Gastenboek naaktstrand Berendonck


Terug

Het gastenboek op deze site is alleen lezen. Voor het schrijven ga naar www.naaktstrandje.nl

Ton de Bruin   06-07-2017 23:04
De ontwikkelingen volgen elkaar in hoog tempo op het moment: Leisurelands heeft al maanden geleden een voorschot genomen op een voor hun gunstige beschikking en heeft alvast prematuur alle houtkap verricht en is begonnen met het verleggen van paden.
Woensdag 5 juli bereikte ons het bericht dat de Raad van State het bezwaar van IVN en GNMF alsmede van de lokale saunabedrijven ongegrond achtte, dus achteraf kreeg Leisurelands de goedkeuring van hun omstreden handelingen.
Ook is nu duidelijk dat onze huidige locatie ingericht gaat worden als naturistenterrein; een betonpad als toevoerweg is reeds gerealiseerd. Tegen de inherente erkenning van ons terrein ben ik uiteraard niet tegen; van de teloorgang van de omgeving baal ik verschrikkelijk en vele wandelaars en natuurgenieters met mij !
:-(


Kenneth   29-05-2017 11:44
Dat Ernic is overleden is mij blijkbaar ontgaan door alle drukte en bezigheden. Anders kijk ik zo af en toe nog wel eens in de WNBR groep. Hij was zeker een buitengewoon aardig en betrokken iemand die ook nog eens eens in de zoveel tijd zijn gezicht liet zien aan de Bisonbaai. De WNBR zal nu ook niet meer zijn zoals het was. Hij gold toch jarenlang, vooral in de beginjaren, als dè Nederlandse WNBR man.


Wim   10-05-2017 20:56
Vanmiddag bereikte ons het verdrietige nieuws dat Ernic Kamerich is overleden. Ernic was een zeer betrokken en zeer gewaardeerde bezoeker van het naturistenveldje bij de Berendonck. Daarnaast was hij jarenlang actief in de organisatie van de World Naked Bike Ride. Boven alles was hij een buitengewoon aardig en kleurrijk mens. Ik weet zeker dat ik namens velen spreek als ik zeg dat hij gemist zal worden.
Wim van Vonderen.


Pagina: 1..26, 27, 28, 29, 30..38


Terug