Gastenboek naaktstrand


Terug

Het gastenboek is alleen lezen. Hier staan de berichten van alle naaktstranden.

Naaktstrand Breskens Groede
  
Hendrik   15-10-2016 18:32
Prachtig strand maar geen naaktrecreant te zien.
Ook geen aanwijzingen dat naaktrecreatie is toegestaan.
Wel met vele mensen mooi gewandeld en genoten van het strand, de frisse lucht en de weidse uitzichten.
Volgend jaar als het warmer is ,kom ik zeker terug in Groede aan de Walendijk.


Naaktstrand Galderse Meren (Breda)
  
Michel   14-10-2016 18:50
Dat dit naaktstrand er al 30 jaar ligt wil natuurlijk niet zeggen dat iedereen weet dat hier een naaktstrand ligt.
Naaktstrand Bredene
  
V   13-10-2016 14:54
Naaktstrand, naaktstrand, V. komt er aan. Naaktstrand van Bredene, V. is voldaan. Pure naturisten komen in de zomer massaal naar daar en hebben het zonneklaar. Naakte mensen hebben géén textiel rond hun lijf, textielstranden staat voor hun buiten kijf. Als je vergeet je in te smeren dat zul je de volgende keer wel leren. Blote kinderen spoelen onschuldig in het zand, terwijl de ouders toezicht houden op het strand. Naakte geslachtsdelen of een blote kont, spiernaakt wandelen is super gezond. Gluurders zijn er overal, daar trekken wij ons niets van aan; géén bal. Hetero -, homo - of bi gezind, ga beschut liggen op het naaktstrand en liefst uit de wind. Homo's liggen of zitten te spelen in het linkse duingebied zo lang ze mij maar met rust laten is mijn lied. Respect voor elkaar en natuur gezind dat is wat je op een textielstrand minder vindt. Geheel naakt sporten of zwemmen in zee, vele naturisten doen mee. Minder bagage mee te nemen naar de zee, zo zijn wij allen tevree. Jongeren zijn er minder daar, dat heeft waarschijnlijk te maken met hun puberteitsjaar. Passerende textielgasten zorgt in onze naaktzone soms voor kleine lasten. Als het regent kunnen wij niet naar het naaktstrand gaan, dan is alles naar de maan. Sommige naturisten zijn veeleer nudisten. Van mensen die heel graag spiernaakt recreeren kunnen textielgasten nog veel leren. In het duingebied geldt er een totaal naaktverbod, voor je het weet krijg je van de politie in burger een mooi lot.Blote piemel, - vagina, - borsten of een - kont, poedelnaakt zonnen vinden wij gezond. Bloot baden in de zee, ik doe altijd mee. Vele geklede wandelaars kijken wel maar durven niet naakt te zijn, dus doen wij wat water bij de wijn. Als er veel wind staat, zijn wij gezandstraald, hebben wij kleren aan, dan hebben wij gefaald. Blauwe lucht, warme temperaturen, wij zijn al blij, al staan wij hiervoor even in de file, dat nemen wij erbij. Lieve mensen, die dit lezen op het forum - gastenboek -van naaktstrand, sluit u stilaan aan hand in hand. Zo kan ik nog een tijdje blijven schrijven over blote lijven. Ik zie jou waarschijnlijk volgend jaar want dat is zonneklaar.
Tot dan.


Naaktstrand Kraaijenbergse Plassen(Cuijk)
  
eddy   12-10-2016 15:07
Ik was er maandag jl. nog, heerlijk weer en doodstil. Twee andere genieters, wat is dit toch een fijn naaktstrand, altijd schoon, gras gemaaid en in hoogseizoen staat er zelfs een mobiele wc.

De p is nu ook uitgebreid, hopen op nog een paar mooie nazomer dagen, dan ben ik weer te vinden op deze plek.


Naaktstrand Galderse Meren (Breda)
  
johnnyvang   12-10-2016 14:11
Ze hebben geen recht om boos te worden lijkt me.
Het naaktstrand ligt er al meer dan 30 jaar, dus als je dat nu nog niet weet.
Al was het vroeger een stukje groter dan het nu is.
Begin naaktstrand was toen nog waar nu de duikers te water gaan.

