Gastenboek naaktstrand


Terug

Het gastenboek is alleen lezen. Hier staan de berichten van alle naaktstranden.

Naaktstrand Kraaijenbergse Plassen(Cuijk)
  
Harmen   28-10-2017 15:15
Hallo.
Is hier de hele zomer niemand meer geweest voor lekker te zonnen?
Lees hier geen enkele reactie meer van iemand.


Naaktstrand Engelermeer
  
Maurice   27-10-2017 23:27
Zeg meneertje David Hughes ga even ergens anders lopen darren met je advertenties a.u.b.
Uw aanwezigheid op deze site is ongewenst en irritant.


Naaktstrand Bussloo
  
Nudist65   27-10-2017 22:42
Nou ja voorbij die mooie zomer?
We mochten maandag 16 oktober samen met anderen nog één keer op Bussloo genieten van heerlijk weer.


Naaktstrand Vrouwenpolder
  
Johan   24-10-2017 22:30
Was echt heel bijzonder om begin oktober nog op strand te kunnen vertoeven met vriendin & kids. De bordjes waar het naaktstrand begint waren inmiddels weggehaald. Maar het was echt 2 dagen puur genieten.


Naaktstrand Amsterdamse Bos
  
Bert   24-10-2017 21:56
Hondenbezitster kletst maar wat. Er is eerder gevraagd om een linkje waar beschreven staat dat naturisme seizoensgebonden is, maar daar komt ze niet mee over de brug. Dat kan ze ook niet, want het is onzin.


Naaktstrand Bisonbaai
  
Kenneth   24-10-2017 13:30
@Dorine,
Heel erg bedankt voor je bericht en uiteraard de webmaster bedankt voor het verwijderen van Tony's bericht.
Helaas heeft hetgeen Tony beschreef door de jaren heen inderdaad ook figuren aangetrokken die de Bisonbaai bezochten om andere redenen. Maar gelukkig heb/had ik de indruk sinds (eind) vorige zomer en deze zomer dat het weer de goede kant op ging. Vaste types als de 'verhuizer' of 'bokito' niet meer gezien en hoop dat die voorgoed wegblijven. Het is en blijft goed toeven aan de mooie Bisonbaai en het beste stuk (publiek/sociale controle) is daar vanwaar je gemakkelijk naar het eiland kunt zwemmen.


Naaktstrand Twaalfmorgen, Reeuwijk
  
Rick   23-10-2017 17:30
Ik zou graag een keer langs willen komen wanneer het gezellig druk is wanneer kan ik het best komen?Naaktstrand Berendonck
  
Ton de Bruin   23-10-2017 01:31
Niet vreselijk veel te melden aan het einde van het seizoen: De 'Boomsloop'-kladder is nog steeds actief. Ik bewonder bijna het geduld dat Leisurelands ermee heeft om telkens weer de borden schoon te maken.
Bíjna, want het is immers de oogst van een verkeerd beleid..

Binnenkort hebben drie leden van ons gezelschap een gesprek (wqaaronder ik) met Bernd Huijzer van de NFN om een actieplan op te stellen om de erkende locatie in te richten.
Wij houden jullie op de hoogte!


Naaktstrand Scheveningen
  
Barry   22-10-2017 11:16
Je zou het niet zeggen als je nu naar buiten kijkt, maar vorige week zondag heb ik nog heerlijk van de zon genoten in de duintjes. Helaas is het naaktstrand-seizoen nu echt voorbij. Hopelijk krijgen we volgend jaar weer een mooie, warme zomer :-)


Naaktstrand Bisonbaai
  
Dorine   19-10-2017 20:59
Ik moet even iets kwijt aan Tony die hieronder een 'seksbericht' heeft gepost op 2 juni 2017. Wat jammer Tony dat je onze geliefde Bisonbaai niet alleen hebt gebruikt voor seks onder de blote hemel maar ook nog gemeend heb daar een bericht van te moeten posten op deze plek.
Weet je wel wat je hier allemaal mee stuk maakt? Besef je wel dat je hiermee nog meer mannen lokt met andere bedoelingen dan genieten van zon, water en natuur met respect voor andere gasten?
Besef je wel dat vrouwen, samen of alleen, hierdoor nog meer op hun hoede moeten zijn voor onsmakelijke types in de struiken of pal voor hun neus die hier ongevraagd hun gerief komen halen? Snap je misschien dat jij ze met jouw gedrag en jouw stukje hieronder in feite hiertoe oproept? Of denk jij hier niet over na en ben je met je vriendin alleen maar uit op je eigen behoefte?
En tot slot: Rijkswaterstaat blijft alert op mogelijkheden de Bisonbaai illegaal te verklaren, compleet met boetes. Jij geeft ze een prachtig argument in handen: vrije seks onder de blote hemel, vaak in het gezichtsveld van kinderen.
Je wordt bedankt Tony!

Webmaster:
Bedankt Dorine voor je opmerking. Het bericht van Tony is verwijderd.Pagina: 1, 2, 3, 4..858Terug