Gastenboek naaktstrand


Terug

Het gastenboek is alleen lezen. Hier staan de berichten van alle naaktstranden.

Naaktstrand Oesterdam
  
Johan   17-01-2019 07:53
@ Jacob, klopt er zijn atijd wel meer mannen dan vrouwen aan de dam, heeft ook wel mee te maken , dat het achterste gedeelte een geliefde plek voor gays is.En wat de leeftijd van de bezoekers betreft, ja helaas voor je merendeel is 40 plus tot hoog bejaard, dat valt me altijd wel op als ik daar kom. Niet zo vreemd denk ik gepensioneerden hebben nou eenmaal meer tijd om aan de dam te zitten dan werkende jeugd. Maar goed dat er ook jeugdigen komen, dat trek denk ik ook weer andere jeugd aan, zodat je niet het gevoel heb, alleen maar tussen bejaarden te zitten haha


Naaktstrand Oesterdam
  
Jantine   15-01-2019 19:18
Ik ben er zeker Jacob🤗. Ik ben voor het eerst paar keer naar oesterdam geweest afgelopen jaar samen met mijn vriendin. En beviel me erg goed. Ik ga naar verschillende plekken/stranden in zeeland. Heerlijk bloot en veel zon hoop ik. Ik ben 22 trouwens


Naaktstrand Oesterdam
  
Jacob   15-01-2019 09:30
Ik hoop wel dat er dit jaar meer gemengde mensen komen. vondt dat er voorig jaar wel erg veel mannen wareb en ik als jonge gozer ben wel graag omringd door dames


Naaktstrand Ritthem
  
Johan   13-01-2019 15:00
klopt,is leuk strandje, echter zonder enige voorziening, en door de steeds weer andere schepen die voorbij varen ,is het uitzicht nooit saai. Natuurgebied achter strandje, word ondanks verbod toch door velen betreden,maar zeker een klein paradijsje tussen de industrie gebieden in.


Naaktstrand De Potten Sneek
  
Rob   13-01-2019 09:22
Ondanks maatregelen vorig jaar, kreeg de gemeente Súdwest-Fryslân deze zomer opnieuw klachten over het officiële naaktstrand in Sneek. En dat vooral over ongewenste confrontaties tussen wandelaars en heren die bloot over het pad langs het naaktstrand liepen om in de bosjes daarachter te seksen.

Opnieuw betrok de gemeente NFN als belangenbehartiger bij het zoeken naar oplossingen. Tweemaal sprak NFN met een uitgebreide delegatie van de gemeente (juridische afdeling, politie, toerisme). Ook was er namens de strandbezoekers een afvaardiging aanwezig.

Uitkomst van de gesprekken is dat de gemeente bloot buiten het naaktstrand expliciet verbiedt en hier meer op gaat controleren. De bebording rond het strand zal nog duidelijker worden over waar je wel en niet bloot mag. NFN ontwerpt deze borden en stelt er een aantal aan de gemeente beschikbaar. Tenslotte zal de begroeiing worden aangepast om seksueel gedrag te ontmoedigen.

Probleem is opgelost!


Naaktstrand Ritthem
  
EenF   12-01-2019 13:42
Ook wij (koppel veertigers) kijken er weer volop naar uit. Fantastisch strandje, ook in de avonden waar wij regelmatig naakt de zonsondergang bewonderen. Wij zien inderdaad zowel koppels als alleengaanden vrouwen en mannen van alle leeftijden. Paradijselijk plekje voor ons.


Naaktstrand Berendonck
  
Ton de Bruin   12-01-2019 11:03
Geweldig nieuws,
Onze locatie is gepromoveerd tot erkend naturistenstrand per 20-12-2018!
Iedereen nog een goed nieuw jaar gewenst met veel zongenoegen!


Naaktstrand Maarsseveense Plassen
  
Sanne   11-01-2019 21:25
@Thom en Kenneth
De juridische status van een 'gedoogstrand' is dat het evident geschikt is voor naaktrecreatie (Maarsseveen-onbetaald).
Gemeenten en beheerders van recreatieterreinen mogen naaktrecreatie niet verbieden. Bij meningsverschil over geschiktheid beslist de rechter. Art. 430a Sr. Zie uitspraken: ECLI:NL:RBNHO:2013:6599 Recreatiepark Spaarnwoude en ECLI:NL:GHDHA:2017:46 Delftse Hout.

Mijn suggestie om naakt op het textielstrand te verblijven was vanzelfsprekend a-contrario bedoeld, maar dat kwartje is gezien de reacties nergens gevallen.

Buiten de naaktstrandjes zijn er voor Mosie en haar man legio mogelijkheden om bloot/textiel te vertoeven, de rustige stukken Noordzeestrand vóór het naaktstrand: Zandvoort-Zuid, Bloemendaal, etc. Op mooie zomerdagen loopt/ligt textiel en bloot daar door elkaar. Verder mag je zelf overal in Nederland beslissen als de plek er maar niet evident voor ongeschikt is.

Textiel op het naaktstrand is echter ongewenst en heeft bovendien een extra aanzuigende werking op geklede gluurders en seksrecreanten die je dan ook moeilijk nog kunt aanspreken.

Het wordt ondertussen tijd voor een reactie van Mosie zelf.
Ik ben vooral benieuwd hoe het kan dat zij zich ongemakkelijk voelt in haar blootje maar zich dan niet ongemakkelijk voelt om als enige op het naaktstrand iets aan te houden.

Zo, genoeg voor nu, laat het voorjaar maar lekker snel beginnen!


Naaktstrand Oesterdam
  
Wouter   11-01-2019 19:12
Vorig jaar in april ergens de eerste keer, hopelijk dit jaar weer! En dat het dan ook maar zo'n lange zomer mag zijn.


Naaktstrand Bussloo
  
John   11-01-2019 15:11
Wat een berichtgeving zeg, ik kan er kort in zijn, veel op Bussloo geweest dit jaar! In vergelijking tot eerdere jaren is het veel zedelijker geworden. Tuurlijk zal er wel wat gebeuren maar niet meer zo opzichtig als voorheen. Prima zo. Fijne plek, we willen toch ook geen moraalpolitie te patrouilleren de hele tijd?Pagina: 1, 2, 3..995Terug