Gastenboek naaktstrand Isabellagriend


Terug

Het gastenboek op deze site is alleen lezen. Voor het schrijven ga naar www.naaktstrandje.nl

P en D   20-12-2018 19:49
Zo laat in oktober en nog zo heerlijk warm: cadeautje, want toch nog samen en voor het eerst naar het naaktstrand!
Aanrader: het natuurgebied is groot en behoorlijk ongerept, biedt daardoor voor de startende naaktrecreanten die wij zijn net dat beetje privacy, dat ons over de streep trok.
Geen afknapper: wij zagen inderdaad een heel aantal heren rondlopen en rondkijken. Dat vooraf wetend hebben we ons dus feitelijk willen laten bekijken? Het heeft ons er niet van weerhouden om te gaan. Gelukkig niet! En misschien zijn we herkend als nieuwkomers en inderdaad dus goed bekeken. Hopelijk waren wij het aankijken meer dan waard. Is toch niet anders dan op een gekleed strand? Was geen moment hinderlijk.
Conclusie: zo’n mooie ervaring op zaterdag dat wij er op zondag opnieuw waren en hopelijk snel weer.hay & car uit venlo   29-11-2018 12:18
wij komen er al jaren en vinden het prachtig daar.
wij hebben er ook al veel leuke mensen ontmoet waar we ook mee afspreken, we zijn ook al samen op vakantie geweest en met een man die nu onze vriend is beleven we leuke dingen zoals sauna en gezellige avonden.
daarom komen wij er graag en genieten alleen maar.


GP   09-10-2018 17:03
Na het hoge noorden (Meerwijck) stond met de Isabellagriend nu het diepe zuiden op het programma. Het was in een wat minder weekend waar het op deze zaterdag juist wel nog vrij goed weer zou moeten worden met een graad of 18. Het viel me dan ook tegen dat -toen ik in Ool aankwam - het wat regende. Ook de zon leek ver weg. Nou heb ik als nudist absoluut geen zon nodig, maar daar moet wel een redelijke temperatuur tegenover staan. En die was er absoluut niet.

Maar goed, ik had niet voor niets een uur gereden. Voordeel van deze omstandigheden was dat er helemaal niemand aanwezig was. Hierdoor had ik alle vrijheid om de natuur te fotograferen. Met eventueel ook de mogelijkheid om naakt te zijn. Dat ben ik met deze temperatuur van 13,5 graden echter maar even geweest. Het is eigenlijk geen moment droog geweest. De doorwaadbare plaats ben ik uiteraard ook niet overgestoken.

Liggend in bijna het precieze midden van Limburg is de Isabellagriend het enige openbare naaktstrand van deze provincie. Maar het is - naar mijn mening - wel meteen het mooiste gebied van Nederland om naakt te zijn. Je beleeft er echt de natuur. Men heeft er ook leuke paadjes aangelegd met namen als ‘The Middle of Nowhere’ en het ‘Pieterpad’. Een absolute aanrader!


Pagina: 1, 2, 3..73


Terug