Gastenboek naaktstrand Noord Aa


Terug

Het gastenboek op deze site is alleen lezen. Voor het schrijven ga naar www.naaktstrandje.nl

Peter van Doorn   12-10-2018 19:42
Hallo Gewonejongen64, je verhaal over het 'homo'strandje klopt niet helemaal, sexuele handelinen op het grasveldje is ten strengste verboden daar, het is WEL in de bosjes en struiken rondom het gradveld TOEGESTAAN. Dat betekend dus dat je niet zichtbaar vanaf de openbare ruimte, (dus ook zichtbaar van af het grasveld) geen sexueele handelingen mag verrichten, daar staat een fikse bekeuring op.
Gewonejongen64   12-08-2018 09:28
Intussen is het voor iedereen wel duidelijk dat er twee plekken zijn. Een familienaaktstrand met douche en toilet en zwemwater en een grasveldje omzoomd door bomen waar geen fasciliteiten zijn en waar je ook niet kunt zwemmen. Ik ageer een beetje tegen de term “homostrandje” voor het veld. Oké, er komen veel homo’s, maar daarnaast ook veel andere mensen uit de lhbtiq-gemeenschap en ook heterosexuelen. Wat hen hier bindt is de mogelijkheid om sexueel actief te zijn in de open lucht zonder dat dat aanstoot geeft. Iedereen die op dit stukje komt respecteert dat van elkaar. Er is een fijne sfeer en een goede sociale contrôle. En die mannen die gekleed rondlopen zijn meestal vervelend maar zullen direct weggaan als je je hand opsteekt of iets zegt, geen probleem.


Joop   24-07-2018 16:15
Ben voor de tweede keer hier geweest is echt een goed naaktstrandje met wc en douche,je wordt niet lastig gevallen , liggen veel stellen en mannen en een enkele vrouw die rustig kunnen liggen daar,je kan ook makkelijk parkeren bij het strandje en hoeft niet ver te lopen, ik zou het strandje aanraden voor jong en oud


Pagina: 1, 2..66


Terug