Gastenboek naaktstrand Galderse Meren (Breda)


Terug

Het gastenboek op deze site is alleen lezen. Voor het schrijven ga naar www.naaktstrandje.nl

Noortje   18-07-2010 20:12
Ik kom al jaren op het naaktstrand. Alleen jammer dat nu de noordplas gesloten is, al die mensen het komen verzieken op de zuidplas. Hoe lang gaat het hierdoor duren voordat deze om dezelfde reden ook gesloten gaat worden.
Afgezien daarvan is het er heerlijk toeven, helder water en ook voor mij als vrouw alleen heel goed mogelijk om rustig te zonnen en zwemmen.
Maar rond 18 uur zijn de meeste gezinnetjes wel verdwenen en zie je zo de sfeer omslaan. Dan voel ik me niet meer veilig en weet ik niet hoe snel ik mijn spullen moet inpakken en richting huis moet gaan.


Rick   18-07-2010 16:55
Hoi allemaal,

Ik ben nog nooit bij de GM geweest en zou daar morgen eigenlijk weleens heen willen gaan. Als 32 jarige single man lijkt me dat toch geen probleem, ik hoef iig geen aandacht van alle andere mannen daar. Vrouwen mag uiteraard wel. Of is het niet zo erg als ze daar beweren en kan je er rustig zonnen?


Rob   17-07-2010 17:13
Beste mensen,

Wie weet hoe het met Piet is(oudere man met een opvallend dikke buik en petje op)en/of kan mij in contact met hem brengen. Piet komt al meer dan 25 jaar naar de Galderse meren.

Ben uit Breda verhuisd en heb vorige week voor het eerst sinds drie jaar weereens de Galderse meren bezocht. Jammer dat het noordelijk strandje nu verboden gebied is.
Mijn naam is Rob (Surinamer) dan weet Piet wel om wie het gaat. Wij hebben elkaar bijna 10 jaar jaarlijks gesproken op de Galderse meren.
Dank, Rob. Email: rby12b@gmail.com


Pagina: 1..248, 249, 250, 251, 252..272


Terug