Gastenboek naaktstrand


Terug

Het gastenboek is alleen lezen. Hier staan de berichten van alle naaktstranden.

Naaktstrand Laakse Strand
  
Bert   11-12-2017 13:22
Gisteren even met mijn vrouw gewandeld hier, en meteen kwam er weer die nare smaak naar boven. We hebben net dan over de vieze mannetjes, die ergens op uit zijn. We hebben het keer op keer meegemaakt hier. Zowiezo lopen ze de hele dag te drentelen en te loeren, achter hun zonnebrillen, de slappe l...llen. Is nog tot daaraantoe, maar bij de minste geringste aanraking tussen ons (getrouwd, man en vrouw!) komen ze al op je afvliegen om mee te willen doen. Dat gaat de komende zomer NIET MEER GEBEUREN als het aan ons ligt. De eerste de beste keer volgt er een waarschuwing, daarna , als de persoon in kwestie niet ophoudt, staat zijn foto en filmpje van zijn loopje op youtube.
Vergis u niet, wij hebben niets tegen tederheden op het strand, tussen (echt-) paren , maar de zgn 'cruisers' , de vieze mannetjes, doe moeten maar thuisblijven of gewoon naar de hoeren gaan, daar zijn die voor...


Naaktstrand Wijthmenerplas
  
Jeroen   06-12-2017 18:13
Deze week las ik in de laatste uit! een bijzonder goed artikel. Hierin wordt de situatie aan onze plas mooi en treffend beschreven. Ik hoop dat alle (vaste) bezoekers van ons strand dit artikel lezen en de positieve boodschap begrijpen. Dat zal de sfeer het komende seizoen goed gaan doen. Ben benieuwd.


Naaktstrand Vrouwenpolder
  
Johan   06-12-2017 11:26
Nee Maurice , er zijn meer hondjes die Fikkie heten haha, mijn partners naam begint met een E. Hoe dan ook, iedere strandliefhebber alvast prettige kerst, en goede jaarwisseling toegewenst, en natuurlijk veel zonnige stranddagen in 2018 maar weer.


Naaktstrand Maarsseveense Plassen Gedoogd
  
Ik   05-12-2017 23:20
Ik ben nieuwsgierig of een van deze strandjes wat voor mij is. Ik kom nu bij het betaalde deel. Dat is een leuk gemengd publiek. Jong oud m/v hetro/homo het lijkt net de samenleving.

En vooral GEEN sexrecreanten of gluurders. Op welk strandje zou ik mij het meest thuis voelen of kan ik beter blijven betalen?

Oja en vanaf welke kant tellen jullie? Vanaf de sauna?


Naaktstrand Isabellagriend
  
Bezoeker   05-12-2017 14:33
Hallo Dieudonnee.
Hier is echte rust, tegen dergelijke personen als die er al zouden komen wordt onmiddellijk door het bestuur opgetreden, als het moet met behulp van de politie.
Als laatste opmerking nog. Sexrecreanten zijn niet welkom, ook hier word tegen opgetreden.


Naaktstrand Isabellagriend
  
Dieudonnee   05-12-2017 09:25
Nimmer was ik op Isabellagriend. Komende zomer wil ik eens komen zonnen. Is er echte rust? Op sommige stranden wordt je tegenwoordig lastig gevallen door scheldende groepen jongeren. Vaak 'nieuwe' nederlanders. Heb je daar bij roermond ook last van?


Naaktstrand Rhederlaag, Barhrsche Strand
  
Achterhoeks stel   04-12-2017 21:54
Wij vragen ons af of er een nieuwjaarsduik is?


Naaktstrand Bussloo
  
Achterhoeks stel   04-12-2017 20:49
Ook wij vragen ons af of er een nieuwjaarsduik is?


Naaktstrand Delftse Hout
  
Hugo de Bloot   02-12-2017 20:04
De ChristenUnie, het Christen-Democratisch Appèl, Partij van de Arbeid, Socialistische Partij, Studenten Techniek In Politiek en de 1%PP Volkspartij voor Vrijheid en Democratie hebben afgelopen donderdag tegen de motie naaktrecratie gestemd, die was ingediend door D66 Delft, Fractie van Koppen, GroenLinks Delft en Onafhankelijk Delft. De motie vroeg om de naaktrecreatie in de APV op te nemen en de locatie te markeren met borden.

De nieuwe burgemeester, want Bas Vertrek is weg, maar zijn schaduw niet, herhaalt die retoriek, die we vier jaar geleden ingepeperd kregen: naaktrecreatie trekt middels websites ongewenste gasten aan. Helemaal duidelijk was ene Dimitiri van Rijn, die zelfs Bas Vertrek nog even meende te moeten prijzen tijdens de discussie in de raadsvergadering, die de naaktrecreatie wil verbieden, daarmee voorbij gaat aan de alom aanwezige kennis bij onze plaatselijke raadsleden, dat lagere overheden naaktrecreatie op een daartoe geschikte plek niet kunnen verbieden. Bij Dimitiri heeft de tijd duidelijk stil gestaan. Ik geloof niet dat Delft al klaar is voor 2018.


Naaktstrand Zilverstrand
  
Richard   30-11-2017 07:46
Is misschien al duidelijk waar het strand op het vernieuwde gedeelte precies komt?

Wat beschutting betreft mogen er wel wat bomen en struiken komen. Het is nu één grote, kale vlakte.Pagina: 1..4, 5, 6, 7, 8..864Terug