Gastenboek naaktstrand Berendonck


Terug

Het gastenboek op deze site is alleen lezen. Voor het schrijven ga naar www.naaktstrandje.nl

Roald   12-08-2019 16:12
@samenplezier
Wilt u stoppen met het lukraak reageren op alle gastenboeken van deze site. Dat begint nu heel erg vervelend te worden.
Probeer het voor de verandering eens op de NFN site.

Wordt ondertussen tijd voor een ban.
De gastenboeken hier zijn primair bedoeld voor de bezoekers van de desbetreffende strandjes.


samenplezier   12-08-2019 10:24
ton@ ben jij een beheerder van deze site ? in het verhaal lijkt het weer van een bezoeker van Naaktstrand Berendonck . Honden op een naaktstrand gedogen . komen we nergens tegen zelfs niet langs de kust waar veel meer ruimte is .


Ton   11-08-2019 01:47
Nu het wat drukker wordt in onze groep recreanten, wordt het misschien tijd om meer aandacht te schenken aan een paar do's and don'ts.

De Don'ts:

Een aantal keren heb ik berichten en uiteindelijk leden moeten verwijderen vanwege reclame en aanbieden van artikelen. Dit kan en wil ik niet tolereren: dit is geen Marktplaats.

Dit is k geen datingsite en naaktrecreatie op het strandje aan de Berendonck heeft niets met seks te maken. Ook berichten met die strekking in dit forum worden verwijderd en de schrijver geroyeerd.😳

De Do's:

Als je onverhoopt een belangenconflict ervaart of je ergens over ergert, stap dan naar degene toe met wie je van mening verschilt en leg uit wat wringt; de ervaring leert dat we er vaak samen uit komen. Vaak is diegene van goede wil en bereid om je tegemoet te komen en in ieder geval bestaat er op het veld een gemoedelijke sfeer van mensen die bereid zijn te bemiddelen.

De mensen van 'ons' veldje zijn - historisch gegroeid - een tolerante groep die blij is met de - nu vele - nieuwkomers en die graag aan het hart sluit. Ik refereer naar deze groep als naar 'wij' en 'ons', omdat ik er zelf toe behoor. Overigens een ieder die vaker komt zal merken dat hij/zij 'wij' wordt en tot 'ons' behoort..

* Een Do-voorbeeld: Een baasje/vrouwtje neemt een hond mee naar het veld. Dat mag van Leisurelands niet, maar wordt door ons al jaren getolereerd mits de handdoeken schoon en droog blijven en geen vervelende situaties ontstaan. In deze voor ons nieuwe situatie, dat er een Gedragscode geldt voor ons veldje, staan wij op het standpunt dat wij niet als BOA's hoeven op te treden om het reglement van Leisurelands te handhaven, waar wij zlf geen last ervaren. Onredelijke eisen van hondenhaters zullen geen gehoor krijgen; redelijke eisen van mensen die rust en comfort zoeken en daarin gestoord worden kunnen rekenen op begrip.

* Afval, nog een Do-voorbeeld: Wat je meeneemt kun je ook weer terug naar huis nemen waar je het gescheiden kunt aanbieden. Wat je hier in de silo gooit wordt niet gescheiden ingezameld, maar komt in de categorie 'restafval'.
Voor de rokers: sigaretten peuken horen niet in de natuur maar horen bij het restafval; neem iets van een verzamel blikje/doosje mee en zorg dat het daar terecht komt - mag dus in de silo !

"We can work it out !" 😉

Behandel elkaar vriendelijk en met respect. Wat dat betreft hebben wij nog weinig te klagen gehad !


Pagina: 1, 2, 3, 4..38


Terug