Gastenboek naaktstrand


Terug

Het gastenboek is alleen lezen. Hier staan de berichten van alle naaktstranden.

Naaktstrand De Grote Moere
  
Zomerzon   25-09-2015 12:52
Maandag a.s. nog even 20°C voorspeld dus nog even genieten bij Sellingerbeetse. Misschien wel de laatste mogelijkheid deze zomer.


Naaktstrand Rhederlaag, Barhrsche Strand
  
Bas en Ingrid   24-09-2015 22:00
Wij zijn Bas en Ingrid, 31 & 27 jaar. Eind augustus hebben wij dit strand aangedaan. Ik moet zeggen een zeer gemoedelijke sfeer op vrijdag en gezellig druk. Er komen gezinnen, alleenstaande mannen en vrouwen en stellen. Het is een open strand zonder afscheiding. Wij hadden hier op zich geen problemen mee, al zag je wel dat sommige geklede bezoekers op het naaktdeel gingen liggen. Zo lagen wij naast een gezin wat niet naakt was, voor ons geen probleem en anders ga je gewoon verder op liggen dan heb je hier totaal geen last van. Achter het toiletgebouw niet geweest, maar op het gewone strand liggen zeer fatsoenlijke mensen die het gewoon gezellig hebben. Er zijn zonneplekken en schaduwplekken dit vinden wij altijd prettig. Aantal mensen gesproken daar en deze waren aardig, verder laat iedereen elkaar wel met rust. Het kijken zoals hieronder beschreven komt overal voor, ook op gewone stranden. Je kiest er zelf voor om naakt te gaan liggen. Wij komen hier zeker terug als we in de buurt zijn.


Naaktstrand Delftse Hout
  
Henk   23-09-2015 10:36
Beste mensen.. Gaaf dat je dit stukje NL wérkelijk zou kunnen heroveren op de beperkt denkenden/ short people.
Let op: de NL-wet is -in weerwil van daartoe gespecialiseerde organisaties- nog altijd en ongewijzigd zódanig ongelukkig onduidelijk geformuleerd, dat je in NL op eigen doft rechtszaken dient te financieren én trotseren om simpelweg te mogen bestaan. Ook op dit 'terrein', dat niet meer (op grond van diezelfde wet) is aangewezen voor naaktzijn, of zo u wilt: naakt-'recreatie'.
Kunstmatige lage levensvormen -zoals politie- dienen uiteraard hun orders uit te voeren. Dit is ook hier een organisatie die (zoals overal ter wereld) is overbevolkt met levensvormen met lage opleiding en een hevig nadelig cultureel ingegeven idee van wetsinterpretatie..


Naaktstrand Kralingse bos te Rotterdam
  
Nick   21-09-2015 19:30
Vandaag nog eens geweest, toch wel een van de laatste 'mooiere' dagen van het jaar denk ik dus ik heb het er nog even van genomen. In eerste instantie was er niemand, dus ik heb me lekker uitgekleed en ben gaan liggen. Aangezien ik geen waarschuwing meer zag van blauwalg zoals de vorige keer heb ik een duik genomen. Het was behoorlijk koud maar wel lekker verfrissend.

Toen ik er weer uit was kwam er een oude man met fiets het strandje oplopen en die nam na een rondje gelopen te hebben plaats op de grasweide (ik lag op het strand). Aangezien hij zich niet heeft uitgekleed (laat staan zijn jas uit heeft gedaan) heb ik wel een vermoeden waar hij voor kwam. Niet heel veel later kwam een andere oude man eveneens met fiets het strandje op en nam ook op de grasweide plaats. Ook deze bleef gekleed. Ik heb geprobeerd me er niet teveel van aan te trekken, maar na een klein half uurtje heb ik het maar voor gezien gehouden. Ik heb in ieder geval nog even genoten, maar de oude mannetjes ook waarschijnlijk... Wat doen jullie in zo'n situatie?


Naaktstrand Bredene
  
jeroen   19-09-2015 11:14
Aan jong koppel,

Ga zelf zeker een keer naar dit strand.
Maar even over dit voyeurprobleem. Denk dat het komt,doordat er in heel België maar een naaktstrand is. Zou jullie willwn


Naaktstrand Galderse Meren (Breda)
  
christophe   19-09-2015 08:31
Marc, ga ook eens naar https://www.facebook.com/groups/921200074585392/ , maar dit is wel een besloten groep


Naaktstrand Bredene
  
Sebby   14-09-2015 19:10
Ik ben een jongen van zestien en zoek leeftijdsgenoten die meer weten over het naakststrand van bredene. Ik heb het nog nooit gedaan en wil graag met vrienden die het al kennen. Je blijft anoniem maar help me de eerste stappen zetten


Naaktstrand E3-strand
  
herwig   14-09-2015 11:27
Recreatiepark Elsendorp vind ik ook een aanrader. Maar wie het domein betreedt, krijgt een plannetje met daarop het wel heel streng ogende huishoudelijk reglement dat bijvoorbeeld piercings (in de genitalia) en aanstootgevende tatoeages verbiedt. Het is duidelijk dat het management een stok achter de deur wil hebben om bezoekers te weren die naturisme verwarren met seks. Terecht. Want het is dat soort mensen dat ervoor gezorgd heeft dat het naaktgedeelte van het E3-strand gesloten werd. De toestand liep daar werkelijk de spuigaten uit, zozeer zelfs dat ik er met mijn gezin niet meer naartoe trok lang voor het naaktstrand werd opgedoekt.


Naaktstrand Isabellagriend
  
Rene   13-09-2015 15:19
Vandaag proberen te vinden, maar waarschijnlijk verkeerde kant opgelopen. Staat slecht aangegeven. Jammer, had me verheugd op wat extra vitamientjes.


Naaktstrand E3-strand
  
Michael   13-09-2015 14:59
Camping Elsendorp is prachtig. Mooi meer in de camping.
Meldt je aan bij de NFN naturistenbond (mooi blad) en probeer via hun iets te regelen?
E3 opnieuw benaderen eventueel? Via media...heb je wel goede prater nodig.....
Neem voorbeeld aan Dusseldorf met de Unterbachersee.....E3 in t kwadraat !! Prachtig en meer FKK dan gekleed...Het kan dus welPagina: 1..4, 5, 6, 7, 8..628Terug