Gastenboek naaktstrand Pier Delfzijl


Terug

Het gastenboek op deze site is alleen lezen. Voor het schrijven ga naar www.naaktstrandje.nl

Jan   21-11-2015 13:04
De schermdijk is gesloten, het strandje NIET , alleen is het moeilijk om daar te komen.Je moet een bootje hebben , vanuit de haven kun je daar naar toe varen, het strandje is nl een stukje drooggevallen waddenzee,Nu kun je dus alléén met hoog water bij Delfzijl zwemmen en met laag water niet meer op het eind van de dijk.


Giovanni   19-11-2015 09:31
"Om veiligheidsredenen zal de schermdijk in Delfzijl - dit is de dijk waar inmiddels windmolens op staan en die parallel aan het Chemie Park Delfzijl langs het Zeehavenkanaal loopt - nu definitief niet meer toegankelijk zijn voor het publiek. In de jaren voor de projectuitvoering was er een soort van gedoogsituatie ontstaan en gingen recreanten af en toe de schermdijk op. Dit is nu niet meer mogelijk. Een hekwerk constructie zorgt voor een gepaste afscheiding. De Pier van Oterdum nabij Borgsweer is wel weer open en toegankelijk".

Nu vraag ik me af of het ook toegestaan is voor de naaktrecreanten op de pier van Oterdum. Zo ja, dan is het mij niet duidelijk waar we moeten zijn: Valgenweg of Oterdummerpier. Steeds meer sluiten de naaktstrandje in de provincies Groningen en Drenthe. Er is maar 1 officiële naaktstrand over en dat is Hoornse Plas.
Giovanni   05-08-2015 22:58
Ben vandaag effe wezen gaan kijken. De windmolens zijn nu in gebruik. Er staat nog steeds een hek er voor. Ze zijn nog aan het werk daar.


Pagina: 1, 2, 3..8


Terug