Gastenboek naaktstrand


Terug

Het gastenboek is alleen lezen. Hier staan de berichten van alle naaktstranden.

Naaktstrand Brielse Maas
  
peter   29-04-2017 23:54
hh.

na weken van wachten
gaan we zoeven kijken
of het strandje er nog is ?

ik hoop dat beetje druk is.

nou tot zo misschien dab


Naaktstrand Engelermeer
  
   29-04-2017 20:20
Ik was vanmiddag nog even op het strand, nog even genieten van het zonnetje. En je ziet echt veel mensen hier wandelen met hun hond. Op de terugweg naar de parkeerplaats heb ik nog een keer gekeken, het is verboden voor honden vanaf 1 april. Zijn er ook eigenaren van een hond die zich wel iets aantrekken van een verbod voor hun hond?
Is het nu zo moeilijk om je gewoon aan de regels te houden!!!


Naaktstrand Laakse Strand
  
chicco   29-04-2017 14:23
Rassenbeekweg 26 is gratis parkeren. op dat andere moet je betalen. het is bijna even veel lopen na het parkeren.


Naaktstrand Neeltje Jans
  
Johan   28-04-2017 12:01
Je heb helemaal gelijk Marjolein,maar realiteit is dat naaktrecreatie niet overal mag,alleen op de daarvoor aangewezen gebieden.Nou snap ik dat je liefst niet te ver vanaf die radartoren dam wil lopen, maar het officele naaktgebied begint pas zo 700 meter noordelijk van die dam, net voorbij de slufter. Dat stuk strand vanaf de dam is namelijk surfgebied. Niet dat ons het wat uitmaakt,maar zou jammer zijn als er controle is en je zit dan buiten het naaktgebied. Verder wensen we ieder veel strandplezier en veelzonnige dagen toe.


Naaktstrand Paulinapolder
  
rene   28-04-2017 08:19
goedendag ik ben graag op paulina en hoop snel op mooi warm weer


Naaktstrand Rhederlaag, Barhrsche Strand
  
Jacco   27-04-2017 22:30
@Eva

Klopt Eva, ben het helemaal met je eens. Ik lag afgelopen zomer ook met enige regelmaat tussen de mensen met zwemkleding op het naaktstrand. Ik heb er geen probleem mee dat ze mij naakt zien, maar ik voel mij soms wel opgelaten dat ik zowat in mijn eentje bloot ben. Met name met gezinnen met wat oudere kinderen en jongelui die soms toch echt wel zitten te staren. Maar goed, het is een naaktstrand dus ik laat mij niet wegjagen. Prettig is soms wel anders. Het beperkt zich gelukkig vind ik alleen op hele drukke dagen en gebrek aan schaduwplekken.


Naaktstrand Breskens Groede
  
Amina   27-04-2017 18:05
Hallo,

De eerste keer dat we naar het naaktstrand in Breskens geweest zijn, voelde het zo natuurlijk aan. De vrijheid was zowel bevrijdend als aangenaam. Was/is voor herhaling vatbaar, dus elk moment dat het mogelijk is trekken we naar het strand!!!! en dit met veel plezier en vooral met een groot enthousiasme, tot de volgende zon!!!


Naaktstrand Bussloo
  
henk   27-04-2017 17:12
Het toiletgebouwtje op het gedoog-naaktgedeelte (bij de runderen)is deze maand afgebroken.


Naaktstrand Vuren
  
J95   27-04-2017 13:58
Hallo, zijn er al mensen dit jaar geweest? Ik hoop er binnenkort toch weer naar toe te gaanNaaktstrand Groene Ster
  
teake kloosterman   26-04-2017 23:27
Sjimmie schrijft dat sexrecreanten zich niet meer thuisvoelen op het strandje ,maar er gebeurt nog wel degelijk wat ,vooral door mannen rondom de voorste bosschage vanaf de ingang van cammingaburen .Ook is het op het strandje bij wat wind niet prettig vertoeven tenzij de temperatuur de 30 gr nadert.Er zouden wat heggen kunnen worden geplant wat enige luwte zou verschaffen.En de ingang vanaf cammingaburen zou beter afgesloten kunnen worden [sloot doorgegraven kunnen worden]om de ergernis van doorlopende en fietsende gluurders en mensen met honden te laten stoppen.Enkele nieuwe bomen geplant zou ook prettig zijn om bij flinke warmte toch wat in de schaduw te kunnen zitten of liggen.Die armetierige boompjes die er nu staan heb je niks aan ,ze zijn meer dood dan levend.Erg prettig zou zijn voor mensen die graag op een bankje zitten om nog enkele bankjes bij te plaatsen ,2 stuks is wel ietwat weinig.Tuurlijk is het open karakter van het strandje veiliger [sociale controle]en men treft vaak wel iemand waar je een leuk praatje mee kunt maken ,kortom vind altijd wel wat gezelligheid op het strandje en dat is ook wat waard.Pagina: 1, 2, 3..778Terug