Gastenboek naaktstrand Delftse Hout


Terug

Het gastenboek op deze site is alleen lezen. Voor het schrijven ga naar www.naaktstrandje.nl

GP   04-10-2018 00:00
Ooit begon het hier voor mij, zonder er daadwerkelijk te gaan liggen (alleen van afstand gezien). Maar twee weken geleden was het dan eindelijk zover. De omstandigheden leken zeer gunstig: mooi, zonnig weer met nog 23 graden op de thermometer en dat op maandagmiddag. Rust gegarandeerd zou je zeggen en dat bleek inderdaad het geval. Het is een klein, overzichtelijk strandje en ook het feit dat er gras - waarop je heerlijk kunt lopen - ipv zand ligt pleit voor dit strandje. Ook vind ik het goed dat er een wandelpad over het naaktstrand loopt. Want ondanks dat we een ongewone cultuur (subcultuur) aanhangen vind ik niet dat we onszelf moeten verstoppen. De naakten lijken hier ook prima samen te gaan met geklede wandelaars; slechts een enkeling zie je de blik afwenden.


Sabri   21-07-2018 18:30
Vorige week in weekend daar geweest met mooi weer. Goede sfeer op strandje, alleengaande mannen, vrouwen en veel stelletjes. Ook regelmatig politiecontroles. Hierdoor gelukkig lekker van het naturisme kunnen genieten en geen last van vervelende mannetjes. Ook mooie schaduwplekken onder de bomen. Wel wat slechte toegang naar water, zou wat groter strandje bij mogen.Piet   28-05-2018 23:36

Mm, ben ook even geweest vandaag.

@JLo

't klinkt wel wat negatief allemaal zoals je het schrijft. Begrijp je perspectief wel.

Maar ik denk ook dat we juist blij mogen zijn met de "exhibitionisten". Die zijn best vaak op deze stek te vinden, en houden het strand 'naakt', zo gezegd. En oude blote mannetjes geven, hebben mij eigenlijk wel geholpen ook eens naar een naaktstrand te gaan. Blijkbaar hoeft niet iedere kerel als een soort Ronaldo te lijken.

Ik kijk ook. Ik kan wel genieten van een paar zwanen. Of mooie bloemen. Maar als een studente met een lekker lijf daar ligt, kijk ik minstens zo graag.


Pagina: 1, 2..30


Terug