Gastenboek naaktstrand Vuren


Terug

Het gastenboek op deze site is alleen lezen. Voor het schrijven ga naar www.naaktstrandje.nl

Jorisje1990@hotmail.com   03-07-2019 18:06
Hallo allen. Wat is het hier rustig de laatste tijd. Ik ben er een paar x geweest als beginnend nudist en het bevalt daar prima. Er kwam ook iemand met mij kletsen. Vond dat wel fijn om me een beetje op mn gemak te voelen. Maar kan ik er gewoon nog naartoe? Omdat ij er hier bijna niks meer over lees. Groetjes joris.


jos   25-06-2019 16:07
Met dit mooie weer wilde ik weer eens een bezoek aan het strandje wagen maar ga toch maar ergens anders heen. Nog altijd hetzelfde liedje klaarblijkelijk voor wat betreft legaal of niet en quasi beheerders met schijnbaar geheime regels en afspraken die alleen persoonlijk uitgelegd kunnen worden. Nou ik zit helemaal niet te wachten op dit soort uitleg of contact maar kom voor mijn rust en vind privacy daarbij heel belangrijk. Waarom de afspraken en veronderstelde regels niet hier neerzetten ? Bang bang dat u minder belangrijk gevonden wordt ? Voelt u zich geroepen de boel schoon te houden dan is dat erg mooi, ik doe dat voor mezelf wel. Helaas dus extra kilometers maken met verlies aan tijd voor een zelfde beleving. Ik begrijd de gedachtengang van Theo volledig. Gr,Jos.


GP   04-12-2018 15:59
Voor het eerst wat weerstand ‘mogen’ ervaren op een naaktstrand. Het was op een dag - ik was nog nooit in Vuren geweest - dat het slechts 15 graden was maar dankzij de zon toch heel aangenaam. Er was verder niemand, totdat een geklede man en vrouw met hond het naaktstrand op kwamen lopen. Ze reageerden nogal verontwaardigd; de vrouw vroeg zelfs of ik niet even een onderbroek kon aandoen. Op mijn antwoord dat dit een naaktstrand is, zei ze “dat maken jullie ervan.” Ik zag dat ze meteen ook een belletje gingen plegen. Ik ben echter gewoon bloot gebleven; voelde me gesterkt door de verhalen, oa op dit gastenboek. Maar enige weerstand in die streek is er dus wel. Wie heeft er nu gelijk? Mevrouw die met haar hond over de stranden loopt waaronder een (niet officieel) naaktstrand en niet met zulke zaken geconfronteerd wil worden of de naaktloper die gebruik maakt van de sporadische mogelijkheden die er zijn om naakt in de natuur te zijn en elke stap moet controleren of er geen hondenuitwerpselen liggen?


Pagina: 1, 2..57


Terug