Gastenboek naaktstrand


Terug

Het gastenboek is alleen lezen. Hier staan de berichten van alle naaktstranden.

Naaktstrand Delftse Hout
  
Herman van der Helm   12-08-2014 17:54
Het OM heeft de laatste twee van mijn openstaande bekeuringen, waar ik tegen in verzet ben gegaan geseponeerd. Ze zien geen gronden meer om de vervolging voort te zetten. Dit vermoedelijk vanwege de uitspraak van het Hof van 11 juli j.l.
Ik denk dus dat voortaan elke bekeuring voor het overtreden van artikel 430a ditzelfde lot zal ondergaan.
Wil je weten waar de grenzen liggen? (als die er nog zijn) kijk op www.artikel430a.nl


Naaktstrand Oesterdam
  
ad   12-08-2014 11:39
afgelopen weken weer diverse keren aan de dam geweest zowel voor anker met de zeilboot als op de dijk.
Was weer genieten daar, hopelijk volgen er nog veel mooie dagen


Naaktstrand Breskens Groede
  
Vlaming   11-08-2014 17:08
Respect moet er zeker zijn, maar het feit is dat naturisten het liefst naakt zijn. Respect moet wederzijds zijn. Met hygiëne heeft dat niets te maken. Op campings zitten we ook altijd naakt. Gelukkig moet je geen broek aan en is een handdoek voldoende. Toch was het vroeger naakt op terras veel leuker. Het is noch een naturistenstrand, en er zijn er al zo weinig. Met kleren aan kun je even verderop ook zitten vinden wij.


Naaktstrand Cadzand-Bad
  
zonzee   11-08-2014 08:03
Als men ons leuke strandje door het plaatsen van strandhuisjes minder geschikt maakt om naakt te zonnen dan kunnen we ons gerust een stukje verplaatsen. Twee golfbrekers verder naar Nieuwvliet is er nog een veel rustiger stuk strand. Op de dijk aan het monumentje ( de kerstbomen) rechts naar beneden, niet naar links richting dok 14 maar richting strekdam. Dit strandje is ook niet zichtbaar vanop de weg, volledig uit het zicht door de duinen. Wandelaars vanuit Cadzand komen meestal niet zo ver die keren terug aan dok 14. Wandelaars uit richting Nieuwvliet wandelen meestal maar tot op de strekdam. Daar er in de directe omgeving geen camping is blijft dit strandje lekker rustig. Eigenlijk is dit strand zelfs veel geschikter dan het officiële naaktstrand in Groede. Er is te betalen parking aan de radartoren, het is maar even wandelen naar het strandcafé, en wie geen voorstander is van naturisme kan er gewoon wegblijven of omheen wandelen, aan de strekdam het strand verlaten en aan dok 14 het strand terug op en men merkt niks van het naturisme.
Dus gemeente Sluis! Twee bordje met erop de vermelding "naaktstrand" eentje aan de kant van de strekdam en eentje aan de kant van dok 14 en jullie maken veel mensen gelukkig, hoe eenvoudig kan het zijn.
In de tussentijd? Inderdaad blijven afkomen is de boodschap! Met respect dit plaatsje koesteren en niet verpesten.


Naaktstrand Galderse Meren (Breda)
  
Rick   10-08-2014 19:23
Vanaf Station Breda rijdt maandag t/m vrijdag lijn 145 overdag ieder uur naar 'Meersel Dreef'. Deze lijn heeft een halte 'Galderse Meren'. Vanaf deze halte is het ruim een half uur lopen naar het naaktstrand, vooral omdat je eerst om het hele meer moet lopen.
In het weekend is er geen openbaar vervoer in de buurt.
Let op 1: op deze site staat een verkeerde bushalte ingetekend. De halte 'Galderse Meren' ligt direct ten zuiden van het viaduct over de A27/A58 op de kruising van de Moerstraat/Galderseweg/Daasdonk.
Let op 2: woensdag 13 augustus rijdt lijn 145 niet i.v.m. de Eneco wielrenwedstrijden in Breda en het nabijgelegn Mastbos die dag.


