Gastenboek naaktstrand Vuren


Terug

Het gastenboek op deze site is alleen lezen. Voor het schrijven ga naar www.naaktstrandje.nl

Erwin   07-07-2018 14:39
Beste naakt recreanten,
Dit is mijn derde seizoen op ons mooie naaktstrandje.
Wat geniet ik elke keer weer met volle teugen van de natuur, het water, de gezellige mensen en de koeien die regelmatig op het strandje voor vermaak zorgen.
Heerlijk!
Gelukkig zijn er enkele mede recreanten die ervoor zorgen dat ons strandje schoon blijft (oa elke dag verwijderen van koeienpoep en achter gelaten afval, maar ook het snoeien en zo begaanbaar houden van paden en de ligplekjes.
De eerste keer dat ik op het strandje kwam heeft Willem me uitgelegd wat de gebruiken zijn. Als we ons daar allemaal aan houden dan hebben we nog lang plezier van ons strandje.
Jan en Willem, we zijn blij met jullie dagelijkse inzet, dank daarvoor, ook namens de overige strandbezoekers!willem   05-07-2018 21:38
Aan Theo en anderen die zich aangevallen voelen: Als wij iemand aanspreken dan is dat omdat die persoon ( of meerdere tegelijk) met sexuele activiteiten bezig zijn in het zicht van wandelpad/ parkeerplaats of vanuit het munnikenland, ook spreken wij iemand aan waarvan wij zien dat hij/zij zijn afwerklapjes in de struiken gooit of zijn poepdoekjes zomaar laat liggen zodat een ander ze op kan ruimen, net zoals lege blikken ,flesjes peuken en andere ongewenste troep die schadelijk voor dier en natuur zijn. Wij hebben geen enkel gezag en dat hoeft ook niet maar wij beseffen wel dat het gedrag door sommigen er toe kan leiden dat we ons trandje kwijt raken door de vele klachten die er gemeld worden. Ik zou zeggen kijk eerst eens in de spiegel en besef wat je zelf doet, misschien ben je ook wel iemand die er aan meewerkt om het strand te sluiten. En besef dan ook dat de voorwaarde van staatsbosbeheer waardoor het gedoogstrand open gehouden kan worden is dat wij de boel bijhouden en het nodige aan het onderhoud doen en ja daar hoort ook die sociale controle bij, en roepen we je soms terug als je bezig bent met naakt het weiland te betreden wat niet mag. Er zijn nu eenmaal regels aan ons allen gebruikers opgelegd. Wil je je daar niet aan houden dan ben je op strand vuren niet welkom. En blijf je dwars liggen dan zijn wij genoodzaakt om bevoegden in te schakelen hetgeen wij ook niet graag doen. Laten we er met elkaar voor zorgen dat overlast beperkt blijft zodat strand vuren kan blijven bestaan.


theo   03-07-2018 11:05
Met zeer veel belangstelling lees ik hier de reakties in het gastenboek. Ben een regelmatig bezoeker van naakt recreatie gebieden ben op de meeste in heel nederland wel een keer geweest en wat mij op valt op vooral binnen strandjes is dat sommige bezoekers die daar dagelijks op t zelfde strandje komen zich op een gegeven moment als een soort beheerder van zo n strandje gaan gedragen,een aanspreekpunt zijn en denken met hun zogenaamde goed bedoelde adviezen dat ze hun eigen regels kunnen invoeren wat wel en niet mag. Hoef hier niet te raden welke personen het op dit forum zijn maar heren we leven in een vrij land, (naakt)recreatie gebieden zijn vrij toegangkelijke gebieden voor iedereen en zo lang je je aan de wet houdt is iedereen vrij om te doen en laten wat ie wil doen en hebben jullie geen enkel recht om wat voor norm dan ook te bepalen, erger me soms ook aan figuren die met kleding aan op t naaktstrand gaan liggen maar geeft mij,dus niemand,het recht om daar zogenaamd tegen op te treden zoals aangegeven op dit forum, naaktrecreatie is een mogelijkheid maar geen plicht ook niet op een naaktstrand...zogenaamde beheerders hebben t ook over gluurders maar eigenlijk doen jullie precies t zelfde door bezoekers in de gaten te houden...dus heren, als jullie in de winter graag takken willen knippen vooral doen(hebben jullie daar toestemming voor gevraagd aan eigenaar)maar geeft jullie geen enkel recht om je te gedragen als nep beheerder...,trouwens naaktstrandjes die uiterlijk hetzelfde zijn gebleven als tijdens zogenaamde gedoog beleid kunnen helemaal niet gesloten worden zelfs in het voor naaktrecreatie totaal ongeschikte delftsehout zijn bezoekers in t gelijk gesteld door de rechter...


Pagina: 1, 2, 3..54


Terug