Gastenboek naaktstrand


Terug

Het gastenboek is alleen lezen. Hier staan de berichten van alle naaktstranden.

Naaktstrand Oostplas Tilburg Goirle
  
Peter   19-06-2017 17:13
Kan je ook via tilburg naar naaktstrand komen met de bus 132 of niet ,ik wil grasg na toe deze week kan iemand dat zeggen aub nog fijne zonnige dag iedereen


Naaktstrand Zevenhuizerplas
  
Wim   19-06-2017 13:21
Mooi gelegen en door bomen & struiken afgeschermd naaktstrandje met een prachtig uitzicht op de Zevenhuizerplas.
Het is behoorlijk druk, hangt een goede sfeer en er komt een goed (stam)publiek.
Enig nadeel is als je het water inloopt en over de lijn gaat, je vrij snel op stenen enz. loopt.
Lekker dichtbij en zeker voor herhaling vatbaar!


Naaktstrand Spaarnwoude
  
Jonge jongen   19-06-2017 11:25
.
Op 18-06-2017

Ben ik een kijkje gaan nemem op het naaktstrandje in Spaarnwoude daar aangekomen was het best druk met mannen en 2 stelletjes wat mij opviel is dat er een aantal mannen heen en weer lopen en je van dicht bij gaan staan bekijken en met zich zelf aan het spelen zijn beetje jammer en er liep ook een jonge gast rond die met iedereen gaat praten zelfs al heb je er geen zin in al met al vond ik het maar een rare sfeer weet niet of het altijd zo gaat daar maar vond het niet prettig.Naaktstrand t Twiske
  
Ron   19-06-2017 09:31
Wat een onzinnige discussie zeg ... Hebben jullie liever "gelijk" of "geluk" ?

Nog wel 1 toevoeging aan de opsomming van de reaguurder zonder naam, namelijk punt 4.

Mannen die een cockring dragen hoeven echt niet per definitie naar de huisarts met een vermeend erectie probleem. Een cockring is een sieraad en heeft an sich niets met erectie problemen te maken, daarvoor zijn de beroemde viagra, kamagra en al hun generieke broertjes en zusjes ontwikkelt.

Vrijheid, blijheid, leven en laten leven zou ik zeggen.

Groetjes


Naaktstrand Bloemendaal
  
Peter   19-06-2017 09:20
Gistermiddag op het strandje geweest was rustig ondanks de drukte bij Parnassia. Was op de snorscooter geen last van de file. Zeewater begint nu aangenaam te worden en zag veel garnalen. Er stond een koel briesje heerlijk!

Peter


Naaktstrand Scheveningen
  
Edward   19-06-2017 01:03
Wat mij opvalt is dat sommige mensen alleen maar klagen op dit gastenboek over mogelijk overlast, als dit op het strand gebeurt vindt ik het terecht. Tussen de duintjes was tot een paar jaar geleden veel actie wat betreft, masturberende mannen, gluurders, veel homo's (niet allemaal sexueel actief) en soms een hetero stel.
De laatste tijd gebeurt er zelden iets op onbehoorlijk gedrag, maar toch lees ik negatieve dingen. Ook in de duintjes is sex verboden net als op het naaktstrand zelf. Maar zo lang men dat in de duintjes doet zonder dat andere bezoekers er geen hinder van ondervinden, moet men het zelf weten, niet de mensen die sexen zijn lastig, maar de rondlopende en glurende bezoekers zijn het probleem. Ik zou zeggen, vermijd de duintjes en ga op het open strand liggen, daar kun je zonder problemen vertoeven, of zoek een ander naaktstrand er zijn er genoeg langs de Nederlandse kust, klagen en je medemens verlinken is ook niet netjes, ga dan een ander plekje op zoeken en niet meteen de politie bellen, geniet van het strand en het mooie weer en stop met klagen.


Naaktstrand Rockanje
  
John   18-06-2017 23:05
Edwin,het bord staat eigenlijk te dichtbij. Het kan ons natuurlijk niet dichtbij genoeg zijn, maar officieel begint het naaktstrand bij paal 11,4 en dit jaar staat het bord tussen 11,8 en 11,6.


Naaktstrand Breskens Groede
  
Zonnekloppers   18-06-2017 22:43
Het was weer een prachtige dag op het strand. Druk en toch voldoende plek om comfortabel te liggen. Lezen hier nog andere jonge koppels mee? Als eind twintigers voelen we ons zeker welkom, al zou een leuke babbel op het strand met leeftijdsgenoten wel fijn zijn.


Naaktstrand Scheveningen
  
Marco   18-06-2017 21:57
Hans, het bord is weer op de oude plaats gezet, ik ben vandaag 18/6 even geweest, en opgemerkt. Ze zijn alleen het gat vergeten dicht te maken van waar hij gestaan heeft. Maar dat gast ook vanzelf wel.

Verder was het een heerlijke warme dag, en best veel volk, ook gekleed en half gekleed :-)

Gr. Marco


Naaktstrand Paulinapolder
  
vaste gasten   18-06-2017 21:20
Thomas en Yves,
Ga AUB ergens anders heen en verpest dit strandje niet.
Jullie zijn er NIET WELKOM !Pagina: 1..4, 5, 6, 7, 8..813Terug