Gastenboek naaktstrand


Terug

Het gastenboek is alleen lezen. Hier staan de berichten van alle naaktstranden.

Naaktstrand Noord Aa
  
Mark   16-04-2015 10:59
Ben er gisteren even overheen gelopen. Heb wel mensen op een handdoek zien liggen, maar mijn schoen bleef toch regelmatig half vast zitten in de drassige bodem. Dus of dat nou zo lekker was op een handdoek... Op het riet is het denk ik wel te doen, maar dat is ook wel weer erg kort gemaaid.
Als het een tijdje droog en warm geweest is ga ik wel weer eens kijken. Moet wel een beetje op m'n gemak kunnen liggen


Naaktstrand Paulinapolder
  
bernard   16-04-2015 07:39
Karin en johan, greet en john,
ik vind het spijtig dat jullie een beetje slecht gezind zijn omdat er veel mannen alleen naar het naakstrand komen, er zullen waarschijnlijk wel veel "kijkers" bijzijn maar ook gewoon naturisten.
ik ga ook alleen naar een naakstrand omdat mijn vrouwtje geen naturiste is en als ik naar een naakstrand ga is dit niet om naar andere vrouwen te kijken maar om naakt te kunnen genieten van de zon en natuur en laat ik anderen met rust.
alle mannen zijn niet hetzelfde, dit wou ik gewoon even zeggen
Naaktstrand Paulinapolder
  
karin en johan   16-04-2015 07:20
inderdaad greet en john ,volledig eens met jullie,ben gisteren geweest en nu alle begroeing weg is valt het aantal mannen nog meer op,wat ons betreft zullen wij na 10 jaar andere oorden moeten opzoeken want dit is niet leuk meer !!!!spijtig


Naaktstrand De Grote Moere
  
mark   15-04-2015 22:42
Mooi weer en geen plek om te gaan zonnen. Weet iemand nog een plek in de buurt van drenthe?


Naaktstrand Amsterdamse Bos
  
Marije   15-04-2015 21:01
Hoi Lotte,

Het was vandaag met ons raak. Die man op de oude racefiets lag bij ons gluren. Het was erg druk, maar ik zag nog maar één andere vrouw op de Zonneweide. Waarom hij daar niet ging liggen snap ik niet. Deze vrouw was bloot, terwijl ik deels aangekleed was. Wij zijn verhuist. Een tijd daarna is hij weggegaan. Ik ben het met je eens, daar moeten die contactpersonen iets aan doen.

Wij waren ook getuige van hoe een groep mannen plannen aan het maken was. Wij zullen hier de politie van in kennis stellenNaaktstrand Galderse Meren (Breda)
  
Tinus   15-04-2015 20:48
John,

Mensen die zich gekleed ophouden op het naaktstrand, of ze nu rond lopen of ergens gaan zitten, zijn per definitie gluurders.

Ik snap dat je een auto, fiets of brommer moet hebben om berhaupt bij de galderse meren te komen, maar parkeer dan gewoon als je aankomt! Ik heb fietsers en mensen op brommers gezien en gehoord die over het naaktstrand heen reden! Ze komen aan, kijken, en rijden door. Ook gluurders!

Een naaktstrand is voor nudisten en naturisten. Niet voor geklede mensen, daar is het geklede gedeelte voor. Tenzij je met iemand meegaat die naakt recreert, als introduc. Dan vind ik dat het moet kunnen.

En dan hebben we nog de noord-Afrikaanse mensen. Wat deden die daar gekleed? Spullen proberen te jatten? Mensen in de gaten houden zodat vriendjes in auto's kunnen inbreken? Escorts zullen het wel niet zijn, te oud, te lelijk. Seksrecreanten zijn zogenaamd toch niet welkom!?

Voor mijn eigen veiligheid kom ik pas terug als het drukker is.


Naaktstrand Rhederlaag, Barhrsche Strand
  
Steven   15-04-2015 20:06
Vandaag voor het eerst geweest. Was heel erg rustig dus ruimte zat. Wel wat oude mannetjes die wel heel graag kijken, maar ik heb daa verder geen last van.
Volgende keer weer!


Naaktstrand Galderse Meren (Breda)
  
john   15-04-2015 19:55
Veel gluurders, fietsers en notabene mensen met brommers!
1e zal wel meevallen denk ik.
ligt misschein aan je eigen beleving, maar gluurders zoals gluurders bedoelt zijn heb ik nog niet mee gemaakt daar.
Althans niet zoals jij ( anoniem ) doet voorkomen.

De fietsers en brommers dan.
Als je geen auto hebt zul je toch ander vervoer moeten regelen.
Dan is voor de meeste de fiets of brommer de enige keus.
Ze komen aan, gooie dat staal ergens neer en ploffen in het zand of gras.
Snap niet wat daar nou mis mee is.
Bus komt er niet, taxi is te duur dus wat moet je dan?
En wie weet ben ik wel een van die brommer rijders, die een dagje galder aan doet.
Zonder auto zou ik niet weten hoe ik daar moet komen als ik ook al mijn brommer niet mag gebruiken (of fiets).
Zeker als je bedenkt dat ik van buiten breda of galder kom.


Naaktstrand Galderse Meren (Breda)
  
   15-04-2015 19:43
Vandaag weer geweest. Ben niet erg tevreden met mijn bezoek.

Veel gluurders, fietsers en notabene mensen met brommers! Ook een aantal geklede mensen (met noord-Afrikaans uiterlijk, ja ze verpesten het weer!) die constant rond liepen, achter mensen aan! Ze zaten verspreid over het strand alsof ze iets van plan waren. Gatver! Omdat ik me niet veilig voelde als jongen alleen ben ik maar vlakbij een gezin gaan liggen.

Jammer, heel jammer.


Naaktstrand Hoek van Holland
  
Eddie   15-04-2015 18:54
Vanmiddag de eerste strandmiddag weer gehad. Heerlijk om zo lekker naakt te kunnen recreren. Iets ontspanneder is er niet en er waren een handje vol mensen. Heerlijk strand. Tip van de week als je twijfelt of het strandweercijfer is ga dan altijd want juist dan is het heerlijk op het naaktstrand.Pagina: 1..4, 5, 6, 7, 8..535Terug