Gastenboek naaktstrand Berendonck


Terug

Het gastenboek op deze site is alleen lezen. Voor het schrijven ga naar www.naaktstrandje.nl

Kenneth   29-05-2017 11:44
Dat Ernic is overleden is mij blijkbaar ontgaan door alle drukte en bezigheden. Anders kijk ik zo af en toe nog wel eens in de WNBR groep. Hij was zeker een buitengewoon aardig en betrokken iemand die ook nog eens eens in de zoveel tijd zijn gezicht liet zien aan de Bisonbaai. De WNBR zal nu ook niet meer zijn zoals het was. Hij gold toch jarenlang, vooral in de beginjaren, als d Nederlandse WNBR man.


Wim   10-05-2017 20:56
Vanmiddag bereikte ons het verdrietige nieuws dat Ernic Kamerich is overleden. Ernic was een zeer betrokken en zeer gewaardeerde bezoeker van het naturistenveldje bij de Berendonck. Daarnaast was hij jarenlang actief in de organisatie van de World Naked Bike Ride. Boven alles was hij een buitengewoon aardig en kleurrijk mens. Ik weet zeker dat ik namens velen spreek als ik zeg dat hij gemist zal worden.
Wim van Vonderen.


Tonde Bruin   18-04-2017 01:27
Aan alle (toekomstige) bezoekers:

Op dinsdag 9 mei aanstaande om 10 uur 's ochtends dient voor de Raad van State een zitting om vast te stellen of de toets 'Ladder van duurzame Verstedelijking' correct in acht genomen is.
Leisurelands en Thermen Bussloo hebben een rapport laten opstellen door van Spronsen & Partners dat naar de inzichten van Gelderse Natuur & Milieu Federatie (GNMF) en IVN (Rijk van Nijmegen) zeer aanvechtbaar is. Deze clubs hebben een tegenrapport laten opstellen door een ander adviesbureau.
De Raad van State zal moeten beoordelen of GNMF en IVN terecht verzet aantekenen tegen het bestemmingsplan Thermen Berendonck.
Zoals Wim al schreef heeft de bomenkap reeds plaatsgevonden en zijn toevoerwegen reeds in verre staat van aanleg. Dat laatste schijnt te mogen, want dat valt onder het 'Bestemmingsplan Buitengebieden' waar de gemeente Wijchen vrij over mag beschikken. Echter het eerste, de boskap, zou wel eens kunnen resulteren in een herbeplantingsplicht in geval het Bestemmingsplan Thermen Berendonck wordt vernietigd..
Om een prachtig natuurgebied te redden en k onze eigen lokatie (want ook die staat op de tocht!), de oproep om 9 mei naar de RvS te gaan ! Eventueel regel ik een groepsretour van NS.

Groet,
Ton de Bruin


Pagina: 1..26, 27, 28, 29, 30..37


Terug