Gastenboek naaktstrand Vuren


Terug

Het gastenboek op deze site is alleen lezen. Voor het schrijven ga naar www.naaktstrandje.nl

Marjoleine   25-07-2019 18:36
Vandaag voor het eerst op dit ontzettende fijne strandje geweest. Wat een geluk dat dit er is. Gewoon genieten van strandje en de merwede, en respect hebben voor elkaar.
Helaas daar wel m'n horloge verloren...dus mocht iemand hem vinden??? Zilverkleurige schakelband... Ik hoop snel weer het strandje te bezoeken... groetjes Marjoleine


Jorisje1990@hotmail.com   03-07-2019 18:06
Hallo allen. Wat is het hier rustig de laatste tijd. Ik ben er een paar x geweest als beginnend nudist en het bevalt daar prima. Er kwam ook iemand met mij kletsen. Vond dat wel fijn om me een beetje op mn gemak te voelen. Maar kan ik er gewoon nog naartoe? Omdat ij er hier bijna niks meer over lees. Groetjes joris.


jos   25-06-2019 16:07
Met dit mooie weer wilde ik weer eens een bezoek aan het strandje wagen maar ga toch maar ergens anders heen. Nog altijd hetzelfde liedje klaarblijkelijk voor wat betreft legaal of niet en quasi beheerders met schijnbaar geheime regels en afspraken die alleen persoonlijk uitgelegd kunnen worden. Nou ik zit helemaal niet te wachten op dit soort uitleg of contact maar kom voor mijn rust en vind privacy daarbij heel belangrijk. Waarom de afspraken en veronderstelde regels niet hier neerzetten ? Bang bang dat u minder belangrijk gevonden wordt ? Voelt u zich geroepen de boel schoon te houden dan is dat erg mooi, ik doe dat voor mezelf wel. Helaas dus extra kilometers maken met verlies aan tijd voor een zelfde beleving. Ik begrijd de gedachtengang van Theo volledig. Gr,Jos.


Pagina: 1, 2, 3, 4..58


Terug