Gastenboek naaktstrand


Terug

Het gastenboek is alleen lezen. Hier staan de berichten van alle naaktstranden.

Naaktstrand Engelgaarde
  
Pieter   14-09-2017 12:48
Ik kom geregeld op dit mooie strandje ik zie nooit die ongeregeldheden die hier onder omschreven zijn


Naaktstrand Amsterdamse Bos
  
Johan   14-09-2017 11:02
Herman, dit is het toppunt. Je ligt te vozen met een andere relnicht en dan nog verbaast zijn, dat er geen kinderen en weinig vrouwen komen op de Zonneweide.


Naaktstrand Groene Ster
  
   12-09-2017 23:03
Is dit nu het einde van zomer 2017? Waaien morgen de enkele bomen ook nog om op het mooie strandje?[13 sept].September leverde voorgaande jaren nog prachtige zonnige dagen op ,maar het lijkt nu anno 12 sept. 2017 eerder herfst.Maar wie weet heeft sept. nog wat in petto wat betreft warme dagen ,dus houdt moed.September is nog jong.


Naaktstrand Maasvlakte
  
BOK   12-09-2017 09:30
Mooi strand alleen jammer dat het zo klein geworden is,er zijn met mooi meer mensen op dit gedeelte dan op het geklede uitbreiding lijkt me beter het groter te maken dan hoef je niet meer zo dicht op elkaar te zitten.


Naaktstrand Pannekoekenplas
  
Erik   12-09-2017 00:03
@Eddy: Waar lag je naakt te recreŽren toen oom agent je sommeerde 'iets' aan te trekken? Aan het zon/zwemstrand of op het zogeheten 'eiland'?

Wat betreft juridische toestanden: wat wordt beschouwd als 'een plek die daartoe geschikt is'? Beetje erg rekbaar begrip, lijkt me. Of doelt de rechter op 'daartoe door de overheid aangewezen en middels borden herkenbare plekken'? Dat laatste is bij de Pannekoekenplas dus niet het geval, vrees ik.


Naaktstrand Amsterdamse Bos
  
Frits   11-09-2017 19:30
Ik ben dit jaar zo'n 15 keer met mooi weer op de zonneweide geweest, half uurtje fietsen vanuit Amsterdam.
Nooit iets raars megemaakt daar als jongeman, wel af en toe oudere mannen die speciaal langs komen lopen of een enkele keer net iets te dichtbij komen zitten en hun ogen niet van je af kunnen houden. Dat beschouw ik dan maar als compliment.
De meeste overlast komt van het altijd aanwezige verkeer op de naastgelegen snelweg en soms landingsbaan Schiphol.
Dat, samen met de locatie aan een schimmige parkeerplaats in een uithoek van het bos, het ontbreken van een zwemlocatie en sanitaire voorziening, maakt dat er beter geschikte plekken in het bos te vinden zijn voor naaktrecreatie.
Voor textielrecreanten zijn die voorzieningen overal aanwezig. Het is geen kwestie van geld maar van prioriteiten stellen en de enorme ruimte in het bos evenwichtig verdelen onder de verschillende doelgroepen.
De overheid, gesteund door MSM voert helaas al lange tijd het beleid om nationale en traditionele europese cultuur uit te wissen zoals het Sinterklaasfeest valt ook het natuturisme hieronder. Zie bedreiging naturistenterreinen in Duitsland.
Aan de mensen hier die naturisten dit kleine terrein niet gunnen: besef goed dat u met uw kleinburgelijke intollerantie ook uw eigen graf graaft.


Naaktstrand Groene Ster
  
Jeanette   11-09-2017 17:52
@Peter,
Het gebeurde juist op het strandje en bij nader inzien waren het 2 mannen.
Ik heb ook vermeden de kant van de bosjes op te kijken....


Naaktstrand Bussloo
  
peter   10-09-2017 17:48
Het is weer voorbij die mooie zomer die zomer die begon in mei..............


Naaktstrand Amsterdamse Bos
  
Theo   10-09-2017 17:11
Harrie waarom begin jij niet jouw eigen e-mail adres bij de reactie te zetten.
Zo te zien heeft jouw reactie ook niet veel begedragen.


Naaktstrand Vrouwenpolder
  
Paolo   10-09-2017 05:57
Hallo, wat een heksenjacht op mannen alleen. Als je jezelf op het strand laat zien als man alleen ben je gelijk een homo of een viezerik 🤔Pagina: 1, 2, 3, 4..849Terug