Gastenboek naaktstrand


Terug

Het gastenboek is alleen lezen. Hier staan de berichten van alle naaktstranden.

Naaktstrand Bussloo
  
hagel   16-09-2020 20:40
Nu de gemeente Voorst het bestemming plan heeft gewijzigd ben ik bang dat we weer een leuk strandje moeten gaan missen ten gunste van asfalt voor de sauna. Als ik zie dat op dat gedeelte wel 300 mensen recreŽren dan vraag ik me af waar Leisuren al die mensen laat op een mooie zomer dag.
Het publiek wat er ligt zijn volwassen jonge mensen die je niet tussen de andere badgasten zou moeten hebben. Zij hebben hun eigen plek gevonden. Dat er wel eens iets onoorbaars gebeurd mag niet de reden zijn om het stuk grond te verhuren aan sauna. Waar is de term van Leisuren op gebaseerd dat er voldoende plek is als deze 300 mensen een andere plek moeten zoeken.
Er zij zeker te weinig zwem strandjes dan. Ik zou zeggen Leisuren probeer het maar eens uit het volgende seizoen. Dan kun je kijken hoe het gaat. Ik heb begrepen dat bezoekers een handtekening actie zijn begonnen. Ik hoop dat Leisuren deze mensen serieus neemt het zijn tenslotte hun klanten.Naaktstrand Hoornse Plas
  
Harry en wilma   16-09-2020 14:44

Suyderoogh achterin. Achter het hondenuitlaat gebiedt kan je prima
Zonder kleren liggen. Wij zijn de hele zomer hier geweest en veel andere naturisten gezien. Zolang er geen gespuis komt blijft het redelijk gedoogt. Veel pleziel en hopelijk word dit ooit weer een officiele plek. Prachtige locatie


Naaktstrand Isabellagriend
  
francois   16-09-2020 14:29
wij zijn een stel dat er ook wel eens komt om lekker te zonnne maar als man loop ik ook veel rond kom er ook wel eens met de fiets en loop dan rond en ik weet dat wordt niet zo prettig gevonden maar ik heb er geen bedoelingen bij ik loop graag en geniet van de natuur mvg francois


Naaktstrand Bussloo
  
R&B   16-09-2020 13:20
En ondanks dat het op het naaktstrand altijd vele malen drukker is dan op het textielstrand aan de overkant, hoor je altijd veel meer herrie van het textielstrand komen. Gelukkig is dat zo ver weg dat we er geen last van hebben.

Ik denk dat dat is wat Marije en Hendrik bedoelen. De rust is juist wat ons strand op Bussloo zo fijn maakt. Het is er vaak druk en gezellig, maar tegelijkertijd qua geluid rustig. En dat moet vooral lekker zo blijven.

Ik heb er trouwens nog nooit mensen zien volleyballen. Misschien dat dat op het gedeelte met het speeltoestel is. Daar blijven wij altijd ver uit de buurt. :-)


Naaktstrand Meerwijck (Nieuwe naaktstrand)
  
Harry en wilma   16-09-2020 10:51
Suyderoogh achterin. Achter het hondenuitlaat gebiedt kan je prima
Zonder kleren liggen. Wij zijn de hele zomer hier geweest en veel andere naturisten gezien. Zolang er geen gespuis komt blijft het redelijk gedoogt. Veel pleziel en hopelijk word dit ooit weer een officiele plek


Naaktstrand Vrouwenpolder
  
J&K   16-09-2020 09:18
Wij plijten voor apart strand voor glurende mannen!!!

Die glurende mannen achteraan, heeft niets met naturisme te maken. Dat is gewoon voyeurisme.
Kunnen ze daar geen apart strand voor maken, dan hebben wij als zonnebadend gasten er geen last meer van.
Mijn vrouw stoort zich enorm aan deze constant starende blikken. Wij verlaten het strand soms als het te erg wordt

Afgelopen dinsdag stonden er achteraan in de duinen meer dan 25 mannen naar het strand te gluren. Niet meer normaal.

Voor alle duidelijkheid, wij hebben niets tegen single mannen die het naaktstrand bezoeken en gewoon zoals stellen op het strand op hun handdoek gaan liggen.


Naaktstrand Neeltje Jans
  
Johan   16-09-2020 09:09
@ J & K , Neeltje Jans is een openbaar strand, dat wil zeggen toegankelijk voor iedereen . Ik zit en lig altijd met mijn gezicht richting zee, dus zie niet wat er achter me gebeurd, en wil het ook niet zien. Stoor je niet aan anderen,maar geniet van dit mooie strand.


Naaktstrand Domburg
  
Herwig   15-09-2020 23:11
Het naaktstrand van Domburg is een echte aanrader. Vroeger was parkeren er echter een groot probleem. Tot een ondernemende boer het idee kreeg om zijn wei aan de Schelpweg in de zomer te verhuren als parking, eerst aan 5 euro en daarna aan 6 euro per dag. Dat bedrag moest echter contant betaald worden in muntstukken aan een automaat bij het verlaten van de parking. En natuurlijk leverde dat problemen op als een toerist geen gepast geld bij zich had. Sedert corona is baar geld iets vies geworden (of ligt het aan de belastingsdiensten?)en nu kan je enkel nog betalen met een bankkaart. En dan enkel contactloos. Dat heb ik nergens bij het oprijden van de parking aangekondigd gezien. Met als gevolg natuurlijk dat heel wat toeristen die geen contactloze pinkaart hadden aan de slagboom stonden te koekeloeren met een hele rij auto's achter zich, tot een barmhartige Samaritaan de slagboom opende met zijn bankkaart in ruil voor 'vies' cashgeld. Hopelijk is dat probleem volgend jaar opgelost, want je moet daar maar staan aan een bareel die je niet openkrijgt met een boel ongeduldige automobilisten achter je...


Naaktstrand Noordwijk Duindamseslag
  
Vincent   15-09-2020 21:38
Na hier vorige maand tijdens een lange strandwandeling even bloot gezwommen te hebben om af te koelen, ben ik vandaag terug gegaan voor een paar uur strand op de warmste septemberdag ooit gemeten. Ik was er vrij vroeg in de ochtend en omdat de borden al waren weggehaald en er wel gekleed maar niet naakt gezond werd, twijfelde ik even waar het naaktstrand precies begon. Een paar honderd meter verderop waren er wel een klein aantal naaktrecreanten, en heb ik daar in de buurt een plekje gezocht. Lekker vrij en blij een paar uur gezond en gezwommen. 's middags werd het vloed, en het strand smal, en kwamen de geklede wandelaars wel erg dicht langs, dat vond ik niet altijd prettig. Op de terugweg trof ik bij de strandopgang itt de ochtend wel een meerderheid omgekleed. Het was mijn eerste naakte stranddag en het is me prima bevallen.


Naaktstrand Ellerstrand
  
Paul   15-09-2020 19:28
Na m.n werk ff duik genomen
was er heerlijk vertoeven ,nog
een m.vr gesproken met een hondje die erg dorst had .
Niet lang gebleven ivbm rijden naar huis .
Pagina: 1, 2, 3, 4..1184Terug