Gastenboek naaktstrand


Terug

Het gastenboek is alleen lezen. Hier staan de berichten van alle naaktstranden.

Naaktstrand Galderse Meren (Breda)
  
ivo   21-06-2017 23:15
hoi
kun je daar ook nog zwemmen na 22hr als ik van't werk kom


Naaktstrand Zandvoort
  
Jay   21-06-2017 21:24
Was afgelopen zondag (de 18e) naar Zandvoort geweest. Super hete dag en super druk. Eerst een tijdje net vooor het officiele bord gelegen, aangezien daar ook al anderen lagen. Geen vervelende dingen gezien - wel een stelletje dat wel heel aardig voor elkaar was.
In de middag even bij Adam & Eva wat gedronken - druk daar! - en daarna heel kort aan de andere zijde (ten zuiden) gelegen om vervolgens toch maar op de uitgestalde ligbedden te gaan liggen. Daar nog twee hele leuke dames gezien. Eentje heb ik ook gesproken en dat verliep gelukkig heel relaxed. Helaas heb ik haar nummer niet, toch wel jammer, haha (Petra, als je dit leest...)
Later nog gegeten bij A&E, was heel druk dus duurde wel even. Alles bij elkaar een top dag gehad. Wel even flink verbrand op m'n rug en andere gedeeltes...


Naaktstrand Scheveningen
  
Emtee   21-06-2017 20:18
Hoi!

Misschien binnenkort (voor't eerst) naar naaktstrand scheveningen!
Is dat vreemd als alleenstaande man? Heb tijdje geleden naakt gerecreeerd met wat vrienden en was wel leuk, heb nu de smaak te pakken!

(ben 25)

Ideeen, tips??


Naaktstrand t Twiske
  
Jongeman 24j   21-06-2017 17:48
@ Tjipke Tasma

Je hebt gelijk, maar ik ben dit niet gewend. Ga normaal altijd naar Naaktstrand in Heemskerk. Daar heb ik dat nog nooit meegemaakt. Misschien nog maar een kans geven dan ;)

Komen er ook vaak mensen van mijn leeftijd in het Twiske?


Naaktstrand Den Haag Westduinpark
  
   21-06-2017 17:13
Helemaal met Pascal eens, is super strand, ruim en nooit druk, tenminste ik nooit meegemaakt. Geen vervelende mannen die je lastig vallen. Super locatie, parkeren wel wat lastig daar.


Naaktstrand Scheveningen
  
Ronald   21-06-2017 13:49
Ga naar westduinpark, ruim strand en geen last van vervelende mannen, hou daar ook niet van.


Naaktstrand Amsterdamse Bos
  
Robert   21-06-2017 08:40
Ronald mooi dat jij zo heerlijk heb gelegen op de Zonneweide. Voor een vrouw was dat wel anders. Daar ging een rukkende man bij liggen en de vrouw vertrok. Bij de tweede vrouw deed hij het zelfde. De man in de scootmobiel, die Mike beschrijft, heeft hem aangesproken en de man vertrok, anders was de twee vrouw vertrokken. Ronald bij overheden is het in om naaktrecreatie terreinen te sluiten na klachten van omgeving en bezoekers.
Als ik de Zonneweide bezoek zie ik vooral oudere singel mannen. Gisteren b.v. waren er 80 bezoekers waarvan één vrouw. Het Beheer heeft twee jaar geleden geïnvesteerd in de Zonneweide er kwam een watertappunt en een picknicktafel (Die al weer is verdwenen.) Helaas zijn er niet meer vrouwen en kinderen op de Zonneweide gekomen. Zelf minder. Kijk het beheer kan ook tellen. Ze komen even op de Zonneweide zien geen of een enkele vrouw zien geen enkele kind en trekken hun conclusie. De singel mannen zijn alleen maar cruisende homo’s en relnichten en gaan zich af vragen kunnen wij niet iets anders met de Zonneweide doen zodat het voor een bredere publiek toegankelijk is. (Zie blog Boswachter.)
Gelukkig is er dan nog wel iemand die mannen corrigeert als ze zich niet gedragen, maar het is tot nu toe onvoldoende gebleken.
Ronald voor het Beheer is het niet belangrijk of jij heerlijk op de Zonneweide hebt gelegen. Voor hen is het belangrijk, dat vrouwen en kinderen heerlijk kunnen recreëren op de Zonneweide en dat is nu niet het geval. Dus voorkom vooral dat er geen klachten door de omgeving komen over de Zonneweide. (Zie verhaal Sanne.)Naaktstrand t Twiske
  
Tjipke Tasma (webmaster)   21-06-2017 00:29
@Jongeman 24j

Waarom laat je je wegjagen?
Bij dit soort gevalletjes n keer waarschuwen en bij herhaling direct de politie bellen.

Naaktstrand t Twiske
  
Jongeman 24j   21-06-2017 00:15
Vandaag voor het eerst naar dit strand geweest. Erg mooie omgeving en erg gemoedelijk met veel stellen. Helaas ook een aantal mannen die openlijk seks hebben of naast je gaan staan rukken. Mijn leeftijd trok ook erg de aandacht van deze mannen. Het leek wel een homo ontmoetingsplek. Ben daarom maar weer weggegaan. Voel me hier niet erg op mijn gemak.


Naaktstrand Breskens Groede
  
Christophe   20-06-2017 23:54
Vanavond terug naar Groede geweest en het is weer heel goed meegevallen. Na een ietwat onwennig begin gisteren, was het volop genieten vandaag. Heel vriendelijke mensen waar je snel een babbel kunt mee aanknopen. Het strand is echt veel groter dan ik dacht en de wandeling langs de zee is ook niet min. Ik voelde me terug eventjes op de Canarische eilanden waar ik voor het eerst met het naturisme bekend raakte. Kortom, Groede is meer dan de reis waard.Pagina: 1, 2, 3, 4..812Terug