Gastenboek naaktstrand t Twiske


Terug

Het gastenboek op deze site is alleen lezen. Voor het schrijven ga naar www.naaktstrandje.nl

Jongen 19j   16-09-2017 10:59
Hey,

volgende zomer wil ik naar dit naaktstrand komen en ik vroeg me af of of er meer mensen komen van mijn leeftijd. En zo ja, wanneer?

Jongen 19j


Jan en Ric   04-09-2017 23:10
Hallo ,

Vandaag zijn wij voor het eerst naar het T,twiske geweest

Wat een net en goed onderhouden gebied

Lekker genoten van het zonnetje , het was dan ook gezellig druk voor de maandag


Voor de eerste keer hebben we ons lekker vermaakt leuke mensen die meteen een praatje maakten en dan voel je , je al snel op je gemak

Ook is het fijn dat er een toilet gebouw bij het strand zit wat netjes en schoon was

Lekker nog even gezwommen in het water

Van gluurders hebben wij weinig gemerkt

Wij zeggen als het zonnetje weer schijnt komen
we hier zeker nog een keer terug


Donna   30-08-2017 11:39
Geweldig mooi, rustig en gezellig terrein. Goed gemaaide grasweides, mooi zandstrand en toiletgebouw. Fijn open zwemwater aan de zijkant. Het water bij het strandje vind ik vervelend omdat de waterplanten niet worden weggehaald, en er ieder jaar overlast is van zwanen met jongen. Jammer dat er nog steeds geen douche aanwezig is, terwijl er ook dit seizoen weer blauwalg groeit. Zie het waarschuwingsbord. Ik ben er helaas toch ziek van geworden.
Vorig jaar heb ik gevraagd of de beheerder van het Twiske de lange slierten waterplanten wilde verwijderen in het zwemgedeelte bij het zandstrand, omdat kinderen en ouderen zich erin kunnen verstrikken. Dat gebeurde toen binnen een paar dagen. Kennelijk was dat geen aanleiding om het dit jaar k te doen. Jammer!
Over alle seksdiscussies hieronder heb ik maar n ding te zeggen: naturisme heeft niets met seks te maken. Wil je seks op een openbare plek, dan doe je dat dus niet op een openbaar naturistenterrein. Het is gewoon respectloos gedrag. Voor openbare seks kunnen exhibitionisten en cruisers naar een club, sauna of (als het gratis moet) naar een afgelegen buitenplek waar alleen gelijkgestemden komen. Dus niet naar een openbaar naturisten terrein waar iedereen komt recreren.


Pagina: 1, 2, 3, 4..53


Terug