Gastenboek naaktstrand


Terug

Het gastenboek is alleen lezen. Hier staan de berichten van alle naaktstranden.

Naaktstrand Kralingse bos te Rotterdam
  
piet   01-07-2015 17:12
Moet even een kompliment maken aan de nooie dame wat een figuur heeft die moedig dat je het gedurfd hebt zo in het openbaar.Ik zou het niet durfen.


Naaktstrand Amsterdamse Bos
  
Roy   01-07-2015 16:16
Vandaag weer naar de Zonneweide geweest.
Geen last van andere mensen gehad.
En het leek er drukker als de vorige keer, wat denk ik goed nieuws is.
Volgende keer ga ik er weer heen!


Naaktstrand Kralingse bos te Rotterdam
  
piet   01-07-2015 15:57
hallo allemaal,was gisteren in het kralingse bos en daar waren 3 dames 1 van die dames was een model want er werden naaktfotos van haar gemaakt wie en waar was dat voor


Naaktstrand Bisonbaai
  
Marcel   01-07-2015 15:41
Het is een mooie natuurlijke omgeving. Goed om langs de baai, maar ook langs de strandjes van de Waal te genieten van de zon (Natuur). Je kunt er uitstekend en rustig een rondje naaktlopen. Het is deze dagen bijzonder warm, dus als het even kan vroeg aanwezig en een mooi plekje zoeken (zon-schaduw).
Naast genieten van de zon, sluit ik mijn ogen niet voor andere ontmoetingen die op een bepaald gedeelte ontstaan. Ik stoor mij daar niet aan.


Naaktstrand Berendonck
  
erik   01-07-2015 13:26
Ik ben dinsdag gaan zoeken Naarden plaats waar het naaktstrand is maar kreeg het niet gevonden ? Kan mij iemand zeggen hoe ik het gevonden krijg ? Ik kom met de auto. Gr erik.


Naaktstrand Amsterdamse Bos
  
Wern   01-07-2015 13:24
Wij komen al jaren op dit terrein. Lekker rustig en schoon. Wel eens een kijker maar als ze op afstand blijven geen probleem. Overdag vinden wij seks uit den boze maar als er in de avond eens wat mensen zijn die elkaar een aai geven zien wij daar niet een probleem in. Maar als andere mensen dat wel een probleem vinden dan zal iedereen zich moeten gedragen. Het is uiteindelijk een naakt recreŽren en geen sexterrein.


Naaktstrand Rhederlaag, Barhrsche Strand
  
Jaap   01-07-2015 10:45
Ligt erg in de kijkerd hier. Totaal geen afscheiding met textielstrand. Zou eigenlijk een heg tussen moeten. Ik was vrij laat maar aan de troep achtergelaten op het textielstrand heb ik zo'n vermoeden wat voor soort lawaaitypes hier komen op de dag. Hier kom je niet voor je rust. En inderdaad wat stinksigaar rokende oude aangeklede mannetjes die op de toilet heuvel naar je zitten te gluren alsof het de gewoonste zaak van de wereld is.


Naaktstrand Brouwersdam
  
vincent   30-06-2015 23:36
Ik ben hier op dit strand vandaag voor het eerst in mijn leven naar een naakt strand geweest.
Het is mij prima bevallen en ga dit nu zeker vaker doen.
Het is een net strand het was wel aan het einde van de middag dus het was er wel lekker rustig.
Ik ga hier van de week nog een keer heen maar dan al in de ochtend kijken hou het dan bevalt.Naaktstrand Bredene
  
fritz   30-06-2015 22:41
hallo Bert vrees daarvoor man mss met laag water dat het iets gemakkelijker word je zal het eens moeten gaan bezien succes xx


Naaktstrand Galderse Meren (Breda)
  
Kees & Thea   30-06-2015 21:56
Nog even een toelichting voor het parkeren: De kans is erg groot dat het een richtings verkeer is donderdag omdat het erg druk kan worden met dit weer.
kijk even waar je moet zijn op deze site klik route aan en dan weet je waar je moet parkeren. Maar als je in de middag komt dan zal het wel op het overloop terrein zijn Dat was vandaag ook maar dit zou nog gunstiger zijn nog dichter bij ons strand kijk even goed want er zijn doorlopen gemaakt.

Verder je bent van harte welkom en je wordt niet beoordeeld op je uiterlijk daar hoef je niet bang voor te zijn. Het is een erg sociaal strand en je zult je erg snel thuis voelen.Pagina: 1..4, 5, 6, 7, 8..572Terug