Gastenboek naaktstrand De Potten Sneek


Terug

Het gastenboek op deze site is alleen lezen. Voor het schrijven ga naar www.naaktstrandje.nl

Erik   30-07-2019 19:42
Ik kom op dit strand nu zeker 15 jaar. Het is qua strand een van de mooiste naaktstranden van Nederland. Mooi zwemwater, 3 zwemsteigers, altijd een plek om in of uit de wind te liggen, in de schaduw of juist er uit.
In het verleden kwamen er ook heren die dachten dat een naaktstrand ook een seksstrand is. Zij liepen dan te cruisen in de achter het strand gelegen groenvoorziening. Afgelopen winter heeft de gemeente deze groenvoorziening zodanig aangepast dat deze voor deze gasten niet meer toegankelijk is. En daar ben ik blij mee. De foute gasten komen niet meer en wij als naturisten en nudisten (blootlopers) kunnen ongestoord genieten. Natuurlijk: net zoals op het badkledingstrand komen er altijd mensen die wat anders in de zin hebben, maar nu is het aandeel daarvan op het naaktgedeelte niet minder dan op het andere stranddeel.

Laten we gewoon blij zijn met deze voorziening. En mensen die overlast bezorgen ook daarop aanspreken.

Dat wandelaars op het pad af en toe blote mensen tegenkomen is evident. Het naaktstrand begint ergens en eindigt aan de andere zijde, als je dan er over heen gaat lopen moet je niet verbaast zijn.

Ik geniet als ik vrij ben en het weer het toe laat altijd van dit mooie naaktstrand. Ik hoop dat ik en de vaste bezoekers, dat zijn er velen, nog jaren mag genieten daar!


Anoniem   04-06-2019 17:54
Ik kom nooit meer op het naaktstrand want door de slechte berichten die ik daar hoor ben je als je daar bent alleen maar bezig met mag je hier liggen of mag je hier op een bankje zitten je bent constant bezig met mag dit wel of niet en ik heb het gevoel steeds mensen die daar lopen met een hond of geen hond je proberen te pakken op dingen ook al doe je niks en dat is jammer want vroeger was het daar wel leuk maar nu niet meer en dat is jammer want het kan daar wel leuk zijn maar voor mij niet ik kom er niet meer het is daar niet meer gezellig


John   03-06-2019 10:32
Ik ben hier alleen en met mijn partner al weer een paar keer geweest en het is gewoon een prettige plek. Veel ruimte en lekker water. Ik voel me nooit vervelend aangesproken, wel komen er veel mensen ( vaak mannen maar ook wel vrouwen) die graag een praatje maken en elkaar kennen. Door de waterskibaan aan de overkant is er de hele dag wat te zien en deze geeft mogelijk wat extra sociale controle. Dat er mensen over het fietspad fietsen, blote mensen zien en daar niet tegen kunnen en daar vervolgens conclusies aantrekken is onvermijdelijk. Er zal ook heus wel eens wat meer gebeuren, maar waar niet? ook op het gewone strand wordt volop gegluurd. Gewoon genieten van deze plek en niet naakt over het fietspad lopen.


Pagina: 1, 2..45


Terug