Gastenboek naaktstrand


Terug

Het gastenboek is alleen lezen. Hier staan de berichten van alle naaktstranden.

Naaktstrand Noord Aa
  
Dennis   22-08-2016 09:47
Okeoke, ik was er vorige week ook maar lag op het 'homo' strandje. Veel last van geklede cruisers die 80 keer voorbij lopen en alleen maar kijken. Af en toe erg vervelend als jong persoon.


Naaktstrand Scheveningen
  
Fien   21-08-2016 22:24
Terecht merkt Jan op dat eea verboden is. Ik vind daarom dat degenen die zich bezig houden met verboden activiteiten moeten wijken en niet degene die daar alleen maar komt om te zonnen op een formeel toegewezen naaktstrand. Bovendien is het door de beschutting in de duinen vaak veel aangenamer dan op het open strand. Op de dag waarop Jan en Pascal reageren is het een zonnige dag met 23 graden, maar staat er een stevige bries met windkracht 5. Dan is het echt niet fijn op het strand.

Blijkbaar is er wel een duidelijke behoefte aan een ontmoetingsplaats, maar dat is niet op het naaktstrand. Ik stel voor dat een aantal personen die daar anderen ontmoeten de verantwoordelijkheid op zich nemen en met de gemeente naar een oplossing gaan zoeken. Dat is beter dan anderen ermee lastig te vallen. Wie wil? Ik blijf ondertussen vechten voor een clean naaktstrand en roep iedereen op om de politie te betrekken op het moment dat iemand over de scheef gaat. Ook roep ik de politie op om te blijven surveilleren in het duingebied. De sextoerist wijkt en niet de naaktrecreant!


Naaktstrand Kraaijenbergse Plassen(Cuijk)
  
Gerben   21-08-2016 22:12
Vraagje.
Waar parkeren jullie daar dan de auto?
Lees steeds hier dat de parkeerplaats is afgesloten.
Groetjes.


Naaktstrand Amsterdamse Bos
  
Pieter   21-08-2016 18:36
WAARSCHUWING!

Parkeerplaats Zonneweide is maandag 22 augustus en dinsdag 23 augustus 2016 afgesloten i.v.m. een zwaar transport.
De Zonneweide is dus op die dagen niet bereikbaar met de auto.


Naaktstrand Brielse Maas
  
peter   21-08-2016 17:48
hallo

was hier brielsemeer strandje
donderdag 18 augustus 2016
en zaterdag
was er weer heel lekker

hier weer paar foto`s gemaakt

http://www.panoramio.com/user/7035842/tags/brielse%20meer%20strandje%20donderdag%2018%20augustus%202016

nou tot de volgende zon dan maar weerNaaktstrand Oostkapelle
  
stel oost kapelle   21-08-2016 12:08
yens wij weten niet waar je het over hebt maar er zijn niet veel mannen alleen en stellen in de duinen van het naaktstrand oost kapelle


Naaktstrand Amsterdamse Bos
  
Oliver   21-08-2016 09:33
Er is een probleem Ronald. Het goede werk van de relnichten is onvoldoende bekent bij het Beheer van het Amsterdamse Bos. Door het creëren van veel onrust op de Zonneweide komen cruisende mannen niet toe aan het cruisen en het komen al helemaal niet toe aan het plegen van schennis. Ze spreken cruisende mannen ook aan met allerlei verschrikker verhalen en moeten opdrachten uitvoeren, hierdoor worden cruisende mannen bang en blijven weg. Ook worden groepsleden van de relnichten, die weigeren opdrachten uit te voeren onder druk gezet en blijven weg. Kortom als je niet houd aan de mores van vooral de dikke relnicht heb je een probleem.
Alleen het Beheer wel graag, dat er op de Zonneweide een gemêleerde bezoek komt. Echter door het goede optreden van de relnichten blijft het gemêleerde bezoek ook weg. Het probleem is, dat het Beheer zich vooral op het laatste focust en daardoor de goede daden van de relnichten niet ziet. Misschien is het ook wel zo, dat het Beheer het gedoe op de Zonneweide gewoon zat zijn en de boel sluiten en het teruggeven aan de hondenbezitters.Naaktstrand De Grote Moere
  
Johan   21-08-2016 09:26
Hoi Gerard, officieel is Sellingerbeetse (nog) geen naaktstrandje. Toch worden het daar wel naaktgerecreerd. Het is echt zo, zoals wat Jonkie het geschreven heeft. Voor mij een minpunt ... om naar dat plas toe te gaan moet ik wel 100 km per dag rijden. Er zijn verder geen naaktstrandjes meer over in het Hoge Noorden, behalve Hoornse Plas en Meerwijck.


Naaktstrand Breskens Groede
  
bart   21-08-2016 08:12
zijn er ook lockers ofzo? ik heb schrik dat iemand mijn spullen gaat pikken als ik even de zee in wil XD


Naaktstrand Kraaijenbergse Plassen(Cuijk)
  
Udo   20-08-2016 17:33
Gisteren dus geweest en ik moet het voige bericht onder schrijven.
Goed vertoeven daar. meerdere koppels en inderdaad 2 vrouwen.
de eerste keer ook al opgevallen dat er steeds mannen rondlopen en kijken en altijd naar het zelfde beschutte plekje gaan . links vooraan. wat daar te zien is weet ik niet maar schijnbaar interressant genoeg om daar enkele keer per uur naar toe te lopen. Heerlijk gelegen daar . en mcht je me herkennen ik ben de man met de staart . an spreek me maar aan .

udoPagina: 1..4, 5, 6, 7, 8..719Terug