Gastenboek naaktstrand Isabellagriend


Terug

Het gastenboek op deze site is alleen lezen. Voor het schrijven ga naar www.naaktstrandje.nl

Dennis   18-02-2019 08:21
Gisteren was een heerlijke dag aan de Oolderplas. Voor mij de eerste dag weer en zo lekker vroeg in het jaar al.
Het was wat nat en nog onbegroeid, waardoor de normale wandelaar wat meer zicht had. Daar moet je even rekening mee houden.
Het was redelijk bezocht nog, waaronder een stelletje wat wel wat apart was. Zaten aan het water, de dame licht pikant gekleed en alleen de borsten bloot. Geen idee wat hun intenties waren, snel links laten liggen.
Ik ga snel weer als het weer het toelaat!


P en D   20-12-2018 19:49
Zo laat in oktober en nog zo heerlijk warm: cadeautje, want toch nog samen en voor het eerst naar het naaktstrand!
Aanrader: het natuurgebied is groot en behoorlijk ongerept, biedt daardoor voor de startende naaktrecreanten die wij zijn net dat beetje privacy, dat ons over de streep trok.
Geen afknapper: wij zagen inderdaad een heel aantal heren rondlopen en rondkijken. Dat vooraf wetend hebben we ons dus feitelijk willen laten bekijken? Het heeft ons er niet van weerhouden om te gaan. Gelukkig niet! En misschien zijn we herkend als nieuwkomers en inderdaad dus goed bekeken. Hopelijk waren wij het aankijken meer dan waard. Is toch niet anders dan op een gekleed strand? Was geen moment hinderlijk.
Conclusie: zon mooie ervaring op zaterdag dat wij er op zondag opnieuw waren en hopelijk snel weer.hay & car uit venlo   29-11-2018 12:18
wij komen er al jaren en vinden het prachtig daar.
wij hebben er ook al veel leuke mensen ontmoet waar we ook mee afspreken, we zijn ook al samen op vakantie geweest en met een man die nu onze vriend is beleven we leuke dingen zoals sauna en gezellige avonden.
daarom komen wij er graag en genieten alleen maar.


Pagina: 1, 2..73


Terug