Gastenboek naaktstrand Berendonck


Terug

Het gastenboek op deze site is alleen lezen. Voor het schrijven ga naar www.naaktstrandje.nl

Eric Jansen   30-07-2019 16:31
Boa’s waren vandaag weer mensen aan het aanspreken op de twee landtongetjes. Wat is dit toch? Lig je daar rustig te lezen en word je als vee opgejaagd. Omdat ik niet weet of ik er mag liggen of niet (lig er al meer dan 10 zomers) toch maar even naar het nieuwe strandje.. Helaas werd ik daar geconfronteerd met honden. Die mogen er helemaal niet komen in deze maanden. Liepen veel al los in het water en op het strand. Hier wordt dan niet tegen opgetreden. Wat een teleurstellende middag en hoe moet dit verder?


Ton   30-07-2019 13:28
Vorige week is de klepelaar weer grondig tekeer gegaan op de andere landtongen: het is nu een dorre vlakte geworden. Mogelijk dat bij die gelegenheid naaktrecreanten zijn aangesproken dat ze daar niet welkom zijn.
Het lijkt erop dat het Leisurelands menens is om in ieder geval cruisegedrag maar ook naturisme op dat terrein te ontmoedigen..


Ton   26-07-2019 01:52
Er werd ons de vraag voorgelegd of op de andere landtongen niet meer naturistisch gerecreëerd kan worden omdat BOA's dreigden met boetes; antwoord van een van de leden van de FB-groep 'Vriendengroep de blote beer':
"Het betreft hier een “voor het openbaar verkeer bestemde plaats“, wie daarvan eigenaar is, doet er niet toe. Artikel 430a is hier van toepassing. Als de omstandigheden redelijk en verantwoord zijn, is naaktrecreatie toegestaan, maar lang niet alle BOA’s weten dat, helaas, of gaan op pad met ondeugdelijke instructies. Aanwijzing van een geschikt terrein (waar de geschiktheid geen punt van discussie is) maakt het ernaast gelegen terrein niet ongeschikt (dat is zelfs onwaarschijnlijk!). Leg het de BOA even uit, en laat een eventuele verbalisering voor de rechter komen, als je de situatie daar goed kunt uitleggen, sta je sterk!"

Kortom bluf van Leisurelands!


Pagina: 1, 2, 3, 4, 5, 6..37


Terug