Gastenboek naaktstrand Plas van Bruil


Terug

Het gastenboek op deze site is alleen lezen. Voor het schrijven ga naar www.naaktstrandje.nl

joeml   05-07-2018 16:03
ik ben 27 jaar en 4 juli voor het eerst sinds lange tijd weer eens hier geweest. veel oude mannen waar je geen last van hebt. ik heb er heerlijk kunnen liggen.


Ton   01-07-2018 20:12
Ik was hier een paar weken geleden, maar dat was denk ik voor het laatst. Ik wilde na mijn werk nog even een stukje zwemmen en had mijn spullen in een van de nisjes gelegd. Toen ik vervolgens naar het strandje liep om het water te betreden zat daar een oudere vrouw met een fiets (met een grote mand met allemaal bloemen erop). Deze vrouw begon meteen hysterisch te krijsen dat ze geen behoefte had aan gezelschap en dat ik op moest rotten. Toen ik uitlegde dat ik alleen even het strandje nodig had om het water in te gaan schreeuwde ze nog harder dat ik dat maar ergens anders moest doen.


Matt   09-05-2018 17:46
Op de bordjes staat "naaktrecreatie verboden", maar vandaag voor het eerst naakt wezen zonnen. Zowel mannen als vrouwen als stellen naakt verscholen en open aan de waterkant. Deze plek is bekend op bullchat en er word gekeken en gecruised, maar men spreekt je niet zomaar aan. Over de hangbrug kun je prima gekleed zonnen als je geen naakt wil zien. Zelf zwem ik er niet. Benieuwd wat de toekomst brengt nu het bestemmingsplan gaat wijzigen :(

Welke nette slanke jongen wil mee zonnen? boyofwax@hotmail.com


Pagina: 1, 2, 3..24


Terug