Gastenboek naaktstrand


Terug

Het gastenboek is alleen lezen. Hier staan de berichten van alle naaktstranden.

Naaktstrand De Grote Moere
  
Jan   14-08-2014 19:43
Ik heb de laatste tijd een paar keer bij de moere heelijk kunnen zonnen.Mijn fiets heb ik verstopt en ik ben in het hoge gras "onzichtbaar" gaan liggen, Niet bij het water maar meer naar de weg.Geen probleem ,maar je moet wel uitkijken voor de BOA.
Dit moest eigelijk niet nodig zijn om bloot te recreeren.We wachten op een oplossing door de gemeente ........


Naaktstrand Twaalfmorgen, Reeuwijk
  
Newby   14-08-2014 18:53
Vandaag voor de eerste keer op dit strandje geweest. Het was rustig, alleen mannen, maar geen sprake van opdringerige figuren. Gemoedelijke sfeer. Geen geloer, wel wat blikken op me gehad, maar dat zal wel aan mijn te witte billen hebben gelegen.
Mezelf twee uur lang overgeleverd aan de zon die lekker heet op mijn lichaam scheen. Ik zal hier zeker vaker gaan komen. Een aanrader als je geen eisen stelt aan voorzieningen.


Naaktstrand Rockanje
  
Bart   14-08-2014 13:00
Al een paar keer naar dit strand geweest en het bevalt erg goed.
In de duinen lopen wel geregeld zoekende mannen maar als je op het strand ligt heb je daar geen last van. Ook als je wel in de duinen ligt doen zij in principe niks wanneer jij er niet op in gaat. Wel wat stelletjes tegen gekomen die meer dan alleen aan het zonnen waren in de duinen maar dat schijnt bijna normaal te zijn als ik zo de gastenboeken van verschillende strandjes lees. Wel merk ik dat het merendeel van de bezoekers een stuk ouder zijn als dat ik ben met mijn 23 jaar. Verder is het er heerlijk om te zonnen


Naaktstrand Amsterdamse Bos
  
Roxane   14-08-2014 09:15
Mooi zeg dat ik als vrouw welkom ben op het naaktstrandje in het bos. Mijn ervaring is dat je wel welkom bent als je de aanwezige heren maar welwillend bent om aan hun gerief te komen. Dus het geschrijf over dat je als vrouw welkom bent is inhoudsloos als er op het naaktstrandje zelf niets van blijkt door het gedrag van de aanwezige heren. Het geschrijf van Gerrit verergert het alleen nog maar.


Naaktstrand Oostplas Tilburg Goirle
  
hans   13-08-2014 20:52
ik ga binnenkort toch even kijken of je hier naakt mag zijn ben benieuwt


Naaktstrand Galderse Meren (Breda)
  
hans   13-08-2014 19:04
ik vind galdersemeren perfect alleen je moet niet op het laaste gedeelte gaan liggen want dan denken ze dat je homo bent bij die mannen die komen kijken lopen lanks je en ga naast je zitten en zeggen niks en ineens pak ie me ... vast ik zei ben geen homo sorry en toen ging ie weer weg ik kom alleen voor de natuur en naakt te zonnen meer niet maar hou me niet weg van galdersemeren mooi strand


Naaktstrand Wageningse uiterwaarden
  
rob   13-08-2014 15:52
was het wat ellen


Naaktstrand De Grote Moere
  
carola   13-08-2014 09:03
goedemorgen wij kwamen ook vaak bij de moere en was er altijd gezellig aan het begin van het zomer seisoen ging de moere sluiten en de gemeente a en hunze beloofde dat er een nieuwe locatie voor naaktrecreatie terug kwam althans ze zouden er naar uitkijken het is nu bijna eind augustus de zomer bijna voor bij en ik heb nog niks gehoord of gezien over een nieuwe plek waar gaat iedereen heen of is men zwerfende ik hoop antwoordt te krijgen


Naaktstrand Delftse Hout
  
Herman van der Helm   12-08-2014 17:54
Het OM heeft de laatste twee van mijn openstaande bekeuringen, waar ik tegen in verzet ben gegaan geseponeerd. Ze zien geen gronden meer om de vervolging voort te zetten. Dit vermoedelijk vanwege de uitspraak van het Hof van 11 juli j.l.
Ik denk dus dat voortaan elke bekeuring voor het overtreden van artikel 430a ditzelfde lot zal ondergaan.
Wil je weten waar de grenzen liggen? (als die er nog zijn) kijk op www.artikel430a.nl


Naaktstrand Oesterdam
  
ad   12-08-2014 11:39
afgelopen weken weer diverse keren aan de dam geweest zowel voor anker met de zeilboot als op de dijk.
Was weer genieten daar, hopelijk volgen er nog veel mooie dagenPagina: 1..4, 5, 6, 7, 8..488Terug