Gastenboek naaktstrand De Potten Sneek


Terug

Het gastenboek op deze site is alleen lezen. Voor het schrijven ga naar www.naaktstrandje.nl

Annoniem   23-10-2018 17:59
Beste mensen van mij mag het naaktstrand ook sluiten er hangt daar inderdaad een negatieve sfeer en de mensen die daar langslopen zijn vaak niet aardig


A&E   17-08-2018 11:38
We zijn er geweest, Lekker met z'n allen bloot van het zonnetje genieten. Die kabelskibaan 20 meter voor je langs vind ik wat minder.. Mensen op die waterskibaan vinden het maar verrassend dat daar bloot gecreŽerd wordt. Zo nu en dan komt er een gevallen skiŽr aan wal.
Wij vinden het toch minder.


Jan uit Twente   06-08-2018 21:57
Afgelopen vrijdag, 3/8 zijn we voor het eerst op Naaksyrand De Potten geweest, mijn echtgenote en ik.. We hebben een heerlijke dag gehad. Mooie ligweide, schoon, helder en fris zwemwater. Gezellige medebezoekers die er soms al VEERTIG jaar komen. En ja, dan ben je inmiddels wat ouder geworden. We zijn vandaag, 6/8 weer geweest en we hebben weer geweldig genoten.
We zijn regelmatige bezoekers van Bussloo en daarom misten we eerst wel de kiosk. Maar een koeltas biedt voldoende soulaas.
We zitten steeds aan het begin van het bleatstr‚n en we hebben geen nare ervaringen meegemaakt.
Voor Mense die zich ergeren aan een naaktstrand heb ik een hele goede tip. Blijf uit de buurt of kijk de andere kant op. Maar de verleiding blijkt vaak niet te weerstaan, zo valt uit de reacties op te maken. Teken van zwakte dus.
Morgen gaan we weer en dan is helaas onze vakantie hier voorbij.
Graag tot een volgende keer. Geniet er maar van.Pagina: 1, 2..41


Terug