Gastenboek naaktstrand Maasvlakte


Terug

Het gastenboek op deze site is alleen lezen. Voor het schrijven ga naar www.naaktstrandje.nl

Mark   08-05-2018 20:18
Vandaag voor de tweede keer geweest (gisteren de eerste keer. Geweldig strand. Er is veel werk verricht aan de duinen. De gemeente heeft van de NFN de nieuwe standaardborden gekregen met daarop duidelijke aanwijzingen hoe je te gedragen. Als eerste staat erop: Bloot recreŽren. Een open deur uiteraard, maar het aantal textielisten was (daardoor?) op 1 hand te tellen. Opvallend is dat elk jaar het strand richting het noorden langer wordt. De huidige lengte is meer dan een kilometer en daarna ligt men no geruime tijd bloot.


Edwin   20-04-2018 01:30
De Maasvlakte is een mooi strand. Alleen jammer dat bij drukte de mensen van het textielstrand op het naaktgedeelte komen liggen. Niet veel verder ligt Rockanje. Hier is het naaktstrand veel groter en ruimer. Als er een frisse wind staat dan kan je beschut in de vrij toegankelijke duinen liggen. Heerlijk


Keez   19-04-2018 19:26
In aanvulling op het bericht van gisteren: aan de zijde van de zee/duinen is een onderbord dat aangeeft dat vrachtwagens er niet mogen parkeren. Aan de havenzijde is geen onderbord, dus daar mag zeker niet geparkeerd worden. Men is daar druk met de aanleg van een viaduct dus blijf alert op wijzigingen!


Pagina: 1, 2..36


Terug