Gastenboek naaktstrand Isabellagriend


Terug

Het gastenboek op deze site is alleen lezen. Voor het schrijven ga naar www.naaktstrandje.nl

Bezoeker   14-07-2018 09:05
Beste July
Het terrein word beheerd door de Stichting Naturisme Isabellagriend. Deze doet het onderhoud, toezicht en informeren bezoekers.
In principe heeft Gemeente Roermond hier weinig in te brengen. De eigenaar is Stichting Limburgs Landschap.
Deze beheren het als natuurgebied.
Waarom stel je deze vragen hier en niet aan de bestuursleden van de Stichting Naturisme die bij mooi weer vrijwel altijd aanwezig zijn.
Deze zijn te vinden aan de botenkant, bijna iedere bezoeker kan je dit vertellen.

Zon groeten.july   14-07-2018 08:27
waar zijn de vrouwen?
waarom zijn de mannen oververtegenwoordigd?
Hoezo maakt Gemeente Roermond er geen vereniging van. Weet je wie er binnen is. Accommodatie wc douche erbij.


P&J   11-07-2018 22:48
Beste bezoekers,

Wij zijn een homostel, 34 jaar samen, 9 jaar getrouwd en volledig monogaam. We mogen ons graag in een sauna of op een naaktstrand begeven, puur en alleen om te kunnen genieten van het bloot en lekker vrij zijn in de natuur. Net als de meeste anderen hier.

We vinden het jammer om hier te moeten lezen dat sommige van jullie overlast van onze ‘soortgenoten’ ondervinden. Mannen die uitdagend rondlopen, of nog erger, mensen lastigvallen en publiekelijk masturberen of met elkaar seksen.

Hier nemen wij als getrouwd en ‘net’ homostel dan ook volledige afstand van.

Uit ervaring weten we dat 80% van die ‘vieze mannetjes’, zoals ze hier ook wel worden genoemd, geen homo maar hetero zijn en vaker ‘buiten de deur eten’ omdat ze thuis, bij vrouw en kinderen, niet aan hun trekken kunnen komen. Met nadruk willen we jullie er dan ook op wijzen dat niet elke homoseksueel van deze smerige praktijken houdt en een ‘vies mannetje’ is. Wat bij ons nogal denigrerend overkomt.

Onze ervaring is helaas, dat wij op een naaktstrand als twee homomannen, vaak worden ontweken als we een gezellig praatje willen aanknopen met de overige gasten die denken dat wij van hetzelfde kaliber zijn als die bewuste, op seks beluste, ‘vieze mannetjes’. Erg jammer!

Dus lieve mensen… niet te snel generaliseren. Ontwijk ons niet en als we gewoon een gezellig praatje met je willen maken, dat is dat niet om jullie te choqueren of te verleiden tot… maar ook wij hebben behoefte aan, en het recht op, een leuke middag naakt in de natuur.

Dit wilden we toch wel even in dit gastenboek kwijt, en we hopen jullie binnenkort ergens op een naaktstrand te mogen begroeten voor een gezellige babbel.Pagina: 1, 2, 3..62


Terug