Gastenboek naaktstrand


Terug

Het gastenboek is alleen lezen. Hier staan de berichten van alle naaktstranden.

Naaktstrand Galderse Meren (Breda)
  
Wim   21-09-2014 19:44
Ik was zaterdag laatstleden voor de eerste keer op het strandje en het was er heerlijk vertoeven.Ik kom zeker terug.


Naaktstrand Oostkapelle
  
samenplezier   21-09-2014 17:06
hoi wim op internet staan er vele . kijk een bij standhuisverhuur op internet


Naaktstrand Zandvoort
  
Bob   21-09-2014 09:59
Afgelopen donderdag voor het laatst mooi strandweer meegepakt.Ik lag toen tussen Paal 69 en Azzurro in. Ik lag achter een duin rustig te zonnen toen twee koppels seks met elkaar begonnen te hebben. Ik had dit nog nooit op een naaktstrand meegemaakt. De vrouw had mooi kort rood haar en de andere vrouw lang bruin haar.

Grt. Bob


Naaktstrand Spaarnwoude
  
Jolanthe   20-09-2014 19:47
Seksrecreanten jammer genoeg te over op dit prachtige natuurstandje, cruisende mannen die zonder gene voor onze neus gingen zitten en niet met hun mobiele telefoon in hun hand zij zitten zich schaamteloos af te trekken.
Ook hebben wij het meerdere malen meegemaakt dat een stelletje zich aan de seks overgaf en een publiek van meerdere zichzelf aftrekkende mannen om zich heen creŽerden.
De limit was vorige week toen er een vrouw haar "man" begon te pijpen en er vervolgens zo'n acht ŗ negen mannen zichzelf bevredigend omheen gingen zitten, de man van het stel begon de vrouw heftig te vingeren waarna de vrouw weer doorging met de man te bevredigen, vervolgens kwam er een tweede man bij die klaarblijkelijk iets vroeg en hij werd ook bediend door mevrouw die hem begon te pijpen.
Het stikt er van de alleenstaande mannen die je constant begluren net hun geslacht in de hand.
Jammer van dit heerlijke natuurstrandje mij zie je er niet meer.

Jolanthe


Naaktstrand Bussloo
  
Harry   20-09-2014 15:44
Ik vind dit strand echt een aanrader.
En lekker groot, als je het ergens niet bevalt schuif je gewoon een paar honderd meter op.
Misschien wel een van de meest relaxte naaktstranden.
Gewoon super genieten hier.


Naaktstrand Maarsseveense Plassen
  
rob   20-09-2014 10:29
afgelopen zomer zijn wij hier diverse keren geweest en dat is zeer goed bevallen. Ook voor onze jongste 2 kinderen genoeg faciliteiten en op bv. woensdagmiddag, is onze ervaring, zijn er vaak meerdere gezinnen. De "snack-container" is ideaal voor een ijsje, chipje enz. mooie ligweiden met schaduwplekken, een klein strandje met speeltoestellen, steigers om vanaf te duiken of springen en schoon sanitair.
geen vervelend gedoe, gewoon lekker genieten.
Misschien ten overvloede: je kunt ook bij de kassa rechts naast de sauna toegangskaartjes kopen.


Naaktstrand Groene Ster
  
Sjimmie (Webmaster)   20-09-2014 01:44
@Peter Leuk om vandaag kennis te hebben gemaakt op het strandje.
Ik ben ook bij Psy-Fi geweest en heb vooral genoten van de goede sfeer op het festival.
Dus wat mij betreft mogen ze volgend jaar weer onze buren zijn. Het zou wel goed zijn dat de gemeente wat meer rekening houdt met de schaars geklede recreanten.
Niet iedereen vindt blootgewoon.Naaktstrand Laakse Strand
  
zwiggie   20-09-2014 00:14
donderdag zijn we voor het eerst op een naaktstrand (laakse strand)geweest. was een hele belevenis volgens ons waren er veel oudjes (om zo maar te noemen)en veel homo`s (geen last van hoor) weinig stelletjes toen er een leuk stel vlakbij ons kwam zitten ( jammer genoeg weinig contact mee gehad ) werd het om ons heen wat drukker met jongens doe soms wel erg dicht bijzaten maar voor de rest een geslaagde dag


Naaktstrand Scheveningen
  
Jasper   19-09-2014 23:00
@dwarsligger, eerst goed leren lezen, want als je goed leest zie je dat ik ook naakt lig op het naaktstrand! Vind strings wel mooi voor het 'gewone' strand en daar draag ik ze dus. Nooit gekke opmerkingen hoor!


Naaktstrand Amsterdamse Bos
  
Beatrijs   19-09-2014 20:05
Ha die Hanna, dit is een goeie zeg. Dat geld zeker voor, die man op oude racefiets met baseball pet, die trouwens blauw is.Pagina: 1..4, 5, 6, 7, 8..501Terug