Gastenboek naaktstrand


Terug

Het gastenboek is alleen lezen. Hier staan de berichten van alle naaktstranden.

Naaktstrand Meerwijck (Nieuwe naaktstrand)
  
Marko   17-09-2016 14:42
Even een korte reactie op het bericht van mirakels.
Ik hoop dat dit bericht geplaatst word.
Zoek op "mirakels en sex" via google en dan weet men met wie we te maken hebben.
Jullie hebben de afgelopen jaren het naaktstrand verziekt met jullie seksuele handelingen sinds naaktstrand de Moere gesloten is.
Blijf er lekker weg dan hebben de sex zoekers er ook niets meer te zoeken.
We hebben trouwens samen afgesproken dat wanneer jullie daar toch weer bezig zijn we gelijk even de politie bellen ze zijn inmiddels van de situatie op de hoogte.
Het is een erg leuk strand geworden met vriendelijke mensen waar geen plek is voor gasten zoals jullie.


Naaktstrand Neeltje Jans
  
A&A   17-09-2016 00:47
Zijn hier afgelopen week drie keer geweest. Een top locatie. Een vraagje voor Jan, waarom mogen geklede gasten wel over het naakt gedeelte wandelen en naturisten vooral niet buiten het aangegeven gebied.
Ze bijten niet hoor!


Naaktstrand Groene Ster
  
pieter   16-09-2016 20:10
ik kan ze dinsdagmorgen wel ophalen om 11:00 bij de molen.


Naaktstrand Ellerstrand
  
john   16-09-2016 18:27
Voor het eerst naar een naaktstrand geweest,wat is het toch heerlijk om naakt rond te lopen ga dit vakker doen mooi schoon strand.


Naaktstrand Meerwijck (Nieuwe naaktstrand)
  
mirakels   16-09-2016 13:45
Ik wil even reageren op Paul. die avond waren er maar een paar man aanwezig. een homo stel en 4 mannen. Er waren geen kinderen in de buurt, geen stellen het was al laat. dus niemand die er iets tegen kon hebben. En iedereen deed mee behalve dat homo stel. Als jij niets geplaatst had dan was dit niet aan het licht gekomen was er niets aan de hand geweest. door mensen als jij, oprroerkraaiers wordt het naaktstrand straks gesloten. En volgende keer gelijk aangeven dat je er niet van gediend bent. En niet achter mijn rug om praten graag


Naaktstrand Nieuw Haamstede
  
Adrie   16-09-2016 13:37
Dinsdag en woensdag op dit fijne strand vertoefd.
Jammer dat er bij strandopgang 't Oude Vuur geen strandpaviljoen staat, zou volgens ons goed kunnen: een hoop textielrecreanten bij en rechts van het paviljoen en het naaktstrand nog ver genoeg weg maar toch dichtbij genoeg om van zo'n paviljoen gebruik te kunnen maken. De (heftige) meeuwenduinen-wandeling van 12 km. combineert trouwens prachtig met enkele uurtjes naaktstrand!


Naaktstrand Kraaijenbergse Plassen(Cuijk)
  
leon   16-09-2016 10:12
Kom er maar af en toe. Ben begin 40 maar vind de leeftijd niet belangrijk. Inderdaad veel mannen alleen, mijn vrouw is ook niet van het naakt zonnen. Zelf vind ik het heerlijk om naakt in de buitenlucht te zijn. Mooi schoon strand en geen "last " gehad van mede strand gebruikers. Ik laat ieder zijn ding doen en vind dat prima. Hoop er toch in het najaar nog een aantal keer te mogen komen. Weet iemand tot wanneer je daar naakt mag zijn?


Naaktstrand Bredene
  
Jos   16-09-2016 09:40
Bij mijn allereerste bezoek aan het naaktstrand deze week viel me op dat dit blijkbaar vooral een (oudere) mannen aangelegenheid is. Leeft dit meer bij mannen als bij vrouwen?
Ik vond het wel fantastisch, no nonsense, iedereen gelijk.
En daar ik in de tuin word lastiggevallen door sportvliegtuigjes is het eenvoudiger het in een publieke plaats te doen (how about that) :-)
Jammer dat mijn vriendin daar niet aan is, anders zou ik het niet anders willen.Naaktstrand De Potten Sneek
  
jay   16-09-2016 00:36
Deze week elke middag na het werk even lekker gezwommen en genoten van het zonnetje. Mooie plek waar je vaak dezelfde vriendelijke mensen tegen komt.Naaktstrand Bussloo
  
Stel   16-09-2016 00:20
Wij zijn een stel ( man en vrouw) en zijn nu een paar keer hier op dit geweldige stuk van Bussloo geweest. Prima sfeer, gemoedelijk, fijne kiosk . Geen onregelmatigtigheid tegen gekomen, alleen maar gezellige mensen die van bloot zijn genieten. Zeker een aanrader voor gezinnen met kids. Veel gezinnen gezien die gewoon genieten.Pagina: 1..4, 5, 6, 7, 8..745Terug