Gastenboek naaktstrand Isabellagriend


Terug

Het gastenboek op deze site is alleen lezen. Voor het schrijven ga naar www.naaktstrandje.nl

F en S   07-08-2018 11:08
Geweest op 06-08-2018, vanaf parkeerplaats begint eigenlijk al het "probleem". Nergens staat aangegeven welke richting je op moet, en ja uiteraard de verkeerde kant op gelopen. Dus ga niet linksaf dat is doodlopend. oke de goede kant opgelopen...dan is er een mogelijkheid of je loopt de hele tijd rechtdoor, of er moet toevallig iemand aankomen waar je aan kunt vragen waarheen voor het naturisten gedeelte, het blijkt dus dat je bij een aanleg plek voor bootjes rechts af moet. Vrij snel een plek gevonden aan de rechterkant. Rustig kunnen liggen totdat e.a kerel met een hond kwam aanlopen die de eenden opjaagde en nogal vervelend dichterbij kwam. Later nog een keer en die vent erop aangesproken..uiteraard direct een grote bek...stumpertje ( ja liep ook naakt ). Later viel het ons op dat er enorm veel mannen aan de overkant de bosjes indoken of zichzelf stonden te betasten ( erg kinderlijk gedrag...doe dat gewoon in privésfeer er lopen hier ook kl. kinderen ). Verder op de dag steeds meer alleenstaande mannen die duidelijk aan het zoeken en cruzen waren. Erg zonde dat dit er voor zorgt dat echte naturisten hier toch op worden aangekeken. Eigenlijk zijn het trieste vervelende mannetjes.
Conclusie :
* erg slecht aangeven
* enorm veel mannen die er duidelijk niet komen om
lekker naakt te zonnen
* Veel mooie plekken aan het water


bezoeker   07-08-2018 09:49
Hallo Peter
Ik snap niet waarom je hier je beklag doet en niet van
de aanwezige bestuursleden die bij de boomstam aan de botenkant aanwezig zijn. Hier klagen heeft geen zin.

Zon groet.


Peter   06-08-2018 20:30
Fantastisch mooi natuurgebied...
Alleen jammer dat er een persoon rondloopt die zich voordoet als een bestuurslid van de NFN, maar die te pas en onpas zich indringt in jouw vrije ruimte, zomaar “per ongeluk”...
Denkt ook bezoekers te mogen aanspreken op hun gedrag, maar gedraagt zich zelf als een gluurder, rijdt gekleed rond op zijn fiets..
Jammer van dit geweldig mooie terrein!


Pagina: 1, 2, 3, 4, 5..72


Terug