Gastenboek naaktstrand Berendonck


Terug

Het gastenboek op deze site is alleen lezen. Voor het schrijven ga naar www.naaktstrandje.nl

Ton de Bruin   12-06-2015 00:59
Beste mensen,

De 28e mei besloot de Raad van State dat zij onvoldoende informatie had om tot een oordeel te komen; daarom gaf zij RGV en GNMF 4 weken om aanvullende informatie te geven.
Daarna komt een tweede zitting..
Voor nu: wij hebben besloten een bosmaaier aan te schaffen om de onderhoud op ons veldje in eigen beheer aan te pakken; als je de aanschaf wil ondersteunen, wij dachten aan 10,- per persoon (zonder verplichting)..
Groetjes,
Ton de Bruin


Ton de Bruin   28-05-2015 00:48
Tijdens het Emporium is het strandje wel gewoon bereikbaar, hoor. Maar ik zelf ben allergisch voor het type 'muziek' (en met mij veel anderen).


Ton de Bruin   23-05-2015 17:08
Beste mensen,

Wij hebben reden voor een feestje!
De Raad van State heeft het bestemmingsplan 'Thermen Berendonck' naar de prullenbak verwezen.. Zie hier de volledige tekst van de Uitspraak:

https://www.raadvanstate.nl/uitspraken/zoeken-in-uitspraken/tekst-uitspraak.html?id=83828&summary_only=&q=

Een reusachtige overwinning, maar daarmee zijn we er nog niet helemaal.
De ontheffing van de flora en faunawet moet nog van de baan en dat hoger beroep dient donderdag 28 mei, 10.45 uur, Raad van State, Kneuterdijk 22 te Den Haag.
Wij doen een beroep op een ieder die de Berendonck wil behouden om naar die zitting te komen.

Ter informatie: De RVO heeft op 12 september 2013 de ontheffing voor de flora en faunawet verstrekt en recentelijk op 24 april 2015 heeft deze ambtelijke instantie het besluit bekrachtigd met ongegrond verklaring van de bezwaren van GNMF, een betere toelichting en een nieuw 'Mitigatieplan Das'. De bedoeling zal dan zijn om dat donderdag 28 mei aanstaande mee te nemen naar de zitting in hoger beroep.
Aangezien de ontheffing van de flora en faunawet de RGV de mogelijkheid biedt in de toekomst naar willekeur de 'Ontwikkelingsvisie Berendonck' te realiseren (en wij weten inmiddels waartoe dat kan leiden), moet ook dit van tafel..
Het wachten is immers op een nieuw bestemmingsplan waarin de plannenmakers van RGV, gemeente Wijchen en Thermen Bussloo (als die club er hierna nog zin in heeft..) niet dezelfde knullige - voornamelijk procedurele - fouten zullen maken..

PS: RGV noemt zich tegenwoordig 'Leisurelands'.


Pagina: 1..30, 31, 32, 33, 34..37


Terug