Gastenboek naaktstrand De Potten Sneek


Terug

Het gastenboek op deze site is alleen lezen. Voor het schrijven ga naar www.naaktstrandje.nl

Sieds   19-07-2018 21:37
Vandaag 19-07-2018 voor het eerst op het naaktstrand De Potten geweest en is prima bevallen het weer werkte ook lekker mee heerlijke temperatuur.
Het was er vrij rustig en in hoofdzaak mannen.Wat mij opviel was de gemoedelijke sfeer mensen maken een praatje met elkaar en zijn sociaal.
Van lastige mannen was absoluut geen sprake ik heb er naar gevraagd of er overlast is van bi of homo mannen het groepje waar ik met heb gesproken gaven aan er is geen overlast en het is hier prima om te vertoeven.
Wat ik miste was een kiosk waar je bijvoorbeeld een blikje fris of een patatje kunt kopen.
Wat ik wel hinderlijk vond zijn de vliegen/horzels die gemeen prikken de bedoeling is om morgen weer te gaan dat de anti insect deet zit al in de tas!
Naaktstrand De Potten heeft aan mij een nieuwe vaste bezoeker!
Groet Sieds.N.E.G.   16-07-2018 17:27
Gisteren na lange tijd weer eens geweest, de sfeer was leuk en gezellig.
Jammer dat ik hier lees en soms ook daar hoor, dat er mensen zijn die het nodig vinden zich te misdragen, soms op sexueel gebied en soms op andere vlakken.
Eerlijk gezegd denk ik dat het daar een plek is voor jong en oud, hetero, bi en homo, dus dat we ons er een beetje moeten gedragen.
Iemand moeten aanspreken bij ontoelaatbaar gedrag en niet alle shit hier in het gastenboek moeten schrijven.
Geniet van het prachtige plekje en geniet van de normale sociale contacten.
Ik wens iederéén een heerlijke zomer toe !!!


Sjeng   14-07-2018 18:55
Ik kom hier echt vaak, bijna 12 jaar, echter de reviews die in dit gastenboek staan geven geen objectief beeld. en is naar mijn mening een van de mooiste naaktstranden in Nederland (buiten de Noordzee-stranden). Dat er soms mensen lopen die naakt zijn verwarren met seks is ook een feit. Die mensen lopen ook door de stad en doen daar weer dingen die niet kunnen. Dat gedrag heeft dus niks met een naakstrand te maken.
Overigens staan er ook fake reviews hier van dames die hier ECHT niks mee te maken hebben: de Sneeks Schone, Agaath uit Bolsward etc. Dat zijn echt fake reviews. Dat hebben ze mij zelf verteld.

Blijkbaar zijn er ook mensen die klachten indienen op het bloot zijn omdat dat niet past in hun beeld van de maatschappij. Dien maar klachten in, denken ze, dan gaat de gemeente het sluiten. Triest dat deze mensen anderen het niet gunnen om een recreatiegebied die niet past in hun verpreutste (mijn waarde) mind te respecteren.
Ik hoop dat de politiek van de gemeente Súdwest-Fryslân hier ook oog voor heeft.


Feit is dat dit mooie strand een mooi strand is. Er komen veel vaste gasten en de sociale controle (op je spullen maar ook op ongewenst gedrag) is groot. Zeker het bezoeken waard!
Het zwemwater is mooi en via de steigers goed bereikbaar middels een zwemtrap bij iedere (3) steiger.
De zonnewendes zijn mooi. En de ligging tov de zon is perfect. Wie een lekker naturistisch dagje wil heeft de dag van zijn leven.


Pagina: 1, 2..43


Terug