Gastenboek naaktstrand Neeltje Jans


Terug

Het gastenboek op deze site is alleen lezen. Voor het schrijven ga naar www.naaktstrandje.nl

Jeroen   28-08-2017 14:30
Vanochtend heerlijk op het naaktstrand gelegen en gezwommen. Relatief rustig voor een maandagochtend. Ik kom hier niet zo vaak (meestal 1x per seizoen), maar vroeg me af waarom niet vaker. Heerlijk vrij uitzicht en lekker wind en zon op je blote vel. Zit nu thuis nog na te genieten in m'n blootje :-)


Sven   04-07-2017 23:30
Deze voormiddag even op het naaktstrand geweest (van 10 tot 12 uur) was er in het begin helemaal alleen. Wel zeg je af en toe in de duinen een hoofd boven de begroeiing komen uitsteken om te gluren. Vond ik wel jammer en vervelend. Weet niet of deze personen ook naakt waren of niet. Blijkbaar komen er graag voyeurs.


Dominiek   25-06-2017 10:12
De voorbije week maakten we een kort reisje in Zeeland, en stopten woensdag bij Neeltje Jans. We kennen dit schitterende strand van vorige (jaarlijkse) bezoekjes. Het weer was fantastisch. We voelden ons in het paradijs. Vooraan het strand reeds, een eind voor het bordje 'naaktstrand' lagen mensen bloot te zonnen. Maakte niemand zich druk in. Zelf installeerden we ons binnen de voorziene strook. Nergens last van gehad, niet van 'vervelende mannetjes' of mensen die per sť in badpak of meer langs het strand liepen om te gluren.
Op een bepaald moment patrouilleerde de politie en reed traag met een wagen over het strand, wat een gevoel van veiligheid geeft.
Wat een immens verschil met het enige naaktstrand van amper 350 meter dat we hebben in BelgiŽ (Bredene) !


Pagina: 1, 2..17


Terug