Gastenboek naaktstrand Berendonck


Terug

Het gastenboek op deze site is alleen lezen. Voor het schrijven ga naar www.naaktstrandje.nl

Tonde Bruin   18-04-2017 01:27
Aan alle (toekomstige) bezoekers:

Op dinsdag 9 mei aanstaande om 10 uur 's ochtends dient voor de Raad van State een zitting om vast te stellen of de toets 'Ladder van duurzame Verstedelijking' correct in acht genomen is.
Leisurelands en Thermen Bussloo hebben een rapport laten opstellen door van Spronsen & Partners dat naar de inzichten van Gelderse Natuur & Milieu Federatie (GNMF) en IVN (Rijk van Nijmegen) zeer aanvechtbaar is. Deze clubs hebben een tegenrapport laten opstellen door een ander adviesbureau.
De Raad van State zal moeten beoordelen of GNMF en IVN terecht verzet aantekenen tegen het bestemmingsplan Thermen Berendonck.
Zoals Wim al schreef heeft de bomenkap reeds plaatsgevonden en zijn toevoerwegen reeds in verre staat van aanleg. Dat laatste schijnt te mogen, want dat valt onder het 'Bestemmingsplan Buitengebieden' waar de gemeente Wijchen vrij over mag beschikken. Echter het eerste, de boskap, zou wel eens kunnen resulteren in een herbeplantingsplicht in geval het Bestemmingsplan Thermen Berendonck wordt vernietigd..
Om een prachtig natuurgebied te redden en k onze eigen lokatie (want ook die staat op de tocht!), de oproep om 9 mei naar de RvS te gaan ! Eventueel regel ik een groepsretour van NS.

Groet,
Ton de Bruin


Wim   30-03-2017 21:18
Het ziet er wel wat triest uit, nu schuin tegenover het veldje de bomen gekapt zijn. Toch zijn we ook aan de Berendonck het nieuwe seizoen met veel genoegen begonnen. Er zijn genoeg plekjes om 'n beetje uit het zicht van de wandelaars te liggen, dus ook in 2017 zijn alle naturisten die eens in het schoonste water van Nederland willen zwemmen weer van harte welkom !
Wim.


Ton de Bruin   23-07-2016 01:32
Er wordt sinds vorig jaar wel degelijk gemaaid op ons strandje: Dit jaar al 3 keer sinds de aanschaf van een bosmaaier vorig jaar. (Was overigens wel nodig, gezien de regenval van de afgelopen maanden)
Op dit moment wachten we nog op een definitieve beslissing of we beroep aan gaan tekenen tegen de beslissing van de Gemeenteraad Wijchen om die verwenste Sauna toe te laten ..


Pagina: 1..27, 28, 29, 30, 31..38


Terug