Gastenboek naaktstrand


Terug

Het gastenboek is alleen lezen. Hier staan de berichten van alle naaktstranden.

Naaktstrand Hoornse Plas
  
F   12-05-2016 17:16
Was hier een paar jaar niet geweest wegens slechte ervaringen (vieze mannetjes), maar heb de afgelopen twee dagen in alle rust kunnen genieten van de zon, al zag ik vandaag aan de rand van het veld wel dingen gebeuren die het daglicht niet kunnen verdragen.
Het gras mag wel een keer gemaaid worden.


Naaktstrand Ellerstrand
  
Jongstel27   12-05-2016 15:13
Jens was jij daar toevallig ook zondag dan? Gr ons


Naaktstrand Maarsseveense Plassen
  
Sebastiaan   12-05-2016 14:41
Vandaag voor de 2e keer naar een naaktstrandje en dit keer gekozen voor de maarseveense plas. Ziet er erg netjes uit en geen last van rare mensen. Ik heb ook het gevoel dat iedereen er wel op let dat er geen gekke dingen gebeuren. Wel mis ik de gezelligheid van een textielstrand omdat ik nu alleen moet gaan gezien ik de enigste ben uit mijn vriendenkring. En iemand aanspreken om er gezellig bij te gaan zitten zie ik mijzelf (nog) niet doen.


Naaktstrand Hoornse Plas
  
andre   12-05-2016 13:30
Wij stel zijn nu een paar keer geweest voor het eerst
Heerlijk om naakt te liggen
Min punt oude mannendie opdringerig zij. En dicht bij gaan staan te gluren man met drankfles blauw petje hondsbrutaal zou een verbod moeten krijgen verder oudere man met kaal hoofd heeft er ook een handje van

Dit gedrag is een domper op een leuke zonnige dag
Tip.....een gedeelte alleen voor stellenNaaktstrand Paulinapolder
  
rudy   12-05-2016 11:18
vorig weekend drie dagen lekker genoten op dit leuke strandje, laat het zonnetje maar weer komen


Naaktstrand Noord Aa
  
Vryheid   12-05-2016 10:03
Aan Gewoon Mensch,
U lijkt mij een ouderwetse meester Nederlandsche taal. Een zijnde Loek erop wijzen dat zijn tekst zwanger staat van taalfouten dat sluit als een tang om een varken. Ik merk direct op dat Loek een spreektaal op het papier heeft gezet om zijn kijk op het een en ander te geven via zijn typemachine, niet te verwarren met de tijdmachine waarin u eens plaats zou kunnen nemen om te gaan naar een tijd waarin u past. Ik ging ervan uit dat het gastenboek bedoeld was om een mening te geven op het strandje. Ja, ik voel hem al aankomen, ik heb hiermee aldus een reactie gegeven aan een gewoon mensch en spreek mijzelf hiermee tegen waarvoor alvast mijn excuses.
U getuigt mij in ieder geval dat u bent van een lager soort om iemand uit te maken voor een mensch van een humanoïde orde en te stellen dat die niet kan oordelen.

Wat betreft het naaktstrandje: Vrijheid!!! Ik sluit me aan bij Recreant en Rob.


Naaktstrand Amsterdamse Bos
  
Berd   12-05-2016 09:47
Mooi van dat watertappunt. Helaas zag ik ook mannen hun hun behoefde er in doen. Mannen niet doen. Dit is drinkwater en moet hygiënisch blijven.

Als je niet bekent maakt, wie de contact personen zijn krijg veel geheimzinnigheid en de verhalen worden steeds wilder.
Enneh je bent ook niet gestikt in je eerste leugen. Dit dracht ook bij aan de soap. Trouwens de horrel pedo op oude racefiets is ook weer actief en valt vooral vrouwen lastig met allerlei verhalen over orgies, die zouden plaats vinden op de Zonneweide. Volgens mij vinden die vooral in zijn hoofd plaats.


Naaktstrand De Grote Moere
  
zomerzon   12-05-2016 05:43
In het vorige bericht bedoel ik geen Schoonoord maar Schoonloo. Bij het dorpje Ellertshaar. En dan de grote zandafgraving. Nabij de kleine plas kun je parkeren en dan een stukje wandelen. Ook kun je parkeren bij een nabij gelegen camping, Langs de weg Borger/ Schoonloo.


Naaktstrand Amsterdamse Bos
  
Peter   12-05-2016 00:47
Inderdaad ja, best grappig dat geneuzel hier. Ik gok dat er één persoon achter een aantal namen hier zit. Blijkbaar heeft die verder niet veel te doen. Zag trouwens vandaag dat er een watertappunt geinstalleerd is. Eindelijk iets positiefs! Hulde aan de verantwoordelijken.


Naaktstrand Kraaijenbergse Plassen(Cuijk)
  
Th30   11-05-2016 22:16
Was weer gezellig druk afgelopen weekend.
Was dan ook fantastisch mooi weer, met een lekker windje als kers op de appelmoes.
Ben man alleen en stoor me niet aan anderen, wie of wat dan ook. Niet dat er veel was om je aan te storen.
Ik hoop dan ook nog lang te kunnen genieten van het bloot recreëren. Inderdaad jammer dat de parkeerruimte wat beperkt is in de buurt.
Zal helaas wel rustig zijn de komende dagen na deze weersvoorspelling (regen en 13*)
Wel goed voor het groen. :-)
Tot binnenkort.Pagina: 1..4, 5, 6, 7, 8..666Terug