Gastenboek naaktstrand Galderse Meren (Breda)


Terug

Het gastenboek op deze site is alleen lezen. Voor het schrijven ga naar www.naaktstrandje.nl

kees & Thea   13-08-2018 14:07
Bernard: Als je vrouw mee wil komen en ze durft nog niet zonder bikini dan is dit totaal geen probleem.

Maar de ervaring leert wel dat men vaak erg snel het bovenstuk uitdoet en daarna de rest. Omdat de sfeer erg goed en vertrouwelijk is. En je erg gauw op je gemak voelt. Hopelijk tot gauw.samenplezier   08-08-2018 22:39
@bernard niks moet alles mag , als je vrouw in bikini wil liggen kan dat .


bernard   08-08-2018 15:58
Vandaag op de middag eens een kijkje gaan nemen naar naaktstrandje , wel streng beveiligd kwestie parkeerwachters maar met mijn motor toch tot einde asfaltweg gereden en inderdaad plaats genoeg om te parkeren en mijn motor blijft zelfs in mijn gezichtsveld als ik wil. ( zijn jullie zeker dat dit gedoogd wordt, ik wil geen last veroorzaken)
Ik ben vandaag wel niet gebleven, het zonneke wou niet meewerken en veel volk was er niet, ik denk 4 of 5 man en om er dan zo triestig alleen te liggen vind ik ook niet echt plezant.
Tot hoe laat is er normaal op een goeie zonnige dag volk op het strandje dan kan ik na het werk nog naar daar komen, ik ben er dan rond 16.45 uur, is dat nog de moeite of is iedereen dan al weg?
Nog een vraagje, mijn vrouwtje wil nog niet naakt maar wil misschien wel meekomen naar het strandje, is het een probleem dat zij haar bikini aanhoudt terwijl ik natuurlijk naakt ben. Zij loopt niet rond maar blijft rustig zitten een boekje te lezen. Ik hoop dat als ze dit doet ze na een tijdje misschien dan toch ook naakt gaat.


Pagina: 1, 2, 3, 4..269


Terug