Gastenboek naaktstrand


Terug

Het gastenboek is alleen lezen. Hier staan de berichten van alle naaktstranden.

Naaktstrand Pannekoekenplas
  
patrick   04-03-2019 09:10
Wat?? de plas in de verkoop?
Wat blijft er dan nog over in de regio.
alleen nog het Rutbeek met het voetpad over het naakststrand.
weg die vrijheid.
Weet iemand andere alternatieven in de regio? Graag delen zodat we wat kunnen.


Naaktstrand Loenensche Buitenpolder
  
Ilse   04-03-2019 06:53
Hallo,

Ik heb de nieuwsbrief bekeken en zie dat het plekje waar de zon aanbidders de laatste weken lagen buiten het plan ligt. Dus als je van de dijk afloopt aan het einde niet links maar rechtsaf lopen. Ik hoop dat we hier weer lekker van de zon kunnen genieten het is zo’n lekker plekje.

Groetjes.


Naaktstrand Hoornse Plas
  
Harmen   02-03-2019 10:36
Ik snap niet waarom er geklaagd wordt over dit strandje. Ja er gebeurd op 1 veld dingen. Gewoon niet aan storen , heeft geen zin lekker genieten van de zon. En waar je gewoon voor komt.


Naaktstrand Engelermeer
  
Ad   01-03-2019 18:35
Hoi Ruud, ik ontdek het nu ook naar aanleiding van jouw bericht. Jammer, want ik keek daar ook af en toe.


Naaktstrand Berendonck
  
   27-02-2019 23:21
Het toiletgebouw is dus inderdaad geplaatst, maar moet nog aangesloten worden op waterleiding en riolering (waarvoor een sleuf moet worden gegraven naar het terrein van de sauna) en het sanitair moet nog worden geïnstalleerd.
Verder zal de wal nog worden opgehoogd tot 2,5 meter hoogte, zal nog een beste vracht zand gestort moeten worden om de instap kindveilig te maken, zal de fietsenstalling nog moeten worden geïnstalleerd en het hekwerk met poort moeten worden geplaatst. En tenslotte zal het terrein weer moeten geëgaliseerd en ingezaaid met gras..

Over smaak valt niet te twisten, maar het toekomstige hekwerk is gewoon functioneel. Voorkomen wordt immers dat fietsen en scooters het terrein opkomen en dat voetgangers het terrein als doorgaande route gaan gebruiken. Ook evenementen als de Strong Viking Obstacle Run worden effectief buiten de deur gehouden. Het beleid en vormgeving is hetzelfde als op het textielstrand: géén fietsen op het terrein en géén hondenuitlaatterrein gedurende de zomermaanden.
Maar tóch even over de natuurervaring: het uitzicht over de plas is ronduit schitterend en tot aan zonsondergang blijft de zon het terrein beschijnen - vooropgesteld dat het onbewolkt is en wat dat betreft werden we vandaag en gisteren enorm verwend, eind februari !
Verder biedt het terrein voor elk wat wils en blijft het intieme, beschutte karakter van de oorspronkelijke ligweide redelijk intact met voldoende windkering tegen de heersende westenwind..


Naaktstrand t Twiske (Baaiegatstrand)
  
Rob   27-02-2019 23:19
Gisteren en vandaag weer bij twiske geweest, zo gezellig en ontspannen, fijne mensen. Dit voelt zeer vertrouwd, bedankt mensen, ik voel mij zeker welkom. Geen rare mensen


Naaktstrand Oesterdam
  
Oscar   27-02-2019 22:29
@Yorick: honden geen probleem, mits aangelijnd. Welkom!


Naaktstrand Berendonck
  
Wim   27-02-2019 20:26
En vandaag werd prompt het toiletgebouw geplaatst.(zie bericht gisteren) De klacht over de ongelukkige nieuwe instap is inmiddels doorgegeven, hopelijk gaat dat ook goed komen. Verder valt te melden dat het vandaag weer erg gezellig was, en dat de mensen die het toiletgebouwtje kwamen plaatsen aangenaam ontspannen met ons, bloterikken omgingen.


Naaktstrand Loenensche Buitenpolder
  
Piet   27-02-2019 19:53
Van Maart t/m Juli verboden te betreden, ivm werkzaamheden.


Naaktstrand Hoornse Plas
  
   27-02-2019 12:28
Het rechter gedeelte en de grote bult waren jaren geleden heel mooi "bebost". Niemand had daar zicht op. Maar mede door mensen met honden die daar dan gaan rond lopen en dan doen alsof ze geschokt zijn gaan klagen bij politie is daar een grote kaalslag geweest.Pagina: 1, 2, 3, 4..1001Terug