Gastenboek naaktstrand


Terug

Het gastenboek is alleen lezen. Hier staan de berichten van alle naaktstranden.

Naaktstrand Bussloo
  
Mart   25-07-2014 16:38
Bedankt!!

Beste zon genieters die het heerlijke strandje van bussloo bezoeken.
Ik ben zelf een 35 jarige man die er al jaren over nadenkt om eens een nudistenstrand te bezoeken. Het leek mij heerlijk om vrij van kleren te kunnen zonnen bewegen en zonnen. Nu had ik mezelf op de nodige forums ingelezen hoe of wat en kwam tot mijn verbazing nogal wat negatieve geluiden tegen over mannen alleen wat ik dus ben en wat mij nogal angstig maakte. Maar heb toch de stap genomen om het toch maar gewoon te doen. In eerste instantie was ik bij het betreden van het strand vanaf de kiosk nogal zenuwachtig en al helemaal als je daar als man alleen tussen al die naakte mensen loopt met je kleren nog aan. Ik ben rechts enkele meters achter de ergste drukte gaan liggen en toen ik mijn kleren uit trok en naakt was vloeide de ergste spanning al weg. Ik heb heerlijk op mijn handdoek een boek gelezen me met mezelf bezig gehouden en naar mate de tijd verstreek en het zelfvertrouwen toe nam besloten wat te gaan zwemmen. Onderdanig omlaag kijkend heb ik me na het water begeven en heerlijk gezwommen. Naarmate de dag vorderde en ik meer ging zwemmen nam het zelfvertrouwen toe en durfde ik gewoon recht te lopen. En het viel me op dat de mensen op het strand dan gewoon vriendelijk na je kijken en soms even glimlache. Zolang je maar normaal doet. En heb ik genoten van een heerlijke naakte dag op bussloo het was lekkerder dan ik gehoopt had en ben de afgelopen tijd al vaker geweest.

Mijn conclusie is. Pas je aan aan je omgeving. val niemand lastig. Geniet van het vrij zijn. Maar laat een ander op zijn eigen manier genieten en een ieder in zijn waarde. En dan is het als man alleen ook goed te doen en zal je gewoon geaccepteerd worden...

Nogmaals bezoekers van bussloo bedankt!!!


Naaktstrand Renesse
  
Paul&Lia   25-07-2014 13:50
Wat een heerlijk naaktstrand, of je nu heerlijk in de duinen wil zonnen of lekker wil zwemmen in zee.
Beide is mogelijk.
Heel veel stellen aanwezig.
Beste te bereiken via het Zwaluw paviljoen.
Strand niet zo breed daar, wel meer textielgangers.
Dus heerlijk genieten van vakantie daar...
GroetenNaaktstrand Zilverstrand
  
Ron   25-07-2014 13:11
Locatie in beeld voor nieuw naaktstrand

Het Schateiland in de Noorderplassen is de beoogde locatie voor het nieuwe naaktstrand van Almere. De gemeente en naturistenverenigingen De Waterlelie en Chamavi zijn hierover in gesprek.

De plek aan de Trekvogelweg is nu nog een officieel natuurgebied en zou een recreatiebestemming moeten krijgen. Daarnaast zijn voorzieningen nodig zoals toiletten en moeten struiken en bomen worden gekapt. Het gebied moet opener worden om tegen te gaan dat mensen er naar toe komen om seks te hebben.

Er is een nieuw strand nodig omdat door de verbreding van de A6 het Zilverstrand niet meer gebruikt kan worden voor naaktrecreatie. De gemeente laat weten dat een officieel besluit pas na de vakantie zal worden genomen.


Naaktstrand Laakse Strand
  
Simone   25-07-2014 12:59
Hoi Wim,

Bedankt hoor! Mijn dochter en ik vinden vooral lekker in de zon liggen het lekkerste dus dat er niet veel ruimte is om het water in te gaan geeft niks. Je schrijft dat er geen zandstrand is, ik neem aan dat het gras is. Dat is ook goed. Wij vermaken ons wel.

Nog 2 vragen. Is er iets van toiletruimte en zijn er ook andere kinderen (mijn dochter is 14 dus niet echt een kind meer maar goed).

groetjes


Naaktstrand Den Haag Kijkduin
  
Michel   25-07-2014 08:18
Woensdag voor het eerst sinds tijden weer hier geweest. Het water was niet erg lekker.(Binnenmeer) Het was eigenlijk gewoon vies. Niet lekker om in te zwemmen. Je kunt wel verder doorlopen waardoor je bij de zee uitkomt. Maar dan ben je wel even onderweg.


Naaktstrand Nieuw Haamstede
  
pol   25-07-2014 01:01
vandaag gewandeld langs dit strand, geweldig mooi, schoon en rustig strand. zeker de moeite een keer een hele dag hier te gaan vertoeven.


Naaktstrand Laakse Strand
  
Wim   24-07-2014 23:50
Hoi Simone,

Er is geen zandstrand zoals de kust dat heeft en slechts een paar inhammen waar je het water in kan. Het loopt niet snel af dus er is genoeg water om in te vertoeven. Met je dochter kan het beste aan de linkerkant (kant van Nijkerk) van het strand blijven en heb je de minste last van kijkende mannen. Ik vind het een prettig en rustig terrein waar ook best veel stellen komen. Vanaf parkeerplaats is het wel paar honderd meter lopen, maar niet onoverkomelijk. In ieder geval van harte welkom! Met vriendelijke groet, Wim


Naaktstrand Maasvlakte
  
Leo   24-07-2014 23:42
Afgelopen woensdag weer eens heerlijk bloot in de zon gelegen. Wel wat verbrand,maar het is een leuk strand!
Jammer dat er verder geen voorzieningen zijn. Binnenkort weer eens terug...


Naaktstrand Laakse Strand
  
Simone   24-07-2014 23:31
Is het ook een leuk terrein om met mijn dochter naar toe te gaan (middelbare school leeftijd)? We gaan normaal naar een Noordzee strand dus dit is misschien een leuke nieuwe plek?

Groetjes.

Simone


Naaktstrand Breskens Groede
  
Rick   24-07-2014 22:38
Tja, de strand wordt te klein? Of het vermogen van anders denkende?
http://www.pzc.nl/regio/zeeuws-nieuws/naaktrecreanten-zoeken-grens-1.4463143
Pagina: 1..4, 5, 6, 7, 8..473Terug