Gastenboek naaktstrand


Terug

Het gastenboek is alleen lezen. Hier staan de berichten van alle naaktstranden.

Naaktstrand Pannekoekenplas
  
Paul   25-06-2017 14:56
Hoi Allemaal.
Wat jammer van het slechte weer! Dat wordt helaas geen Pannekoekenplas vandaag...........
Weet iemand van jullie of de Facebook groep van de Pannekoekenplas: https://fb.com/groups/576343595872152 nog actueel is? Ik wil me aanmelden maar krijg geen reactie. Het lijkt me wel leuk om onderlinge ervaringen en nieuws te delen en op die manier ook contacten te leggen met andere nudisten.
Verder hoop ik dat het snel weer lekker warm wordt zodat we met z'n allen weer fijn kunnen gaan genieten van deze prachtige plek.


Naaktstrand t Twiske
  
   25-06-2017 11:25
@reaguurder zonder naam

Dat weet ik uit eigen ervaring en van horen zeggen uit de eerste hand, dus van andere cockring dragers.
Dus, hoe kom jij erbij om te beweren dat een cockring er is om een erectieprobleem te verhelpen? Ook uit eigen ervaring ?

Wanneer ik een cockring draag, op locaties of feestjes waar dat geaccepteerd wordt, draag ik een cockring als sierraad, niets meer, niets minder.

Verder heeft deze discussie natuurlijk niets met blootlopen te maken dus "over en uit".

"Vrijheid, blijheid. Leven en laten leven"

Groetjes


Naaktstrand Neeltje Jans
  
Dominiek   25-06-2017 10:12
De voorbije week maakten we een kort reisje in Zeeland, en stopten woensdag bij Neeltje Jans. We kennen dit schitterende strand van vorige (jaarlijkse) bezoekjes. Het weer was fantastisch. We voelden ons in het paradijs. Vooraan het strand reeds, een eind voor het bordje 'naaktstrand' lagen mensen bloot te zonnen. Maakte niemand zich druk in. Zelf installeerden we ons binnen de voorziene strook. Nergens last van gehad, niet van 'vervelende mannetjes' of mensen die per sé in badpak of meer langs het strand liepen om te gluren.
Op een bepaald moment patrouilleerde de politie en reed traag met een wagen over het strand, wat een gevoel van veiligheid geeft.
Wat een immens verschil met het enige naaktstrand van amper 350 meter dat we hebben in België (Bredene) !


Naaktstrand Laakse Strand
  
Mario   24-06-2017 22:21
Ik heb dit voorjaar het Laakse Strand ontdekt. Andere stranden (dichterbij in het Noorden) zijn zo klein dat je dicht op elkaar ligt en er weinig ruimte is om een eindje te lopen.

Het Laakse Strand is zo uitgebreid dat je zowel een rustig plekje kunt vinden en ook lange einden naakt kunt lopen. Ik geniet van beiden. Jammer dat andere "lopers" kennelijk uit zijn op gluren en seks.

Een paar weken geleden viel ik in de zon op mijn kleedje in slaap. Toen ik wakker werd scharrelde er op een paar meter een ouderen man rond die aan zijn pik zat te trekken. Kennelijk had ik in mijn slaap een erectie gekregen en kwam hij daar als een vlieg op de stroop op af. Ik vond het allemaal vrij opdringerig en een reden om dit mooie strand niet weer te bezoeken of meer richting Nijkerk te gaan liggen. Volgens mij is het daar zowieso wat rustiger.


Naaktstrand Hoornse Plas
  
robin   24-06-2017 15:47
Hallo,

Ik (jongen van 23) ben vandaag voor het eerst bij het naaktstrand geweest. Op het feit na dat mensen gemiddeld 30 jaar ouder waren en 80% man is vond ik het er eerst echt prima vertoeven. Wel waren er een stuk of 3/4 mannen die ongegeneerd aan hun piemel aan het trekken waren en je ook op 2/3 meter afstand brutaal aan bleven kijken. Ondanks dat ik er licht door geschokt was niet heel veel last van gehad en al met al toch een prima dag gehad. Wel jammer dat er zo weinig jongeren zijn maar dat zal wel aan het 'naakt' aspect liggen.


Naaktstrand Amsterdamse Bos
  
Wilma   24-06-2017 11:12
Robert met jouw eens dat je klachten van de omgeving moet voorkomen. Sanne heeft een slechte ervaring met naaktrecreatie. Zij schrijft niet alleen hier maar vertelt haar verhaal weer aan haar omgeving. Zo krijgt het naaktrecreatie en de Zonneweide een zeer slechte naam. Het maakt niet uit hoe vaak het voorkomt. Elke klacht is er één te veel en is voor het beheer weer een reden om de Zonneweide te sluiten voor naaktrecreatie.
Loco bij de kanovijver mag je wettelijk gezien niet naakt recreëren. Er is geen wettelijke basis voor het gekleed zijn op de Zonneweide. Ik vindt het niet netjes als je gekleed tussen naakte mensen gaat liggen, maar in het geval van Sanne is er sprake van een vrouw met twee kinderen bij de uitgang, wat is hier nou mis mee. Ik vind dat jij Sanne zeer onbeschoft behandelt en dat komt de naaktrecreatie niet ten goede.

Dit geld ook over de reacties op de hondenbezitster. De hondenuitlaters hebben een zeer groot netwerk in het bos. Elke klacht over naaktrecreatie wordt daar zeer uitgebreid uitgemeten en voor het naaktrecreatie geen goede zaak. Roodbroekje is een negatieve begrip onder honden bezitters en dat geld ook voor Gerrit, die hier een tijd geleden schreef.
Sommige hondenbezitters zijn er inderdaad op uit om het hele jaar door de Zonneweide te kunnen gebruiken. Geef ze dus geen aanleiding voor klachten.

Dus als wij de Zonneweide open willen houden voor naakt recreatie voorkom dan klachten van de omgeving.


Naaktstrand Scheveningen
  
   24-06-2017 08:17
Hallo Emtee
is zeker niet vreemd en wees gerust je zal niet alleen zijn als man alleen ,éénmaal gedaan wil je niks meer anders ,gewoon doen


Naaktstrand Pannekoekenplas
  
F R   23-06-2017 20:09
hoi

bij goed weer gaan we zondag naar dit mooie stukje ongerepte natuur
zijn er nog meer leuke stellen zondag of niet ................


Naaktstrand Galderse Meren (Breda)
  
Andries   23-06-2017 19:04
Wat een heerlijk strandje is dit zeg. Donderdag voor het eerst ernaar toe geweest en heb besloten dit vaker te doen. Heerlijke sfeer en goed onderhouden strand. Top.


Naaktstrand Brielse Maas
  
Joost   23-06-2017 18:41
Vandaag voor het eerst op dit strand geweest. Mooi strand, helaas was het erg rustig, waarschijnlijk vanwege het weer en omdat ik aan de vroege kant was. Wel even rustig een rondje gelopen over terrein. Goed onderhouden en geen afval te zien. Wel was er een man die zijn ogen niet van mij (jongen 21 jaar) af kon houden. Niet hinderlijk of zo.

Ik kom in ieder geval zeker een keer terug maar dan wel op een andere tijd en op een dag dat de temperatuur wat hoger is.Pagina: 1, 2, 3..813Terug