Gastenboek naaktstrand Delftse Hout


Terug

Het gastenboek op deze site is alleen lezen. Voor het schrijven ga naar www.naaktstrandje.nl

Sabri   21-07-2018 18:30
Vorige week in weekend daar geweest met mooi weer. Goede sfeer op strandje, alleengaande mannen, vrouwen en veel stelletjes. Ook regelmatig politiecontroles. Hierdoor gelukkig lekker van het naturisme kunnen genieten en geen last van vervelende mannetjes. Ook mooie schaduwplekken onder de bomen. Wel wat slechte toegang naar water, zou wat groter strandje bij mogen.Piet   28-05-2018 23:36

Mm, ben ook even geweest vandaag.

@JLo

't klinkt wel wat negatief allemaal zoals je het schrijft. Begrijp je perspectief wel.

Maar ik denk ook dat we juist blij mogen zijn met de "exhibitionisten". Die zijn best vaak op deze stek te vinden, en houden het strand 'naakt', zo gezegd. En oude blote mannetjes geven, hebben mij eigenlijk wel geholpen ook eens naar een naaktstrand te gaan. Blijkbaar hoeft niet iedere kerel als een soort Ronaldo te lijken.

Ik kijk ook. Ik kan wel genieten van een paar zwanen. Of mooie bloemen. Maar als een studente met een lekker lijf daar ligt, kijk ik minstens zo graag.


Piet   28-05-2018 10:31

Voornaamste reden van gemeente om naakstrandje niet te accepteren is dat het sextoerisme aantrekt. Kan dat op zich wel begrijpen, immers je vindt zo sites met buitensex locaties waarop dit strand aangegeven staat.

Ook las ik dat het 130.000 Euro kostte op jaarbasis voor toezicht, aldus iemand van de gemeente. Zwaar overdreven natuurlijk. Of dat er extra woonwijken zijn, en de situatie nu helemaal anders is.. Compleet irrelevant.

Anyway, met enige fantasie, kunnen (hadden) naturisten ook gewoon zelf toezicht houden. Politie waarschuwen, en als er boetes worden uitgedeeld hoeft toezicht niets te kosten.

Waar een wil is een weg lijkt me.Pagina: 1, 2..30


Terug