Of je een discussie/ruzie hebt vermeden is nu een grote vraag.
Daar kon je alleen achter komen als je gewoon bloot bleef liggen.
Misschien kreeg je een discussie, maar aan de andere kant kont het ook mogelijk zijn dat ze je ook bloot vriendelijk begroeten.


Naaktstrand Bredene
  
F   12-10-2016 13:21
Ik lag lekker languit en geheel naakt op mijn handdoek in het duingebied. Omdat de zon volop scheen besloot ik mij helemaal in te smeren. Toen ik daar mee bezig was kwamen er een aantal geklede gluurders en wandelaars(met of zonder hond) langs en bleven stilstaan om te kijken. Ik dacht heb je nog nooit een naakte zonnebader gezien die zich beschermt tegen de warme zonnestralen. Opeens kwam er een geklede man contact met mij zoeken. Hij kleedde zich volledig uit, legde zich neer en we hadden onmiddellijk een leuke conversatie. Op een gegeven ogenblik zei hij dat er normaal een naaktverbod is in het duingebied. Met een risico op een boete. Dat was het mij niet waard om gepakt te worden. Ben dan maar op het eigenlijke naaktstrand gaan liggen om spiernaakt aan recreatie te doen. Daarna heb ik meermaals naakte strandwandelingen gedaan op het strand, in de zee en op de golfbrekers. Ik ga nog wel eens terug naar het naakstrand van Bredene. Is voor herhaling vatbaar.


Naaktstrand Bisonbaai
  
joediet   11-10-2016 14:39
Afgelopen zaterdag deed ik een poging tot naakt zonnen. Helaas was het erg koud brrrr. Ook was ik de enige die naakt was, dit resulteerde in ongemakkelijke situaties. Volgende keer beter!!!!!! :) xD


Naaktstrand t Twiske
  
Hans Mandjes   11-10-2016 10:27
Gisteren, maandag 10 oktober, nog even heerlijk in de zon gelegen en gezwommen. Seizoen is nu wel beeindigd.
Jammer, maar op 1 januari zien wij elkaar weer bij onze sfeervolle nieuwjaarsduik!


Naaktstrand Bredene
  
Y   09-10-2016 22:15
Ik ben vorige week een dag naar het naaktstrand van Bredene geweest. Het was een zeer fijne ervaring om poedelnaakt aan recreatie te doen. Toen ik 's morgens toekwam was het nog vrij fris. Eenmaal dat ik bij het bord 'begin naaktstrand' was aangekomen heb ik mij volledig ontkleed. Dan ben ik naakt verder gelopen met mijn spullen en heb een mooie plaats op het naaktstrand uitgekozen. De zon begon al stilaan te schijnen en ik lag helemaal bloot en beschut voor de wind. het was wel heerlijk om de wind te voelen tussen mijn blote benen. in de loop van de middag kwamen er nog een tiental naaktrecreanten zich aansluiten. Ondertussen kwamen er ook enkele zielige geklede gluurders bij die zich vooral nestelde aan de duinenrand.Ook vele geklede wandelaars zijn er die dag door de naaktzone gepasseerd. Daar trek ik mij niet veel van aan omdat mijn vrijheid hier tegenover staat. Heb dan nog een zalige naaktwandeling gemaakt op het strand en in het water.Ik heb de hele tijd naakt gerust en gelezen en ben pas 's avonds vertrokken. Wat mij opviel is dat de naturisten het naaktstrand zeer zuiver houden. Zij brengen al hun afval naar de gescheiden afvalbakken. Ik was 's avonds voldaan dat ik de hele dag door spiernaakt heb kunnen zijn op een gedoogde plaats. Jammer genoeg moeten wij weer een half jaar wachten om opnieuw naar het naaktstrand te kunnen gaan.Volgend jaar ga ik er zeker weer heen.
Groeten
Naaktstrand Laakse Strand
  
pieter   07-10-2016 14:33
het is weer voorbij die mooie zomer,die zomer die begon in mei enz,enz,enz.Pagina: 1..4, 5, 6, 7, 8..754Terug