Gastenboek naaktstrand


Terug

Het gastenboek is alleen lezen. Hier staan de berichten van alle naaktstranden.

Naaktstrand Laakse Strand
  
Sjors   17-09-2018 13:02
Wat een fijn strand. Verdeeld in kleinere strandjes. Gemengd maar toch wel veel mannen. Ook veel kijkers, mannen die gekleed langsrijden of lopen. Ook veel mannen die langslopen en kijken, soms lijkt het wel cruisen op zoek. Mannen die openlijk maaturberen of net een erectie lopen.
Als je van zonnen houdt en die mannen “voor lief” neemt een fijn strand om te zijn.
Ik ga er iig graag naartoe.


Naaktstrand Amsterdamse Bos
  
Rob   16-09-2018 17:44
Vandaag weer bij de zonneweide geweest, ietsje drukker. Weet iemand waar je naakt kan zwemmen in de buurt? Gr Rob


Naaktstrand Amsterdamse Bos
  
Rob   15-09-2018 10:31
Vd week ook bij de oeverlanden geweest, daar is het niet leuk om als hetero te zonnen. Het lijkt wel een vleeskeuring. Heel veel homos die meer willen dan relaxed zonnen. Laatste keer geweest Jammer. Gr Rob


Naaktstrand Loenensche Buitenpolder
  
GP   14-09-2018 22:57
Vandaag (vrijdagmiddag) was er in ieder geval nog geen sprake van werkzaamheden in het gebied. Er waren alleen twee tractoren op het land bezig. Tussen de vijf en tien naaktrecreanten waren er; allemaal geconcentreerd ten oosten van de centrale parkeerplaats. Het is echt een prachtig natuurgebied, met hier en daar enorme boomstammen. En heel veel boten, vooral op het gebied van vrachtverkeer.


Naaktstrand Amsterdamse Bos
  
Rib   14-09-2018 21:04
Afgelopen donderdag op de zonneweide geweest voor 2de keer. 4 mannen en een iets ouder stel. Ik dacht dat hier een meertje was maar helaas. Mis wel de gezelligheid en contact. Geen last van opdringerige mannen gelukkig. Gr Rob
Naaktstrand Bloemendaal
  
   14-09-2018 16:29
Nee is meestal rustig. Komende week mooi weer ga ik zeker weer is heen!
Peter


Naaktstrand Wilhelminapolder
  
GP   14-09-2018 11:31
Ik ben hier afgelopen dinsdagmiddag geweest, met ruim 23 graden op de thermometer. Het was erg spannend toen ik de hoek naderde vanwaar je zicht hebt op het naaktstrandje. Er lag echter niemand. Aan de ene kant is dat wel fijn ivm vrijheid; aan de andere kant ben je dan toch wat kwetsbaar. Op een gegeven moment stond er een hond bovenaan de dijk, gevolgd door het mannelijke en vrouwelijke baasje. Deze geklede wandelaars groetten mij echter vriendelijk. Ik heb ook maar weinig mensen gezien in dit prachtige, rustige gebied vanwaar je inderdaad een mooi zicht hebt op de Zeelandbrug. De situatie doet me wat denken aan Stavoren, waar je - fietsend aan de andere kant van de dijk - geen idee hebt wat zich daar achter de dijk aan het water afspeelt.

Ik ben hierna nog naar Oostkapelle gegaan; een half uurtje rijden. De zonnige sfeer van de Wilhelminapolder was aldaar echter totaal niet meer aanwezig (lees: zwaar bewolkt). De stevige wind en het feit dat het over anderhalf uur donker zou zijn, deed me besluiten om de kleren dit keer aan te houden.


Naaktstrand Galderse Meren (Breda)
  
Peter   13-09-2018 16:31
volgende week zou het nog mooi weer worden! misschien nog een kans om even te genieten! x


Naaktstrand Bussloo
  
bezoeker   11-09-2018 19:29
Gisteren heb ik nog even het strand bezocht. Het was een beetje fris. Maar dat was ook het enige vervelende. Er was geen overlast, wel waren er een paar vriendelijke mensen. Het is dus een prettige, rustige en prachtige plek. Ik zou hier niet veel aan veranderen!


Naaktstrand Vrouwenpolder
  
Johan.   11-09-2018 05:30
Jammer, maar helaas een trend die je overal ziet in Nederland, zelfs op de drukke stranden in Zandvoort, waar bijna alle terrassen geen naakt meer zijn. Zal wel uit commercieel oogpunt genomen beslissing zijn. En lijkt me ook irritant, lig je op naaktstrand hele dag, wil je bakkie koffie op terras, moet je kleding aan. Mij zie je niet meer Aquarius.Pagina: 1, 2, 3, 4..980Terug