Gastenboek naaktstrand Plas van Bruil


Terug

Het gastenboek op deze site is alleen lezen. Voor het schrijven ga naar www.naaktstrandje.nl

Bram23yo   13-07-2018 23:55
Vandaag met dit mooie weer geweest. Ik zeg eerlijk, mijn intentie was om te gaan cruisen, want heb gehoord dat dit een goede plek moest zijn. Helaas wel ook veel oude mannen. Waar ik niet helemaal naar opzoek was. Weet iemand nog een goede plek met wat meer jongeren? Ik ben zelf 23.


joeml   05-07-2018 16:03
ik ben 27 jaar en 4 juli voor het eerst sinds lange tijd weer eens hier geweest. veel oude mannen waar je geen last van hebt. ik heb er heerlijk kunnen liggen.


Ton   01-07-2018 20:12
Ik was hier een paar weken geleden, maar dat was denk ik voor het laatst. Ik wilde na mijn werk nog even een stukje zwemmen en had mijn spullen in een van de nisjes gelegd. Toen ik vervolgens naar het strandje liep om het water te betreden zat daar een oudere vrouw met een fiets (met een grote mand met allemaal bloemen erop). Deze vrouw begon meteen hysterisch te krijsen dat ze geen behoefte had aan gezelschap en dat ik op moest rotten. Toen ik uitlegde dat ik alleen even het strandje nodig had om het water in te gaan schreeuwde ze nog harder dat ik dat maar ergens anders moest doen.


Pagina: 1, 2, 3..25


Terug