Gastenboek naaktstrand


Terug

Het gastenboek is alleen lezen. Hier staan de berichten van alle naaktstranden.

Naaktstrand Hoornse Plas
  
Sunny buns   21-07-2017 13:17
was er dinsdagochtend tegen 08.20 uur; verder nog bijna niemand; waarom moet die (geklede) travestiet nou uitgerekend op twee meter van mij af zijn/haar handdoek neerleggen terwijl er toch 100.000 m2 zand en gras beschikbaar is; heb er wat van gezegd en kreeg de wind van voren; na 10 minuten was hij/zij gelukkig verdwenen


Naaktstrand Twaalfmorgen, Reeuwijk
  
Wim   21-07-2017 11:25
Johan, bedankt voor je reactie. Ik ben in dit soort situaties helemaal vr "naming and shaming", maar ik ben ook zo'n beetje de laatste Nederlander zonder mobieltje, dus foto's maken kan ik niet. Vandaar dat ik het nummer van de scootmobiel vermeldde, wellicht kunnen de vaste bezoekers er wat mee.
Wellicht een idee voor deze site, om foto's van sexdelinquenten op naturistenstrandjes te plaatsen ? Moeten wel "heterdaadjes" zijn, anders kun je iedereen wel beschuldigen en dat is niet de bedoeling.


Naaktstrand Pannekoekenplas
  
Roderick   21-07-2017 10:03
Het is elk jaar een verassing!,eigenlijk elk bezoek.
Het aantal mensen die bij de deur komen te zitten blijft ook groeien.
Denk hierbij aan: bosbouwers,hoeveniers,tuiniers en andere hobby tuinders..geen problemen mee het valt toch niet tegen te houden.
Erger zijn bovenstaande personen die ook nog provocerend gedrag vertonen,( geen verwijzing naar de homos hier boven.)
Toch blijft het een fijne plek, en kom ook graag bij goed weerNaaktstrand Twaalfmorgen, Reeuwijk
  
Johan   21-07-2017 08:09
Beste Wim
Helaas gebeurt dit wel vaker.
Meer mensen zouden daar wat van moeten zeggen. Beste is foto van die persoon maken en op internet te kakken zetten.


Naaktstrand Pannekoekenplas
  
Biker   20-07-2017 23:18
Was een frequente bezoeker en na ruim 2jr (na een ongeval weer in staat te sporten) besloten weer eens de plas te bezoeken.
Niet meer te herkennen zoveel er is gekapt in de afgelopen jaren. Weet niet door wie (Bulthuis of een overijverige recreant) maar vind het niet echt een verbetering geworden nu alles is weggehaald.

Sneu is dat de homo's ook overdag alom en (helaas) vooral ook merkbaar aanwezig zijn waarbij ze je (pontificaal staand aan het water) intimiderend bekijken. Niks mis met homo's, maar heb het niet met dt gedrag.
Had het daardoor ook al snel weer bekeken en ben weer gaan sporten ondanks de hitte.
Er waren een paar stelletjes en vrouwen aanwezig (lang daar niet gezien) Achteraf had het misschien beter geweest contact met hen te kunnen zoeken om de handdoek en bike bij hen te leggen ivm de negatieve ervaring ipv weg te gaan. Maar het "eerie" gevoel gaf aan vroegtijdig weg te gaan ipv te blijven.
Hopelijk een volgende keer beter.Naaktstrand Rockanje
  
Wim   20-07-2017 19:02
@E Je hebt niets verkeerds gevraagd, je hebt blijkbaar alleen nog niet zo veel ervaringen met openbare naaktstranden. Geschoren zijn is tegenwoordig heel gewoon. Ik scheer zelf ook, ben er nog nooit op aangesproken. Zelfs niet die ene keer dat ik in Rockanje was...Naaktstrand Fun Valley bij Maastricht
  
Kenneth   20-07-2017 18:58
Ik zocht eigenlijk naar het gastenboek van de Maasplassen maar kon die niet vinden. Ik las namelijk op L1 teletekst dat er Blauwalg gevonden is en dacht dat dat best relevante informatie is voor deze website.


Naaktstrand Rockanje
  
E   20-07-2017 18:32
Samenplezier... Heb ik iets verkeerd gevraagd. Ik zag op div sites dat het niet altijd geaccepteerd word vandaar mijn vraag? Wil verder niemand tot last zijn natuurlijk ☺


Naaktstrand Meerwijck (Nieuwe naaktstrand)
  
   20-07-2017 12:00
Toch vind ik die combinatie met surfers wel ok. Het voelt niet ongemakkelijk. De surfers lijken me er wel aan gewend.


Naaktstrand Groene Ster
  
   19-07-2017 22:22
hallo mevr. [10-07-2017] .Je schrijft hoe de sfeer is als je als alleengaande vrouw het strandje gaat bezoeken.Nou de sfeer is gemoedelijk ,vriendelijke mensen en goede sociale controle ,wordt echt wel in de gaten gehouden dat niemand lastig wordt gevallen.Dat is het voordeel van het open karakter van het strandje.Eigenlijk zouden er wat meer vrouwen het strandje kunnen bezoeken,de mannen zijn ietwat oververtegenwoordigd.En s,morgens is het vaak vrij rustig nog maar s,middags wordt het vaak wel drukker ,t,is maar net waar je van houd,maar je bent van harte welkom en er komen echt wel meer vrouwen hoor ,maar zoals ik al schreef er zouden wat meer kunnen komen ,je maakt ook gauw een praatje met iemand ,kortom best gezellig.mvgr. teake uit burgum [man op witte scooter].Pagina: 1, 2, 3, 4..827Terug