Gastenboek naaktstrand Oostkapelle


Terug

Het gastenboek op deze site is alleen lezen. Voor het schrijven ga naar www.naaktstrandje.nl

Albert   28-09-2018 21:01
Afgelopen donderdag de laatste echte zomerdag en was toevallig vrij. Van 10:30 tot 17:00 volop genoten. Wat is dit toch een geweldig strand, er is voor iedereen ruimte, 2,5 km aaneengesloten breed strand met 2 horecazaken op het uiteinde. Als je de hop in de duintjes niet meerekent echter weinig soortgenoten, erg jammer want zeker tot 14:00 uur leek het wel een textielstrand waardoor af en toe grappige blikken. Tot volgend voorjaar!
Koentje   05-08-2018 19:07
We komen al jaren naar dit mooie grote strand waar iedereen meer dan plaats genoeg heeft.
Heel wat Belgen en Duitsers hebben duidelijk de weg gevonden en het moet gezegd, het publiek is de laatste jaren opvallend heel wat jonger geworden. Gezinnen met kleinere en grotere kinderen, vrouwen en mannen alleen, koppels of groepjes. Een toffe sfeer daar, en vooral, heel rustig en netjes, met een toilet en een (niet naturistische) toffe bar.
Alleen zou de gemeente best de duinen afsluiten met een draad...


G&L   03-08-2018 23:55
Beste @wij2, Wout,
Wij zijn woensdag ll. op het strand geweest, voor de 1ste keer, en bijzonder gecharmeerd door de ruimte en rust, langs de kustlijn gelopen en gezwommen, geen enkele kwal te bespeuren, kraaknet strand.
Enja we zijn 50+, sorry hiervoor...
Toen we 30 waren hadden we hier niet direct oog voor. Nu voelt deze mogelijkheid als een zegen, die we in dank aannemen. Hret voelt als een thuiskomen van nooit weggeweest te zijn. Hartelijke groeten aan eenieder!

Pagina: 1, 2, 3, 4..39


Terug