Gastenboek naaktstrand


Terug

Het gastenboek is alleen lezen. Hier staan de berichten van alle naaktstranden.

Naaktstrand De Grote Moere
  
Senecaut Peter   20-11-2017 01:26
Met spoed geld nodig, maar kunt u nergens terecht door een BKR registratie?

Bij ons geen enkel probleem. Wij lenen iedereen geld, omdat wij van mening zijn dat ieder persoon recht heeft op een nieuwe kans en uit de problemen te komen.

U bepaalt het bedrag, de looptijd en wij stellen geen vervelende vragen.

Ziet u het niet meer zitten en weet u niet meer wat u moet doen? Wacht dan niet langer en grijp deze kans met beide handen aan. Wij helpen u echt verder. Gegarandeerd
contact met mij opnemen via e-mail: authentichomefinance@gmail.com


Naaktstrand Den Haag Westduinpark
  
Christian(26) en Birgit(29)   17-11-2017 15:21
Wij zijn vrij nieuw in het nudisten gebeuren, maar hebben de afgelopen zomer geregeld van dit fijne strand genoten. Echt een aanrader! We zetten dan de auto of fietsen op de Laan van Poot net voordat hij een bocht naar rechts maakt. Het is dan een klein stukje lopen langs de sporthal en een heerlijk rustig pad door de duinen. Aangekomen op het strand is er altijd een hele relaxte sfeer en een heel gemengd publiek: vrouwen alleen, mannen alleen en ook veel jonge en oudere stellen. De mensen die wij zijn tegengekomen zijn netjes en sociaal en je maakt zo een praatje. Met een beetje goed weer is het 'gezellig druk' waardoor je niet snel het idee hebt alleen te liggen, maar het is ruim genoeg dat ieder een eigen plekje heeft.

Bij de strandtent kun je drinken/eten halen alsook naar de wc. En met name mijn vrouw is altijd blij met de douche om het zoute water af te spoelen.

Al met al een heerlijk strand ook met name voor twijfelaars een heel laagdrempelig beginnersstrand. Wij hebben ook een hele tijd gedacht dat naakt op het strand niets voor ons was, maar na een aantal saunabezoekjes en een keer proberen op een naaktstrand op vakantie zijn we nu helemaal om. Het voelt fantastisch vrij en eenmaal over de drempel heen blijkt er niets vreemds aan!


Naaktstrand Maarsseveense Plassen
  
henk   17-11-2017 01:07
oproep voor samenzijn 19 November. as 11.00 uur bij Daelwijk om Arthur de Rijk te herdenken die overleden en reeds begraven is.
Arthur was decennia lang te vinden op het onbetaalde naaktstrand
vr. groet Henk 0617646645


Naaktstrand Vrouwenpolder
  
Maurice   16-11-2017 18:51
Johan veel plezier,de groeten aan A.
(Als jullie tenminste Johan en A.zijn)Naaktstrand Vrouwenpolder
  
Johan   14-11-2017 13:28
We missen het strand nu al , en we kunnen nauwelijks wachten tot het weer zomer is, daarom deze winter 2 weken naar stand van Maspalomas. Daar mag je wel de duinen in, hoewel het beschermd natuurgebied is. Hopelijk kan Zeeland nog iets leren van Laspalomas.


Naaktstrand Bussloo
  
...   08-11-2017 19:02
Weet iemand of er bij bussloo nog iets gedaan wordt met een nieuwjaarsduik?


Naaktstrand t Twiske
  
Hans Mandjes   05-11-2017 20:47
Het seizoen is nu toch echt afgelopen. Ik zwem nog wel elke dag, het koude water deert mij niet, ik drink hete thee na afloop en ik ben weer warm. Overigens is het verblijf in ons mooie naturistengebied ook in de winter, met kleren aan, weldadig. De stilte, natuur en overwinterende vogels geven de "mind" een "kick". Ik wordt daar in ieder geval,(samen met mijn blote zwemsessie) erg vrolijk van! Op 1 januari is er om 14.00 uur weer onze traditionele nieuwjaarsduik met heerlijke warme ecologische chocolademelk na afloop. Alles gratis want commercie daar doen wij niet aan. Kom gerust en neem vriend(inn)en mee!


Naaktstrand Galderse Meren (Breda)
  
Kees & Thea   30-10-2017 19:51
15e Nieuwjaarsduik 2018 op komst:

Voor vele is het inmiddels vaste prik. Om op nieuwjaarsdag een verfrissende blote duik te nemen.

De eerste herfststormen hebben we inmiddels gehad, Sinterklaas is inmiddels onderweg naar Nederland om vele schoentjes te komen vullen. De voorbereidingen voor de kerst gaan binnenkort beginnen. Het volgende is oudjaar maar dan is het weer zover op maandag 1 januari 2018 zal wederom om 14.00 uur op het naaktstrand de jaarlijkse nieuwjaarsduik plaats vinden.

Jong en oud doe allemaal mee aan deze sportieve duik, om stip 14.00 uur gaan we te water. Verzamelen vanaf 13.30 uur op het strand.

Iedereen is van harte welkom


Naaktstrand Groene Ster
  
rein 1962   29-10-2017 08:59
Een naaktstrandje bij Dokkum?
Waar en wanneer?
In de gemeente Dongeradeel?
Verklaar je nader,jongen van 32.


Naaktstrand Bredene
  
F   29-10-2017 08:15
Het was weer leuk om de afgelopen zomer naakt te genieten op het naaktstrand van Bredene. Een oproep aan jonge mensen om volgend jaar hier naar toe te komen.Pagina: 1, 2, 3..858Terug