Gastenboek naaktstrand Loenensche Buitenpolder


Terug

Het gastenboek op deze site is alleen lezen. Voor het schrijven ga naar www.naaktstrandje.nl

Ray   16-05-2018 21:07
Zou dinsdag samen met mijn vrouw voor het eerst naar zo'n soort strand (wel op mijn aandringen) maar die haakte op het laatst af. Ik twijfelde even of ik alleen zou gaan. Als man alleen..... ik weet het niet en zeker de eerste keer.
Maar goed ik ben toch gegaan. Ik was er al heel vroeg en had mijn hengel meegenomen omdat ik niet graag in mijn eentje een beetje zou moeten liggen. Ik moet wat te doen hebben dan. Ik was er om 9 uur. Ik had de ingang gepakt in het midden via het hek en gelijk recht daar achter naar het strand gegaan. Ik zat dus ongeveer in het midden. Verder was het strand helemaal leeg. Eerst mijn hengel klaargemaakt en toen gaan zitten. Nog steeds niemand. Toen heb ik maar de stoute schoenen aangetrokken, of eigenlijk uit en alles uit. Het voelde heerlijk, een beetje als een overwinning. Toen ik zo een uurtje of wat had gezeten en er nog steeds niemand was ging ik me steeds vrijer voelen. Op een gegeven moment ben ik zelfs het strand een keer op en neer gelopen in de hoop iemand tegen te komen. Maar het was echt helemaal leeg. Om een uur of 12 hoorde ik eindelijk een paar auto's en stemmen. Nu dacht ik eindelijk gezelschap te krijgen Maar helaas na een minuut of 10 zag ik in de verte een aantal mensen.
Dus eigenlijk na een uurtje of 4 ben ik naar huis gegaan zonder ook maar iemand tegen te komen.
Ideaal voor de beginnende naturist. Of niet? Want voor mij is het nog steeds spannend als ik de volgende keer weer ga of er wel meerdere zijn.
Want de volgende keer gaat zeker komen. Hopelijk met mijn vrouw.

Iemand nog tips hoe ik mijn vrouw over de streep krijg?"
Er zullen er vast meer zijn die in het begin niet gelijk gestemd waren.


Roger   15-05-2018 20:33
Vrijdag heerlijk gelegen hier mooi lang stuk strand maar het ziet er naar uit dat er binnenkort graafwerkzaamheden gaan plaatsvinden er staan her en der markeringen op gras gespoten van het landmeten.


Simon   10-05-2018 13:35
Ik heb heerlijk rustig genoten van het weer, auto’s en scheepvaart bekeken. Overigens was het redelijk rustig en ongestoord lekker bruin geworden, dat dit ook mijn doelstelling is.


Pagina: 1, 2, 3


Terug