Gastenboek naaktstrand


Terug

Het gastenboek is alleen lezen. Hier staan de berichten van alle naaktstranden.

Naaktstrand Galderse Meren (Breda)
  
Kees & Thea   19-07-2018 10:01
Daniel: Er komen ook veel jongere mensen op dit naturistenstrand vele ook met kinderen in alle leeftijden. Maar het verschilt van dag tot dag.

Het is moeilijk om jongeren te motiveren voor een naturistenstrand. Daar zijn vele redenen voor. zal er enkele noemen. Schaamte, Bang om bekeken te worden door anderen, Bang wat vrienden en anderen er van zullen vinden, enz, enz. Maar dit alles gebeurt zeker niet op een naturistenstrand. 99% van de naturisten heeft respect voor elkaar. Positief over praten is het enige wat mensen kan motiveren om die stap te nemen.


Naaktstrand Rhederlaag, Barhrsche Strand
  
mm   18-07-2018 23:06
hoi ik zou het wel willen om op het naaktstrand te gaan liggen maar ben een gescheiden man. is het niet raar en word je niet vreemd aangekeken als man alleen.==


Naaktstrand Galderse Meren (Breda)
  
Daniel   18-07-2018 20:29
Vandaag voor het eerst het naaktstrand bezocht. Wat een rust zeg! Voor zover ik weet ben ik de enige in mijn vriendenkring die naaktrecreatie prettig vindt, normaal ben ik daarom altijd aan de overkant te vinden, maar vandaag dan toch de stap gezet: naar het naaktstrand gefietst en de zwembroek uitgedaan. Heel even wennen in het begin, maar al gauw voelde ik me op m'n gemak. De sfeer is totaal anders (lees: veel prettiger/meer ontspannen) dan aan de overzijde van het meer dus ik ga zeker vaker het strand bezoeken. Hopelijk wordt het naaktstrand iets populairder voor bezoekers rond de 30, want na even snel rondgekeken te hebben had ik wel het idee dat ik een van de weinigen was van die leeftijdsgroep. Iemand nog een tip hoe ik onder mijn leeftijdsgenoten zou kunnen peilen of zij dit ook prettig vinden? Taboe is misschien te zwaar gezegd, maar naaktrecreatie heeft toch een zekere lading dat het vreemd is, merk ik zo nu en dan.. Erg zonde..
Tot snel in ieder geval!


Naaktstrand Loenensche Buitenpolder
  
JvD   18-07-2018 18:16
Hallo,
Mooie plek om naakt te zonnen, jammer dat er steeds wandelaars zijn als je er als stel ligt. Steeds op de uitkijk mocht er wat gebeuren of op 10 mtr afstand gaan liggen..
Afgezien daarvan is het een prachtige plek met mooi zicht op de Waal. En veel strandNaaktstrand Zilverstrand
  
Peter   18-07-2018 16:33
WAAAAAAUW, wat een schitterend strand is het nu geworden.
De Beach-cleaner is bijna klaar en heeft inmiddels bergen rommel uit het zand gezeefd. Je kan weer op blote voeten lopen en het water in. Toiletten zijn schoon en best wel lux te noemen. Wel zelf wc-papier meenemen! Staatsbosbeheer bedankt voor jullie snelle actie! Nu nog wachten op een permanente snack-kar en we hoeven nooit meer vroeg naar huis!


Naaktstrand Bisonbaai
  
Kenneth   18-07-2018 15:38
Vandaag in de Gelderlander het volgende artikel:


Blauwalg in Bisonbaai: niet meer zwemmen

OOIJ - In de Bisonbaai bij Ooij is blauwalg geconstateerd. Zowel recreanten als hondenbezitters wordt afgeraden het water in te gaan, omdat dit tot huidirritaties, maag- en darmklachten kan leiden.
De provincie Gelderland, beheerder van de plas, waarschuwt zwemmers via de website zwemwater.nl. De blauwalg is geconstateerd nadat Rijkswaterstaat op verzoek van de provincie watermonsters nam; dit nadat recreanten bij de provincie het vermoeden van blauwalg hadden gemeld. Bij een eerdere controle, vorige week, werd de vervuiling nog niet aangetroffen.

Blauwalgen zijn kleine organismen die op de waterbodem van zowel zoet al zout water voorkomen. In stilstaand water ontwikkelen deze algen zich massaal zodra de temperatuur boven de twintig graden komt. Hierdoor ontstaat er een groene/blauwe laag op het water. Hoge concentraties blauwalg zorgen voor medische klachten.
Naaktstrand Isabellagriend
  
Astrid   18-07-2018 13:50
OP 16/07/2018 voor het eerst kennis gemaakt met het naturisme ...ik vond het een geweldige ervaring en zou Graag meer willen komen...Ben zelf van Belgisch Limburg en vraag me af of er soms mensen uit de streek Maaseik/Maasmechelendat ook zouden willen om eventueel samen te kunnen gaan...omdat er al redelijk weinig vrouwen zijn..alleen is maar alleen he.


Naaktstrand Rhederlaag, Barhrsche Strand
  
Peter   18-07-2018 13:23
Vandaag voor het eerst hier geweest. Wat een heerlijk rustig strandje in de ochtend en hoe heerlijk dat je met de auto bijna op het strandje kan parkeren. Ik vind dit een absolute aanrader


Naaktstrand Kralingse bos te Rotterdam
  
Nick   18-07-2018 10:37
Afgelopen weekend ook weer eens hier geweest. Was gezellig druk, maar wel wederom alleen maar mannen. Gelukkig wel ook wat jongeren (net als ik), maar de diversiteit moet toch beter kunnen?


Naaktstrand Oostkapelle
  
Wout   18-07-2018 09:16
@wij2

Er zijn inderdaad nog steeds kwallen die aanspoelen.
De echt storende kwallen zijn die in de duinen.
Ben beetje jammer, de ganse dag op zoek, wellicht
naar zichzelf. Ik hoop dan ook van harte voor hen
dat ze zichzelf tegenkomen.

Wel een heel mooi strand waar je goed kan wandelen langs de branding. Als je goed uitkijkt voor die paar kwallen langs de waterlijn merk je die in de duinen zelfs niet.
Een winwin dus!
Pagina: 1, 2, 3..942Terug