Gastenboek naaktstrand Delftse Hout


Terug

Het gastenboek op deze site is alleen lezen. Voor het schrijven ga naar www.naaktstrandje.nl

Hugo de Bloot   02-12-2017 20:04
De ChristenUnie, het Christen-Democratisch Appèl, Partij van de Arbeid, Socialistische Partij, Studenten Techniek In Politiek en de 1%PP Volkspartij voor Vrijheid en Democratie hebben afgelopen donderdag tegen de motie naaktrecratie gestemd, die was ingediend door D66 Delft, Fractie van Koppen, GroenLinks Delft en Onafhankelijk Delft. De motie vroeg om de naaktrecreatie in de APV op te nemen en de locatie te markeren met borden.

De nieuwe burgemeester, want Bas Vertrek is weg, maar zijn schaduw niet, herhaalt die retoriek, die we vier jaar geleden ingepeperd kregen: naaktrecreatie trekt middels websites ongewenste gasten aan. Helemaal duidelijk was ene Dimitiri van Rijn, die zelfs Bas Vertrek nog even meende te moeten prijzen tijdens de discussie in de raadsvergadering, die de naaktrecreatie wil verbieden, daarmee voorbij gaat aan de alom aanwezige kennis bij onze plaatselijke raadsleden, dat lagere overheden naaktrecreatie op een daartoe geschikte plek niet kunnen verbieden. Bij Dimitiri heeft de tijd duidelijk stil gestaan. Ik geloof niet dat Delft al klaar is voor 2018.


Andre   04-08-2017 14:05
@Jeroen, gewoon een keer gaan. Het is een rustig 'strand', wel met een openbaar wandelpad voor- en een fietspad achterlangs, dus men kan je wel zien.
Groot voordeel is wel dat de parkeerplaats direct er achter ligt. Mocht je met de auto komen hoef je dus niet eerst nog een eind te lopen.
Verder is het een gemengd publiek dat er komt. Man (in meerderheid, dat wel) vrouw, ouder en jonger.
Helaas laat het weer een beetje afweten, dus veel mensen zijn er niet deze dagen.


Jeroen   01-08-2017 20:43
Ik woon sindskort in Delft. Kan iemand informatie geven over het naaktstrand? Ik zou er graag naakt willen zonnen. Ik hoor graag of iemand nog actueel informatie heeft :-)


Pagina: 1, 2..27


Terug