Gastenboek naaktstrand


Terug

Het gastenboek is alleen lezen. Hier staan de berichten van alle naaktstranden.

Naaktstrand Brouwersdam
  
fz   22-08-2015 18:09
Vandaag van 10 tot 15 uur hier van heerlijke rust genoten. Heel klein minpuntje: enkele loslopende honden.


Naaktstrand Bisonbaai
  
ErwiN   22-08-2015 14:39
Kom er al jaren, ja idd wat meer mannen dan stellen of vrouwen alleen, maar je kunt er goed liggen nog nooit problemen gehad.


Naaktstrand Vrouwenpolder
  
bart   22-08-2015 13:39
Ik kan me volledig vinden in wat Karin schrijft, het strand indelen zodat iedereen zijn eigen gading vindt zonder dat je elkaar hoeft te storen.

@Herwig => Seks is de normaalste zaak van de wereld, en ik weet het, de beschaving wil dat ontkennen, maar iedereen met een beetje gezond verstand weet dat dat niet te ontkennen valt.
Het is de natuur, en het is ongezond als daar geen ruimte wordt voor gegeven.

Wat zou er mis zijn met een sexueel getint gedeelte in de duinen? Je hoeft er niet te komen als je niet wil, en je mist niets, want nu mag je er ook al niet komen.

@samen plezier => inderdaad als we zo onverdraagzaam verder blijven gaan, dan is binnenkort alles verboden. Dan mag je alleen nog gaan werken, plezier is verboden.
Het zou me dan ook niet verwonderen dat naaktstranden op termijn in Nederland in zijn geheel verboden worden. En zo slaan al die klaagzangers uiteindelijk hun eigen ruiten in.
Onverdraagzaamheid komt altijd naar je terug, dat is de wet van het karma.

@ruben => ik hoop dat je niet de indruk kreeg dat ik homo's met de vinger wees, want dat deed ik niet. Ik weet alleen dat in de duinen vaak mannen in mijn buurt kwamen hangen op zoek naar... En ik heb erbij gezegd dat dat ik daar geen problemen mee heb, daar mijn ervaring is dat ze verder lopen als je aangeeft dat je liever alleen bent. Ik heb met homo's geen enkel probleem, integendeel, over het algemeen zijn het sociaal zeer aangename en verdraagzame personen.Naaktstrand Groene Ster
  
teake   22-08-2015 11:37
Hoi sjimmie en bekenden van jullie groepje ,je had het al gehoord dat ik rugwervelslijtage heb? Ben dus hele poos niet geweest had erge pijn in rechterbeen huisarts dacht dat het een ontsteking was maar in z huis is rugwervelslijtage geconstateerd.Kan moeilijk zitten op scooter en fiets ,jammer met dit mooie weer maar is niet anders veel plezier jullie daar ,groetjes teake uit burgum.


Naaktstrand Engelermeer
  
bernard   22-08-2015 09:54
Gewoonweg een zalig strandje, ik heb mijn plekje gevonden en wil nergens anders meer naartoe, mooi zandstrandje,propere ligweides, helder zoet water met visjes en af en toe een ijskar waar je een ijsje kan kopen, wat moet je nog meer hebben.
Nu nog mijn vrouwtje overtuigen om mee te komen maar ik weet al zeker dat ze niet volledig naakt wil, zou er een probleem zijn als ik met mijn vrouwtje kom en zij een bikini aanhoudt? Ik kan dan mischien aan de scheiding van textiel en naakstrand gaan liggen of zo.
Bedankt aan robnudist voor het antwoord, er is daar inderdaad een prima parking voorzien om veilig te parkeren met de auto en de motor, kortom engelenmeer is een aanrader en ik heb er een zalige dag gehad


Naaktstrand Berkendonk
  
Antonio   22-08-2015 00:40
heeft iemand een adres voor mij
Antonio101010@live.nl


Naaktstrand Bussloo
  
Piet   21-08-2015 20:29
Jammer dat leisurelands niet zwaarder optreed tegen overlast gevende sexende mensen naast busslloo sauna.
Kinderen zien ook hoe de sex daar bedreven word. Maybe camera`s neerhangen en politie mee laten kijken.
Zonde hoor want bussloo strand is zo mooi.


Naaktstrand Noord Aa
  
nieuwsgierige boy 28jr   21-08-2015 12:11
Zijn er ook jongeren van mijn leeftijd? Ben totaal onbekend nog.


Naaktstrand Brouwersdam
  
Anita en Remko   21-08-2015 11:14
De afgelopen weken een aantal keren heerlijk genoten op dit prachtige strand. Voor ons niets anders meer dan dit. Wij hebben ons stekkie gevonden.
Naaktstrand Vrouwenpolder
  
samen_plezier   21-08-2015 09:38
verboden verboden het is zelfs sinds deze week verboden om met honden vanaf vrouwenpolder het naar oost kapelle naaktstrand te betreden . ze hebben deze week. je kunt het nog zien aan de grond dat ze de borden hebben geplaatst

als je nu met de hond vanaf vrouwenpolder naar het naaktstrand van oost kapelle wilt mag dat zelfs niet meer . nu zijn we helemaal veplicht om tussen de gezinnen met de honden gaan gezinnen liggen en niet op een vrij stuk naaktstrand . maar ook nu is het weer heel onduidelijk . 2 verschillende borden 1 verboden voor honden en 1 verboden voor honden tussen 10.00 /19.00.


na jaren en heel wat jaren zijn de borden verwisselt . zelfs van de strandwacht en de boa mogen we doorgaan ze begroeten ons zelfs nog steeds .

het is en blijft een vreemd . we krijgen ook nooit antwoordt op iedere vraag die we stellen aan de gemeente ,boa,strandwacht .
Pagina: 1..4, 5, 6, 7, 8..619Terug