Gastenboek naaktstrand Neeltje Jans


Terug

Het gastenboek op deze site is alleen lezen. Voor het schrijven ga naar www.naaktstrandje.nl

Sven   04-07-2017 23:30
Deze voormiddag even op het naaktstrand geweest (van 10 tot 12 uur) was er in het begin helemaal alleen. Wel zeg je af en toe in de duinen een hoofd boven de begroeiing komen uitsteken om te gluren. Vond ik wel jammer en vervelend. Weet niet of deze personen ook naakt waren of niet. Blijkbaar komen er graag voyeurs.


Dominiek   25-06-2017 10:12
De voorbije week maakten we een kort reisje in Zeeland, en stopten woensdag bij Neeltje Jans. We kennen dit schitterende strand van vorige (jaarlijkse) bezoekjes. Het weer was fantastisch. We voelden ons in het paradijs. Vooraan het strand reeds, een eind voor het bordje 'naaktstrand' lagen mensen bloot te zonnen. Maakte niemand zich druk in. Zelf installeerden we ons binnen de voorziene strook. Nergens last van gehad, niet van 'vervelende mannetjes' of mensen die per sť in badpak of meer langs het strand liepen om te gluren.
Op een bepaald moment patrouilleerde de politie en reed traag met een wagen over het strand, wat een gevoel van veiligheid geeft.
Wat een immens verschil met het enige naaktstrand van amper 350 meter dat we hebben in BelgiŽ (Bredene) !


Mark   19-06-2017 18:45
Eric, gewoon gaan!
De mensen laten je gewoon met rust, ik kom hier ook wel eens, ook als man alleen.(gewoon niet ze duinen in lopen ) Anders ga je eerst een keer naar Vrouwenpolder. er is daar meestal niemand. Kan je rustig wennen. Veel plezier!


Pagina: 1, 2..17


Terug