Gastenboek naaktstrand Twaalfmorgen, Reeuwijk


Terug

Het gastenboek op deze site is alleen lezen. Voor het schrijven ga naar www.naaktstrandje.nl

Ruud en leontien   10-09-2018 13:57
Hoi. Vorige schrijver.
Persoonlijk vinden wij dat je dus je kop in het zand steekt als je door.loopt verder het strandje op als je iets ziet wat niet mag.
Als een handhaver het stranje oploopt en deze praktijken vaker ziet is de kans aanwezig dat het strandje gesloten word en dan zijn wij allemaal de dupe ervan.en dat vinden wij niet kunnen.
Vwb de sperma ten opzichte van een roggel. Is sperma vele malen een gezondheidsrisico.
Groetjes


   09-09-2018 15:36
beste ruud en leontien, Wat ik van een oudere masturberende man vindt? Weet je, ik vindt het allemaal prima zolang hij mij of anderen niet tot last is. Als iemand binnen een cirkel van 2 meter naast mijn handdoek komt staan met zijn piemel in zijn handen spreek ik de persoon in kwestie daar gewoon op aan, we zijn volwassen mensen. Als ik het strandje op kom fietsen en er gebeurt iets wat eigenlijk niet mag dan rij ik gewoon door naar een stukje waar ik er geen last van heb, zo simpel is het. Wat betreft sperma in het gras, persoonlijk vindt ik een rochel smeriger en ik heb nog nooit een kwakkie zien liggen dus daar zou ik mij ook niet te druk om maken.ruud en leontien   03-09-2018 22:26
beste meneer vermeer>
u schrijft het strandje is groot genoeg dus wat betrefd de mastruberende man ff tot 10 tellen en verderop gaan zitten is iedereen blij.... maar de eerste regel hier is seksrecranten zijn niet welkom... wat vind u dan van een rukkende oudere man in een scootmobiel??

Bianca.
je schrijft dat je je er niet aan stoort als er mannen met hun penis spelen en dat ze zich openbaar afrukken.
persoonlijk vind ik dat best een vreemde uitspraak
ten eerste is het verboden en ten tweede vind ik het als man niet echt prettig om als lust opjekt gezien te worden door een (oudere) man.
daarbij vragen wij ons af waar ze / hij zijn sperma laat ( we noemen het maar even bij naam ) als ze / hij klaar komt.
spuit hij het op de grond of laat hij het op de grond druppelen en jij komt 10 minuten later aan lopen en de desbetreffende persoon weg is. dan leg jij je kleren of je handdoek op de grond en gaat er op zitten / liggen. wat denk je wat er gebeurt met de sperma die er net gespoten is??
vind jij het een schoon en fijn idee????
en wat dacht je van de gezondheid risico?

charles… je zegt geen rare dingen gezien,het was zeker toe erg druk toen je er was?

Jo..... ik ben het helemaal met je eens.
ik vind de vaste kern en dan vooral de oudere erg opdringend en aanwezig. de nieuwere gasten waar wij ook nog wel een beetje ondervallen voelen zich daardoor minder welkom en dat is best wel jammer.

en vwb de steiger en zicht voor langs varende boten.
dat is dan jammer voor de boten.
de mensen die daar varen weten echt wel dat het strandje hier is en zullen er niet van schrikken. en anders maar wel.
bloot zijn is gewoon en hier niet verboden.
als ik op het steigertje staat en er vaart een bootje langs en ze zien mij in mijn blote kont staan dan is dat jammer voor ze en anders kijken ze de andere kant maar op.


Bianca...… wij vinden het niet prettig als dit soort zaken gebeuren ( zie onze andere berichten met onze ervaringen ). en toen ruud alleen was en er drie mannen elkaar staat te bevredigen voelde hij zich niet op zijn gemak. en durfde toen niet lekker op zijn rug te gaan liggen en zijn ogen dicht te doen om van zijn verdiende rust te genieten.
je weet nooit wat dat soort mannen nog meer gaan doen of verwachten / eisen van een andere jonge man
drie tegen 1 red je niet alleen.

verder willen wij nog even een ervaring delen die plaats vond op 26 juli 2018 plaats vond.
wij liggen lekker op het strand. op het achterste gedeelte. aan de voorkant en halverwege het strand de oude en vaste kliek.
op het achterste gedeelte liggen nog twee jonge dames
en nog een stel en wat mannen.
er komt een jonge man aan op zijn scooter er komt ook op het achterste gedeelte liggen.
legt zijn handdoek neer op ca 2 meter van de jonge dames die daar geen probleem mee hebben.
kleed zich netjes uit en ruimt alles op en wil gaan liggen op zijn handdoek.
nog voor hij zich door de knieen laat zakken komt er een oudere man aan van halverwege het strandje. en kijkt vol continu naar de penis van de jongen. en dat vond die jongen niet echt fijn maar ja dat kan gebeuren op zo.n strandje. maar de man loopt door en gaat onderhand tegen de jongen aan staan en zegt vrij hard en norse harde stem dat hij in het vervolg niet met zijn scooter daar mag komen als de motor nog draait.
de jongen was erg verbaast en veronschuldigde zich maar wij allen hadden meer het idee dat de man meer een reden zocht om de jongen van dicht bij te bekijken en mss per ongeluk te betasten ( wat niet gebeurt is ) dan dat de lopende motor van zijn scooter de reden was.
de jongen vond het niet prettig en voelde zich daarna ook niet meer op zijn gemak.
we hebben het er met die jongen over gehad maar kon de rust en dus het genot van het naakt zijn niet meer vinden.
helaas is hij na een half uurtje toch weer vertrokken.

als jullie / wij meer nieuwe en jonge gezichten willen zien is het misschien een idee om die oude kliek er eens op aan te spreken dat dit soort gedrag hier niet thuis hoort.
dat er ( oudere ) mannen zijn die op mannen vallen en het lekker vinden om elkaar te helpen met handwerk. daar heb ik geen probleem mee ( wees gelukkig met welke geslacht dan ook ) maar doe het niet op een naaktstrand.
doe het lekker in je huis of zo

laat de mede mens lekker genieten van het naakt zijn in de buiten lucht en op het strand en in het water.
we hebben allemaal een druk leven
laten we genieten van onze vel verdiende rust op de momenten als we ze nodig hebben.Pagina: 1, 2..33


Terug