Gastenboek naaktstrand


Terug

Het gastenboek is alleen lezen. Hier staan de berichten van alle naaktstranden.

Naaktstrand Wijthmenerplas
  
Streeploos bruin   22-07-2016 19:24
webmaster, ik heb al een paar keer mijn bericht hier geplaatst maar 't staat er nog steeds niet op hoe kan dat? Groet "iedereen zonnige groetjes".


Naaktstrand Laakse Strand
  
Alain   22-07-2016 19:24
Een combinatie van een bezoek aan Flevonatuur en het Laakse Strand is zeker een optie.
Zo heb ik het gedaan. Zo voel je het verschil tussen recreatievormen.
Er wordt in dit gebied veel naakt gerecreŽerd in dit gebied.
Op veel plaatsen komt er gewoon niemand.
Graag luister ik graag naar jullie reacties.

Groeten,

Alain uit BelgiŽ.
Naaktstrand Isabellagriend
  
bjorn   22-07-2016 18:27
@filip....?????

Vreemd verhaal moet ik zeggen, ga me afvragen wie de echte viezerik nu is. Als een man naar je kijkt is die meteen homo maar vervolgens ga je bij 2 dames in de buurt zitten die je ook nog omschrijft qua uiterlijk en leeftijd wat je wel leuk vind daarvan dichtbij je handdoekje gelegd doet mij toch de wenkbrauwen fronsen. Gelukkig kom je niet meer terug!
Groeten van een hetero man die geen moeite heeft met anders georienteerde mensen.


Naaktstrand Maarsseveense Plassen
  
Jay   22-07-2016 17:21
Ben woensdag (20 juli) voor het eerst en alleen hiernaartoe gegaan. Het was onwijs warm en zonnig weer en het strand was best druk. Heb gezien dat werkelijk alle soorten en leeftijden hier komen en niet 80% van 50+ en een paar jonge gezinnetjes ofzo. Ik als in-de-twintiger vind dat positief om te zien. Heb een paar leuke mensen gezien. Er is veel plek en genoeg schaduw. Iedereen doet gewoon rustig en leest een boekje of ligt te zonnen of te kletsen. Veel mensen zwemmen van de ene naar de andere steiger, leuke bezigheid. Voor de rest heb ik helaas niet echt contact met iemand kunnen maken. Weet niet of dat ongewenst is? Iemand advies?

In elk geval een hele goede locatie en de voorzieningen zijn top. Wie weet kom ik hier nog een keer... Hopelijk met iemand erbij, dat is veel gezelliger! En dan kan iemand mijn rug insmeren, haha.


Naaktstrand Kraaijenbergse Plassen(Cuijk)
  
M&J   22-07-2016 13:46
Helaas is de kleine parkeerplaats afgesloten en geldt rondom de het strand een parkeerverbod (zone) Dus ook aan de zuidkant van de plassen. Hierlangs kon je lopend het strandje nog bereiken maar nu zijn er nog 3 (drie!) parkeerplaatsen. Het verbod geldt ook voor de brede ruime bermen waarin op mooie dagen misschien 5 tot 10 auto's stonden.
Weet iemand waarom dit is? Lijkt erop dat bezoekers die per auto komen niet meer gewenst zijn.


Naaktstrand Galderse Meren (Breda)
  
Kees & Thea   22-07-2016 07:54
De persoon Anoniem: meldt je aan op ons besloten Facebook. dan krijg je een indruk hoe het er op ons strand aan toegaat.


Naaktstrand Vuren
  
Ro   22-07-2016 00:37
toegestaan, zie

https://www.nfn.nl/nieuws/gezocht/help-mee-om-prettig-bloot-te-blijven-zonnen-in-vuren/


Naaktstrand Bussloo
  
20-07-2016   21-07-2016 23:49
Woensdag naar dit strand geweest met mijn vriendin.
Geweldig. Mooi terrein en leuk gemengd publiek.
Voldoende bomen voor schaduw en genoeg ruimte voor iedereen
Geen gekke dingen gezien.
Gewoon een leuke plek


Naaktstrand Oesterdam
  
Bart   21-07-2016 23:34
Door het mooie weer heb ik deze week verschillende keren een bezoekje gebracht aan de Oesterdam. Dit is een fijn plekje om volledig tot rust te komen. Wat helaas echt jammer is, is het gebrek aan sanitaire voorzieningen. En dit anno 2016. Je ziet soms mensen in de bosjes verdwijnen om hun ding te doen. Het zou mooi zijn indien de gemeente Tholen een sanitair gebouwtje zou plaatsen, bev. naast het sluizencomplex. Dit mag eventueel commercieel worden uitgebaat. Ook leuk zou een paar douche paaltjes zijn ...


Naaktstrand Isabellagriend
  
Chantal   21-07-2016 22:21
Ik wam vorige zondag hier voor het eerst, het beviel mij uitstekend, dus ook maandag, dinsdag, woensdag en donderdag gekomen, ik heb hier fijne mensen keren kennen, het Is hier heet mooi, rustig en proper, iedereen neemt zijn afval mee, ze zijn hier ook eerlijk, ik vergat mijn sleutel op het autocontact, die zijn ze mij komen brengen. Hier kom ik nog terugPagina: 1..4, 5, 6, 7, 8..701Terug