Gastenboek naaktstrand Vlietland


Terug

Het gastenboek op deze site is alleen lezen. Voor het schrijven ga naar www.naaktstrandje.nl

erik   11-10-2017 18:45
Is het hier ook zondag nog toegestaan
O naakt te zonnen of is het hier ook alleen in de zomer


jerry   04-10-2017 13:35
Goed dag

ik ga vaak naar het naaktstrand alleen rond 4 uur voor een uurtje valt me op dat veel mannen naar me toe komen en me bekijken dit als man zijnde vind ik niet echt fijn zeker niet als ze me vragen om handelingen te verichten.
laats zat ik in de buurt bij een stel die lekker aan lagen te zonne tuurlijk keek ik er naar en kreeg een stijve de man kwam naar me toe en vroeg of ik er bij kwam.
dit deed ik was een fijn gesprek alleen het nadeel eraan was dat de man verwachte dat ik hem aftrok de vrouw zou niet in het spel voorkomen.
ik ben vertrokken en naar p3 gereden zat ik lekker ontspannen in de auto aan de overkant een stelletje in de auto aan het vrijen is dit normaal op die p3
Jan   25-08-2017 14:48
Was woensdag begin van de middag kort bij de Vlietlanden. Wilde in mijn pauze van werk even van de zon genieten. Zag alleen maar mannen, een enkel stel en zover ik van de zijlijn kon zien, één vrouw alleen. Voelde me dan als hetero man alleen niet echt op mijn gemak met al de verhalen in het achterhoofd die ik lees over lastiggevallen worden door homo-mannen met 'verkeerde' bedoelingen. Nu heb ik niets tegen homo's, Lesbiennes, enz., maar wel als ik word lastiggevallen. Ben daarom rechtsomkeer maar weer weggegaan. Een gemengd publiek vind ik toch prettiger. Is het echt zo erg of voel ik me onterecht angstig.


Pagina: 1, 2..27


Terug