Gastenboek naaktstrand t Twiske


Terug

Het gastenboek op deze site is alleen lezen. Voor het schrijven ga naar www.naaktstrandje.nl

   27-01-2018 16:08
De Nieuwjaarsduik was weer geweldig, 40 enthousiastelingen gingen het koude water in en genoten na afloop van de warme chocolademelk en gluhwijn leuk filmpje staat op www.deorkaan.nl onder older news) Ben twee dagen na de nieuwjaarsduik afgereist naar de woonderschone Algarve in Portugal. Heb daar genoten van veel zon (bloot), heerlijke temperaturen (19-20 graden)en een fijne vakantiesfeer. Moet nu weer wennen aan de triestheid van onze winter maar het voorjaar komt snel!


Hans Mandjes   26-12-2017 22:27
Nieuwjaarsduik in het Baaiegat in Het Twiske. Op 1 januari gaan wij, vaste bezoekers van het naturistengebied Baaiegat bij Oostzaan, samen met fervente naturisten nieuwjaarsduikers uit geheel NoordHolland, weer om 14.00 uur weer het koude water in. Na afloop staat de warme ecologische chocolademelk klaar. En ja alles is gratis want aan commercie en UNOX mutsen doen wij niet! Info bij mij tel. 06-48363237.


Hans Mandjes   05-11-2017 20:47
Het seizoen is nu toch echt afgelopen. Ik zwem nog wel elke dag, het koude water deert mij niet, ik drink hete thee na afloop en ik ben weer warm. Overigens is het verblijf in ons mooie naturistengebied ook in de winter, met kleren aan, weldadig. De stilte, natuur en overwinterende vogels geven de "mind" een "kick". Ik wordt daar in ieder geval,(samen met mijn blote zwemsessie) erg vrolijk van! Op 1 januari is er om 14.00 uur weer onze traditionele nieuwjaarsduik met heerlijke warme ecologische chocolademelk na afloop. Alles gratis want commercie daar doen wij niet aan. Kom gerust en neem vriend(inn)en mee!


Pagina: 1, 2, 3..53


Terug