Gastenboek naaktstrand Vuren


Terug

Het gastenboek op deze site is alleen lezen. Voor het schrijven ga naar www.naaktstrandje.nl

Bas   12-06-2018 07:30
Hoi,

Ik heb gisteren een kleine portomonnee gevonden met daarin slechts een fietssleutel en een paar Euro. Het is een lichtbruine portomonnee van creditcard formaat. Van wie is deze?

Gr. Bas


Philip   02-06-2018 11:44
Fkk vrienden, het weer is nog niet echt. Was in 2009 en 2013 daar. Wil binnenkort weer eens gaan. Ik ben lid geworden van de nfn maakt dat nog uit ? Cyou


willem   19-05-2018 10:13
Hallo Johan, wij hebben samen met NFN geprobeerd om het strand officieel te maken met borden en aanwijzingen maar de eigenaar/ Beheerder van het strand en het wandelgebied zijn Staatsbosbeheer en gemeente lingewaal en willen er geen officieel naaktrecreatie van maken, wel gedoogd, dus verdere voorzieningen zoals borden en prullenbakken komen er niet. Er hoeft dus niemand bang te zijn om bekeurd te worden als men zich maar aan de regels houdt, en we hebben volledige ondersteuning van bij eventuele problemen. Als ik op het strand ben (en dat is zeer vaak) dan ben ik er ook om vragen te beantwoorden, dus kom gerust langs! Gr. Willem. ( zondag ga ik weer! 25 graden! joepie!!)


Pagina: 1, 2..53


Terug