Gastenboek naaktstrand Zandvoort


Terug

Het gastenboek op deze site is alleen lezen. Voor het schrijven ga naar www.naaktstrandje.nl

Hannah   23-08-2019 21:36
Er zijn nu 2 privestrandtenten op het naaktstrand. Waar je voorheen vrijwel alleen het geluid van de branding hoorde komt er nu uit het voorlaatste (niet toegankelijke) paviljoen heel veel herrie, muziek met zware bassen, die in de wijde omgeving het geluid van de branding overstemt. Zo jammer, de sfeer is niet meer wat het was. Waarom krijgen prive-groepen zoveel ruimte op het stille strand?


JG   07-07-2019 12:48
Vorige week zaterdag aan het einde van de middag heerlijk au naturel gelopen met het rugzakje van Noordwijk Langevelderslag naar Adam en Eva.
Op het terras gezeten met een lekkere salade en daarna de terugtocht aangevangen.
Was rond 21.30 uur weer terug bij de auto op de parkeerplaats Langevelderslag.
Het was natuurlijk geweldig weer en om 21.30 uur nog steeds een heerlijke temperatuur.
Grappig genoeg was er een stel op hetzelfde idee gekomen maar dan omgekeerd en kwamen elkaar weer tegen op ong. dezelfde plek.
Het aantal mensen wat op het strand lag tussen de twee naaktstranden in was op 1 hand te tellen en onderweg ook geen onvertogen woord of blik ontvangen van geklede wandelaars.
Kortom zeer zeker voor herhaling vatbaar.


GP   18-10-2018 22:06
Ik was onlangs twee dagen in Noord-Holland, voor een bezoek aan Callantsoog en Zandvoort. Op de tweede dag Zandvoort. De duinovergang is behoorlijk steil en - door het mulle zand - vrij lastig te beklimmen. Het naaktstrand begint dus bij Adam & Eva, waar ik verder niets mee heb. Ik ben meer van het wilde nudisme; picknicken op je eigen badhanddoek. Ik verlangde er dan ook naar om snel helemaal achteraan te zijn, bij paal 71 dus. Pas daar ben ik uit de kleren gegaan. Ik ben het gehele naaktstrand wel drie keer overgelopen. Je deelt de vloedlijn met geklede wandelaars die wel zwaar in de meerderheid zijn. Ik vind dat prima; het strand is immers van iedereen. Wel zie je enkeling nogal opkijken en meteen rechtsomkeer maken. Ook prima.


Pagina: 1, 2..59


Terug