Naaktstrand Vuren
  
JBL   10-08-2014 17:30
Lieve strandbezoekers naaktstrandje Vuren..de zomer 2014 schijnt voorbij.!
Wat hebben we weer kunnen genieten..heerlijk vrij bloot in de natuur aan de Waal!
Elkaar respecterend..!
Er waren single dames/heren,echtparen,ouders met kinderen.!
De AFRUKKERS schenen hun heil elders gevonden te hebben !
Laten we dit strandje beschermen voor sex-infiltranten
zodat iedere naturist vrij kan genieten!
Liefs..JBL.


Naaktstrand Vlietland
  
T   10-08-2014 08:27
Fijn terrein: groot, bomen voor schaduw, fijn zwemwater, privacy tov looppaden rondom terrein. De twee keer dat ik er afgelopen dagen geweest was er gemengd publiek (maar wel overwegend 50 plus zoals op de meeste naaktstranden). Goede sfeer, geen vage personen.


Naaktstrand Breskens Groede
  
Genietertjes   09-08-2014 23:12
Hallo,wij zijn onlangs voor de eerste keer geweest. Het was die dag tamelijk winderig en waren nog niet voorzien van een windscherm, nu ondertussen dus wel ;-) het was een super leuke dag, ook al was het zonnen zelf van kortere duur. We hebben ook super genoten van het gezellig terras op 'Magdat' door het verzorgde eten en de super vriendelijke bediening. Kortom, bij jullie heb je alles wat je kan verwachten om een super gezellig naaktdagje te beleven! Wij hopen op veel zon de komende dins- en woensdagen en dan zie je ons zeker terug! Groetjes van de Belgische genietertjes A&J


Naaktstrand Breskens Groede
  
Bodytalk   09-08-2014 22:49
Bron
Leven > Vrije tijd > Wat is het verschil tussen nudisme en naturisme.
Een nudist is graag naakt en vindt het niet altijd nodig om kleding te dragen, naakt zijn is voor hen de meest logische leefstijl. Nudisten hebben er geen moeite mee om in vreemd gezelschap naakt te zijn. Nudisme heeft niks te maken met voyeurisme of exhibitionisme, laat staan met seks. Alhoewel nudisten locatie en situatie niet van belang vinden zullen zij hun nudisme vaak beperken tot sauna’s, naaktstranden en naaktcampings.

Je zou kunnen zeggen dat nudisme een element is van naturisme, bij de naturisten zit er naast de naaktheid een diepere filosofie achter. Termen als respect voor elkaar, voor jezelf en voor de natuur zijn vaak gehoord en passen bij het naturisme. Een naturist heeft een sterk gevoel met de natuur en natuurlijkheid, een nudist denkt simpelweg niet zo ver door en vindt het gewoon prettig om naakt te zijn. Alhoewel er niet hele strikte definities rondom het naturisme bestaan valt wel te zeggen dat de meeste ‘naaktlopers’ eerder nudist dan naturist zijn.
Wat valt hier op : Termen als respect voor elkaar!!!!!!
Toon wat respect voor de uitbaters van MAGDAT!!!!!!
Het is een kwestie van Hygiene dat de uitbaters vragen om op een handdoek omslag te zitten vooraleer je gaat zitten op een zetel. Respect ! Respect ! Voor Anderen.


Naaktstrand Brielse Maas
  
peter   09-08-2014 21:36
hallo

lekker middagje
aan Het Brielse Meer

hier link naar foto`s van vanmiddag

http://www.panoramio.com/user/7035842/tags/brielse%20meer%20strandje%209-8-2014

nou tot de volgende zon dan maar weer
Pagina: 1..4, 5, 6, 7, 8..487Terug