Gastenboek naaktstrand Noord Aa


Terug

Het gastenboek op deze site is alleen lezen. Voor het schrijven ga naar www.naaktstrandje.nl

Gewonejongen64   12-08-2018 09:28
Intussen is het voor iedereen wel duidelijk dat er twee plekken zijn. Een familienaaktstrand met douche en toilet en zwemwater en een grasveldje omzoomd door bomen waar geen fasciliteiten zijn en waar je ook niet kunt zwemmen. Ik ageer een beetje tegen de term “homostrandje” voor het veld. Oké, er komen veel homo’s, maar daarnaast ook veel andere mensen uit de lhbtiq-gemeenschap en ook heterosexuelen. Wat hen hier bindt is de mogelijkheid om sexueel actief te zijn in de open lucht zonder dat dat aanstoot geeft. Iedereen die op dit stukje komt respecteert dat van elkaar. Er is een fijne sfeer en een goede sociale contrôle. En die mannen die gekleed rondlopen zijn meestal vervelend maar zullen direct weggaan als je je hand opsteekt of iets zegt, geen probleem.


Joop   24-07-2018 16:15
Ben voor de tweede keer hier geweest is echt een goed naaktstrandje met wc en douche,je wordt niet lastig gevallen , liggen veel stellen en mannen en een enkele vrouw die rustig kunnen liggen daar,je kan ook makkelijk parkeren bij het strandje en hoeft niet ver te lopen, ik zou het strandje aanraden voor jong en oud


Vryheid   23-07-2018 19:24
Ik ben verleden week 's morgens vroeg weer eens na enkele jaren gaan kijken. Het veldje is schoon, goed ombost, ziet er leuk uit. Het was stil, wat ook weer wat heeft, de zonsopgang meegemaakt, er vlogen veel vogels over. Rond 6.45u kwam er een man naar me kijken terwijl ik aan het eind van het veldje om de hoek er open en bloot bij lag. Ook dat heeft wel wat... Nu wil ik de zonsondergang meemaken.


Pagina: 1, 2, 3..66


Terug