Gastenboek naaktstrand De Potten Sneek


Terug

Het gastenboek op deze site is alleen lezen. Voor het schrijven ga naar www.naaktstrandje.nl

A&E   17-08-2018 11:38
We zijn er geweest, Lekker met z'n allen bloot van het zonnetje genieten. Die kabelskibaan 20 meter voor je langs vind ik wat minder.. Mensen op die waterskibaan vinden het maar verrassend dat daar bloot gecreŽerd wordt. Zo nu en dan komt er een gevallen skiŽr aan wal.
Wij vinden het toch minder.


Jan uit Twente   06-08-2018 21:57
Afgelopen vrijdag, 3/8 zijn we voor het eerst op Naaksyrand De Potten geweest, mijn echtgenote en ik.. We hebben een heerlijke dag gehad. Mooie ligweide, schoon, helder en fris zwemwater. Gezellige medebezoekers die er soms al VEERTIG jaar komen. En ja, dan ben je inmiddels wat ouder geworden. We zijn vandaag, 6/8 weer geweest en we hebben weer geweldig genoten.
We zijn regelmatige bezoekers van Bussloo en daarom misten we eerst wel de kiosk. Maar een koeltas biedt voldoende soulaas.
We zitten steeds aan het begin van het bleatstr‚n en we hebben geen nare ervaringen meegemaakt.
Voor Mense die zich ergeren aan een naaktstrand heb ik een hele goede tip. Blijf uit de buurt of kijk de andere kant op. Maar de verleiding blijkt vaak niet te weerstaan, zo valt uit de reacties op te maken. Teken van zwakte dus.
Morgen gaan we weer en dan is helaas onze vakantie hier voorbij.
Graag tot een volgende keer. Geniet er maar van.snake   04-08-2018 10:41
ik ben 20 jaar en sinds kort ben ik graag vrij naakt. mijn 1e keer is pas geleden in het bos savonds laat op het eens mee te maken hoe het is en het was gewedig. na lang twijfelen probeerde ik het op het naakt strandje in sneek. dat viel mij al gauw tegen door de viese mannetjes jammer dat hun het verzieken voor andere mensen. vind naakt zijn erg fijn maar niet op zulke plekken waar om de seconde een homo wilt praten met je en vraagd of hij samen met mij de bosjes in wilt . ben graag naakt maar zo kan het niet.


Pagina: 1, 2..41


Terug