Gastenboek naaktstrand De Potten Sneek


Terug

Het gastenboek op deze site is alleen lezen. Voor het schrijven ga naar www.naaktstrandje.nl

Sneker   01-02-2019 17:07
Hallo

Jullie kunnen van alles roepen maar maken het er zelf na dat dit zover gekomen is.
Zelfs in de winter zijn er mensen te vinden die bij elkaar komen en elkaar opzoeken in de bosjes
Zoek op internet het is zelfs een oentmoetingsplek geworden O staat het bekend
Is dat niet zonde voor zo mooi recreatie gebied waar gezinnen komen die lol hebben en wandeling maken kinder die zeggen ik ga een blokje om en dan in eens komt je dochter terug dat er mannen met elkaar piemel spelen gaat te ver zoek dan een ander gebied iedereen moet dit begrijpen.


John   29-01-2019 12:50
De Gemeente heeft een paar zeurpieten gevonden die aanstoot geven aan een paar “vieze mannen”. Meestal zijn de zeurpieten de moraalridders die graag labeltjes plakken om hun eigen gedrag te verdoezelen, op welk vlak dan ook. Ik ken deze types maar al te goed, van die piepmuizen die zeuren over de snelheid in het verkeer, alles over een kam scheren terwijl het uitzonderingen betreft, echter zelf doorgans te hard rijden in hun straat of andermans voordeur. De Gemeente geeft maar graag gehoor om de snelheid er uit te halen of zoals in dit geval het strandje te sluiten. Ik stel maar een vraag: hoeveel geklede viespeuken zijn er op het textielstrand en wordt daar op toegezien?


Rob   13-01-2019 09:22
Ondanks maatregelen vorig jaar, kreeg de gemeente Súdwest-Fryslân deze zomer opnieuw klachten over het officiële naaktstrand in Sneek. En dat vooral over ongewenste confrontaties tussen wandelaars en heren die bloot over het pad langs het naaktstrand liepen om in de bosjes daarachter te seksen.

Opnieuw betrok de gemeente NFN als belangenbehartiger bij het zoeken naar oplossingen. Tweemaal sprak NFN met een uitgebreide delegatie van de gemeente (juridische afdeling, politie, toerisme). Ook was er namens de strandbezoekers een afvaardiging aanwezig.

Uitkomst van de gesprekken is dat de gemeente bloot buiten het naaktstrand expliciet verbiedt en hier meer op gaat controleren. De bebording rond het strand zal nog duidelijker worden over waar je wel en niet bloot mag. NFN ontwerpt deze borden en stelt er een aantal aan de gemeente beschikbaar. Tenslotte zal de begroeiing worden aangepast om seksueel gedrag te ontmoedigen.

Probleem is opgelost!


Pagina: 1, 2..42


Terug