerplaats van de Middelburg met ballonnen en Hulsjes lachgas. Zelf ben ik hier zeer op tegen en weet dat het op het naaktstrand ook voorkomt en daar ben ik ook op tegen. Vooral de groep uit Utrecht die openlijk loopt te gebruiken en het raar vind als je er naar kijkt.
Ik vind zelf dat het allemaal wat overdreven is wat er gebeurd, Onlangs las ik in de krant dat er overvallen waren in Apeldoorn, en dat dit kwam door een tekort aan Politie. Laten we elkaar wat meer in waarde houden en respect voor elkaar hebben i.p.v. een betuttelige samenleving te creëren. Praat eens met elkaar bijvoorbeeld, en ga niet allerlei onzin plaatsen. En Ray waaraan ben je te herkennen? Daarnaast vind ik de koeien die op het Kikkergat lopen ernstig, zelf heb ik de boer nog aangesproken op verwaarlozing gezien het groene water waar ze van moeten drinken in de poel, en het verbrande gras, hoorde ook dat er een koe te water was geraakt omdat zij blijkbaar vers water wou drinken. Om af te ronden zou ik graag aan Leisure Lands willen vragen wat de reden is dat de controles alleen gericht zijn op het naaktstrand terwijl er op de andere stranden ook van alles gebeurd, zelf 2 jonge mannen de liefde zien bedrijven onlangs, toen ze mij hoorden heb ik mijn duim opgestoken, ik dacht en denk dat we vrij zijn in Nederland, natuurlijk tot op bepaalde hoogte, maar ik vind dat je best elkaar mag liefhebben en dat daar geen onderscheid in wordt gemaakt op welk strand je ligt.Naaktstrand Bussloo
  
Adriaan   17-07-2018 23:48
Aan het begin van de avond (rond 7 uur) lag ik nog op het "mannengedeelte" van Bussloo. Het was niet druk meer. Ineens zag ik dat twee politieagentes te paard over het strand reden. De paarden gingen stapvoets. De agentes te paard maakten geen agressieve indruk en waren dus alles behalve stiekem. Ik denk dat ze op zoek waren naar mensen die iets te intiem met elkaar bezig waren.


Naaktstrand Zandvoort
  
Pascal   17-07-2018 22:46
Afgelopen zondag dit strand weer eens bezocht, maar toch een beetje raar/dubbel gevoel aan overgehouden.

Heb heerlijk vertoefd bij Adam & Eva. Gemengd publiek, gezellig druk, niets mis mee. Ik vindt het altijd wel lekker om dan ook een stuk langs het strand te wandelen, en daar komt het rare gevoel vandaan:
- wanneer je zuidwaarts loopt zie je na Adam en Eva ineens weer veel mensen in badkleding. Dit gaat door tot de laatste strandtent (met oranje parasollen enzo als ik me goed herinner); van daar is het weer ineens naakt wat overheerst
- nog vreemder vond ik het dat er één of ander evenement was met heel veel (geklede) kinderen naast Adam en Eva. Niets mis met kinderen op het strand, maar moet je nou echt spelletjes gaan doen met een grote groep kinderen midden op een naaktstrand ???

Tot Adam en Eva had ik wel een naaktstrand gevoel, maar daarna deed het me teveel denken aan het naaktstrand van Scheveningen, waar de laatste jaren de hoeveelheid geklede mensen groter lijkt te zijn dan de naaktrecreanten.

Voordeel van Zandvoort is dat het makkelijk te bereiken is met de trein, maar twijfel voor de volgende keer toch weer tussen Zandvoort en Den Haag Westduinpark


Naaktstrand Hoornse Plas
  
een zonaanbidder   17-07-2018 21:46
wat een negativiteit zeg ….wij al jaren bij de hoornsplas super gezellig als er iets gebeurd dam al in de bosjes so wat we komen daar voor de gezelligheid


Naaktstrand Berendonck
  
Hans   17-07-2018 20:45
@Wim
Ja wij willen een keer het andere gedeelte van de berendonck bezoeken waar ook naakt gerecreetd wordt.
Dat daar eventueel seksuele overlast zou zijn deert ons niet,daar komen we niet voor ePagina: 1, 2, 3, 4..942Terug