Gastenboek naaktstrand Isabellagriend


Terug

Het gastenboek op deze site is alleen lezen. Voor het schrijven ga naar www.naaktstrandje.nl

Peter   06-08-2018 20:30
Fantastisch mooi natuurgebied...
Alleen jammer dat er een persoon rondloopt die zich voordoet als een bestuurslid van de NFN, maar die te pas en onpas zich indringt in jouw vrije ruimte, zomaar “per ongeluk”...
Denkt ook bezoekers te mogen aanspreken op hun gedrag, maar gedraagt zich zelf als een gluurder, rijdt gekleed rond op zijn fiets..
Jammer van dit geweldig mooie terrein!


E&R   04-08-2018 15:08
Hoi allemaal,

Gisteren (vrijdag 03-08-2018) ben ik (35) met mijn man (37) voor het eerst naar dit naaktstrandje geweest. Normaal gaan wij met onze kids alleen in de zomer naar naturisten-campings in Frankrijk. De laatste jaren vooral La Sabliere. Wij zijn geen doorgewinterde naturisten. Wij vinden het gewoon prettig in de zomer op vakantie, bezoeken graag een sauna, maar daar houdt het dan wel een beetje op.

Dit jaar konden wij door verbouwing aan huis niet op vakantie. We besloten gisteren dan eens naar Isabellagriend te rijden. Voor ons slechts 20 minuutjes met de auto. We zochten een strandje waar wij lekker konden relaxen, maar waar we eventueel ook met de kinderen nog een keer terug konden komen.

Aangekomen zochten we een rustig schaduwplekje. Langs het water waren de meeste plekken al bezet door mannen alleen. We spraken een hele aardige meneer die ons vertelde dat aan de bocht van de u-vorm een ligweide is (daar bij de boten), maar dat dit vandaag niet uit te houden is. 36 graden en geen zuchtje wind. We besloten een plekje onder de bomen op te zoeken, maar ook daar was het snikheet. Het water konden we niet in, omdat er een bordje hing met blauwalg. We besloten daarom maar terug te gaan naar de auto en een ander keertje als het water wel toegankelijk is terug te keren.

Op weg terug naar de auto spraken we weer deze aardige meneer. Mijn man vertelde hem dat het ons te heet was en wij verkoeling gingen opzoeken aan de andere kant waar geen blauwalg was. Hij vertelde ons dat aan het begin van de u-vorm (begin van naturistisch gedeelte) het water wat stroomt en dat daar geen blauwalg te vinden was. Hij liet ons de plek zien. Net toen we inderdaad het water in wilden zag ik aan de overkant een man uit de bosjes komen met een erectie kijkend naar mij (ons) aan de overkant en de hand op zijn schacht.

Nu weet ik wel dat dit misschien een eenling was die de regels schendt, maar toch… De zin om hier te blijven was even verpest.

Conclusie:
- Heel mooi gebied, prachtige natuur.
- Een heel aardige meneer die ons een beetje wegwijs maakte.
- Geen gezinnen met kinderen te vinden.
- Zelf op mijzelf na maar 1 enkele andere vrouw gezien tegen wel ongeveer 30 mannen.
- Wij zijn dertigers, maar we voelden ons verreweg de allerjongsten daar. Ik schat dat iedereen buiten ons daar 50+ was.

Groetjes E en R.John   03-08-2018 16:29
prachtig gebied, heel groot en ook heel rustig. ideaal om rond te lopen, en af en toe even onder n boom aan t water te liggen.

heeft iemand mn blauwe hoed er toevallig wél kunnen vinden?


Pagina: 1, 2, 3, 4, 5..72


Terug