Gastenboek naaktstrand


Terug

Het gastenboek is alleen lezen. Hier staan de berichten van alle naaktstranden.

Naaktstrand Maarsseveense Plassen
  
Thom   10-01-2019 15:58
@sanne, ik begrijp nu je punt wat beter (denk ik), maar denk dat het nog steeds geen goed idee is voor Mosie om dan met naakt gezelschap op het textiel strand te recreëren. Of stel je voor dat ze dan maar gescheiden moeten liggen?


Naaktstrand Maarsseveense Plassen
  
Kenneth   10-01-2019 15:32
@Sanne
Je zult best gelijk hebben, alleen heb ik vaak zat meegemaakt op het 'onbetaalde' strand dat er stelletjes of groepjes zijn waar toch een vrouw tussen zat die enkel topless was. Moet ik wel zeggen dat dat of tegen de avond was of zo laat of vroeg in het seizoen dat zelfs het betaalde strand nog niet open was. En daarnaast was dat voornamelijk in de tijd dat de sauna er nog niet was. En natuurlijk zie ik het liefst op een naaktstrand alleen naakte mensen. Maar op het onbetaalde strand is dat enkel een gedoog situatie? Of is het daar, ook juridisch gezien, inmiddels ook officieel?


Naaktstrand Oesterdam
  
Jantine   09-01-2019 22:17
Ik kan ook niet wachten om weer heerlijk naakt te zijn☺️
@Johan, heerlijk geniet ervan he


Naaktstrand Oesterdam
  
Johan   09-01-2019 12:48
Je ben de enige niet die het strand en naakt zijn buiten mist Jacob. Ik hoop dat ook in komende jaren parkeren gratis blijft aan de Oesterdam, want veel andere naaktstranden zitten aan 8 Euro per dag parkeergeld.Dat tikt toch aan als je vaak gaat.En als February echt zo koud word als men nu verwacht, ben ik pleite naar Gran Canaria, voor minder dan !00 Euro een retourje met Ryan, dus waarom kou gaan lijden hier ?


Naaktstrand Oesterdam
  
Jacob   09-01-2019 09:09
Ik kan niet wachten tot het lekkere weer om nog eens xtje in mijn blote kont rond te rennen op de oesterdam moet nu door de kou al paar maanden met kleren aan lopen en vindt er geen ruk aan hahaha


Naaktstrand Rhederlaag, Barhrsche Strand
  
Achterhoeks stel   07-01-2019 16:48
Wij wensen iedereen een goed en zonnig 2019 toe


Naaktstrand Vrouwenpolder
  
Johan   07-01-2019 12:05
Alle bezoekers van Naaktstrand Vrouwenpolder nog de beste wensen. Ik kan niet wachten tot de temperaturen zodanig zijn ,dat we weer kunnen genieten op strand. Veel strand plezier toegewenst iedereen. De winter breng ik door op de eilanden Gran Canaria en Negros, maar Vrouwenpolder blijft super en lekker dicht bij huis.


Naaktstrand Hoornse Plas
  
Harmen   07-01-2019 01:11
Gelukkig nieuwjaar allemaal, ik kan niet wachten tot ik mijn handdoek weer kan uitklappen om lekker bruin te bakken... grrr het gaat nog even duren helaas. Tot snel...


Naaktstrand Maarsseveense Plassen
  
Sanne   05-01-2019 22:22
@Kenneth
Het klopt inderdaad dat de sauna en Maarsseveen-betaald vol liggen met blote mensen, naakt is daar namelijk verplicht.
Het onbetaalde naaktstrand is géén 'prima alternatief' voor textielrecreanten! Ook daar geldt dat het verblijf vanzelfsprekend ongekleed is en wie dat niet wil op het textielstrand terecht kan. Is dat nou zo moeilijk te begrijpen?

Stop toch eens met het oneigenlijk gebruik van de naaktstranden, de gemeenten staan al heel lang te popelen om deze op te doeken en ze worden langs alle kanten geholpen.

Verder iedereen een net zo mooi en zonnig 2019 gewenst als vorig jaar!


Naaktstrand t Twiske (Baaiegatstrand)
  
Ruud   05-01-2019 20:50

Dit was mijn eerste naakte nieuwjaars duik en zeker niet de laatste.
Het was redelijk druk,goed weer en een lekker verfrissend de duik.

Happy new Year
RuudPagina: 1, 2, 3, 4..995Terug