Gastenboek naaktstrand


Terug

Het gastenboek is alleen lezen. Hier staan de berichten van alle naaktstranden.

Naaktstrand Lickebaertbos
  
Kevin   14-06-2019 14:16
Als ik zo de foto's zie kunnen fietsers en wandelaars nog makkelijk zien dat daar mensen bloot zijn?


Naaktstrand Vlietland
  
B   09-06-2019 18:14
Vorige week zondag en vandaag heerlijk naakt van de zon genoten. Vandaag waren er helaas ook opdringerige gluurders die niks (normaals) zeggen en alleen met hun tong op de schoenen naar je kijken. Of op amper 2 meter afstand naast je gaan liggen terwijl nog mr dan genoeg ruimte was op het veld. Jammer maar hopelijk volgende keer beter.


Naaktstrand Pannekoekenplas
  
Marc   09-06-2019 12:53
Waar is de gemoedelinkheid gebleven. Veel vaste bezoekers blijven volgens mij weg laatste tijd.
Weet iemand oferwat gaande is op deze heerlijke plek?


Naaktstrand Loenensche Buitenpolder
  
Niels   09-06-2019 12:36
Heerlijk gewandeld vandaag, er was bijna niemand.
Maar jee wat is het veranderd. Zonde van de fijne plek. Ik ga zeker later in t seizoen weer eens kijken.


Naaktstrand Bussloo
  
Marijke   06-06-2019 21:41
Ik kan hetgeen peder petersen zegt wel onderschrijven en hieraan toevoegen dat je op nogal wat delen van het terrein berenklauw op de velden groeit. Voor je het weet het je brandwonden. Zelfs op het gras waar kinderen lopen groeien berenklauw plantjes. Ouders met kinderen opgelet dus en Leisureland: misschien kunt u even maaien. Vroeger werden we er al voor gewaarschuwd als we buiten gingen spelen. De plant ziet er helemaal niet uit alsof-ie zo gevaarlijk is, zeker niet met zijn mooie bloemetjes als de plant in de bloei staat. Toch is hij dat wel. Als de huid in aanraking komt met het sap van de bereklauw, kun je daar flinke brandwonden aan overhouden.
Heel veel mensen weten niet dat het bij inname dodelijk is, als het in je oog komt, Loop je kans op blindheid.


Naaktstrand De Potten Sneek
  
Anoniem   04-06-2019 17:54
Ik kom nooit meer op het naaktstrand want door de slechte berichten die ik daar hoor ben je als je daar bent alleen maar bezig met mag je hier liggen of mag je hier op een bankje zitten je bent constant bezig met mag dit wel of niet en ik heb het gevoel steeds mensen die daar lopen met een hond of geen hond je proberen te pakken op dingen ook al doe je niks en dat is jammer want vroeger was het daar wel leuk maar nu niet meer en dat is jammer want het kan daar wel leuk zijn maar voor mij niet ik kom er niet meer het is daar niet meer gezellig


Naaktstrand Bussloo
  
Pieter   04-06-2019 00:22
Onze complimenten aan Leisurelands het ligt er heel mooi bij! Marijke en ik hebben leuk gekletst met vnl twee oudere blote mannen die bij ons kwamen liggen. Tot de volgende keer!


Naaktstrand Ellerstrand
  
26 jaar   03-06-2019 21:28
Vrijdag ochtend heerlijk naar het strand geweest. Lekker rustig! Prima strand. Kom zeker vaker!


Naaktstrand Rockanje
  
peter   03-06-2019 13:32
hallo

ik had een vraagje
weet iemand waar het bord staat einde naakt strand
die bij het ruiter pad staat er
maar die andere bij het beschermd vogel gebied
waar die afgelopen jaren stond
staat ie nu niet ?

https://youtu.be/VO4Qa7ys6Zs

groetjesNaaktstrand Wijthmenerplas
  
Van Doornbosch   03-06-2019 12:58
Wat een onzin van dat jeu de boulen, ik kom er al jaren bijna dagelijks en heb dat nog nooit gezien hoor! En die 2 schreeuwende mannen komen niet uit Wapenveld maar eentje uit Zwolle (die kale dikke) en uit Kampen (die met dat witte haar). En een vrouw die blijft om de homo en bi mannen te pakken? Man waar heb je het in hemelsnaam over? Je hebt een levendige fantasie....

Maar je hebt helemaal gelijk dat die groep vaste oude mannen er voor zorgt dat mensen hier niet meer komen. Iedereen heeft er last van, sterker nog ze klagen zelfs over elkaar (die kale over die met dat witte haar dat hij te hard praat)...

Ik ben er zelf ook helemaal klaar mee en sta op het punt om het beheer van de plas in te lichten met de vraag of ze een strand verbod voor die 2 mannen kunnen aanvragen.

Die kale die zit de hele dag door aan het bier, soms verstopt in een papieren zak en dan denkend dat de rest van het strand het niet door heeft. Hij heeft een gebroken been en staat zich uitgebreid te wassen met water uit de plas (die anderen mogen halen voor hem) en wast dan met een washandje zijn hele lichaam op zo'n manier dat het zo sopt dat ze het aan de andere kant van het gras kunnen horen. Wijdbeens ook nog eens en tussen zijn ballen en bilspleet slaat hij ook niet over. Hou toch op met dat vieze gedoe kerel. En als je bukt ga door je knien in plaats van wijdbeens voorover te bukken zodat het hele strand in je sterretje kijkt.

En dan die vent uit kampen met dat witte haar die de hele dag door minstens 10x hetzelfde verhaal verteld aan verschillende mensen, en dan zo hard dat het hele strand dan ook 10x dat zelfde verhaal kan meeluisteren. Hij schijnt tegenwoordig een gehoor aparaat in te hebben maar doet dit niet in. Laatst ging hij ook weer bij mensen zitten die hij niet kent om weer een verhaal over zijn fiets te vertellen. Wederom kon het hele strand meegenieten. Het lijkt wel of hij dement is steeds diezelfde verhalen en steeds zo hard praten terwijk verschillende mensen hem er al op hebben aangesproken. het helpt gewoon niet.

Mijn vriendin wil niet eens meer meekomen naar dit strand vanwege die 2 enge kerels. Ga ergens anders mensen lastig vallen. Wij pikken het niet langer! Gaan ze zo door dan stappen we naar het beheer. Dit kan resulteren dat ze een strand verbod krijgen maar het zou erger zijn dat door de vele klachten ze het strandje helemaal gaan sluiten!
Pagina: 1, 2, 3, 4..1019Terug