Gastenboek naaktstrand Domburg


Terug

Het gastenboek op deze site is alleen lezen. Voor het schrijven ga naar www.naaktstrandje.nl

Ethan   23-08-2015 18:21
Deze zomer nog enkele malen naar Domburg geweest sinds mijn laatste bericht hier. Het verbaast me dat hier zo weinig reacties komen, want dit is werkelijk een fantastisch strand!
Het publiek is enorm gevarieerd (vandaag bijvoorbeeld ook koppels met kinderen en 'jongeren'), het strand is erg proper (met dank aan enkele strandgangers die het opruimen) en er is voldoende sociale controle om iedereen op zijn gemak te laten voelen.
Hopelijk heb ik dit jaar nog een kans om te gaan en anders sowieso volgend jaar!


Ethan   01-07-2015 21:10
Vandaag voor de eerste keer naar het naaktstrand in Domburg geweest en dat is me goed bevallen. Erg rustig en aangenaam strand! Vooral ouder publiek, koppels en enkele mannen alleen. Divers genoeg dus. Er was een man die wat rond me aan het cirkelen en gluren was, maar je voelt je al snel veilig op het strand door de sociale controle. Een groot verschil voor mij in vergelijking met Vrouwenpolder, waar ik al enkele negatieve ervaringen heb op gedaan. Dankzij Domburg heb ik terug zin om naar een naaktstrand te gaan! Zeker eens bezoeken dus!


herwig   30-09-2014 21:16
Ik denk niet dat het al dikwijls gebeurd is dat je het laatste weekend van september nog heerlijk strandweer hebt. Dit jaar was dat dus wel het geval. Na de middag werd het strand overgoten door de zon. Uiteraard scheen die niet zo krachtig als in de hoogzomer, maar dat werd dan weer goedgemaakt door de opvallend warme wind. Grappig was wel dat op het naaktstrand iedereen in z'n blootje lag, terwijl de meeste van de schaarse bezoekers van het textielstrand al hun kleren aanhielden. Nogal wat van hen hielden zich warm door - uiteraard gekleed - langs de vloedlijn over het naaktstrand te wandelen, wat nogal storend overkwam omdat het hoogtij was en de passanten dus rakelings langs de naaktrecreanten kuierden. Maar soit. Als je niet wil dat iemand je naakt ziet, moet je maar je kleren aanhouden. Maar 't is wel vervelend als je zowat als enige naakt tussen allemaal geklede gasten in de zee pootje aan het baden bent.


Pagina: 1, 2, 3, 4, 5..12


Terug