Gastenboek naaktstrand Zandvoort


Terug

Het gastenboek op deze site is alleen lezen. Voor het schrijven ga naar www.naaktstrandje.nl

Peter   18-08-2018 16:39
@ Gerard
Da's idd raar dat je op dat stuk gekleed niet zijn op het naaktstrand! Raar!


Jongen22j   02-08-2018 22:37
Vandaag voor het eerst naar dit strand geweest. Het was gezellig druk en gemengd publiek. Wat een top strand. Ga hier zeker vaker heen.


Pascal   17-07-2018 22:46
Afgelopen zondag dit strand weer eens bezocht, maar toch een beetje raar/dubbel gevoel aan overgehouden.

Heb heerlijk vertoefd bij Adam & Eva. Gemengd publiek, gezellig druk, niets mis mee. Ik vindt het altijd wel lekker om dan ook een stuk langs het strand te wandelen, en daar komt het rare gevoel vandaan:
- wanneer je zuidwaarts loopt zie je na Adam en Eva ineens weer veel mensen in badkleding. Dit gaat door tot de laatste strandtent (met oranje parasollen enzo als ik me goed herinner); van daar is het weer ineens naakt wat overheerst
- nog vreemder vond ik het dat er één of ander evenement was met heel veel (geklede) kinderen naast Adam en Eva. Niets mis met kinderen op het strand, maar moet je nou echt spelletjes gaan doen met een grote groep kinderen midden op een naaktstrand ???

Tot Adam en Eva had ik wel een naaktstrand gevoel, maar daarna deed het me teveel denken aan het naaktstrand van Scheveningen, waar de laatste jaren de hoeveelheid geklede mensen groter lijkt te zijn dan de naaktrecreanten.

Voordeel van Zandvoort is dat het makkelijk te bereiken is met de trein, maar twijfel voor de volgende keer toch weer tussen Zandvoort en Den Haag Westduinpark


Pagina: 1, 2, 3..58


Terug