Gastenboek naaktstrand Loenensche Buitenpolder


Terug

Het gastenboek op deze site is alleen lezen. Voor het schrijven ga naar www.naaktstrandje.nl

JvD   18-07-2018 18:16
Hallo,
Mooie plek om naakt te zonnen, jammer dat er steeds wandelaars zijn als je er als stel ligt. Steeds op de uitkijk mocht er wat gebeuren of op 10 mtr afstand gaan liggen..
Afgezien daarvan is het een prachtige plek met mooi zicht op de Waal. En veel strandharo   15-07-2018 20:52
M/V
Vandaag aan het einde van de middag voor het eerst op de locatie geweest. Genoten van de zon en het water. Vlak bij een enkele vriendelijke man. Heerlijke plek.
Eerst buitenland, maar in augustus zeker terug.
Rick   15-07-2018 14:33
Gisteren (14/7) voor het eerst met mijn vriend wezen kijken. Auto geparkeerd onder de brug en vanaf daar naar de strandjes gelopen.

LET OP!!! Op een van de eerste strandjes vanaf de brug zie je 2 plekken waar waarschijnlijk regelmatig vuur wordt gestookt. Aan beide kanten rondom dat strand (maar ook op de toegangsweg naar de strandjes) staken glasscherven en zelfs vlijmscherpe scheermesjes uit het zand. Ik heb ze opgepakt en meegenomen, maar wie weet hoeveel daar nog onder het zand ligt. Het lijkt me dat jeugd uit de buurt daar hun eigen strandje wil claimen en op deze manier mensen daar vandaan wil jagen. Moedwillige poging tot (zware) mishandeling, met wie weet watvoor gevolg als je in iets scherps trapt. Ik ben blij dat ik we de honden niet bij ons hadden.

DUS OPLETTEN WAAR JE LOOPT!!! En niet op blote voeten...

Verderop richting Nijmegen lagen een paar mannen alleen en een stel (mv) nog van de zon te genieten. En het was al na 19u. Prachtige natuur (maar voor hoelang nog?) en mooie plekjes met schaduw voor als de zon te heet wordt. En vanaf het struinpad moeilijk te zien wat een aangename privť sfeer creŽert.

We gaan er zeker weer eens heen!


Pagina: 1, 2..5


Terug