Gastenboek naaktstrand Oostkapelle


Terug

Het gastenboek op deze site is alleen lezen. Voor het schrijven ga naar www.naaktstrandje.nl

Koentje   05-08-2018 19:07
We komen al jaren naar dit mooie grote strand waar iedereen meer dan plaats genoeg heeft.
Heel wat Belgen en Duitsers hebben duidelijk de weg gevonden en het moet gezegd, het publiek is de laatste jaren opvallend heel wat jonger geworden. Gezinnen met kleinere en grotere kinderen, vrouwen en mannen alleen, koppels of groepjes. Een toffe sfeer daar, en vooral, heel rustig en netjes, met een toilet en een (niet naturistische) toffe bar.
Alleen zou de gemeente best de duinen afsluiten met een draad...


G&L   03-08-2018 23:55
Beste @wij2, Wout,
Wij zijn woensdag ll. op het strand geweest, voor de 1ste keer, en bijzonder gecharmeerd door de ruimte en rust, langs de kustlijn gelopen en gezwommen, geen enkele kwal te bespeuren, kraaknet strand.
Enja we zijn 50+, sorry hiervoor...
Toen we 30 waren hadden we hier niet direct oog voor. Nu voelt deze mogelijkheid als een zegen, die we in dank aannemen. Hret voelt als een thuiskomen van nooit weggeweest te zijn. Hartelijke groeten aan eenieder!

Wout   22-07-2018 07:59
Beste @wij2,

we zijn gisteren nog eens naar het strand in Oostkapelle geweest en het aantal kwallen langs de waterlijn valt intussen veel beter mee. Tijdens een wandeling van Oostkapelle naar Vrouwenpolder nog wel verschillende kwallen op het strand zien liggen, maar alvast minder dan enkele weken geleden.

Groeten


Pagina: 1, 2..37


Terug