Gastenboek naaktstrand Noord Aa


Terug

Het gastenboek op deze site is alleen lezen. Voor het schrijven ga naar www.naaktstrandje.nl

Sven   02-07-2018 15:09
Heb zaterdag even op het "homo"-gedeelte gelegen. Waren ook twee gezinnen met kinderen. Heel bekend is het volgens mij niet dat dit meer een HOP is. Het meeste gebeurt wel in de bosjes en merkte dat de aanwezige mannen ook wel rekening hield met de gezinnen (hulde!), maar vraag me nu toch af of hier uberhaupt regels voor zijn? In hoeverre worden seksuele dingen getolereerd op de ligweide zelf? Misschien toch maar beter om dat duidelijk te maken aan eventuele nieuwe bezoekers?


Ruud   25-06-2018 19:20
Gisternacht het naaktstrand geweest homo gedeelte lekker gelegen daar na 6 uur liep een man men een behoorlijke grote piemel heerlijk ff gekeken


Henk   06-06-2018 20:24
Na het werk ben ik hier voor het eerst naar het 'familiestrand' geweest. Ik weet niet hoeveel families je hier kwijt kan, maar dat zijn er in ieder geval niet veel :-( Veel gekwetter en geschreeuw van vogels en ook veel vogelpoep aanwezig. Het zij zo, maar de handdoek was daarna aan een wasbeurt toe. Naast enkele mannen (3-4) ook een stel aanwezig, dat is altijd wel prettig. Lekker ge-zon-d en gezwommen. Nog steeds erg warm/heet daar aan het einde van de dag. Ik vraag me af of je daar in verband met wel heel weinig wind niet vergaat op een zomerse dag met een stralende zon en +25 graden.


Pagina: 1, 2..64


Terug