Gastenboek naaktstrand Vuren


Terug

Het gastenboek op deze site is alleen lezen. Voor het schrijven ga naar www.naaktstrandje.nl

GP   04-12-2018 15:59
Voor het eerst wat weerstand ‘mogen’ ervaren op een naaktstrand. Het was op een dag - ik was nog nooit in Vuren geweest - dat het slechts 15 graden was maar dankzij de zon toch heel aangenaam. Er was verder niemand, totdat een geklede man en vrouw met hond het naaktstrand op kwamen lopen. Ze reageerden nogal verontwaardigd; de vrouw vroeg zelfs of ik niet even een onderbroek kon aandoen. Op mijn antwoord dat dit een naaktstrand is, zei ze “dat maken jullie ervan.” Ik zag dat ze meteen ook een belletje gingen plegen. Ik ben echter gewoon bloot gebleven; voelde me gesterkt door de verhalen, oa op dit gastenboek. Maar enige weerstand in die streek is er dus wel. Wie heeft er nu gelijk? Mevrouw die met haar hond over de stranden loopt waaronder een (niet officieel) naaktstrand en niet met zulke zaken geconfronteerd wil worden of de naaktloper die gebruik maakt van de sporadische mogelijkheden die er zijn om naakt in de natuur te zijn en elke stap moet controleren of er geen hondenuitwerpselen liggen?


willem   04-08-2018 18:52
Theo, als je weer op het strand vuren komt dan ben je welkom bij ons om te horen hoe de vork in de steel zit. Wij maken je graag duidelijk hoe de afspraken tussen Staats bosbeheer en de naaktrecreanten gemaakt zijn. Blijkbaar ben je niet op de hoogte van die afspraken. Er zijn namelijk voorwaarden gesteld door de terrein beheerder om gebruik van het strand te mogen maken maar dat leggen we je graag uit.


theo   01-08-2018 23:51
Tja, de snelle reakties op mn brief van een aantal weken geleden bevestigen alleen maar wat r gaande is op dit soort binnenstrandjes, 2 van de 3 reakties gaan alleen maar over Wij en Ons en dat is precies waar t om draaid..Zich verschuilen achter zogenaamde regels of afspraken die zijn opgelegd om andere bezoekers terecht te wijzen, wat voor regels...??, de enige regels die gelden zijn de regels van de wet zowel voor bezoekers als de eigenaar en die regels zijn wat betreft de wet naakt recreatie en meerdere gerechtelijke uitspraken voor t grootste gedeelte wel duidelijk.Betreffende personen bevinden zich juridisch op een hellend vlak door bezoekers van dit afgelegen strandje die schijnbaar iets buiten t strandje gaan liggen te corrigeren op basis van zogenaamde afspraken of klachten waarbij t maar de vraag is of die afspraken of klachten gegrond zijn met de wet naaktrecreatie bij de hand. Dat als voorbeeld wordt gegeven de rommel die op andere plekken wordt achter gelaten door eventuele seksuele handelingen raken natuurlijk ook kant nog wal,tot hoe ver reikt de zogenaamde verantwoordelijkheid van een naaktstrandje als die r al is..t is aan bevoegden om wel of niet op te treden tegen eventuele overlast in de omgeving ipv te suggeren dat alle overlast te maken heeft met t naaktstrandje en daar eventuele consequenties aan te verbinden..., als dat juridisch al haalbaar is. Dat deze personen afspraken maken is hun goed recht maar laat andere bezoekers gewoon in hun waarde want die hebben alleen een afspraak met de wet en niet met deze zgn beheerders


Pagina: 1, 2..56


Terug