Gastenboek naaktstrand


Terug

Het gastenboek is alleen lezen. Hier staan de berichten van alle naaktstranden.

Naaktstrand Amsterdamse Bos
  
Olivier   14-06-2016 07:57
Relnichten rot op. Jullie verzieken het voor ons.


Naaktstrand Amsterdamse Bos
  
Enneh   14-06-2016 00:15
Huh?

Euhmmm ik zeg jasje met lange mauwen aan de voorkant en leren riemen.

Koekoek


Naaktstrand Amsterdamse Bos
  
Gilles   13-06-2016 21:13
Relnicht bestelt schandknapen op het veldje. Gaat zijn opponent er bijna met de buit van door. Dan roepen dat homo's worden gediscrimineerd. Wij moeten dan in opperste extase de relnicht aanbidden en de opperleider als een blinde volgen in zijn rellen. Dit gedoe is nauw juist de reden dat het Bosplan nog steeds plannen heeft om het veldje te sluiten en dan hebben homo's ook geen plek meer om te recreƫren. Dit gedoe doet de homo emancipatie zaak absoluut geen goed. Stop met dat gedoe of ga naar de overlanden, maar daar hebben ze ook geen zin in deze relnichten.


Naaktstrand Laakse Strand
  
Ron   13-06-2016 14:07
Ik ben nieuw op dit strand. Wie kan mij wat meer vertellen over dit strand?


Naaktstrand Ellerstrand
  
Ik   12-06-2016 16:21
Gisteren geweest voor het eerts echter had binnen 15 min een man die aan mij zat die heb ik duidelijk gmaakt dat ik daar niet voor kom wat een viezerik.
Blijkbaar als je als man alleen komt wordt er van uit gegaan dat je voor dat soort mensen komt.

Maar ik heb mij hier door niet laten weg jagen en de ervaring om hier te zijn als zeer aangenaam ervaren zeker omdat het gistern niet te warm was imv verbranden.

Dus een aan rader ook als je kort even even een duik wil nemen

Naaktstrand Rhederlaag, Barhrsche Strand
  
Bianca en Wout   11-06-2016 20:45
Alain wat jij zegt klopt niet wan alles is mooi begroeid en wij liggen vaak aan die kant.


Naaktstrand Laakse Strand
  
tom   11-06-2016 16:10
Hey Alex....als je iets verder rijdt....kun je ook via de Rassenbeekweg naar het strand...Daar is t gratis parkeren namelijk....en is al met al net zo ver lopen naar t strand...Dus niet de afslag nemen van het laaksestrand...maar iets verder doorrijden...en de Rassenbeekweg in gaan....Aan t eind daar kun je parkeren...Er lopen wel koeien los daar....dus parkeren is wel een klein eigen risico;-)


Naaktstrand Paulinapolder
  
rudy   11-06-2016 12:47
@greet en john, komt wel goed hoor


Naaktstrand Bussloo
  
R&B   10-06-2016 10:50
Ik wil ook even reageren op het bericht van Anna. Het beschreven gedrag zie je niet alleen op het meest linkse strand, maar ook op het strand helemaal rechts. Wij besloten afgelopen zaterdag om eens een wandelingetje die kant op te maken. Daar zagen we dus twee ouwe kerels die elkaar zaten af te trekken. Midden op de dag. Wel op een afstandje van het pad, tegen de bosrand, maar evengoed vol in het zicht. Ze hadden er ook duidelijk lak aan dat wij, en anderen, het zagen. Helaas geldt juist voor dit soort zaken het adagium: 'what has been seen, cannot be unseen'. Yuck!!

Ik heb er overigens helemaal geen probleem mee dat homo's en swingers een bepaald deel van het strand gebruiken om gelijkgestemden te ontmoeten. Prima, zo lang ze daar geen mensen mee lastig vallen die er niet op zitten te wachten. En in dat laatste zit hem dus het probleem, want dat doen ze wel met hun ge-seks in het openbaar (wat overigens gewoon strafbaar is). Waarom niet elkaar ontmoeten op het strand en dan ergens anders, waar ze privacy hebben, hun gang gaan met elkaar? Iedereen blij, lijkt me (behalve de glurende mannetjes dan). Maar ik ben bang dat de kick er voor deze mensen juist in zit het wél in het openbaar te doen en bekeken te worden.

Op zich is het natuurlijk een prima idee de overtreders op hun gedrag aan te spreken en het desnoods te filmen en aan de politie door te spelen. Op het middendeel van het strand (rondom de kiosk en de douche) zou dat werken, omdat je daar naar mijn idee op back-up van andere gasten kan rekenen. Maar daar zie je dergelijk gedrag dan ook niet. Juist op de stukken strand waar het wel gebeurt ben je als gewone recreant naar mijn idee in de minderheid. En daarom kunnen die mensen daar ongestoord hun gang gaan...

Ondanks het negatieve onderwerp, wil ik nog wel even benadrukken dat wij dol zijn op Bussloo. Het middenstuk is in onze ervaring volstrekt veilig voor normale recreanten (die geen getuige willen zijn van strafbaar gedrag) en we gaan er tegenwoordig ieder mooi weekend heen (komt helaas niet vaak genoeg voor). Een prachtige en heerlijke plek om tot rust te komen.


Naaktstrand Oostplas Tilburg Goirle
  
koen   09-06-2016 23:44
deze middag heel de plas rond gefietst maar dit is echt niks, ondanks het mooie weer niemand te zien.Pagina: 1..4, 5, 6, 7, 8..682Terug